- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
amiiiiinnnnn inşallah canımCanım çok sevindim tebrik ederim inşallah kpssden güzel sonuçlarını da alırız
evet evet evet parti yapalım inşallah mayısta. ne imrenmiştim diğer gruptaki kına gecesine
Helalll olsun sana süper annem benimmmmezuniyetinde partimi yapsak burda ne yapsak
sevmedinmi tadını greyfurtun canımmmm ben çok seviyorumm şu kavrulmuş fıstıkları hiç olmazsa suda beklet tatlımmm öğlenki
Offf ne zor yer kırılmış rabbim acil şifalar versin küçüğe
Dünkü menün gayet güzel tatlım sabah tarçında ekleseydin 10 üzerinden on verecektim 9,5
2 dilim ekmek demek
Aman juniorıma geçmesin bitanemmm kıyamam sana
Leydim senin yemeklerini evden götürmekten başka çaren yok bebişimmm yoksa için kuruyacak
Bugün bunu tekrar test etmiş bulunuyorum keisnlikle Karatay candır
Tünaydınnnn bitanemmmmm
VCalla nelsim seni spor cezası korkutmuyor cısımı da yerim paşa paşa sporumu da yaparım modundasın ama ne oluyor sadece o gün yediğin cısları yakmış oluyorsun depodakiler sabit kalıyor o yüzden sana süpoer ceza buldum
Cıs yediğinin ertesi günü sabahtan akşama kadar tamamen çiğ bnesleneceksinnnYaşasın raw
Salata çorba doğru çözüm kuzummmm ama işyerine yemeklerini götürmen tekrar söylüyorum bıkmadan her gün söylemeye devam edeceğim şart
Yanında yemeğin olsaydı karşılarına kurulur afiyetle yerdinnn yemek bulma derdin olmazdı yaşasın kötülükkkNe fenayımmm
canım hoş geldin. ben de 3 çocuk annesi ev hanımı ve öğrenciyim. 93,5 ile başaldığım kilo macerama 79 la devam ediyorum. şimdiye mezun olmam lazımken eşşekliğime doymim şımaarıp saldım kendimi takıldım burdamerhabalar. ben saliha yeni uyelerdenim. 90 kiloyum hedefim 50.pazartesi diyete basladim suan cok azimliyim. cok kolay kilo veremiyorum fakat buna ragmen basaracagima inaniyorum fakat kesinlikle destege ihtiyacim var.
amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnCumleten hayirli geceler kizlar bol eksili bir persembe oksun cuma yuzumuz gulsun insallah
en sevdiğim şey bir tatlı yiyip bir turşu yemek anam anlatırken ağzımdan sular aktı behhhhhKaptanım gruptaki hiç tatlı sevmeyen,kaçamak az yapan( en son yaptıgım kacamakta şalgam) benim sanırım
Ama Acıya eksiye hayır diyemiyorummm
hb bitanem cok uykum var basim agriyo yaahoş geldin pc pc
sen bu diyeti nerden buldun kizmenum
yirmibir hurma, bir kase yoğurt, 2 lt kadar ayran.
bu günü zaiyatsız atlattım şükür. hiç açlık hissetmedim. belki cuma ara verip devam ederim bu diyete. hele yarın ola hayrola
bu gün biraz fazla kısmadınmı bana mı öyle geldi. ha bide elmanın şekerini kıracak bişe yoktu sanki yoğurt ya da tarçın gibi. acıktırmadımıbugunku menum:
kahvalti
krem peynirli bol marulu sandvic
ogle:
ceyrek elma
ceviz
aksam:
2 kasik haslanmis bugday
kalan elmanin diger yarisi
3 ceviz
2 mil Leslie
osmaniyedeyken halime anlatmıştı. o zaman niyetlendim hurma bulamadım. geçen ceconun menüsünde görünce aklıma geldi. hemen başladımsen bu diyeti nerden buldun kiz
aynı bende biraz sonra yatacam. içtiğim ayranın haddi hesabı yok. umarım rahat uyurum. malum bu gün kocam yok. ben senin gibi alışkın da değilim nasıl uyuyacam bakimhb bitanem cok uykum var basim agriyo yaa
sende hg cnim sen nasilsin
evet ben elimdekileri haslamistim bi daha kine yapcam insallahsanırım buğdayın paketti işlenmiş olduğu için çimlenmez ölü demiştim. ama onu buğday lapası gibi yada su da şişirerek salatarlada kullanabilirsin. mercimeği dene bakalım ben paketle alınan market mercimeklerini çimlendiremiyorum ölü oluyorlar kuzum
oy oy oy Allah islah etsin onuSlm kizlar gorusmeyeli nasilsiniz ben azonceye kadar iyiydim ama sagolsun evsahibim sinirlerimi ziplatti((
Caldi kapiyi actim bagirmaya basladi kapinizin onunu silinde gorunce ben utaniyomda yok ortak gider almiyomus diye enayimi zannediyomusuzda daha neler neler bizim katta dort daire var kapiyida bitek ben actigim icin butun zilgiti ben yedim otamatikman offfff yaaa sanki ortak gider aldida biz vermedik yaa hayir bide en temizde benim kapimin onu her evi sildigimde orayida siliyom offff cok agirima gitti ya koca adam durduk yere azarladi cocuk gibi; (((((((((
Hayir yani soyleyeceksende bi adabi edebi vardir insan gibi soyledinde bizmi yapmadik yada hanimini yolla o soylesin ne hakla azarliyon dimi ; (((((
afiyet olsun cnmNeyse menumu yazim ben
sabah iki kati yumurta zeytin peynir salatalik yesil cay cig fistik
ara dort limonlu acik sekersiz cay bir sade kahve
aksam bir tabak kisir bir bardak ayran tursu
ara adacayi
ikibucuk litre su ictim 45 dk yurudum
oy oy oy acil Kilo vermem lazim demekİzne ayrılan meleklerimmm yeni bir kural değişikliği oldu bilginiz olsun
ÜYE İZİN HAKLARI
Üyenin izinli sayıldığı dönem 2 haftadan az olamaz.
Her üyenin yılda 6 kez izin kullanma hakkı vardır. Yıl tanımıın başlangıcı Ekim ayıdır.
İzinden kilo alarak dönen üye, izin döneminde aldığı kiloyu verene kadar takım listesine giremez.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ir-karar-defteri.154953/page-17#post-39312228
ay insallah bitanemancak geldim kızlar. tüm ev halkını uyuttum birazda ders çalıştım. kpss ye hazırlanıyom artık şaka gibi. geçen sınava girdiğim tüm dersler geçtim. şimdi mezuniyete tek ders kaldı. allah kısmet ederse mayısta mezun olurum
cok iyi olmus kaptanimZaman zaman bilgileirmizi tazelemekte fayda var dedimm
cok guzel bi Tarif tam benlik askmmmbugün bende bir tarif vereyim istedim
mercimek yemeği:
mercimek en az geceden ıslatıyorsun ki asidik yapısı kaybolsun. ısladığın suyu döküyorsun. soğan salça ve mercimegi koyuyorsun hepsi çiğden kaynayınca en kısık ateşte 20dk daha pişiriyorsun indirmeye yakın yağını döküyorsun arzuya göre ben kalın yada ince bulgur koyuyorum sonra altını kapatıp 15dk dinlendiriyorum bulgurlarda şişmiş oluyor biliyorsun karatayda fazla pişirmemek lazım bulguru gi si yukseliyor çünki. ama diri olmuyorlar gayet yumuşak oluyorlar. birde ben bu yemeği bazen sarımsak yoğurt ekleyerek yiyorum mantıya en iyi alternatif oluyor.
bizim amasya da bat yaparlar batı da anlatayim :)
mercimek haslanir yada 2 gün ıslatılır, biraz bulgur yada yarma ( kırık buğdaydır), yine kırık bakla içi haslanır yada demlenir suda, soğan domates biber maydanoz salça hepsi çığ olacak ama bi de çekilmiş ceviz eklenir . tuz karabiber kırmızı biber . bunlar hepsi kariatirilir. ve tercihe göre asma yapragina sarılıp yenir . bizim orada kisira rakiptir. günler içinde alternatiftir
bu bat aynı zamanda bizim sarmalarda kullanılır iç olarak
ay bunu da bi denim
Tarif için teşekkürler neslimmm .Ama tamamen pişirmek yerine mercimek buharda pişirilse daha güzel olmaz mı kuzumEvet tatlım artık bulgur pilavı diye bir şey hayatımdan çıktı benimde aoğuk suyla şişirince de aynısı oluyor üzerine tereyağı dökülünce tabiii boş yenecekse
hosgeldin canim aramiza inan burada cok guzel arkadaslik kurup cok guzel Kilo vereceksinmerhabalar. ben saliha yeni uyelerdenim. 90 kiloyum hedefim 50.pazartesi diyete basladim suan cok azimliyim. cok kolay kilo veremiyorum fakat buna ragmen basaracagima inaniyorum fakat kesinlikle destege ihtiyacim var.
ahh insallah ise yarar kac gun oyle gitcek hurma yogurt :))osmaniyedeyken halime anlatmıştı. o zaman niyetlendim hurma bulamadım. geçen ceconun menüsünde görünce aklıma geldi. hemen başladım
hahaha alisirsin zamanla :))aynı bende biraz sonra yatacam. içtiğim ayranın haddi hesabı yok. umarım rahat uyurum. malum bu gün kocam yok. ben senin gibi alışkın da değilim nasıl uyuyacam bakim
oyy canim kiyamam degistirim bi arapc pc kız daha sevimli bi kedi bulsana avatarına. bu benim rüyalarıma giren korkunç kedilere benziyo. hani derler ya al basıyo falan işte beni bunlar basıyo
oldu mu bebisimpc pc kız daha sevimli bi kedi bulsana avatarına. bu benim rüyalarıma giren korkunç kedilere benziyo. hani derler ya al basıyo falan işte beni bunlar basıyo
yedi gün diyo ama bilirsin beni hiçbir şeyi devam ettiremediğim gibi bunu da bırakırım. ama yedi günde 4 kilo diyolar ya çok iyi olurahh insallah ise yarar kac gun oyle gitcek hurma yogurt :))
hahaha alisirsin zamanla :))
ay insallah olur bende Hollywood mu yapsam ki ne yapsam 1 haftayedi gün diyo ama bilirsin beni hiçbir şeyi devam ettiremediğim gibi bunu da bırakırım. ama yedi günde 4 kilo diyolar ya çok iyi olur
sende bitanem ya yedekte hazirlamistim ondan sikilirsam diye bunu kullanirimcanımsın varya
hollywood bana zor geldi ya. yani o meyve suyu yerine sebze suyu yapaydım iyiydide.ay insallah olur bende Hollywood mu yapsam ki ne yapsam 1 hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?