Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım çok sevindim tebrik ederim inşallah kpssden güzel sonuçlarını da alırız
amiiiiinnnnn inşallah canım
evet evet evet parti yapalım inşallah mayısta. ne imrenmiştim diğer gruptaki kına gecesine
merhabalar. ben saliha yeni uyelerdenim. 90 kiloyum hedefim 50.pazartesi diyete basladim suan cok azimliyim. cok kolay kilo veremiyorum fakat buna ragmen basaracagima inaniyorum fakat kesinlikle destege ihtiyacim var.
canım hoş geldin. ben de 3 çocuk annesi ev hanımı ve öğrenciyim. 93,5 ile başaldığım kilo macerama 79 la devam ediyorum. şimdiye mezun olmam lazımken eşşekliğime doymim şımaarıp saldım kendimi takıldım burda
Cumleten hayirli geceler kizlar bol eksili bir persembe oksun cuma yuzumuz gulsun insallah
amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn
Kaptanım gruptaki hiç tatlı sevmeyen,kaçamak az yapan( en son yaptıgım kacamakta şalgam) benim sanırım
Ama Acıya eksiye hayır diyemiyorummm
en sevdiğim şey bir tatlı yiyip bir turşu yemek anam anlatırken ağzımdan sular aktı behhhhh

bugunku menum:
kahvalti
krem peynirli bol marulu sandvic

ogle:
ceyrek elma
ceviz

aksam:
2 kasik haslanmis bugday
kalan elmanin diger yarisi
3 ceviz

2 mil Leslie
bu gün biraz fazla kısmadınmı bana mı öyle geldi. ha bide elmanın şekerini kıracak bişe yoktu sanki yoğurt ya da tarçın gibi. acıktırmadımı

evet ben elimdekileri haslamistim bi daha kine yapcam insallah
oy oy oy Allah islah etsin onu
Neyse menumu yazim ben
sabah iki kati yumurta zeytin peynir salatalik yesil cay cig fistik
ara dort limonlu acik sekersiz cay bir sade kahve
aksam bir tabak kisir bir bardak ayran tursu
ara adacayi
ikibucuk litre su ictim 45 dk yurudum
afiyet olsun cnm
oy oy oy acil Kilo vermem lazim demek
ay insallah bitanem
Zaman zaman bilgileirmizi tazelemekte fayda var dedimm
cok iyi olmus kaptanim
cok guzel bi Tarif tam benlik askmmm
ay bunu da bi denim
merhabalar. ben saliha yeni uyelerdenim. 90 kiloyum hedefim 50.pazartesi diyete basladim suan cok azimliyim. cok kolay kilo veremiyorum fakat buna ragmen basaracagima inaniyorum fakat kesinlikle destege ihtiyacim var.
hosgeldin canim aramiza inan burada cok guzel arkadaslik kurup cok guzel Kilo vereceksin
bende 24 yasindayim evliyim 3 yasinda oglum var
ev hanimiyim isvicreye gelin geldim bucuk yil olacak simdi yeni yeni dil kursuna gidiyorum 90 la basladim suan 79 lardayim

osmaniyedeyken halime anlatmıştı. o zaman niyetlendim hurma bulamadım. geçen ceconun menüsünde görünce aklıma geldi. hemen başladım
ahh insallah ise yarar kac gun oyle gitcek hurma yogurt :))
aynı bende biraz sonra yatacam. içtiğim ayranın haddi hesabı yok. umarım rahat uyurum. malum bu gün kocam yok. ben senin gibi alışkın da değilim nasıl uyuyacam bakim
hahaha alisirsin zamanla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…