- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
evet sebze sulu yapayim bakarim bi ara cok usengecim bu zamanalrhollywood bana zor geldi ya. yani o meyve suyu yerine sebze suyu yapaydım iyiydide.
ben hayvanlardan çok korkarım ama her çeşit hayvanımda oldu nasıl bir tezatsa. yanlarına yaklaşamazdım sadece. ay bir köpeğimiz vardı. yemek vermem lazım nasıl korkuyorum. tama kaba yemeği dökecektim ayağıma tırmanmaya kalktı. nasıl bağırmışsam korkuyla kont çekil diye köpek gitti. başka bir zaman cesaretimi topladım tamam bu sefer sevecem dedim yemeğini götürdüm. çağırıyom gelmiyo kont gel oğlum yok köpek saklanıyo. birdaha yaklaşmadı bana ne zoruma gitmişti yasende bitanem ya yedekte hazirlamistim ondan sikilirsam diye bunu kullanirim
ama biliyo musun ben ilk defa bu yaz kedilerle hasir nesir oldum daha once hic dokunmamistim bi hayvana ilk defa kedi oldu bide kopek korkum gecse ohh miss
hadi iyi geceler canımhadi bitanem ben kactim basim cok agriyo su odevimi bitireyim de esim gelsin yesin de yatim yaaaa
oyy kiyamam cok hisliler yaa bugun oyuncak kedi gordum nasil guzel seni gorunce ayaga kalkiyo basini sevince miyavliyo karnina dokununca hirrr yapiyo resmen almak istedimben hayvanlardan çok korkarım ama her çeşit hayvanımda oldu nasıl bir tezatsa. yanlarına yaklaşamazdım sadece. ay bir köpeğimiz vardı. yemek vermem lazım nasıl korkuyorum. tama kaba yemeği dökecektim ayağıma tırmanmaya kalktı. nasıl bağırmışsam korkuyla kont çekil diye köpek gitti. başka bir zaman cesaretimi topladım tamam bu sefer sevecem dedim yemeğini götürdüm. çağırıyom gelmiyo kont gel oğlum yok köpek saklanıyo. birdaha yaklaşmadı bana ne zoruma gitmişti ya
Merhaba arkadaşım hoşgeldin aramızamerhabalar. ben saliha yeni uyelerdenim. 90 kiloyum hedefim 50.pazartesi diyete basladim suan cok azimliyim. cok kolay kilo veremiyorum fakat buna ragmen basaracagima inaniyorum fakat kesinlikle destege ihtiyacim var.
hahahah bu yeni Profil fotom ayni ben icten gulumsemis
RESİM HARİKA OLMUŞ AŞKIM BENDE BEĞENDİM AYNEN SEN GİBİ YUMUŞAK SEVİMLİevet sebze sulu yapayim bakarim bi ara cok usengecim bu zamanalr
teşekkürler
geranmali çok güzel ya ben seviyorum koreliler sağolsun
senin de menülerin güzel azcık kaçamaklar olmuş ama toparlarsın cumaya kadar sıkma canını :)
bak ben naptım netten araştırdım. evde anamın elma sirkesi vardı 4kg cam şişeye kabukları koydum portakal limon karışık 4 nohut attım 1 bardak sirke koydum( ev yapımı elma sirkesi hazır koyma sakın varsa koy yoksa koyma ev sirkeni) daha hızlı olduruyormuş diye kalanına su koydum. sanırım 4 güne süzme kvamına gelecek hala sineklenmedi ama bakıcam duruma göre. başka bir kavanozada gene birikti ekliyorum çıkan kabukları. kokusu felan çok hoş temizlikte kullanıcam zaten ben organik temizlik malzemesi kullanıyoru buda bedava çok güzel
http://www.nefisyemektarifleri.com/portakal-sirkesi/
buda link buna göre yaptım ben
Aynen neslimmm inşallah eksi olsun bizim olsunYARIN CUMA ALLAHIM -100GR BİLE RAZIYIM HAVALARDA UÇUCAM
401,Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu[TR]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]A1S2L3l4[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Ebwam[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Charlessiz[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Winstonlight[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[]/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Maviş[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Rengarenknesli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Bayılan bayılana[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Gel_pcpc[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]Çıtırıks[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TD]Bulbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TD]Battaniye[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[/tr][/TR][/table][TR][/tr]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[/tr]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[/tr]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]
[/tr]
GÜNAYDIN CANLARIMMM
RESİM HARİKA OLMUŞ AŞKIM BENDE BEĞENDİM AYNEN SEN GİBİ YUMUŞAK SEVİMLİ
Eki Görüntüle 1411487
YARIN CUMA ALLAHIM -100GR BİLE RAZIYIM HAVALARDA UÇUCAM
bizim evde meyve pek tüketilmiyor oda benden kaynaklanıyo canım ama başladım biriktirmeye dünden itibaren bakalım nasıl olacak...
Aynen neslimmm inşallah eksi olsun bizim olsun
HOŞGELDİNİZ KIZLAR. BURAYI BAŞKA BİR SEVİYORUM DAHA DİYETE DAYALI SOHBET EDİYORUZ. UMARIM KIZLAR YARIN HAVALARA ZIPLAMAK İSTİYORUM BAŞARACAĞIMtünaydınnn balım kaymağımmm
MAVİM MENULERİ YAZDA BAKALIM TOPLAMIŞMISIN ŞEKERbende bende bende +700 ü anca toparladım gibi yarını iple çekiyorum
Slm meleklerimmm şükür gelebildimm
Aslında tamamen alışkanlık bitanemm yoska vazgeçilmez birşey değil .Bilinçaltına yerleştirdiğimiz yanlış mesajlar sonucu ekemke bağımlılığı oluyor.Çok şükür sende kurtuldun
Bu ara yzümü güldürdüğün için bu kaçamaksız menülerin için çokkkkk teşekkürler battaniyemmm
Sen benim biyonik annemsin maşallahın var .Her babayiğidin harcı değil yaptıkların mütevazi olma
Bugün neyseki toparladın ama dün batırmışsın hakikaten hep eniştenin suçu
Bitanemm sadece 21 gün dayandınmı nefsinle savaşı sne kazanacaksın.Sebze yemeklerini mümkün olduğunca az sulu yap tatlım.Ayrıca pirinç =şeker o yüzden bulgur pilavı tercih et .Normalde haftada 3 kaşık bulgur pilavı hakkımız var fakat sen alışana dek ve ekmek yememek kaydıyla haftada 2 kez yiyebilirsin.
Ayrıca bu hafta deneyimlediğim çiğ beslenme neticesinde bulguru pişirmeyip soguk suda birkaç saat ıslatarak pilav gibi tüketince daha çok tok tutuyorAlışana kadar bulgur yiyebilirsin kuzum ama gün aşırı yesen daha iyi olur
Görürmüyümde ne demekBu tamamen senin azmine bağlı önerileirmizi dikkate alırsan elbette vereceksin tatlım.Takımımızdaki bayılanbayılan ağustos sonunda 107 kilo ile başlamıştı ve şu an 91,2 kilo yaklaşık 17,5 kilo verdi ve çıtır olma yolunda azimle devam ediyor sen de yapabilirsin tatlım
Sarı kartlar silinmek için veriliyor kuzummm
Bitanemm çimlendirme olayı hariç hazırlığa gerek yok kuzum evde ne varsa onlarla başlayabilirsin %100 olmasa bile %50 çiğ beslensen bile kar kardır
Bugün yeni bir milat yaptık sanırımmm bundan sonra herşey çok güzel olacak
Gezmede olunca ister istemez irade kontrolü senin elinden çıkıyor kuzum.Sağlık olsun gelenler gitmezse elimden çekeceğin var
Zamanın yokki leydimm
Sabah öğle ne bu hal kuzumm
Rabbim misafiri eksik etmesinnn bızdıkımmmm siz biz halime şanslıyızHelal olsun bızdığıma iradene şapka çıkarıoyorum
Şu haftasonlarını iptal edip direk pazartesiyemi geçsekBu hafta lütfen dikkat et canımmm
Elbette yapacaksın yeter ki karar ver ve kendine inan
ben de yaptın tatlım henüz olmadı ama bal filan koymadım üstünü gazlı bezle örttüm bekliyor bakalım
ev meyve kabuğu sirke koleksiyonu gibi oldu
İbrahim Saraçoğlunun bir lafı var ya Rabbim çöp yaratmaz diye herşeyde bir fayda var da bizler sağlığımızı kaybettikçe bunu daha iyi idrak eder olduk
Tamamen önyargılar ve kulaktan dolma bilgilerle hareket ettiğimiz için kuzum.İnan yalnız değilsin hepimiz aynı yanılgılara düşmedik mi
Geçici artık bu rakamlar tatlımmm
Bana bunlarla gel neslimmmm hadi bakalım ne olur bozma artık.İyi gezmeler kuzum
Taze fasulyePrensesimin kulakları çınlasın.Afiyetolsun bızdıkımm
suyu yeterli içtiğini kabul ediyorumm yazmayı unutuyırsunuz hep
Yeşil mercimek salatası yapabilirsin cnmm.Kırmızı mercimek çorbası- ev yapımı tarhana - kuru fasulye piyazı bunların yanında bol yeşillik zeytin turp havuç doyana dek yiyebilirsin kuzum
İlk menü için gayet güzel zamanla daha güzel olacak adım gibi eminim herşey yavaş yavaş
Böreğe kadar gayet güzel gitmişsin kuzum bir fincan yeşilçay iç yatmadan limonlu .Ayrıca balık yedikten sonra 1 minik parça tahin helvası yiyebilirsin aklında olsun.Sen de mi hastahanedeydin cnm biz de sabah 5 te hastahanedeydik akşam 16,00 gibi eve geldikkk
Slm meleklerimmm şükür gelebildimm
Aslında tamamen alışkanlık bitanemm yoska vazgeçilmez birşey değil .Bilinçaltına yerleştirdiğimiz yanlış mesajlar sonucu ekemke bağımlılığı oluyor.Çok şükür sende kurtuldun
Bu ara yzümü güldürdüğün için bu kaçamaksız menülerin için çokkkkk teşekkürler battaniyemmm
Sen benim biyonik annemsin maşallahın var .Her babayiğidin harcı değil yaptıkların mütevazi olma
Bugün neyseki toparladın ama dün batırmışsın hakikaten hep eniştenin suçu
Bitanemm sadece 21 gün dayandınmı nefsinle savaşı sne kazanacaksın.Sebze yemeklerini mümkün olduğunca az sulu yap tatlım.Ayrıca pirinç =şeker o yüzden bulgur pilavı tercih et .Normalde haftada 3 kaşık bulgur pilavı hakkımız var fakat sen alışana dek ve ekmek yememek kaydıyla haftada 2 kez yiyebilirsin.
Ayrıca bu hafta deneyimlediğim çiğ beslenme neticesinde bulguru pişirmeyip soguk suda birkaç saat ıslatarak pilav gibi tüketince daha çok tok tutuyorAlışana kadar bulgur yiyebilirsin kuzum ama gün aşırı yesen daha iyi olur
Görürmüyümde ne demekBu tamamen senin azmine bağlı önerileirmizi dikkate alırsan elbette vereceksin tatlım.Takımımızdaki bayılanbayılan ağustos sonunda 107 kilo ile başlamıştı ve şu an 91,2 kilo yaklaşık 17,5 kilo verdi ve çıtır olma yolunda azimle devam ediyor sen de yapabilirsin tatlım
Sarı kartlar silinmek için veriliyor kuzummm
Bitanemm çimlendirme olayı hariç hazırlığa gerek yok kuzum evde ne varsa onlarla başlayabilirsin %100 olmasa bile %50 çiğ beslensen bile kar kardır
Bugün yeni bir milat yaptık sanırımmm bundan sonra herşey çok güzel olacak
Gezmede olunca ister istemez irade kontrolü senin elinden çıkıyor kuzum.Sağlık olsun gelenler gitmezse elimden çekeceğin var
Zamanın yokki leydimm
Sabah öğle ne bu hal kuzumm
Rabbim misafiri eksik etmesinnn bızdıkımmmm siz biz halime şanslıyızHelal olsun bızdığıma iradene şapka çıkarıoyorum
Şu haftasonlarını iptal edip direk pazartesiyemi geçsekBu hafta lütfen dikkat et canımmm
Elbette yapacaksın yeter ki karar ver ve kendine inan
ben de yaptın tatlım henüz olmadı ama bal filan koymadım üstünü gazlı bezle örttüm bekliyor bakalım
ev meyve kabuğu sirke koleksiyonu gibi oldu
İbrahim Saraçoğlunun bir lafı var ya Rabbim çöp yaratmaz diye herşeyde bir fayda var da bizler sağlığımızı kaybettikçe bunu daha iyi idrak eder olduk
Tamamen önyargılar ve kulaktan dolma bilgilerle hareket ettiğimiz için kuzum.İnan yalnız değilsin hepimiz aynı yanılgılara düşmedik mi
Geçici artık bu rakamlar tatlımmm
Bana bunlarla gel neslimmmm hadi bakalım ne olur bozma artık.İyi gezmeler kuzum
Taze fasulyePrensesimin kulakları çınlasın.Afiyetolsun bızdıkımm
suyu yeterli içtiğini kabul ediyorumm yazmayı unutuyırsunuz hep
Yeşil mercimek salatası yapabilirsin cnmm.Kırmızı mercimek çorbası- ev yapımı tarhana - kuru fasulye piyazı bunların yanında bol yeşillik zeytin turp havuç doyana dek yiyebilirsin kuzum
İlk menü için gayet güzel zamanla daha güzel olacak adım gibi eminim herşey yavaş yavaş
Böreğe kadar gayet güzel gitmişsin kuzum bir fincan yeşilçay iç yatmadan limonlu .Ayrıca balık yedikten sonra 1 minik parça tahin helvası yiyebilirsin aklında olsun.Sen de mi hastahanedeydin cnm biz de sabah 5 te hastahanedeydik akşam 16,00 gibi eve geldikkk
Evettt bundan sonra yedikleirmin resimleirni paylaşacağım şekerler .Bugün hastahaneye gittiğimiz için yeşillik sularımı yapamadım.
Sabah :
kalkınca 2 bardak su ve çörek otu
2 saat sonra
çimlenmiş yeşil mercimekli ekşi narlı resimdeki salata içinde bir ben yokum
Öğle :elma ceviz
Akşam:
Yoğurdun cazibesine dayanamadım ve yazdan közlenmiş patlıcan ve kırmızı biber üstüne sarımsaklı yoğurt ve üzerine pulbiber .yanında salata.2,5 lt su 1 şekersiz türk kahvesi +2 kuru erik şimdide yeşilçay spor yok malesef
Çiğ beslenmeyi 7 gün uygulayacaktım fakat bugün bozduğum için devam etmenin anlamı yok deneyimlerime gelirsekkk akşam yemeğinden önce tartıldım ve sonuçççç 61,3 meleklerimm
Sanırım baya ödem varmış.Ben en son lise de bu kilodaydım galibaAmacım sindirim sistemimi rahatlatmaktı fakat bonuzu olarak kilo da gitti.Kalıcı olacak mı bakalım göreceğiz
Çiğ beslenmeyi hakikaten sevdim yalnız ilk 2 gün müthiş başağrısı yapıyor.Bu da arınmanın belirtirisymiş. 3, gün olmadı.Bir ömür %100 çiğ beslenebilirmiyim sanmıyorum çünkü yoğurt kefir yumurta dan kolay kolay vazgeçememfakat yine de yeşil sebze sularını çok sevdim. Onlara devam edeceğim karatay raw arası karışık yapacağız artık birşeyler.
Yaşam felsefem bundan sonra şu olacak bu yediğimin bana ne yararı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?