Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sende bitanem ya yedekte hazirlamistim ondan sikilirsam diye bunu kullanirim
ama biliyo musun ben ilk defa bu yaz kedilerle hasir nesir oldum daha once hic dokunmamistim bi hayvana ilk defa kedi oldu bide kopek korkum gecse ohh miss
ben hayvanlardan çok korkarım ama her çeşit hayvanımda oldu nasıl bir tezatsa. yanlarına yaklaşamazdım sadece. ay bir köpeğimiz vardı. yemek vermem lazım nasıl korkuyorum. tama kaba yemeği dökecektim ayağıma tırmanmaya kalktı. nasıl bağırmışsam korkuyla kont çekil diye köpek gitti. başka bir zaman cesaretimi topladım tamam bu sefer sevecem dedim yemeğini götürdüm. çağırıyom gelmiyo kont gel oğlum yok köpek saklanıyo. birdaha yaklaşmadı bana ne zoruma gitmişti ya

oyy kiyamam cok hisliler yaa bugun oyuncak kedi gordum nasil guzel seni gorunce ayaga kalkiyo basini sevince miyavliyo karnina dokununca hirrr yapiyo resmen almak istedim

merhabalar. ben saliha yeni uyelerdenim. 90 kiloyum hedefim 50.pazartesi diyete basladim suan cok azimliyim. cok kolay kilo veremiyorum fakat buna ragmen basaracagima inaniyorum fakat kesinlikle destege ihtiyacim var.
Merhaba arkadaşım hoşgeldin aramıza Sen inanıyorsan gerisi boş zaten yeter ki sen inancını kaybetme hedefine ulaştığını hep beraber görelim
Benim ismim Gamze, 28 yaşındayım, mali müşavirim, evliyim bebişim yok henüz. 85 ile başladım şu an 77.1 im hedefim 60 inşallah beraber göreceğiz o günleri

teşekkürler
geranmali çok güzel ya ben seviyorum koreliler sağolsun
senin de menülerin güzel azcık kaçamaklar olmuş ama toparlarsın cumaya kadar sıkma canını :)

şehir dışı yol falan derken öyle oldu biraz artılı döndüm ama toparlıyorum canım..

bizim evde meyve pek tüketilmiyor oda benden kaynaklanıyo canım ama başladım biriktirmeye dünden itibaren bakalım nasıl olacak...

topluca yazıcam hepsini şimdi canımm

bizim evde meyve pek tüketilmiyor oda benden kaynaklanıyo canım ama başladım biriktirmeye dünden itibaren bakalım nasıl olacak...

Aynen neslimmm inşallah eksi olsun bizim olsun

tünaydınnn balım kaymağımmm
HOŞGELDİNİZ KIZLAR. BURAYI BAŞKA BİR SEVİYORUM DAHA DİYETE DAYALI SOHBET EDİYORUZ. UMARIM KIZLAR YARIN HAVALARA ZIPLAMAK İSTİYORUM BAŞARACAĞIM

inşallah canım bu hafta değilse haftaya halledicem silinecek o kart

inşallah canım bu hafta değilse haftaya halledicem silinecek o kart

afiyet olsun kaptanımm.. tabaklar harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…