Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canım benim bakalım normal beslenmeye geçince gelicekmi ben onu merak ediyorum... zor bişey başaraıyosunuz ama o kesinn

banum ne desin bu hafta ödül olarak hepimiz spora ek zıplama. ip atlama yapalım 70-100 arasında

ama bennnnnnn

napalım neslimmm

inşallah canım bu hafta değilse haftaya halledicem silinecek o kart

canım benim bakalım normal beslenmeye geçince gelicekmi ben onu merak ediyorum... zor bişey başaraıyosunuz ama o kesinn
MAVİM RAW MI YAPTIN SEN MENULERİ İYİCE MERAK ETTİM YAZ HADİ
ama bennnnnnn

napalım neslimmm
NAPICAZ ALKALİ KALMAYA ÇALIŞICAZ O NEDENLE RAW DESTEKLİ BESLENİYOZYA KAPTANLA BERABER. ASLINDA YAPTIĞIMIZ DİYET KARATAY+RAW = ALKALİ BESLENME OLDU :)

yok canım raw yapamam sanırım bilmiyorum... geçmiş yapayım dedim ama bitmiyooo

BANUM GÜLDEN SELAM GETİRDİM ÜSTÜMDE KALMASIN

cuma gününden itibaren pek dikkat edememiştim malum yol tatil falan artı ile dönmüştüm bu sabah itibari ile o artıyı sıfırlalamama 100 gr kaldı.. suyu bu hafta çooookkk az içtim aslında onu artırabilseydim eminim şuana sıfırlamış eksiye geçmiştim ama olmadı yarına inşalllaaaahhhhh 100 gr olsun eksi görürüm.... dua edin kızlar bugün sırf protein olarak götürücem günü

MAVİM TAVUĞUNUN KÖY TAVUĞU OLDUĞUNU UMUYORUM. BULABİLİYORMUSUN KÖY TAVUĞU, YUMURTA FİLAN ORDA

İNANIYORUM EKSİ GÖRECEKSİN TATLIM GAYRETİN YETER.

MAVİM TAVUĞUNUN KÖY TAVUĞU OLDUĞUNU UMUYORUM. BULABİLİYORMUSUN KÖY TAVUĞU, YUMURTA FİLAN ORDA

maalesef canım köy tavuğu pek bulamıyorum bulsamda kesicek adam yokkkk
ama yumurtam %90 köy yumurtası kullanıyorum eğer biterse mecbur marketten, yoğurdu kendim köyden gelen sütle yapıyorum misss gibi kaymaklı bu hafta sonu yokum diye alamadım hazır yoğurt aldımmm uzun zaman sonraaa allahımmm dedimmm bu ne

BİZİM KASAP KESİP TEMİZLİYOR. YOK UNUDA BULAMAZSAM YEŞİLKÜRE KÖYTAVUĞU ALIYORUM KASAPTA VAR

BİZİM KASAP KESİP TEMİZLİYOR. YOK UNUDA BULAMAZSAM YEŞİLKÜRE KÖYTAVUĞU ALIYORUM KASAPTA VAR

ya aslında bizim buraya salı günü köysen getiriyorlar ama açıkçası hiç kasap falan aramadım kendim yapamam diye hiç almadım.. 2 3 üç kasapta denk geldi o zaman aldım o kadar... bide benim kız yemiyo oysa bilse o daha güzel çocuk işte...

AÇIKÇASI BENİM ÖYKÜM DE O KADAR ANLATMAMA RAĞMEN HATTA ÇOK ŞEYİ BİLDİĞİ HALDE KÖY TAVUGU DEDİNMİ HATTA PARÇA ETE BİLE TİKSİNİYOMU NEDİR BURUN KIVIRIYO KAVGA DÖVÜŞ TADIMLIK YEDİRİYOM

Ayyy benim kızda aynı et yediremiyorum 5 6 aydır ağlıyo yerken, bende sık sık ona lahmacun, köfte yapıyorum hatta artık tavuğu bile rondoda çekip köfte yapıyorum öyle yeditiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…