- 13 Kasım 2014
- 1.237
- 3.656
- 208
rahatsızlıklarımdan dolayı üç ayda bir kan veriyorum en son demir ve folik asit depolarım boşalmış ilaçların yan etkisi olarak şimdi onlarda iyi durumda çörek otunda bol miktarda omega 3 varmış günlük ihtiyacı karşılıyormuş onunla tamamladığımı umuyorum kaptanım
Bülbülümm ömür boyu diyetlerle uğraştığım için hemen hemen hepsini denedim ben kuzum.O yüzden karatay candır
Hatta bugün tekrar test ettim misafirlerime rağmen sabah kuru börülceli tarhana yedim yanında bol turp
fakat akşama kadar acıkmayan ben 14,30 da acıktımm
Ev tarhanası olmasına rağmenn içindeki un acıktırdı bitanemmm zamnala sen de deneyimleyeceksin herşeyi
Kitapta okumuşsundur D vitamini B 12 ve omega 3 de kilo vermede çok önemli şayet değerlerin düşükse kilo vermen yavaş olur tatlım.
merhaba hoşgeldin bende yeni üyeyim 24 yaşındayım 1.68 boy 95 kiloyum benimde kilo vermem sıkıntılı ama bu sefer çok azimliyim inşallah hepbirlikte hedeflerimize ulaşırızmerhabalar. ben saliha yeni uyelerdenim. 90 kiloyum hedefim 50.pazartesi diyete basladim suan cok azimliyim. cok kolay kilo veremiyorum fakat buna ragmen basaracagima inaniyorum fakat kesinlikle destege ihtiyacim var.
hahha sende mi askim begenmene sevindim bitanem tesekkur ederimGÜNAYDIN CANLARIMMM
RESİM HARİKA OLMUŞ AŞKIM BENDE BEĞENDİM AYNEN SEN GİBİ YUMUŞAK SEVİMLİ
Eki Görüntüle 1411487
hadi insallah toparlarsin canim yeni kurala gore izin alanlar Kilo vermeden donemiyo listeye sen izin almis miydin cnmşehir dışı yol falan derken öyle oldu biraz artılı döndüm ama toparlıyorum canım..
hadi bakalim :)topluca yazıcam hepsini şimdi canımm
hehehe oranin da tadi ayri buranin daHOŞGELDİNİZ KIZLAR. BURAYI BAŞKA BİR SEVİYORUM DAHA DİYETE DAYALI SOHBET EDİYORUZ. UMARIM KIZLAR YARIN HAVALARA ZIPLAMAK İSTİYORUM BAŞARACAĞIM
aa neden yemiyo midesi mi almiyo acabaAÇIKÇASI BENİM ÖYKÜM DE O KADAR ANLATMAMA RAĞMEN HATTA ÇOK ŞEYİ BİLDİĞİ HALDE KÖY TAVUGU DEDİNMİ HATTA PARÇA ETE BİLE TİKSİNİYOMU NEDİR BURUN KIVIRIYO KAVGA DÖVÜŞ TADIMLIK YEDİRİYOM
iyi yapisyosun canim baska sekilde yedirmekleAyyy benim kızda aynı et yediremiyorum 5 6 aydır ağlıyo yerken, bende sık sık ona lahmacun, köfte yapıyorum hatta artık tavuğu bile rondoda çekip köfte yapıyorum öyle yeditiyorum..
canim daha baslayali kac gun oldu ki sakin bozma moralini olur muselam güzeller dün biraz halsizliğim vardı giremedim ne çok şey birikmiş okuyacak. yarını bekleyemedim tartıldım 100 gr bile vermemişimregl dönemim yaklaşıyor acaba ondanmı yada ödemmi birikti vücüdumda acaba sizce napmalıyım
gecmis olsun cnmrahatsızlıklarımdan dolayı üç ayda bir kan veriyorum en son demir ve folik asit depolarım boşalmış ilaçların yan etkisi olarak şimdi onlarda iyi durumda çörek otunda bol miktarda omega 3 varmış günlük ihtiyacı karşılıyormuş onunla tamamladığımı umuyorum kaptanım
teşekkür ederim canım. moralim bozulsada yılmak yok öyle yada böyle gitcek bu kilolarhahha sende mi askim begenmene sevindim bitanem tesekkur ederim
hadi insallah toparlarsin canim yeni kurala gore izin alanlar Kilo vermeden donemiyo listeye sen izin almis miydin cnm
hadi bakalim :)
hehehe oranin da tadi ayri buranin da
aa neden yemiyo midesi mi almiyo acaba
iyi yapisyosun canim baska sekilde yedirmekle
canim daha baslayali kac gun oldu ki sakin bozma moralini olur mu
gecmis olsun cnm
Canım öncelikle her gün tartılmaktan vazgeç benceselam güzeller dün biraz halsizliğim vardı giremedim ne çok şey birikmiş okuyacak. yarını bekleyemedim tartıldım 100 gr bile vermemişimregl dönemim yaklaşıyor acaba ondanmı yada ödemmi birikti vücüdumda acaba sizce napmalıyım
yesss bebeğiiimmmayyy mavis sen gecen haftanin mi menulrini yazdim ben artik nasil dalmissam onlari yazdim sanirim Cuma gecen Cuma nin ama pazartesi sali carsamba bu haftanin dimi canim
hahha sende mi askim begenmene sevindim bitanem tesekkur ederim
hadi insallah toparlarsin canim yeni kurala gore izin alanlar Kilo vermeden donemiyo listeye sen izin almis miydin cnm
hadi bakalim :)
hehehe oranin da tadi ayri buranin da
aa neden yemiyo midesi mi almiyo acaba
iyi yapisyosun canim baska sekilde yedirmekle
canim daha baslayali kac gun oldu ki sakin bozma moralini olur mu
gecmis olsun cnm
maydanoz içmeye başlıycaktım ama bitmişti bugün aldım daha sabah aç karnına değilde şimdi içsem olurmu bide kiraz sapını nasıl yapıcamCanım öncelikle her gün tartılmaktan vazgeç benceMoralini bozmaktan öteye geçmez en güzeli haftada bir sabah saatlerinde tartılmak.. Regl yaklaştıysa ödem olabilir maydanoz suyu içebilirsin mesela ödem atmak için veya kiraz sapı falan.. Ben regl yaklaştı mı öyle yapıyorum genelde işe yarıyor
AYNEN KUZUMAyyy benim kızda aynı et yediremiyorum 5 6 aydır ağlıyo yerken, bende sık sık ona lahmacun, köfte yapıyorum hatta artık tavuğu bile rondoda çekip köfte yapıyorum öyle yeditiyorum..
selam güzeller dün biraz halsizliğim vardı giremedim ne çok şey birikmiş okuyacak. yarını bekleyemedim tartıldım 100 gr bile vermemişimregl dönemim yaklaşıyor acaba ondanmı yada ödemmi birikti vücüdumda acaba sizce napmalıyım
CNM DEMİR İÇİN SANA DEMİRLEYDİ TARİFİ VEREYİM HER SABAH İÇİYORUM ÇOTA SEVİYORUMrahatsızlıklarımdan dolayı üç ayda bir kan veriyorum en son demir ve folik asit depolarım boşalmış ilaçların yan etkisi olarak şimdi onlarda iyi durumda çörek otunda bol miktarda omega 3 varmış günlük ihtiyacı karşılıyormuş onunla tamamladığımı umuyorum kaptanım
BU GÜN BAŞLAYACAKSAN YEMEKTEN 30DK ÖNCE İÇ YA ÖĞLEN YA AKŞAM YEMEĞİNDEN SORUN OLAMAZmaydanoz içmeye başlıycaktım ama bitmişti bugün aldım daha sabah aç karnına değilde şimdi içsem olurmu bide kiraz sapını nasıl yapıcam
AYNEN KUZUM
CNM DEMİR İÇİN SANA DEMİRLEYDİ TARİFİ VEREYİM HER SABAH İÇİYORUM ÇOTA SEVİYORUM
5-6 DAL ISPANAK+5-6 DAL MAYDONOZ İRİ DEĞİL BAHÇE OLANLARDAN+1 LİMONUN SUYU+1 BARDAK SU
BLENDIRDA ÇEKİYORSUN AÇ KARNA SABAH İÇİYORSUN HEM DEMİR DEPOLARIN DOLUYOR HEM ÖDEM ATIYOR DETOKS İÇECEĞİDİR , REGL DÖNEMİNE 1 E 1 DİR DENE İSTERSEN
BU GÜN BAŞLAYACAKSAN YEMEKTEN 30DK ÖNCE İÇ YA ÖĞLEN YA AKŞAM YEMEĞİNDEN SORUN OLAMAZ
Cnm bak ben ilk hafta o kadar dikkat ettim birde lahana suyunu ictim kokusunu Çekerek sonuc 600 gram aldım,regl donemınde2.800 aldım sen duşun gerisini,Sakın bozma moralını,bende böyleydim ama ınan Tecrübe oluyo,bi kaç haftadır düzeni kılo veriyorum,dedikleri gibi maydonoz,kiraz sapı içebilirsin,birde mesela bende yürüyüs cok etki etti regl dönemınde,işte böle böle vücudunu tanıyorsunselam güzeller dün biraz halsizliğim vardı giremedim ne çok şey birikmiş okuyacak. yarını bekleyemedim tartıldım 100 gr bile vermemişimregl dönemim yaklaşıyor acaba ondanmı yada ödemmi birikti vücüdumda acaba sizce napmalıyım
benim normalde bu satte misil misil uyumam gerek fakat esim hala gelmedi off o geleceke yemek yicek ben yatcam oooooo
amiiiiinnnnn inşallah canım
evet evet evet parti yapalım inşallah mayısta. ne imrenmiştim diğer gruptaki kına gecesine
canım hoş geldin. ben de 3 çocuk annesi ev hanımı ve öğrenciyim. 93,5 ile başaldığım kilo macerama 79 la devam ediyorum. şimdiye mezun olmam lazımken eşşekliğime doymim şımaarıp saldım kendimi takıldım burda
amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn
en sevdiğim şey bir tatlı yiyip bir turşu yemek anam anlatırken ağzımdan sular aktı behhhhh
bugunku menum:
kahvalti
krem peynirli bol marulu sandvic
ogle:
ceyrek elma
ceviz
aksam:
2 kasik haslanmis bugday
kalan elmanin diger yarisi
3 ceviz
2 mil Leslie
menum
yirmi hurma, bir kase yoğurt, 2 lt kadar ayran.
bu günü zaiyatsız atlattım şükür. hiç açlık hissetmedim. belki cuma ara verip devam ederim bu diyete. hele yarın olsun bakim nasıl gidecek
bu gün biraz fazla kısmadınmı bana mı öyle geldi. ha bide elmanın şekerini kıracak bişe yoktu sanki yoğurt ya da tarçın gibi. acıktırmadımı
oldu mu bebisim
yedi gün diyo ama bilirsin beni hiçbir şeyi devam ettiremediğim gibi bunu da bırakırım. ama yedi günde 4 kilo diyolar ya çok iyi olur
ay insallah olur bende Hollywood mu yapsam ki ne yapsam 1 hafta
sende bitanem ya yedekte hazirlamistim ondan sikilirsam diye bunu kullanirim
ama biliyo musun ben ilk defa bu yaz kedilerle hasir nesir oldum daha once hic dokunmamistim bi hayvana ilk defa kedi oldu bide kopek korkum gecse ohh miss
ben hayvanlardan çok korkarım ama her çeşit hayvanımda oldu nasıl bir tezatsa. yanlarına yaklaşamazdım sadece. ay bir köpeğimiz vardı. yemek vermem lazım nasıl korkuyorum. tama kaba yemeği dökecektim ayağıma tırmanmaya kalktı. nasıl bağırmışsam korkuyla kont çekil diye köpek gitti. başka bir zaman cesaretimi topladım tamam bu sefer sevecem dedim yemeğini götürdüm. çağırıyom gelmiyo kont gel oğlum yok köpek saklanıyo. birdaha yaklaşmadı bana ne zoruma gitmişti ya
Herkese musmutlu güpgüzeeelll bir gün diliyorum canlarımmm sevgi pıtırcığınız yine iş başındaa
GÜNAYDIN CANLARIMMM
RESİM HARİKA OLMUŞ AŞKIM BENDE BEĞENDİM AYNEN SEN GİBİ YUMUŞAK SEVİMLİ
Eki Görüntüle 1411487
YARIN CUMA ALLAHIM -100GR BİLE RAZIYIM HAVALARDA UÇUCAM
şehir dışı yol falan derken öyle oldu biraz artılı döndüm ama toparlıyorum canım..
bizim evde meyve pek tüketilmiyor oda benden
kaynaklanıyo canım ama başladım biriktirmeye dünden itibaren bakalım nasıl olacak...
tünaydınnn balım kaymağımmm
bende bende bende +700 ü anca toparladım gibi yarını iple çekiyorum
HOŞGELDİNİZ KIZLAR. BURAYI BAŞKA BİR SEVİYORUM DAHA DİYETE DAYALI SOHBET EDİYORUZ. UMARIM KIZLAR YARIN HAVALARA ZIPLAMAK İSTİYORUM BAŞARACAĞIM
canım benim bakalım normal beslenmeye geçince gelicekmi ben onu merak ediyorum... zor bişey başaraıyosunuz ama o kesinn
MAVİM RAW MI YAPTIN SEN MENULERİ İYİCE MERAK ETTİM YAZ HADİ
NAPICAZ ALKALİ KALMAYA ÇALIŞICAZ O NEDENLE RAW DESTEKLİ BESLENİYOZYA KAPTANLA BERABER. ASLINDA YAPTIĞIMIZ DİYET KARATAY+RAW = ALKALİ BESLENME OLDU :)
gelelim menülere
pazartesi
sabah kepeksiz dukan krebi peynir, 1 yumurta çay
öğle : az kuru fasulye, 2 kaşık pilav yoğurt
akşam : yine kahvaltı gibi omlet çay peynir bir dilim kızarmış çavdar ekmeği
salı
sabah : bir dilim ekmek, omlet, peynir çay
öğle fırında tavuk but, ayran
akşam : yarım kepçe ezogelin, fırında 3 köfte, 1 parça patates
BANUM GÜLDEN SELAM GETİRDİM ÜSTÜMDE KALMASIN
çarşamba :
sabah : 1 dilim çavdar ekmeği, 1 haşlamış yumurta, 2 dilim salam peynir çay
öğle : haşlanmış tavuk ve yoğurdu karıştırıp bol pul biber ve karabiberli çakma mantı
akşam : salıdan kalan çorbadan 1 kepçeden biraz az, 3 köfte,1 kaşık pilav yoğurt
cuma gününden itibaren pek dikkat edememiştim malum yol tatil falan artı ile dönmüştüm bu sabah itibari ile o artıyı sıfırlalamama 100 gr kaldı.. suyu bu hafta çooookkk az içtim aslında onu artırabilseydim eminim şuana sıfırlamış eksiye geçmiştim ama olmadı yarına inşalllaaaahhhhh 100 gr olsun eksi görürüm.... dua edin kızlar bugün sırf protein olarak götürücem günü
maalesef canım köy tavuğu pek bulamıyorum bulsamda kesicek adam yokkkk
ama yumurtam %90 köy yumurtası kullanıyorum eğer biterse mecbur marketten, yoğurdu kendim köyden gelen sütle yapıyorum misss gibi kaymaklı bu hafta sonu yokum diye alamadım hazır yoğurt aldımmm uzun zaman sonraaa allahımmm dedimmm bu ne
AÇIKÇASI BENİM ÖYKÜM DE O KADAR ANLATMAMA RAĞMEN HATTA ÇOK ŞEYİ BİLDİĞİ HALDE KÖY TAVUGU DEDİNMİ HATTA PARÇA ETE BİLE TİKSİNİYOMU NEDİR BURUN KIVIRIYO KAVGA DÖVÜŞ TADIMLIK YEDİRİYOM
selam güzeller dün biraz halsizliğim vardı giremedim ne çok şey birikmiş okuyacak. yarını bekleyemedim tartıldım 100 gr bile vermemişimregl dönemim yaklaşıyor acaba ondanmı yada ödemmi birikti vücüdumda acaba sizce napmalıyım
rahatsızlıklarımdan dolayı üç ayda bir kan veriyorum en son demir ve folik asit depolarım boşalmış ilaçların yan etkisi olarak şimdi onlarda iyi durumda çörek otunda bol miktarda omega 3 varmış günlük ihtiyacı karşılıyormuş onunla tamamladığımı umuyorum kaptanım
sıra geldi çarşambanın menüsüne
sabah: bi saat evvel 2 bardak su ve çörek otu, tereyağında 2 yumurtanın beyazı ( sarısını ekmeksiz yiyemiyorum yağda olunca) peynir zeytin domates bi avuç ceviz ve karışık ot
öğle: bi tabak fasulye, yoğurt ve karışık ot
akşam: biraz karışık kızartma ve yoğurtdün çok yorgundum kendime sebze yapmaya üşendim ve bizimkilerin yemeğine ortak oldum. yatmadan evvel bi bardak yeşil çay
su: 3,4 lt limonlu. hayatımda ilk kez bu kadar çok su içtim normalde sadece ilaçlarımla bir iki yudum içerim ve başka içmezdim zorla içsem midem bulanırdı limonlu su beni kurtardı
spor : 25 dk basit egzersiz
[TR]401,Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu
[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]A1S2L3l4[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Ebwam[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Charlessiz[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Winstonlight[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[]/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Maviş[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Rengarenknesli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Bayılan bayılana[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Gel_pcpc[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]Çıtırıks[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TD]Bulbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TD]Battaniye[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[/tr][/TR][/table][TR][/tr]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/TR][/TABLE][/TR][TR][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][/tr][TR][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[/tr]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[/tr]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]
[/tr]
neyse duzelttim
teşekkür ederim canım. moralim bozulsada yılmak yok öyle yada böyle gitcek bu kilolar
yok canım beniimmm listeye daha yeni girdim... ama nolurrr artık topralanalım yaaaa herkes bi silkinsin... bütünnn takımları geçelim yaaa bu gidişle millet sollıcak bizi..
maydanoz içmeye başlıycaktım ama bitmişti bugün aldım daha sabah aç karnına değilde şimdi içsem olurmu bide kiraz sapını nasıl yapıcam
öneriler için çok teşekkür ederim akşam yemeğinden evvel maydanozu yapayım ozaman ama ıspanağı denemek pazartesiye kalacak çünkü en yakın pazar o gün
Canım maydanoz suyu aç tok farkediyor mu bilmiyorum açıkçası ben dikkat etmiyorum :) Kiraz sapını aktardan bulabilirsin sıcak suyla beş on dakika demliyorum öyle içiyorum ben ödem atmaya faydası oluyor.maydanoz içmeye başlıycaktım ama bitmişti bugün aldım daha sabah aç karnına değilde şimdi içsem olurmu bide kiraz sapını nasıl yapıcam
peki tatlım sabır sabır sabır diycez yani birazcık sabırsızımCnm bak ben ilk hafta o kadar dikkat ettim birde lahana suyunu ictim kokusunu Çekerek sonuc 600 gram aldım,regl donemınde2.800 aldım sen duşun gerisini,Sakın bozma moralını,bende böyleydim ama ınan Tecrübe oluyo,bi kaç haftadır düzeni kılo veriyorum,dedikleri gibi maydonoz,kiraz sapı içebilirsin,birde mesela bende yürüyüs cok etki etti regl dönemınde,işte böle böle vücudunu tanıyorsun
Canım maydanoz suyu aç tok farkediyor mu bilmiyorum açıkçası ben dikkat etmiyorum :) Kiraz sapını aktardan bulabilirsin sıcak suyla beş on dakika demliyorum öyle içiyorum ben ödem atmaya faydası oluyor.
peki tatlım sabır sabır sabır diycez yani birazcık sabırsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?