Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

rahatsızlıklarımdan dolayı üç ayda bir kan veriyorum en son demir ve folik asit depolarım boşalmış ilaçların yan etkisi olarak şimdi onlarda iyi durumda çörek otunda bol miktarda omega 3 varmış günlük ihtiyacı karşılıyormuş onunla tamamladığımı umuyorum kaptanım

merhabalar. ben saliha yeni uyelerdenim. 90 kiloyum hedefim 50.pazartesi diyete basladim suan cok azimliyim. cok kolay kilo veremiyorum fakat buna ragmen basaracagima inaniyorum fakat kesinlikle destege ihtiyacim var.
merhaba hoşgeldin bende yeni üyeyim 24 yaşındayım 1.68 boy 95 kiloyum benimde kilo vermem sıkıntılı ama bu sefer çok azimliyim inşallah hepbirlikte hedeflerimize ulaşırız

sıra geldi çarşambanın menüsüne
sabah: bi saat evvel 2 bardak su ve çörek otu, tereyağında 2 yumurtanın beyazı ( sarısını ekmeksiz yiyemiyorum yağda olunca) peynir zeytin domates bi avuç ceviz ve karışık ot
öğle: bi tabak fasulye, yoğurt ve karışık ot
akşam: biraz karışık kızartma ve yoğurt dün çok yorgundum kendime sebze yapmaya üşendim ve bizimkilerin yemeğine ortak oldum. yatmadan evvel bi bardak yeşil çay
su: 3,4 lt limonlu. hayatımda ilk kez bu kadar çok su içtim normalde sadece ilaçlarımla bir iki yudum içerim ve başka içmezdim zorla içsem midem bulanırdı limonlu su beni kurtardı
spor : 25 dk basit egzersiz

401,Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]İsim[/TD]

[TD] Pazartesi[/TD]

[TD] Salı [/TD]

[TD]Çarşamba[/TD]

[TD]Perşembe[/TD]

[TD]Cuma [/TD]

[TD]Cumartesi[/TD]

[TD]Pazar[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]A1S2L3l4[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Ebwam[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Charlessiz[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Winstonlight[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[]/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Ayyüzlüm[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Maviş[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Rengarenknesli[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Bayılan bayılana[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Gel_pcpc[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]

[TD]Çıtırıks[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[/TR]

[TD]Bulbul[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD].[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[/TR]

[/TR]

[TD]Battaniye[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[/tr][/TR][/table][TR][/tr]​
[TR]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]

[/tr]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[/tr]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]

[/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]​

[/tr]

GÜNAYDIN CANLARIMMM

RESİM HARİKA OLMUŞ AŞKIM BENDE BEĞENDİM AYNEN SEN GİBİ YUMUŞAK SEVİMLİ
Eki Görüntüle 1411487
hahha sende mi askim begenmene sevindim bitanem tesekkur ederim
şehir dışı yol falan derken öyle oldu biraz artılı döndüm ama toparlıyorum canım..
hadi insallah toparlarsin canim yeni kurala gore izin alanlar Kilo vermeden donemiyo listeye sen izin almis miydin cnm
topluca yazıcam hepsini şimdi canımm
hadi bakalim :)

HOŞGELDİNİZ KIZLAR. BURAYI BAŞKA BİR SEVİYORUM DAHA DİYETE DAYALI SOHBET EDİYORUZ. UMARIM KIZLAR YARIN HAVALARA ZIPLAMAK İSTİYORUM BAŞARACAĞIM
hehehe oranin da tadi ayri buranin da
aa neden yemiyo midesi mi almiyo acaba
Ayyy benim kızda aynı et yediremiyorum 5 6 aydır ağlıyo yerken, bende sık sık ona lahmacun, köfte yapıyorum hatta artık tavuğu bile rondoda çekip köfte yapıyorum öyle yeditiyorum..
iyi yapisyosun canim baska sekilde yedirmekle
canim daha baslayali kac gun oldu ki sakin bozma moralini olur mu
gecmis olsun cnm

teşekkür ederim canım. moralim bozulsada yılmak yok öyle yada böyle gitcek bu kilolar

Canım öncelikle her gün tartılmaktan vazgeç bence Moralini bozmaktan öteye geçmez en güzeli haftada bir sabah saatlerinde tartılmak.. Regl yaklaştıysa ödem olabilir maydanoz suyu içebilirsin mesela ödem atmak için veya kiraz sapı falan.. Ben regl yaklaştı mı öyle yapıyorum genelde işe yarıyor

yok canım beniimmm listeye daha yeni girdim... ama nolurrr artık topralanalım yaaaa herkes bi silkinsin... bütünnn takımları geçelim yaaa bu gidişle millet sollıcak bizi..

maydanoz içmeye başlıycaktım ama bitmişti bugün aldım daha sabah aç karnına değilde şimdi içsem olurmu bide kiraz sapını nasıl yapıcam

Ayyy benim kızda aynı et yediremiyorum 5 6 aydır ağlıyo yerken, bende sık sık ona lahmacun, köfte yapıyorum hatta artık tavuğu bile rondoda çekip köfte yapıyorum öyle yeditiyorum..
AYNEN KUZUM

CNM DEMİR İÇİN SANA DEMİRLEYDİ TARİFİ VEREYİM HER SABAH İÇİYORUM ÇOTA SEVİYORUM
5-6 DAL ISPANAK+5-6 DAL MAYDONOZ İRİ DEĞİL BAHÇE OLANLARDAN+1 LİMONUN SUYU+1 BARDAK SU
BLENDIRDA ÇEKİYORSUN AÇ KARNA SABAH İÇİYORSUN HEM DEMİR DEPOLARIN DOLUYOR HEM ÖDEM ATIYOR DETOKS İÇECEĞİDİR , REGL DÖNEMİNE 1 E 1 DİR DENE İSTERSEN
maydanoz içmeye başlıycaktım ama bitmişti bugün aldım daha sabah aç karnına değilde şimdi içsem olurmu bide kiraz sapını nasıl yapıcam
BU GÜN BAŞLAYACAKSAN YEMEKTEN 30DK ÖNCE İÇ YA ÖĞLEN YA AKŞAM YEMEĞİNDEN SORUN OLAMAZ

öneriler için çok teşekkür ederim akşam yemeğinden evvel maydanozu yapayım ozaman ama ıspanağı denemek pazartesiye kalacak çünkü en yakın pazar o gün

Cnm bak ben ilk hafta o kadar dikkat ettim birde lahana suyunu ictim kokusunu Çekerek sonuc 600 gram aldım,regl donemınde2.800 aldım sen duşun gerisini,Sakın bozma moralını,bende böyleydim ama ınan Tecrübe oluyo,bi kaç haftadır düzeni kılo veriyorum,dedikleri gibi maydonoz,kiraz sapı içebilirsin,birde mesela bende yürüyüs cok etki etti regl dönemınde,işte böle böle vücudunu tanıyorsun

Slm meleklerimmmmmmm güya işleri erkenden bitirip gelecektim evdeki hesap çarşıya uymadı yineNasılız bakalımmmm oh ne güzel sohbetler etmiş benim sevgi pıtırcıklarımmmm

benim normalde bu satte misil misil uyumam gerek fakat esim hala gelmedi off o geleceke yemek yicek ben yatcam oooooo

Barbim eşler geç gelince zor oluyo kuzum ama napsın enişte o da sizler için çalışıyo canım benm

İstediğin parti olsun meleğimmmmm sallarım takımı senin içinnn ne demek

bugunku menum:
kahvalti
krem peynirli bol marulu sandvic

ogle:
ceyrek elma
ceviz

aksam:
2 kasik haslanmis bugday
kalan elmanin diger yarisi
3 ceviz

2 mil Leslie

Afiyetolsun barbimmm kahvaltı sonrasını telafi etmişsinnn çok mu özledin ekmeği tatlımmm

menum
yirmi hurma, bir kase yoğurt, 2 lt kadar ayran.
bu günü zaiyatsız atlattım şükür. hiç açlık hissetmedim. belki cuma ara verip devam ederim bu diyete. hele yarın olsun bakim nasıl gidecek

Tatlım bu konuda içim hiç rahat değil ama dinlemiyosun illa tecrübe edeceksin tek dileğim inş işe yarar ama sanmıyorum

Canan Karatay hurma uyarısı yaptı
Orucun zeytinle açılmasını isteyen Prof. Dr. Karatay, ‘Hurma şeker deposudur; şekerinizi zıplatmayın’ dedi

Karataydan hurma uyarısı

Uzmanlar art arda sağlıklı oruç tutmanın yollarını anlatırken; ezber bozan açıklamalarıyla dikkat çeken Prof. Dr. Canan Karatay, yine çok konuşulacak bir çağrıda bulundu. Ramazan sofralarının baş tacı olan hurmanın yüksek oranda şeker içerdiğini söyleyen Prof. Dr. Karatay, “Hurma yiyerek şekerinizi oynatmayın. Orucunuzu zeytinle açın. Eğer göbeğiniz varsa, karaciğeriniz yağlıysa, tansiyonunuz yüksekse, şeker hastasıysanız, kilo vermek istiyorsanız hurmadan uzak durun” dedi.

10-15 TANE YİYEBİLİRSİNİZ
Zeytinin dünyanın en yararlı meyvesi olduğunu belirten Prof. Dr. Karatay, “İftarda yiyeceğiniz birkaç tane zeytin midenize fayda sağlayacaktır” şeklinde konuştu. Sahurda da 10-15 zeytin yenilmesini öneren Prof. Dr. Karatay, şöyle devam etti: “Zeytinin yanına tereyağında pişirilmiş 2 yumurta, 1 avuç içi kadar beyaz peynir, 1 çay bardağı ceviz içi, domates ve salatalık ekleyerek acıkmadan orucunuzu tutabilirsiniz.” İftar ile sahur arasında bol sıvı tüketmek gerektiğini anlatan Prof. Dr. Karatay, kola gibi asitli içecekleri ise yasakladı. Bunun yerine limonlu şekersiz çaylar, limonlu bol su, ayran ve süt içilmesi gerektiğinin altını çizdi.

KELLE-PAÇAYI UNUTMA
Kalp-damar hastalıklarına yol açtığı gerekçesiyle birçok doktorun ‘Uzak durun’ dediği kelle-paça ve işkembe çorbasını da öneren Prof. Dr. Karatay, iftarda da kelle-paça çorbasının içilebileceğini vurguladı. “Çorbanın her türlüsü faydalıdır. Özellikle iftar sofrasında zeytinle açılacak orucun ardından paça çorbası da içilebilir” diyen Prof. Dr. Karatay, hamur işlerinden de uzak durulmasını istedi. Prof. Dr. Canan Karatay, “Pilav, makarna, börek gibi aşırı hamur işi tüketmekle şekerimiz aniden yükselip aniden düşecek ve bizi rahatsız edecektir. Bu yüzden bunları yemeyin. Demiriniz düşükse çay ve kahve içmeyin. Bol su için” önerisinde bulundu.

HAZIMSIZLIK ÇEKENE YOĞURT
İftarda ve sahurda 15-20 tane zeytin tüketmenin vücuda uzun süre yeterli minerali ve tuzu sağlayacağını söyleyen Prof. Dr. Canan Karatay, aynı zamanda bol bol da yoğurt yenilmesini istedi. Prof. Dr. Karatay, “Yoğurt hazım sistemini de harekete geçirerek kabızlık sorununu önleyebilir” dedi.

KARACİĞERİ YORMAYIN
Sahura kalkmadan oruç tutmanın sağlığa zarar verdiğini anlatan Prof. Dr. Karatay, şu uyarıda bulundu: “Ramazan’da kimileri kilo vermek amacıyla oruç tutmaktadır. Bu son derece sakıncalıdır. Bilimsel olarak, bu olay karaciğer ve pankreası yorup yağlandırdığı için sağlığa zararlı olmaktadır.“

Destek Verin Paylaşın!

**************Canan Hoca oruç açarken bile hurmaya karşı bide 21 taneyi duysa ne yapar ki Karar senin tatlım

http://www.canankarataydiyeti.com/k...yeti-2/canan-karatay-hurma-uyarisi-yapti.html

bu gün biraz fazla kısmadınmı bana mı öyle geldi. ha bide elmanın şekerini kıracak bişe yoktu sanki yoğurt ya da tarçın gibi. acıktırmadımı

Evet çok doğru uyarılar meleğim tarçınsız süt veya yoğurtsuz meyve out

Bayıldım pisicanım çok şirinnnn

yedi gün diyo ama bilirsin beni hiçbir şeyi devam ettiremediğim gibi bunu da bırakırım. ama yedi günde 4 kilo diyolar ya çok iyi olur

İlk hafta bir ihtimala olabilir ama hetr hafta sanmıyorum kuzum ayda 20 kilo yapar

ay insallah olur bende Hollywood mu yapsam ki ne yapsam 1 hafta

Holywood İsveç Monti vs vs hepsini bırak yaşasın Turkish Karatay + Raw evet biraz zazman alıyor ama sonuç garanti

sende bitanem ya yedekte hazirlamistim ondan sikilirsam diye bunu kullanirim
ama biliyo musun ben ilk defa bu yaz kedilerle hasir nesir oldum daha once hic dokunmamistim bi hayvana ilk defa kedi oldu bide kopek korkum gecse ohh miss

Tatlım şayet köpekler korktuğunu hissettirmezsen hiçbirşey yapmazlar

Yazıkkkkk kıyamam Konta onların da bizler gibi hisleri var Seninde elinde değil tabii ani bir refleks olmuş

Herkese musmutlu güpgüzeeelll bir gün diliyorum canlarımmm sevgi pıtırcığınız yine iş başındaa

Teşekkürler leydimmmmmmm Senin günün de güzel geçsin tatlımmm

GÜNAYDIN CANLARIMMM

RESİM HARİKA OLMUŞ AŞKIM BENDE BEĞENDİM AYNEN SEN GİBİ YUMUŞAK SEVİMLİ
Eki Görüntüle 1411487

Tünaydınnnnn kuzummmmmm

YARIN CUMA ALLAHIM -100GR BİLE RAZIYIM HAVALARDA UÇUCAM

Hadi inşallah kuzum bugün ceza olarak yaptığın tam raw sana harika sonuç getirecek inş

şehir dışı yol falan derken öyle oldu biraz artılı döndüm ama toparlıyorum canım..

bizim evde meyve pek tüketilmiyor oda benden
kaynaklanıyo canım ama başladım biriktirmeye dünden itibaren bakalım nasıl olacak...

tünaydınnn balım kaymağımmm

Hoşgeldin mavişimmmm

bende bende bende +700 ü anca toparladım gibi yarını iple çekiyorum

Szi mi ben miii

HOŞGELDİNİZ KIZLAR. BURAYI BAŞKA BİR SEVİYORUM DAHA DİYETE DAYALI SOHBET EDİYORUZ. UMARIM KIZLAR YARIN HAVALARA ZIPLAMAK İSTİYORUM BAŞARACAĞIM

Canımsın neslim hepimiz öyle kuzummm çok seviyoruz

canım benim bakalım normal beslenmeye geçince gelicekmi ben onu merak ediyorum... zor bişey başaraıyosunuz ama o kesinn

Şu an 100 gr harici gelen yok mavişimmm dur bakalım bir haftaya belli olur

gelelim menülere

pazartesi

sabah kepeksiz dukan krebi peynir, 1 yumurta çay
öğle : az kuru fasulye, 2 kaşık pilav yoğurt
akşam : yine kahvaltı gibi omlet çay peynir bir dilim kızarmış çavdar ekmeği

Salata yok akşam ekmek gelmişşş üstelik spor da yapamıyosun

salı
sabah : bir dilim ekmek, omlet, peynir çay
öğle fırında tavuk but, ayran
akşam : yarım kepçe ezogelin, fırında 3 köfte, 1 parça patates

öğle tavuğun yanına yine salata almalıydın mavişim

BANUM GÜLDEN SELAM GETİRDİM ÜSTÜMDE KALMASIN

Ne iyi yaptın neslimmm aleyküm selam canımmm Gül hakikaten çok fedakar maşallah onca yoğunluğuna rağmen herkese yetişmeye ilgilenmeye çalışıyor şapka çıkarıyorummm

Böyle karşılıksız yardım eden insanların var olduğunu bilmek çok mutlu edişyor beni .Allah razı olsun ondan

Afiyetolsun cnmmm ama salam ne olur ne al ne ye kuzum

Hadi bakalım sabah ola hayrola canımmmm yeni gelenleri göndermen bile süper

Offff içinden yumurtalar çıkan tavuktan sonra yemek nasip olmadı en son ne zmaan yedim bilmiyorum hazır yoğurt yoğurttan başka herşeye benziyor

Zamanla sever inşallah neslimmm çok şanslı çocukların küçük yaşta sağlıklı beslenmeye başladılar sayende

Geçmiş olsun bülbülüm akşam bir ara gördüm altta ama yazmayınca bir sorun çıktı zannettim
Melekleirmin önerilerini uygulayabilirsin cnm Vermeye başladığın an tıkır tıkır gidecek üzme kendini

ceviz de balıkta semizotunda çiğ kabak çekirdeğinde de var kuzum sabahki yeşil suyu mutlaka dene

Bir saat evvel derken sanırım 12 gibi dimi tatlım neden geç kahvaltı yapıyorsun kuzum
Ama kızartmayı unut dişyeti geçtim sağlık açısından yememelisin transyağ kuzum Evde sebze yemeği olması şart değil evde ne varsa kendine bir salata yap dök yoğurdu oh misss

Elleirne sağlık pisicanım ama bende şimdi farkettim biz 400. etaptayız kuzum

teşekkür ederim canım. moralim bozulsada yılmak yok öyle yada böyle gitcek bu kilolar

Bir günde gelmediki kuzum bir günde gitsin azim ve sabır lazım ve sonunda kazanan sne olacaksın

yok canım beniimmm listeye daha yeni girdim... ama nolurrr artık topralanalım yaaaa herkes bi silkinsin... bütünnn takımları geçelim yaaa bu gidişle millet sollıcak bizi..

Hayır mavişimmm hırs belli bir noktaya kadar güzel fakat fazlası tehlikeliii her hafta verinnn benim için önemli olan bu bir de nota almadık mı daha ne isterimmm çünkü hızlı gidince hızlı geliyor Kalıcı olması önemli

Kiraz sapını cezveye veya fincana koy sıcak su dök ağzını kapat canım ama su kaynar olmayacak sıcak olacak tüm bitki çaylarını böyle yapabilirsin diüretiktir kiraz sapı çayı kiraz zamanı hep biriktiririm özlellikle böbrekler için bulunmaz nimet

öneriler için çok teşekkür ederim akşam yemeğinden evvel maydanozu yapayım ozaman ama ıspanağı denemek pazartesiye kalacak çünkü en yakın pazar o gün

Aç karnına olması önemli tatlımmm

Canım maydanoz suyu aç tok farkediyor mu bilmiyorum açıkçası ben dikkat etmiyorum :) Kiraz sapını aktardan bulabilirsin sıcak suyla beş on dakika demliyorum öyle içiyorum ben ödem atmaya faydası oluyor.

peki tatlım sabır sabır sabır diycez yani birazcık sabırsızım

hepsini yapcam hepsini yapcam bi an önce şöyle güzel bi rakam verdiğimi görsem hem çoook sevincem hem de daha da azmetmemi sağlıycak. bu arada kaptanım bi saat evvel derken kahvaltıdan bi saat önce genelde 9 da ediyorum kahvaltımı en geç 10da yemiş olurum

Canım maydanoz suyu aç tok farkediyor mu bilmiyorum açıkçası ben dikkat etmiyorum :) Kiraz sapını aktardan bulabilirsin sıcak suyla beş on dakika demliyorum öyle içiyorum ben ödem atmaya faydası oluyor.

Leydim tanıdık bir aktar varsa alınabilir aksi halde raf ömrü çoktan bitmiş kireaz saplarının faydasından çok zararı var cnmm

peki tatlım sabır sabır sabır diycez yani birazcık sabırsızım

Sabır ve istikrarrr şöyle düşünnnn neden burdasınnnn Bir de şunu hayal et hedefine ulaştıın tartıya çıktın bir baktıın yepyeni bir sen o anki mutluluğunu düşün o gün yapacaklarını hayal et ve asla pes etmeO günler şu an için sana uzak görünebilir ama kesinlikle gerçek olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…