- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
hepsini yapcam hepsini yapcambi an önce şöyle güzel bi rakam verdiğimi görsem hem çoook sevincem hem de daha da azmetmemi sağlıycak. bu arada kaptanım bi saat evvel derken kahvaltıdan bi saat önce genelde 9 da ediyorum kahvaltımı en geç 10da yemiş olurum
Insallah birbirimizi gaza getirerek pes etmeyecegiz :)merhaba hoşgeldin bende yeni üyeyim 24 yaşındayım 1.68 boy 95 kiloyum benimde kilo vermem sıkıntılı ama bu sefer çok azimliyim inşallah hepbirlikte hedeflerimize ulaşırız
evde bi ufaklık olduğu için gözümün önünde her an çeşit çeşit çikolata var benimde sigara bağımlılığı gibi çikolata bağımlılığım var ama kaç gündür yemiyorum ablam valla direk o dediklerini düşünüyorum üç yaz evvel bikini giyebiliyordum bi yaz gitmedim izmire ikinci yaz gittiğimde hiçbişeye sığamıyordum kışın bi nebze de yazın o rengarenk yazlık cicileri giyememek çok zoruma gidiyor oyüzden elimi bi çikolataya atcak olsam hemen bunları düşünüyorum
Leydim tanıdık bir aktar varsa alınabilir aksi halde raf ömrü çoktan bitmiş kireaz saplarının faydasından çok zararı var cnmm
Sabır ve istikrarrrşöyle düşünnnn neden burdasınnnn Bir de şunu hayal et hedefine ulaştıın tartıya çıktın bir baktıın yepyeni bir sen o anki mutluluğunu düşün o gün yapacaklarını hayal et ve asla pes etme O günler şu an için sana uzak görünebilir ama kesinlikle gerçek olacak
evde bi ufaklık olduğu için gözümün önünde her an çeşit çeşit çikolata var benimde sigara bağımlılığı gibi çikolata bağımlılığım var ama kaç gündür yemiyorum ablam valla direk o dediklerini düşünüyorum üç yaz evvel bikini giyebiliyordum bi yaz gitmedim izmire ikinci yaz gittiğimde hiçbişeye sığamıyordum kışın bi nebze de yazın o rengarenk yazlık cicileri giyememek çok zoruma gidiyor oyüzden elimi bi çikolataya atcak olsam hemen bunları düşünüyorum
regl olunca daha beter tutcak benim bu çikolata krizlerim oyüzden ozamana saklıyorum bu haklarımı sonra ipin ucunu kaçırırım diye korkuyorum
Bitanem kendini aşırı zorlama yavaş yavaş herşey Hiç yemesen daha iyi tabii ama bitter çiko çok zorda kalırsan 1-2 kare yiyebilirsin fakat mümkünse erken saatlerde cnmm.
regl olunca daha beter tutcak benim bu çikolata krizlerim oyüzden ozamana saklıyorum bu haklarımı sonra ipin ucunu kaçırırım diye korkuyorum
merhabalar,
nasilsiniz? yogun bir gun gecirdigimden tahmin ettigim gibi yazamadim ve maalesef aksam 8 e kadar yogunluk devam ediyor. benbugunki menumu paylasim fakat cok guzel bir menu olmadi disarda oldugumdan. sabah bir dilim ekmek biraz peynir maydanozla kahvalti yaptim ve elmali cayimdan ictim. arada elma oglen 2 dilim ekmek peynir arasinda. aksamda corba yaninada yogurtlu kuskonmaz ben birazdan cikcam aksam grsrz
hepsini yapcam hepsini yapcambi an önce şöyle güzel bi rakam verdiğimi görsem hem çoook sevincem hem de daha da azmetmemi sağlıycak. bu arada kaptanım bi saat evvel derken kahvaltıdan bi saat önce genelde 9 da ediyorum kahvaltımı en geç 10da yemiş olurum
kizlar ikinizde yenisiniz ve basaracaksiniz arkaniza bakinca grur duyacaksinizmerhabalar,
nasilsiniz? yogun bir gun gecirdigimden tahmin ettigim gibi yazamadim ve maalesef aksam 8 e kadar yogunluk devam ediyor. benbugunki menumu paylasim fakat cok guzel bir menu olmadi disarda oldugumdan. sabah bir dilim ekmek biraz peynir maydanozla kahvalti yaptim ve elmali cayimdan ictim. arada elma oglen 2 dilim ekmek peynir arasinda. aksamda corba yaninada yogurtlu kuskonmaz ben birazdan cikcam aksam grsrz
kiz 1 tabak bulgur pilavida ne olaSlm kizlar nasilsiniz
menumu yazim ben
sabah omlet zeytin peynir cig fistik bi avuc yesil cay
Ara form cayi sade kahve
aksam bi tabak sebzeli bulgur pilavi biber tursusu bir parca tavuk ayran
ara yesil cay
3 litre su ictim 30 dk yuruyus yaptim
Oyyyy meleğimmm teşekkür ederim güzel sözleirn için bitanemmm Siz de benim herşeyimsinizkizlar ikinizde yenisiniz ve basaracaksiniz arkaniza bakinca grur duyacaksiniz
sevgili banum
kaptanim
sakin mutavazi olma
senden fedakar anac
bikmayan usanmayan
birini daha tanimadim
gene bi ton bilfi paylastin
banu sen bizim herseyimizsin ...
iyi akşamlar güzellerbugünkü menüm
sabah: kahvaltıdan 1 saat evvel çörek otu ve iki bardak su, yarım saat evvel iki tane kuru kayısı ve form çayı
bir haşlanmış yumurta, domates, peynir, zeytin, bir avuç ceviz ve yeşil çay
öğlen: küçük bir muz, elma tarçınlı ve iki kaşık yoğurt birde dayanamadım yaptığım kekin tadına baktım ama sadece küçük bir dilimcik
akşam: döner (sadece eti, ekmek yok), salata, ayran
bugün bide iki avuç kadar çekirdek yedim ev halkı etrafıma oturmuş çatır çutur çitleyince dayanamadım
su: 3,2 lt limonlu
spor: 25 dk basit egzersiz ve 10 dkcık low impact cardio ( aslında 30 dk idi ama ancak on dk dayanabildim ne zormuş)
yatmadan evvelde bir bardak yeşil çay içerim birazdan
Slm kizlar nasilsiniz
menumu yazim ben
sabah omlet zeytin peynir cig fistik bi avuc yesil cay
Ara form cayi sade kahve
aksam bi tabak sebzeli bulgur pilavi biber tursusu bir parca tavuk ayran
ara yesil cay
3 litre su ictim 30 dk yuruyus yaptim
kiz 1 tabak bulgur pilavida ne ola
o kadar pilav yasakkk
ayrica yesillik namina bisi yok elestirmeden gecemedim senden takimca atak bekliyoz ona gore
efenim geldim bir menumu yazayim coxuklari yatirp cekyat keyfi yapicimm
bugunki menum
sabah kalkinca 2 brd su biraz sonra maydonozlu ispanakli limon suyuna detoks icecegim
7.30 da 2 muz tarcinli 2 ceviz
12.30 da salata 1/4aavakado ve cimlenmis mercimek 2 de ceviz
18.30 da pazi. Ispanak. Maydonoz limonlu detoks icecegi ve yarim saat sonra
Bol brokoli sarimsak limon ve yagla. 1 kasik demlenmis bulgur. 2 kasik kurufasulye yemegi etli
spor
saat 17 gibi oflumla 25dk bisiklet turu yaptim
saat 20 civarinda 55dk kardiyo yaptim
yarin herkese bol eksiler dikerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?