- 11 Temmuz 2013
- 1.071
- 2.186
- 163
Hoşgeldin mavişim iyi akşamlar
Bugünkü menüm
Sabah kepeksiz dukan krep krem peynir yumurta
Öğle 4 köfte ve ayran
Akşam az mercimek çorbası salata az ıspanak
Canımmm sabaha güzel uyanalım inşallah
Menü paylaşıp kaçnış olucam ama yorgunum kızlar öpüyorum herkesi... iyi geceler
beni bekliyosunuz sanırım kilo vermeye başlamak içinyok canım beniimmm listeye daha yeni girdim... ama nolurrr artık topralanalım yaaaa herkes bi silkinsin... bütünnn takımları geçelim yaaa bu gidişle millet sollıcak bizi..
beni bekliyosunuz sanırım kilo vermeye başlamak içinbir ay sonra.........
şu an seni vurabilirim adanaaaaaaSlm kızlar
Bugünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam Adana,salata,ayran
1 Türk kahvesi,1 yeşil cay,1 kiraz sapı
Leslie,karın videosu
Slm kızlar
Bugünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam Adana,salata,ayran
1 Türk kahvesi,1 yeşil cay,1 kiraz sapı
Leslie,karın videosu
gelelim benim yiyemediklerimeeeee
börek kısır salata yumurta et balık .............
yediklerim
21 hurma, 2 lt ayran, 3 lt su, 1 fincan kahve
2 saat yürüyüş
açım aççççççççç
yediklerime saysın vücudum napim. az ehlileştirmem lazım kendimi. tamamen aç kalmadığıma şükretsin. aç kalmak diyince ya oruçlarım kaldı yine. adetim bitsinde bari tutim biraz daha
Slm canımmm Afiyetolsunnn menü süper
Ne diyimki üstteki şu güzelim balıkk salata dururkennnn işkence yapıyorsun kendine
bu gün koca yok malum çocuklar benim başıma kaldılar. sabah onları okula bırakıp kendimi a101 e attım. çok güzel servis zımbırtıları gelmişti. ama şansa bakki benim yakınımda olanlara gelmemiş. neyse yürüyüş oldu dedim öğleden sonra da ebwam a gittim bir kahve içtik bol muhabbet eşliğinde ve sonra eve döndüm. bu kadar kısa anlattığıma bakmayın toplamda 2 saat yürüdüm mis gibi
yediklerime saysın vücudum napim. az ehlileştirmem lazım kendimi. tamamen aç kalmadığıma şükretsin. aç kalmak diyince ya oruçlarım kaldı yine. adetim bitsinde bari tutim biraz daha
şu an seni vurabilirim adanaaaaaa
ayağım bu gün iyiden iyiye ağrıyo. üstüne basıyom ama sanırım benim ağrı eşiğim yüksek. eşime söyledim pazartesi olmazsa bi ortopediye gidelim dedi. hayırlısı bakim geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?