- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
vaaaayyyy misillemeeeeee
Sende kumpir yemiştinn,benımde cnm çekmişti
Sende kumpir yemiştinn,benımde cnm çekmişti
Aslında yarın güzel kilo giderse haftasonu kacamagım olabılır kumpir
Düello mu başladııı
Aslında yarın güzel kilo giderse haftasonu kacamagım olabılır kumpir
Hamileyken dışını yemekten bile ole zevk duyardımki
Tamam kaptanım:)
Sabah kahvaltıda abartmadan yiyebilirsin çok özlediysen meleğim. Ama mayonez vs yok tabiiiDiğer öğünde de telafi etmek şartıyla
İyi akşamlar meleklerimmmm
Oyyyy meleğimmm teşekkür ederim güzel sözleirn için bitanemmm Siz de benim herşeyimsiniz
Bübülümm afiyetolsun canımm fakat zamansız sebze meyve yememeye çalışıyoruz kuzum faydasından çok zararı var o yüzdne domates tercih etme tatlım.Yazın bol bol yiyeceğiz şimdi kış mevsiminin güzellliklerinden faydalanalımyumurtayı çift yemelisin domates yerine de turp havuç vb eklersen acıkmazsın cnmm
günlük 1 porisyon meyve hakkın var bitanmem koruma dönemine geçince acısını çıkartırsınAkşama su miktarı ve spora bayıldımm acele etme birdne yüklenme yaval yavaş çoğaltırsın cnmm
Nelsimuyarılarıları yapmış ebwamcım
Çok haklısın neslim
Afiyetolsun tatlım ama yine cezadan kaytramışsınn hani tam raw yapacaktınneys e2 kaşık pişmişten birşey olmaz harikaısn neslim yarın tartı yüzünü güdlürsün kuzum
sen bu menuyle bizi kendimize getiriyorsun brawoooGelelim benim gün soru raporuma
06,30: 2 bardak su
07,00 yeşillk suyu (maydanoz 1/2 limon tatlı kaşığı çörek otu ve 1 diş sarımsak bu gelenekselleşti)
09,30 Kahvaltı kk+ kuşburnu
1 şekersiz kahve+ 2 kuru erik hemen kahvaltı sonrası
2,5 lt limonlu su
18,00: akşam yemeği =kelle paça + 10 çeşit otlu bir yemek komşumuz yapmışsalata
fıstıklar kelle paçaya rawdan kalan filizlenmiş nohutları ekledimmm süper oldu ne pişmiş ne çiğ 2 yemek kaşığı kadardı
Leptinin dibine vurdum bugünAcıksaydım kefir ve meyvemi içecektim ama gerek kalmadı
Birazdan yeşilçayımı içerim ve kapanış
45 dk spor koşu bandında yürüyüş tiffnay rothe plunk + barfiks hareketleri
kontrol bende banumListemizi hazırladım.İzinli olanlar şayet kilo almadılarsa ve izinden dönmek istiyorlarsa bu hafta girebilirler şayet kilo aldıysanız bu hafta giremezsiniz
@A1S2L3I4 Bitanem hiç uğramadınnnn tatil bitti de artık umarım herşey yolundadır yuvaya dönme zamanı
Ayrıca yarın mesajlarınızı saymayı unutmayın neslim kontrol sende kuzum off ya sensiz bir liste hiç hoşuma gitmedi
ayyuzlum/79,6/79/0,6/%0,75
gece pudink kaçırdım
tatlım 1 ay 8. takım listesindeyimnesli izinlimisin
ayyy pardon unuttumtatlım 1 ay 8. takım listesindeyim
tebrikler tatlımgünaydın güzeller az önce tartıldım çok sevindim 800 gr da olsa vermişim 94.2 olmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?