Canım çok geçmiş olsun acı çehre nedir ki adında da pek meymenet yok neden denersin böyle şeyleri hay Allah..Günaydın kızlar, malum bu hafta dengesizce yedim üstüne wc sorunum vardı bide üstüne gece regl oldum
Tabi alemin akılısı benim wc icin denediğim şeylerin üstüne acı çehreyide ekledim,aman Allah ım gece boyu gözümü kırpamadım sbh 10 da sızmısım,dogum Sancısı gibi öle bi Ağrı girdiki kaç saat Öldüm öldüm dirildim cok kötüyüm hala azda olsa var ama bunada şükür
Ben de aynıyım canım malesef.. Batırdım takımı bu haftaEvt kilo aldım bu yememden bi gecelik regl ile birlikte,önce kaptanımdan sonra takım arkadaşlarımdan özür dilerim
Zaten bu hafta iyi başlamadı bügünde hem fiziken hem ruhen iyi degilim,toparlanmam gerek zor kilo verip kolayca Almanın örneğiyim bu hafta
Oyy canım muhasebeci miydin sen de? Meslektaşız desene.. Şu mesleği sevip de yapan birini hiç görmedim, sinir oluyorum çok katı kurallarımız var ya hiç esnemiyoruz ve sürekli geriye dönüp iş yapıyoruz deli olacağım..Selam kızlar gelmedim iki gündür dünden beri 1ocak tarihine geri döndük sıfırdan Envanteri giriyorum. Öldümmmm
Hoşgeldin aramızaaaBiraz önce regl oldummm
Sağol gülşahcımm çok düşüncelisin öpüyorumHmm ondan demekki
Çok şükür iyiyşm izindeyim bende 1 kilocuk artıdayım dönemiyorum
Banuşumda yok yardıma falan ihtiyacınız olursa 3. Takımdayım tıklatmanız yeterBen olmasamda kızlar yardımcı olur
Hadi bakalım tartı yüzünüze güler inşallah
Tebrikler canımGünaydın kızlarrrrrrrrr.
Bugün girebiliyormuyum listeye bilmiyorum ama kilomu bildireyim. Hesaplama yapamıyorum unuttum hesap işini. Biri hatırlatabilirse sevinirim.
Geçen hafta 84,6
Bu hafta 82,9
Giden kilo 1,7 :)
Vuhuuuu harikasın canımmmm çok sevindim tebriklerrrgünaydın güzeller bu hafta tartı beni sevindirdi tam 2 kilo gitmiş şuanki kilom 92,2
Maşallah kızlar harika gidiyorsunuz ben eskidim kaldım yahu noluyor bana hemen toparlanmam lazımGundaydiiiin
yine bugun coook mutluyum iki bucuk kilo gitmis :)))
gecen hafta 88 dim simdi 85,5
teşekkür ettim canım benim hepimize daha daha çok inşşşVuhuuuu harikasın canımmmm çok sevindim tebriklerrr
Cnm onuda denedim denemedigim kalmamıştı o yuzden bundan medet ummustum bidaha töbveeeGeçmiş olsun canımmm yaaa.. çok kötü diyolar o acı çehreyi... wc sorununa en iyi zeytinyağı içicen başka yolu yok
Öle neslim bidaha aslaaah kuzum acıçehre bağırsak florasını mahveder sakın birdaha deneme lutfen
Maşallah kızlar harıkasınızyeni üye bildirimleri
Bulbul
başlangıç tarihim: 7 şubat
başlangıç kilom: 95
1.hafta kilom: 94,2
2.hafta kilom: 92,2
toplam giden: -2,800 gr
boy:1,68
leydı-heydi
başlangıç tarıhı 15/02/2015
başlangıç kilosu:58
1. hafta kilosu:57.6
toplam giden: -400gr
boy:156
Saliha00
başlangıç tarıhı: 09 subat 2015
başlangıç kilosu:90
1. hafta kilosu:13 subat 2015 88
2. hafta kilosu:20 subat 2015 85,5
toplam giden: -4,500 kg
boy:160
iremcim
sende eklersen tamamdır
Tane karabiber gibi Şekli,sert bişi,cigniyosun,bi umut yemiştim bidaha aslaaa,aslında her okuduğumu keskinlikle denemem ama birebir wc icin kullanan arkadaş vermişti iki tane yemiştim sbh beri özür dileye dileye bi oldu nerden bilelim böyle olacağını,gecti gitti şükürNasıl bişey ki o acı çehre dediğin şey?
aynen öle cnm toparlanmamız lazım bi an önce,yenilerin masallahı var eskiler olarak silkelenme zamanıBen de aynıyım canım malesef.. Batırdım takımı bu haftaBu regller mahvediyor bizi ama acilen toparlanmamız lazım nota alacağız yoksa! En azından aldığımızı verelim hemen fazla zaman geçmezse üzerinden kolaylıkla veririz hadi hanımlar
sorma makresim izindeki kızlar dönmedi işallah haftaya yeni üyelerle şenlenecekSelam kızlar, nasılsınız görüşmeyeli. Takım çok sessiz gidenler dönmedi mi hala. Bende iki hafta sonra aranızdayım inşallah. Bu hafta liste kötü olmuş, kızar ne oldu size böyle toparlanın artık. Sürekli diyetle uğraşana kadar kendinizi bir tutun bir an önce bitsin bu iş. Böyle kilo al ver olunca insan daha kötü oluyor.
Belimi ağrıttım bir ay dikkat etmedim spor da yapamadım hemen 4 kilo olarak döndü bana. Neyseki toparladım 500 gr daha kaldı. İzin bitene kadar onu da toparlayıp gelirim inşallah.
Canım wc için bende çok sıkıntı çektim, biraz dikkat etmesem yine çekiyorum. Yazın diyetisyenim sabah kalkınca bir incir ve iki bardak su demişti. Faydasını görmüştüm. Sonra ekim gibi inciri bıraktım G.İ.si yüksek diye ama hata ettim iki ay çektirdi bana. Neyseki yine başladım ve çok şükür rahatım. Sabah 1 incir ye aç karnına, ikindi ara öğün yapıyorsan iki kayısı yada iki hurma yiyebilirsin. en öyle yapıyorum.. Ama bugün yedim hemen etkisini gösterir diye bekleme. Düzene girene kadar bir hafta geçiyor.Tane karabiber gibi Şekli,sert bişi,cigniyosun,bi umut yemiştim bidaha aslaaa,aslında her okuduğumu keskinlikle denemem ama birebir wc icin kullanan arkadaş vermişti iki tane yemiştim sbh beri özür dileye dileye bi oldu nerden bilelim böyle olacağını,gecti gitti şükür
Yeni üyelerin maşallahı var, inşallah hiç bozmadan istikrarla bitirirler bu işi. Sen de yoksun takımda dimi. Ne zaman döneceksinsorma makresim izindeki kızlar dönmedi işallah haftaya yeni üyelerle şenlenecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?