Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım çok geçmiş olsun acı çehre nedir ki adında da pek meymenet yok neden denersin böyle şeyleri hay Allah.. Ben wc sorunu için, kuru kayısı veya keten tohumu tüketiyorum daha çok. Onlar da olmazsa sinameki baharatı var ama az tüketmen lazım onu yarım çay kaşığı falan mesela.. Aman acı çehre mi nedir bir daha uzak dur canım

Ben de aynıyım canım malesef.. Batırdım takımı bu hafta Bu regller mahvediyor bizi ama acilen toparlanmamız lazım nota alacağız yoksa! En azından aldığımızı verelim hemen fazla zaman geçmezse üzerinden kolaylıkla veririz hadi hanımlar

Selam kızlar gelmedim iki gündür dünden beri 1ocak tarihine geri döndük sıfırdan Envanteri giriyorum. Öldümmmm
Oyy canım muhasebeci miydin sen de? Meslektaşız desene.. Şu mesleği sevip de yapan birini hiç görmedim, sinir oluyorum çok katı kurallarımız var ya hiç esnemiyoruz ve sürekli geriye dönüp iş yapıyoruz deli olacağım..

Sağol gülşahcımm çok düşüncelisin öpüyorum

Maşallah kızlar harıkasınız

***6.Takım 401. ETAP ***

Ahbirkingcharlesimolsa (77,3/78,5 /-1,2 /%-1,55)
battaniye1 (78,2/ 79,9/-1,7/%-2,17 )
Ebwam(124,4/ / / % ) sabitt
maviay1(81,6/ 81,2 /400 /%0,49 )
yenibirben(76 / 76,2 /-0,2 /%-0,26 )

6.Takım Ortalaması:% - 0,70

kızlar çok kotu bir liste oldu nota alıcaz

Nasıl bişey ki o acı çehre dediğin şey?
Tane karabiber gibi Şekli,sert bişi,cigniyosun,bi umut yemiştim bidaha aslaaa,aslında her okuduğumu keskinlikle denemem ama birebir wc icin kullanan arkadaş vermişti iki tane yemiştim sbh beri özür dileye dileye bi oldu nerden bilelim böyle olacağını,gecti gitti şükür

Son düzenleme:
aynen öle cnm toparlanmamız lazım bi an önce,yenilerin masallahı var eskiler olarak silkelenme zamanı

6.TAKIM KURALLARI:

1- Yeni katılan üyelerin 2 hafta deneme süresi olacaktır. Deneme süresi boyunca takip edilen üye, kurallara uymadığı taktirde takıma alınmayacaktır.Kaptanın insiyatifi doğrultusunda paylaşımın yeterli olması durumunda ilk hafta da listeye girilebilir

2. 2 hafta sonunda listeye alınan üye kendi kilosunu kendisi yüzde olarak hesaplayip,takim listesine ekleyecektir ve takım listesini sırayla her hafta 1 üye paylaşım alanına taşıyacaktır,eğer o hafta isiniz çıkarsa yer değiştirilebilir.

Selam kızlar, nasılsınız görüşmeyeli. Takım çok sessiz gidenler dönmedi mi hala. Bende iki hafta sonra aranızdayım inşallah. Bu hafta liste kötü olmuş, kızar ne oldu size böyle toparlanın artık. Sürekli diyetle uğraşana kadar kendinizi bir tutun bir an önce bitsin bu iş. Böyle kilo al ver olunca insan daha kötü oluyor.
Belimi ağrıttım bir ay dikkat etmedim spor da yapamadım hemen 4 kilo olarak döndü bana. Neyseki toparladım 500 gr daha kaldı. İzin bitene kadar onu da toparlayıp gelirim inşallah.

sorma makresim izindeki kızlar dönmedi işallah haftaya yeni üyelerle şenlenecek

Canım wc için bende çok sıkıntı çektim, biraz dikkat etmesem yine çekiyorum. Yazın diyetisyenim sabah kalkınca bir incir ve iki bardak su demişti. Faydasını görmüştüm. Sonra ekim gibi inciri bıraktım G.İ.si yüksek diye ama hata ettim iki ay çektirdi bana. Neyseki yine başladım ve çok şükür rahatım. Sabah 1 incir ye aç karnına, ikindi ara öğün yapıyorsan iki kayısı yada iki hurma yiyebilirsin. en öyle yapıyorum.. Ama bugün yedim hemen etkisini gösterir diye bekleme. Düzene girene kadar bir hafta geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…