- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
kalk tabi tatlım iki esneme gerilme yap gunu karşıla huzurla sonra otur kahvaltını yap musmutlu olursun kendine zman ayır huzur bulursun
elbette
selam şahgulum. yeni kızlara denk geldin bizim eski kızların çogu ızınde ondan tanıyamadın nasılsın
sağol cnm tabikiHmm ondan demekki
Çok şükür iyiyşm izindeyim bende 1 kilocuk artıdayım dönemiyorum
Banuşumda yok yardıma falan ihtiyacınız olursa 3. Takımdayım tıklatmanız yeterBen olmasamda kızlar yardımcı olur
Hadi bakalım tartı yüzünüze güler inşallah
maşallah sanaGünaydın kızlarrrrrrrrr.
Bugün girebiliyormuyum listeye bilmiyorum ama kilomu bildireyim. Hesaplama yapamıyorum unuttum hesap işini. Biri hatırlatabilirse sevinirim.
Geçen hafta 84,6
Bu hafta 82,9
Giden kilo 1,7 :)
maşallah sanadagünaydın güzeller bu hafta tartı beni sevindirdi tam 2 kilo gitmiş şuanki kilom 92,2
salihacım çok sevindim cnm tebrik ederim siz takıma ivme kazandırdınız hepiniz çok güzel kilolar vediniz tebriklerGundaydiiiin
yine bugun coook mutluyum iki bucuk kilo gitmis :)))
gecen hafta 88 dim simdi 85,5
Meyve günü olmuş :)Bugünkü menum
Sbh yok
Öglen bir mandalina
Aksam kuru fasulye,ayran,bi kornişon
Bir muz bir portakal üç Çilek
1 Türk kahvesi,2 maden suyu,1 yeşil çay
ooo süper maşallah, başarılarının devamını dilerim, bizim de kilolarımız ikişer ikişer gitsin :)günaydın güzeller bu hafta tartı beni sevindirdi tam 2 kilo gitmiş şuanki kilom 92,2
tebrikler :)Gundaydiiiin
yine bugun coook mutluyum iki bucuk kilo gitmis :)))
gecen hafta 88 dim simdi 85,5
regl dönemleri sıkıntılıben karatay grubuyla p.tesid tartılıcam ya umarım o gun 100gr olsun eksiilirim. hafta içi regl bekliyorum gerçi ama hala umudum varyılmıcam anasını satayım
heydim tartıldınmı tatlımKızlarrr günaydın.
Dünkü menüm
Sabah : 1 ıspanaklı börek, tek şekerli çay
Öğle: taneli fasulye yemeği, nescafe 3ü bir arada
Ara: 1 kaşık şekerle 3 bardak çay.
Akşam: 1 tabakta pirinç pilacı, bol sebzeli tavuk sote
evet tartıldım. 57.6 çıktım. 58le başlamıştım :)heydim tartıldınmı tatlım
talalm cnm yukarda ki bildirim şeklinde yaparmısın bildirimini lütfenevet tartıldım. 57.6 çıktım. 58le başlamıştım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?