Muhasebeciler 3 oldu desene. Ben de dün bitirdim bilançoyu. Bugün genel merkeze teslim ettim ama diğer fabrikalar benden önce gitmişti kontrolleri pazartesiye kaldı. Bıraktım dosyayı geldim. İnşallah hatasızdır, hata varsa bir daha uğraşmam gerekecek.Oyy canım muhasebeci miydin sen de? Meslektaşız desene.. Şu mesleği sevip de yapan birini hiç görmedim, sinir oluyorum çok katı kurallarımız var ya hiç esnemiyoruz ve sürekli geriye dönüp iş yapıyoruz deli olacağım..
ben martın 13 de listedeyim cnm işallah 1 ay lık 8. takıma transfer oldum yaYeni üyelerin maşallahı var, inşallah hiç bozmadan istikrarla bitirirler bu işi. Sen de yoksun takımda dimi. Ne zaman döneceksin
Yeni üyeler bu kadar sanırımyeni üye bildirimleri
Bulbul
başlangıç tarihim: 7 şubat
başlangıç kilom: 95
1.hafta kilom: 94,2
2.hafta kilom: 92,2
toplam giden: -2,800 gr
boy:1,68
leydı-heydi
başlangıç tarıhı 15/02/2015
başlangıç kilosu:58
1. hafta kilosu:57.6
toplam giden: -400gr
boy:156
Saliha00
başlangıç tarıhı: 09 subat 2015
başlangıç kilosu:90
1. hafta kilosu:13 subat 2015 88
2. hafta kilosu:20 subat 2015 85,5
toplam giden: -4,500 kg
boy:160
iremcim
sende eklersen tamamdır
ama kaptan kararıyla alınır diyor kurallar. iki kişi şartları sağlamıyormuYeni üyeler bu kadar sanırım
Canım malesef 2 cuma geçmesi lazım en az arkadaşalr giremez
Başka varmı yeni üye
***6.Takım 401. ETAP ***
Ahbirkingcharlesimolsa (77,3/78,5 /-1,2 /%-1,55)
battaniye1 (78,2/ 79,9/-1,7/%-2,17 )
Ebwam(124,4/ / / % ) sabitt
maviay1(81,6/ 81,2 /400 /%0,49 )
yenibirben(76 / 76,2 /-0,2 /%-0,26 )
6.Takım Ortalaması:% - 0,70
kızlar çok kotu bir liste oldu nota alıcaz
selam cnm 2 hafta olmus zaten geleli alabilirz dimiYeni üyeler bu kadar sanırım
Canım malesef 2 cuma geçmesi lazım en az arkadaşalr giremez
Başka varmı yeni üye
Canım karar defterine tekrar baktımama kaptan kararıyla alınır diyor kurallar. iki kişi şartları sağlamıyormu
sağolasın öle yapalım nura top sende tatlımCanım karar defterine tekrar baktım
En az 2 hafta şartı var eskiden kaptanın insiyatifindeydi ama artık en az 2 hafta beklemek zorunda
İstersen paylaşım alanında sor 7 şubatta gelen arkadaşı alabilirmiyix diye
ok cnm sagolCanım karar defterine tekrar baktım
En az 2 hafta şartı var eskiden kaptanın insiyatifindeydi ama artık en az 2 hafta beklemek zorunda
İstersen paylaşım alanında sor 7 şubatta gelen arkadaşı alabilirmiyix diye
Canım bu kural geçersiz değişti karar defterine bakarsan en az 2 hafta olarak değişti, ilk hafta verilen ödemden dolayı listelerde şişirme oluyordu onu önlemek için6.TAKIM KURALLARI:
1- Yeni katılan üyelerin 2 hafta deneme süresi olacaktır. Deneme süresi boyunca takip edilen üye, kurallara uymadığı taktirde takıma alınmayacaktır.Kaptanın insiyatifi doğrultusunda paylaşımın yeterli olması durumunda ilk hafta da listeye girilebilir
2. 2 hafta sonunda listeye alınan üye kendi kilosunu kendisi yüzde olarak hesaplayip,takim listesine ekleyecektir ve takım listesini sırayla her hafta 1 üye paylaşım alanına taşıyacaktır,eğer o hafta isiniz çıkarsa yer değiştirilebilir.
TAKIM KALAR ICINDE AGLIYO SAHGULUM NAPALIM GUNAHI ILE SEVABI ILE PAYLASCAM YENI KIZLR HAFTAYA EKLERIZ SORUN OLMASIN SONRA HILE OLDU DIYE DUSTUGUMUZ GIBI KALKARIZ EVVELALLAHKızlar yeni üyeyi alınca notadan kurtarıyormu ki ort çok kötü etkilemiyorsa uğraşmayın bence
Toparlanır canım hiç sorun değil oluyor böyle dönemler, bencede haftaya alın alınsada notadan kurtarmıyor çünkiTAKIM KALAR ICINDE AGLIYO SAHGULUM NAPALIM GUNAHI ILE SEVABI ILE PAYLASCAM YENI KIZLR HAFTAYA EKLERIZ SORUN OLMASIN SONRA HILE OLDU DIYE DUSTUGUMUZ GIBI KALKARIZ EVVELALLAH
MALESEF CNM OYLE NAPALIM :)) SEN NASILSIN IYI MIISNToparlanır canım hiç sorun değil oluyor böyle dönemler, bencede haftaya alın alınsada notadan kurtarmıyor çünki
TEBRIK EDERIM CNM COK GUZEL GITMISbaşlangıç tarihim: 13 şubat
başlangıç kilom: 84,6
1.hafta kilom: 82,9
boy:1,59
INAN BOYLE BI TAKIM DEGGILIZ CANIM AMA BU ARA BI BIKKINLIK GELDI KAPTANDA YOK HERKES KACAMAKLAR YAPTI TELAFI EDERIZ INSALLAHHaftaya takım olarak dereceye gireriz işallah kızlar. Ama beslenme alışkanlıklarını biraz değiştirmek şart. Bu hafta mantılar, çikolatalar, pizzalar, cipsler havada ucuştu. Bu şekilde kimsenin kimseye bi faydası olmaz maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?