Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Muhasebeciler 3 oldu desene. Ben de dün bitirdim bilançoyu. Bugün genel merkeze teslim ettim ama diğer fabrikalar benden önce gitmişti kontrolleri pazartesiye kaldı. Bıraktım dosyayı geldim. İnşallah hatasızdır, hata varsa bir daha uğraşmam gerekecek.

yeni üye bildirimleri

Bulbul

başlangıç tarihim: 7 şubat
başlangıç kilom: 95
1.hafta kilom: 94,2
2.hafta kilom: 92,2
toplam giden: -2,800 gr
boy:1,68

leydı-heydi

başlangıç tarıhı 15/02/2015
başlangıç kilosu:58
1. hafta kilosu:57.6
toplam giden: -400gr
boy:156

Saliha00

başlangıç tarıhı: 09 subat 2015
başlangıç kilosu:90
1. hafta kilosu:13 subat 2015 88
2. hafta kilosu:20 subat 2015 85,5
toplam giden: -4,500 kg
boy:160

iremcim
sende eklersen tamamdır

***6.Takım 401. ETAP ***

Ahbirkingcharlesimolsa (77,3/78,5 /-1,2 /%-1,55)
battaniye1 (78,2/ 79,9/-1,7/%-2,17 )
Ebwam(124,4/ / / % ) sabitt
maviay1(81,6/ 81,2 /400 /%0,49 )
yenibirben(76 / 76,2 /-0,2 /%-0,26 )

6.Takım Ortalaması:% - 0,70

kızlar çok kotu bir liste oldu nota alıcaz

Yeni üyeler bu kadar sanırım
Canım malesef 2 cuma geçmesi lazım en az arkadaşalr giremez
Başka varmı yeni üye

Yeni üyeler bu kadar sanırım
Canım malesef 2 cuma geçmesi lazım en az arkadaşalr giremez
Başka varmı yeni üye
selam cnm 2 hafta olmus zaten geleli alabilirz dimi

ama kaptan kararıyla alınır diyor kurallar. iki kişi şartları sağlamıyormu
Canım karar defterine tekrar baktım
En az 2 hafta şartı var eskiden kaptanın insiyatifindeydi ama artık en az 2 hafta beklemek zorunda

İstersen paylaşım alanında sor 7 şubatta gelen arkadaşı alabilirmiyix diye

Canım bu kural geçersiz değişti karar defterine bakarsan en az 2 hafta olarak değişti, ilk hafta verilen ödemden dolayı listelerde şişirme oluyordu onu önlemek için

Kızlar yeni üyeyi alınca notadan kurtarıyormu ki ort çok kötü etkilemiyorsa uğraşmayın bence
TAKIM KALAR ICINDE AGLIYO SAHGULUM NAPALIM GUNAHI ILE SEVABI ILE PAYLASCAM YENI KIZLR HAFTAYA EKLERIZ SORUN OLMASIN SONRA HILE OLDU DIYE DUSTUGUMUZ GIBI KALKARIZ EVVELALLAH

TAKIM KALAR ICINDE AGLIYO SAHGULUM NAPALIM GUNAHI ILE SEVABI ILE PAYLASCAM YENI KIZLR HAFTAYA EKLERIZ SORUN OLMASIN SONRA HILE OLDU DIYE DUSTUGUMUZ GIBI KALKARIZ EVVELALLAH
Toparlanır canım hiç sorun değil oluyor böyle dönemler, bencede haftaya alın alınsada notadan kurtarmıyor çünki

Haftaya takım olarak dereceye gireriz işallah kızlar. Ama beslenme alışkanlıklarını biraz değiştirmek şart. Bu hafta mantılar, çikolatalar, pizzalar, cipsler havada ucuştu. Bu şekilde kimsenin kimseye bi faydası olmaz maalesef.

INAN BOYLE BI TAKIM DEGGILIZ CANIM AMA BU ARA BI BIKKINLIK GELDI KAPTANDA YOK HERKES KACAMAKLAR YAPTI TELAFI EDERIZ INSALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…