Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ok sanada takımdan ilk cezan gelsin 100 ip atlama yada ayakta zıplama hareketi bugun yapıp menu bilrimine yazıyorsun cnm okiş

ok sanada takımdan ilk cezan gelsin 100 ip atlama yada ayakta zıplama hareketi bugun yapıp menu bilrimine yazıyorsun cnm okiş

cuma menümü yazayım hemen bu cuma yine biraz saçmaladım gibi oldu, şu cuma rehavetini üstümden atmalıyım da nasıl.
sabah 9,30 10 arası
iki dilim ev yapımı tam buğday ekmeği ( kendimi kandırmaca gibi) zeytinyağına bandım yedim valla, az peynir bide zeytin
öğle : tarhana çorbası az salata, bir parça börek
akşam : kıymalı patlıcan yemeği ve yoğurt

vee final akşam kahvesinin yanına 3 parça çiko

evet nuracım pisicim
dunki menuden ceza alanları takıp edelim
bülbül
saliha
heidi
maviay
nesli kendimede verdim
100 ip atlama yada ayakta zıplama hareketi bugun yapıp menu bilrimine yazıyorlar

dünki menumu yazayım
sabah 2 bardak su 1 bardak kefir
7,30 kahvaltı: 1 yumurta 8 zeytin 2 dlm peynir 1 çaybardağı ceviz yeşillik
13,30 da ızgara adana köfte+ 2 lokma ince lavaş ekmeğinden+salata
18,30 da haşlama köytavuğu+1 kaşık bulgur pilav+salata+1 tutam turşu lahana
spor 35dk kardiyo yurume

ceza bu menuden aldım tadına baktığım lavaş için

mavim
sanada 100 ip atlama cezası geldi

aaa yedim cezayı ablam onları yapamam ben sağlık problemlerimden ötürü onun yerine 2 kur aerobik yapsam 25 er den toplam 50 dk

ayy bende çok merak ediyorum bu peyniri bi dene bakalım nasıl olacak... ama ben maya bulamadım yaa

Bugunki menum biraz karisti cunku biraz yok aslinda cok uzun uyudum. normalde oyle bir aliskanligim yoktur. sabah kahvaltisini bundan dolayi kacirdim.

Oglen: 1 dilim ekmek peynir marul rokka
aksam: 1 kase corba brokkoli ve yogurt

1 tanede elma yerim

iremcim sende menu yaz bakalım bu hafta cezalar benden gelecek herkese. hafta sonu kaçamak yok salmayın cuma tartıldık kurtulduk diye tüm kızlar huhu

Buyrunuz efem :)
Cuma sabah iki ince dilim kepek ekmeğine sandviç
Öğlen tavuk but fırında ve bir kase düğün çorba
Akşam Kıymalı karnabahar, az çubuk makarna ve yoğurt

Bugün
peynir, yumurta, domates, salatalık, zeytin

Öğlen 3 gibi bir hamburger menü. Bu benim bu haftaki kaçamağım oldu. Ama o saatten yarın sabaha kadar bişiy yemicem. Şimdi evimi süpürücem ve yürüyüğ yapıcam. Erir diye düşünüyorum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…