- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
ok sanada takımdan ilk cezan gelsin 100 ip atlama yada ayakta zıplama hareketi bugun yapıp menu bilrimine yazıyorsun cnm okişiyi akşamlar hanımlar sonu kötü bitenbir menüyle karşınızdayım
sabah30 2 bardak su 9:00 kiraz sapı 10:00 karatay kahvaltısı
öğlen 13:00 4 kuru hurma bir bardak süt
ara: 1 bardak süt içine bir kaşık kahve
akşam: 17:30 3 kuru dolma, brokoli haşlama ve yoğurt
21:00 bi paket mısır cipsi
su. 3lt
spor: 25 dk egzersiz
Kızlar bugün çok kötü şeyler yedim
Sabah : kepek ekmeğine domates, peynir, salatalık sandviç
Ara: Browni Intense(İş yerindeki arkadaşlar yakıyor insanı yakıyooooor )
Öğle: yarım tabakta pilav ve tavuk sote(dünden kalan yemeği bitirdim :) )
Akşam(dananın kuyruğunun koptuğu yer) : 3 sigara böreği, 3 sosis, 3 soğan halkası, patates kızartması, 50lik bira
Akşam akşam yaktım kendimiAylardır gitmediğim çok sevdiğim bir mekana gittim. Bu menüyü çok seviyorum diye dayanamadım aldım, ama şimdi çok pişmanım Yarından itibaren herşeye dikkat edeceğim. Bu hafta doğru dürüst spor yapmadım, ona da başlayacağım.
Yaz geliyor, bikinileri nasıl giyeceğiz yoksaaaa :) göbek olursa mayokini olur artık. Şu an göbeğime bakıyorum da göğüslerimle aynı hizadalar otururken, kendimden nefret ettim valla
iremcim sende menu yaz bakalım bu hafta cezalar benden gelecek herkese. hafta sonu kaçamak yok salmayın cuma tartıldık kurtulduk diye tüm kızlar huhubaşlangıç tarihim: 13 şubat
başlangıç kilom: 84,6
1.hafta kilom: 82,9
boy:1,59
iremcim sende menu yaz bakalım bu hafta cezalar benden gelecek herkese. hafta sonu kaçamak yok salmayın cuma tartıldık kurtulduk diye tüm kızlar huhu
mavimcuma menümü yazayım hemen bu cuma yine biraz saçmaladım gibi oldu, şu cuma rehavetini üstümden atmalıyım da nasıl.
sabah 9,30 10 arası
iki dilim ev yapımı tam buğday ekmeği ( kendimi kandırmaca gibi) zeytinyağına bandım yedim valla, az peynir bide zeytin
öğle : tarhana çorbası az salata, bir parça börek
akşam : kıymalı patlıcan yemeği ve yoğurt
vee final akşam kahvesinin yanına 3 parça çiko
ok sanada takımdan ilk cezan gelsin 100 ip atlama yada ayakta zıplama hareketi bugun yapıp menu bilrimine yazıyorsun cnm okiş
tamam olur sen aorobik yap.aaa yedim cezayı ablam onları yapamam ben sağlık problemlerimden ötürü onun yerine 2 kur aerobik yapsam 25 er den toplam 50 dk
mavim
sanada 100 ip atlama cezası geldi
mavim
sanada 100 ip atlama cezası geldi
tamam canım da bu benim beli hoplatmasın
ozaman cezan plates olsun belin için okey 20dk sporuna ek ama fazladan ceza olacakyaa ben zaten şu doktorun hareketlerini bile yapsam olacak taaa
kızlar yarın 10lt inek sütüm gelecek 5lt sinden şu peyniri yapmayı duşunuyorum annemle beraber
http://woto.com/brie
okan beylerin tarifi ay çok heyecanlandım. daha önce krem peynir çökelek ve köy peyniri yaptık annemle ama bunuda denicem bakalım nasıl olacak
ok madem şimardın takımdan ilk cezan gelsin 100 ip atlama yada ayakta zıplama hareketi bugun yapıp bilrimine yazıyorsun cnm
iremcim sende menu yaz bakalım bu hafta cezalar benden gelecek herkese. hafta sonu kaçamak yok salmayın cuma tartıldık kurtulduk diye tüm kızlar huhu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?