Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İremcim gerçekten eşini tebrik ediyorum ne güzel düşünmüş seni de azminden ve kararlılığından ötürü tebrik ediyorum ben olsam hepsini yemiştim.. O yüzden aylardır böyle kalakaldım zaten..

dünkü menümü yazayım haftasonu için planladığım lapayı sadece cumartesinde bırakıp pazar günü tekrar uygulamaya çalıştığım karataya döndüm
sabah: 7:30 iki bardak limonlu su 8:00 kiraz sapı çayı 9:30 karatay kahvaltısı
öğlen: 15:30 kuru dolma, yoğurt, yeşillik. dolmaların içi bulgurla yapılmıştı ve içini boşalttım iki kaşık aldım sadece
akşam: 19:00 bir burger köftesi, yeşillik ve ayran birde bir çatal kalburabastı
20:00 bir bardak sütlü türk kahvesi. gün içinde yeşilçay
su: 3Lt
spor: 25 dk egzersiz, 25 dk ayrobik, 50 squat

Bugün ki menümüde ekleyeyim kızlar.
Sabah haşlanmış yumurta, zeytin
Öğlen ızgara tavuk biftek, az marul ve kırmızı lahana ile salata, ayran
Akşam pırasa ve yoğurt

iremim tek gayem bu şu anda sizlerle yeni kan yeni can olucam. mart 13 de 6. takım listesine dönücem umarım 1kg olsun kayıpla gelirim geri

Hadi işallah cnm sana güveniyorum.

selam güzelleerrrr

sağlam iradeni ve kocanı çok tebrik ediyorum canım ne güzel bi haftasonu geçirmişsin

Selam tatlım. Gerçekten güzel bir haftasonu idi. Keyifli geçti maşallah.

Saolsun anlayışlıdır. Allah razı olsun bin kere.
Olsun zararın neresinden dönersen kardır bundan sonra sende azimle devam edeceksin eminim.

Afiyet olsun cnm.

Canım o lapa olayı gerçekten de zor ve sağlıksız bir şeye benziyor iyi yapmışsın devam etmemekle.. En güzeli karatay teyzemin sözünden çıkmamak

Menün de sporun da gayet başarılı, aynen devam canım benim inşallah karşılığını görürsün

saol tatlım sanada
saol tatlım inşallah hepimiz görelim o güzel fazlalıktan kurtulduğumuz günleri kesinlikle öyle karatayda ne acıkıyorum ne halsizlik gibi sıkıntılar çekiyorum lapada mahvoldum tartılmadım da inş artıya çekmemiştir beni

ahhh kızlar başıma neler geldi bir bilsenizzzzz

kızım kayboldu daha doğrusu bi an ben öyle sandım ama yarım saat canımdan can gitti bulana kadar...
okul çıkışı yanıma geldi bugün annem yok dükkanda yanımda olacaktı. bizim işyerinin üst katında oturan sınıf arkadaşıyla yanıma geldiler heyecanla öğretmen atık pil toplayın demiş en çok toplayan sınıf sinemaya götürcekmiş sanki hiç sinemaya gitmemişler.. mağazanın sokağında bim var gidelimmi dediler gidiş geliş alışveriş toplam 5 dk sürecek kadar yakın bakınca gözüküyor ki ben zaten kızı arada gönderirim özgüveni için... oda korkarakta olsa gider gelir.. alıştı artık bayağı. neyse gittler 10 dk oldu yok 15 dk oldu yok bi bakim gelim dedim izin aldım gittim yoklarrrr civarındaki dükkanlara baktım yoklarrr çıldıracaktım o an öğretmeni aradım olaki bi dükkan yada market söylemiştir orayamı gittiler diye yokkk o da yakınmış koştu geldi polisi aradım polisler geldi çocuklar yokkk....
ben deli dana gibi sokaklarda ağla koşşşşş en son fenalaştım dükkanın önünde onu biliyorum diyolar oturrr nasıl oturayımmm...
sonra karşı komşu tam ters yöne gittiklerini görmüş eyvahhh dedimmm caddede bi market var oraya gittiler tam oraya koşarken karşıdan saallanıp geliyorlar... bir bağırış bir çığırış o arada ben kaymışım zaten... elim ayağım titriyo hala okullarının ilerinde antika satan bi yer var oraya gtmişler hatta orada şok market var önce oraya gitmişler...
hiç bir çocuğa yapmaz dememeliii benim kızım kimseden çöp almazzz normalde o adam bunlara kitap ve şeker vermiş buda almış almayalım dedim ama onu tanıyolarmış diyo bide yaaaa..

yani kısacası öldüüümmmmm öldüümmmm dirildimmm

canlarım dün 30 günlük squat programına başladım. benim kalça ve basen bölgem fena tüm kiloyu ordan aldım ben oyüzden bir araştırayım en güzel hangi egzersizle eritilir dedim karşıma bu çıktı hatta birde 30 günü tamamlayınca bir beden küçülttüğünü duydum ya artık heves azim benimle deneyen varmı güzeller deneyimleriniz nedir cidden işe yarıyormu. ayrıca denemek isteyen olursa takvimini de atıyorum

Eklentiler

• 30-gunluk-squat-takvimi.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 195
aay çok geçmiş olsun canım neyse ki birşey olmamış sağsalim çıkıp gelmişler ama eminim o an ömründen ömür gitti senin

Oyyy canım çok geçmiş olsun!! En korktuğum şeydir ya Allah korusun insanın aklı gidiyor! Çocuk işte düşünemiyor olan annelere babalara oluyor ömrümüzden ömür gidiyor resmen.. Çok geçmiş olsun..

sağol canımmm şu an bile elim kolum titriyo üzerinden kaç saat geçti ama hala kalbimmm çıkacak.
ah ebeveyn olmak zor bende küçükken buna benzer bişey yaşatmışım ablama nasıl korktuysa hala anlatır :) çok kızmasaydın annesi bilinçli yapmadığı için tepkine o da üzülür sonra zihnine yer eder ama öğüdünü ver tabi hele ki tanımadığı kişilerle konuşması sorun ama onun sebebi varmış devir çok kötü bu zamanda çocuk yetiştirmek çok zor bende yeğenimle ilgileniyorum az çok anne olmuş kadar oldum

ahhh canım çok sağoll.. annem kızarsa diye düşündüm ama pil bulcam diye gittim diyo...

aynen canım çok zor hani yolunu kaybetti falan değil derdim kötü insanlarla karşılaşması yoksa hep bildiği sokaklar.. okuldan bile kendi geliyor zaten

bugün kü menüm
sabah: 8:00 2 bardak limonlu su 8:30 kiraz sapı çayı 9:00 karatay kahvaltısı
öğlen: 13:30 bir bardak ayran 2 dilim kızarmış patates bir lokma adana ( bizimkiler yemek yaptırıp getirmişler acıydı yiyemedim sonra bi baktım ayran tek başınada yetti)
ara: 15:30 bir bardak sütlü türk kahvesi 17:30 bir avuç çiğ badem
akşam: 19:00 bir parça kızarmış tavuk, yoğurt, yeşillik
su: 3lt ye tamamlamadan yatmam
spor: 25 dk egzersiz, 55 squat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…