Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dikkat ediyorum kaptanım ,hep reglden sonra,inş bu hafta ayran- çorbayı yapacam

bu hafta menu planlıcam hem çocuklara hem kendime mutlaka bir program yapmalıyım böle olmucak. şimdiye kadarki yeme duzenime el atmam lazım köklu hemde çünki anca sabite kalıyom
Benimde su içmeyi dengelemem gerek,3,5-4 litre kesin içiyorum ama yemekten yarım saat önce,yemekten bi saat sonra hic dikkat etmiyorum hatta düşündüğüm zamanlar o arada daha cok içiyorum

ahhhh kaptanımmmm hoşgeldin

***6.Takım 402. ETAP ***

A1S2L3I4 (87,8 / / /% ) 397. Etapta izne ayrılan üye yüzdesi 5 'e bölündü
Ahbirkingcharlesimolsa (78,5/ / /% )
battaniye1 (79,9/79,7 / 0,2/%0,25 )
BayilanBayilana (88,3/87,8/ 0,5/%0,11) 397. Etapta izne ayrılan üye yüzdesi 5 'e bölündü
Bulbul-e Bismil( 92,2/ / /% ) Yeni Üye = Başlangıç Tar=7 Şubat & Başlangıç Kilosu:=95 & Hedef =80
Ebwam(124,4/ / / % )
gel_pcpc (77,9/ / /% ) 397. Etapta izne ayrılan üye yüzdesi 5 'e bölündü
irem-ozge(? / / /% ) Yeni Üye=Başlangıç Tarihi = 13 Şubat & Başlangıç Kilosu= 84,6 & Hedef =67
maviay1(81,2/ 81,6 /-400 /% -0,4 )
saliha00( 85,5/ / /% ) Yeni Üye Başlangıç Tarihi = 9 Şubat & Başlangıç Kilosu= 90 & Hedef =65
winstonlight(72,7/ / /% ) 398. Etapta izne ayrılan üye yüzdesi 4'e bölündü
yenibirben(76,2 / / /% )

6.Takım Ortalaması:%

slm kızlar hayırlı cumalar olsun....
kaptancım sorun olmazsa ben iznimi biraz daha uzatmak istiyorum aldığım kilomuda veremedim dr. gittim tahlillerim iyi çıktı sadece demir eksikliği varmış fakat kilo veremiyorum ve çok ödem var yüzüm bile şiş bu aralar moralim bozuk
doktorum senin vücudun kortizon üretiyor dedi ve şu ara kilo vermem zormuş ,
salı günü metebolizma doktoruna endokrin bölümüne gidip tekrar tahlil yapılacak bakalım ona göre yol alıcam olmadı diyetisyene giderim diyorum kafam karışık çok bu ara
kursa gitmem geryor görüşürz uğrarım yine Allaha emanet olun

mavim sendemi artıdasın naptınki böyle. senden ümitliydim oysa

Benimde su içmeyi dengelemem gerek,3,5-4 litre kesin içiyorum ama yemekten yarım saat önce,yemekten bi saat sonra hic dikkat etmiyorum hatta düşündüğüm zamanlar o arada daha cok içiyorum
benimde su içmeyi azaltmam lazım nasıl yapıcam bilmiyorum. 14 kilo verdim kilomla orantısız fala su tuketiyorum buda kilo yapabiliyormuş. valla içmeye korkuyom ama içim yanıyor benim ya napayım

o ne demek yaaa az mı kilo verdin sen.. normaldir öyle umutsuzluk yok sen düşersen bende düşerimmmmm... kalk hadi sen enerji vereceksin bize kii yürüyelimm

ben hiç değildim kuzum... dünkü menümü yazmıyacağımmm hemde tartıda bi gün önce
bende sizden alıyom enerjiyi baksana
biz varya iremi kaptan yardımcısı yapalım ben onda hiyerarşi sezdim bizi biraz terbiye eder belki
huhu irem gelemedın bugun tatlım yollarını gözlüyom bilesin kaç verdin nettin. salihacım sende

gunaydin kizlar,

Bugun yazmak hic icimden gelmiyor. kilo bildirimi hic yapmak istemiyorum dun herseyi mahvettim. Kendimi kaybettim sanki yaaa... aksam misafirlikte cok israr edilince tabi buda benim bahanem oldu yedimde yedim. birde bu hafta kabizlikta vardi. ikiside birlesince kiloma yansimiz. Insallah bu hafata dahada cok dikkat etmeye caliscam

85.5 isim 85.4 olmusum.

toplan canım sıkma canını.olur arada böyle

Evet tartıldım,dün öglen Reglim bitti tartı sonucu 79,7 buna şükür deyip yoluma bakıcam artık
Ve azda olsa eksi degilim
En azından kilo vermişsin az da olsa, bence hemen moralini bozma :)

günaydın. selam vermeye bile yuzum yok bıkkın ve üzgünüm

Rengarenknesli(76/ 76,4/-0,4 /%-0,53 )
Nesli bence hiç bozma moralini, arada durgunluk dönemi olabilir, hemen kırma şevkini, azıcık sabır :)

ilahi heydim o kilo verme yuzdesi. yani kilonn kaçta kaçı gitmiş hesabı. gayet güzel bir yuzde merak etme
güzelse sıkıntı yok, yüzde 1 filan gitseydi iyiydi :)

İyi olmasına sevindim yüzdemin, mevsimi olmayan sebze-meyveye de dikkat edeceğim bundan sonra:)

pek yüzüm yok bu hafta 100 gramda olsa olsun diyodum ama olmadı... olsun yeni bir hafta başlıyo umudu kaybetmek yok...
aynen canım, verirsin azimli olduktan sonra :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…