valla bende cok ozlemısım canımıniçioy bayıldığım....
başladık seromoniye kız özlemişim heeee
Sende hg cnmbu arada ızınden dondum sukur... yenı gelen arkadaslara da hosgeldınız dıyorum veeee haftayı acıyorummm
Dikkat ediyorum kaptanım ,hep reglden sonra,inş bu hafta ayran- çorbayı yapacamGünaydın Meleklerimmmm Hayırlı Cumalar hepimize
Canımcım bu detokslar 15 er gğn arayla yapılmalı dikkat ediyorsundur umarım metabolizmanı alt ğst etme sonra
Hoşbuldum cnmmm inan ben de çok özledimm hepinizi hep birlikteyiz inşallah
Heidicim 300 gr senin kilonda birine göre çok çok iyi bitanemm
Mevsimsiz sebze meyve yememeye çalış canımcım peynir harici sana faydalı hiçbirşey yok kahvaltı menundeÖğlen de arkadaşların bozmuş akşam hgüzel afiyetolsun cnm su ve spor harika
Bıkmak pes etmek bi de yazıyormu neslimm duymamış olayımÜzülme kuzum artık verilecek kilon azaldı o yüzden zorlanıyorusn elbette gidecek
Mezuniyetini görmezsem çok üzülürüm neslim
Benimde su içmeyi dengelemem gerek,3,5-4 litre kesin içiyorum ama yemekten yarım saat önce,yemekten bi saat sonra hic dikkat etmiyorum hatta düşündüğüm zamanlar o arada daha cok içiyorumbu hafta menu planlıcam hem çocuklara hem kendime mutlaka bir program yapmalıyım böle olmucak. şimdiye kadarki yeme duzenime el atmam lazım köklu hemde çünki anca sabite kalıyom
3 kez geçmiş yaptım 3 kez gittiözür meleklerimmm geç olmasa tekrar yapardım fakat uyku saati benim için listeyi hazırladım yeni meleklerim listeye dahil oldunuz hayırlı olsun.İzinli meleklerim şayet gittiğiniz kiloya döndüyseniz listeye dönmenizi dört gözle bekliyorum.Yarın tartıda hepinizin yüzünün gülmesi dileğiyle iyi geceler
bu arada ızınden dondum sukur... yenı gelen arkadaslara da hosgeldınız dıyorum veeee haftayı acıyorummm
mavim sendemi artıdasın naptınki böyle. senden ümitliydim oysa***6.Takım 402. ETAP ***
A1S2L3I4 (87,8 / / /% ) 397. Etapta izne ayrılan üye yüzdesi 5 'e bölündü
Ahbirkingcharlesimolsa (78,5/ / /% )
battaniye1 (79,9/79,7 / 0,2/%0,25 )
BayilanBayilana (88,3/87,8/ 0,5/%0,11) 397. Etapta izne ayrılan üye yüzdesi 5 'e bölündü
Bulbul-e Bismil( 92,2/ / /% ) Yeni Üye = Başlangıç Tar=7 Şubat & Başlangıç Kilosu:=95 & Hedef =80
Ebwam(124,4/ / / % )
gel_pcpc (77,9/ / /% ) 397. Etapta izne ayrılan üye yüzdesi 5 'e bölündü
irem-ozge(? / / /% ) Yeni Üye=Başlangıç Tarihi = 13 Şubat & Başlangıç Kilosu= 84,6 & Hedef =67
maviay1(81,2/ 81,6 /-400 /% -0,4 )
saliha00( 85,5/ / /% ) Yeni Üye Başlangıç Tarihi = 9 Şubat & Başlangıç Kilosu= 90 & Hedef =65
winstonlight(72,7/ / /% ) 398. Etapta izne ayrılan üye yüzdesi 4'e bölündü
yenibirben(76,2 / / /% )
6.Takım Ortalaması:%
benimde su içmeyi azaltmam lazım nasıl yapıcam bilmiyorum. 14 kilo verdim kilomla orantısız fala su tuketiyorum buda kilo yapabiliyormuş. valla içmeye korkuyom ama içim yanıyor benim ya napayımBenimde su içmeyi dengelemem gerek,3,5-4 litre kesin içiyorum ama yemekten yarım saat önce,yemekten bi saat sonra hic dikkat etmiyorum hatta düşündüğüm zamanlar o arada daha cok içiyorum
günaydın. selam vermeye bile yuzum yok bıkkın ve üzgünüm
Rengarenknesli(76/ 76,4/-0,4 /%-0,53 )
mavim sendemi artıdasın naptınki böyle. senden ümitliydim oysa
o ne demek yaaa az mı kilo verdin sen.. normaldir öyle umutsuzluk yok sen düşersen bende düşerimmmmm... kalk hadi sen enerji vereceksin bize kii yürüyelimm
bende sizden alıyom enerjiyi baksanaben hiç değildim kuzum... dünkü menümü yazmıyacağımmm hemde tartıda bi gün önce
hb şekerimmmhoş geldin canımmmm
toplan canım sıkma canını.olur arada böylegunaydin kizlar,
Bugun yazmak hic icimden gelmiyor. kilo bildirimi hic yapmak istemiyorumdun herseyi mahvettim. Kendimi kaybettim sanki yaaa... aksam misafirlikte cok israr edilince tabi buda benim bahanem oldu yedimde yedim. birde bu hafta kabizlikta vardi. ikiside birlesince kiloma yansimiz. Insallah bu hafata dahada cok dikkat etmeye caliscam
85.5 isim 85.4 olmusum.
bugun nedense sabah gulerek uyandım cok neselıydım esımım opucuklere bogdum şakalaştık... sizlerede bır sarkı paylasayım
En azından kilo vermişsin az da olsa, bence hemen moralini bozma :)Evet tartıldım,dün öglen Reglim bitti tartı sonucu 79,7 buna şükür deyip yoluma bakıcam artık
Ve azda olsa eksi degilim
Nesli bence hiç bozma moralini, arada durgunluk dönemi olabilir, hemen kırma şevkini, azıcık sabır :)günaydın. selam vermeye bile yuzum yok bıkkın ve üzgünüm
Rengarenknesli(76/ 76,4/-0,4 /%-0,53 )
güzelse sıkıntı yok, yüzde 1 filan gitseydi iyiydi :)ilahi heydim o kilo verme yuzdesi. yani kilonn kaçta kaçı gitmiş hesabı. gayet güzel bir yuzde merak etme
İyi olmasına sevindim yüzdemin, mevsimi olmayan sebze-meyveye de dikkat edeceğim bundan sonra:)
Heidicim 300 gr senin kilonda birine göre çok çok iyi bitanemm
Mevsimsiz sebze meyve yememeye çalış canımcım peynir harici sana faydalı hiçbirşey yok kahvaltı menundeÖğlen de arkadaşların bozmuş akşam hgüzel afiyetolsun cnm su ve spor harika
aynen canım, verirsin azimli olduktan sonra :)pek yüzüm yok bu hafta 100 gramda olsa olsun diyodum ama olmadı... olsun yeni bir hafta başlıyo umudu kaybetmek yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?