Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

***6.Takım 402. ETAP ***

A1S2L3I4 (87,8 / / /% ) 397. Etapta izne ayrılan üye yüzdesi 5 'e bölündü
Ahbirkingcharlesimolsa (78,5/ / /% )
battaniye1 (79,9/79,7 / 0,2/%0,25 )
BayilanBayilana (88,3/ / /%) 397. Etapta izne ayrılan üye yüzdesi 5 'e bölündü

Bulbul-e Bismil( 92,2/92,1 / 0,1/%0,11 ) Yeni Üye = Başlangıç Tar=7 Şubat & Başlangıç Kilosu:=95 & Hedef =80
Ebwam(124,4/ / / % )
gel_pcpc (77,9/ / /% ) 397. Etapta izne ayrılan üye yüzdesi 5 'e bölündü
irem-ozge(? / / /% ) Yeni Üye=Başlangıç Tarihi = 13 Şubat & Başlangıç Kilosu= 84,6 & Hedef =67
maviay1(81,2/ / /% )
saliha00( 85,5/ / /% ) Yeni Üye Başlangıç Tarihi = 9 Şubat & Başlangıç Kilosu= 90 & Hedef =65
winstonlight(72,7/ / /% ) 398. Etapta izne ayrılan üye yüzdesi 4'e bölündü
yenibirben(76,2 / / /% )

6.Takım Ortalaması:%

Glenn Meade'in Sakkaranın Kumları kitabını okuyorum canım bu ara :)

benimde su içmeyi azaltmam lazım nasıl yapıcam bilmiyorum. 14 kilo verdim kilomla orantısız fala su tuketiyorum buda kilo yapabiliyormuş. valla içmeye korkuyom ama içim yanıyor benim ya napayım
Aaaaa suyu kiloyla orantılımi tüketmek gerekiyormuş ilk defa duydum,orantı nasıl peki,benim bu azaltmış halim eşim cok kızıyo zaten,hele yazın altı litreyi buluyo bende senin gibi içi yananlardanım

Hanımlar selam.
Dün yazdığım gibi bugün en yoğun günüm. Giremedim bir türlü. Eve bile yeni geldim. Listeye girmeyecek olmanın da rahatlığı vardı ama şimdi gördüm ki aslında girmişim. Üzüldüm.
Neyse sağlık olsun. En azından haftaya biliyorum ki kesin listedeyim.
Yine de kusura bakmayın lütfen.
Kilom 82,2 bu sabah. Dün 81,9 du halbuki Az gitmiş bu hafta ama buna da şükür.
Başlangıç 84,6
Geçen hafta (ilk haftam) 82,9
Bu hafta (ikinci haftam)82,2
Giden 2,2

Kilo veren herkesi kutlarım devamı olur işallah.

Bugün yediklerim pek hoş değil. Hem mesaiye kalmam, hem yoğunluk ve stres kendimi mutlu etme isteği herşey sebep.
Sabah Çavdar ekmeğine kaşarlı salamlı sandviç. Eşim hazırladı salam koymaz normalde ama bu sabah biraz tat katmak istemiş kırmadım :)
Öğlen Tavuk çorbası ve küçük kase salata
Ara 1 albeni, 3 çatal pasta, 1 bardak kola, 1 bardak fanta
Akşam çiğ köfte dürüm ve ayran

Dediğim gbi berbat bir menü ama telafi edicem söz.

Cnm 700 gr cok iyi,Keşke gündüz paylasabilseydin ama olsun artık,kola Fanta cısss :)

Glenn Meade'in Sakkaranın Kumları kitabını okuyorum canım bu ara :)
Polisiye yazıyordu değil mi Glenn Meade? Polisiye severim ama Glenn Meade hiç okumadım :)

Iyi Akşamlar kızlar
Bugünkü menum
Sbh 10 gibi kk kahvaltısı
Öglen 14.30 bir elma
Aksam 19.30 bir kase corba salata iki bardak ayran
2 maden suyu,2 bitki çayı
Sen iyice azalttın mı menüyü ne? Kendini tamamen aç bırakıyorsun, vücudunu kıtlık moduna sokma, yoksa kilo veremez hale gelirsin.

Kızlar erkenden girdim bugün giremeyebilirim diye.
Dünkü menüm
Kahvaltı: Domates, peynir, salatalıklı sandviç(kaptanımın uyarısına dikkat edeceğim artık)
Akşam: 3 dilim nutellalı ekmek
Su:2 lt
Spor yok

Akşam yine kaçırdım ipin ucunu, adet olacağımdan dolayı aşırı bir tatlı çekiyor canım

Yok cnm ac kalmıyorum kalsam hemen yumulurum yiyeceklere:) mesela dün kahvaltım herzamankınden iyidi yumurta benim sıpa sbh yemedıgı ıcın ıkı olan sabıt yumurtam üçe çıktı,öglen zaten arada yerim,aksamda aslında yemek yıyecektım ama Sankı yerim kalmadı gıbı oldu,ayrıca Açlıktan olan bas ağrım cok pistir onu bile bile çekmem, bide aksam öle yiyince sbh kahvaltımı daha istekle ve iyi yapıyorum,ben öğleden sonra yemek yemeye baslardım,bazen hafif aksam yemeği ile kahvaltıya asılıyorum bazen daha doyurucu secıyorum o zamanda kahvaltım 11 i geciyo oda zorla,öle dengelıyorum işte ama ac degılım:)

Son düzenleme:
battaniye cnm daha fazla bekliyordum. Neyse artık bu hafta işi sıkı tutarsam işallah listeye bomba bi giriş yaparım.
Bugün yediklerim tam sopalık zaten sorma :)
Ya aslında daha fazla olsa daha iyi olur tabi:) ama kola,Fanta herhalde ikisindende Canın cekti :)

Aaaaa suyu kiloyla orantılımi tüketmek gerekiyormuş ilk defa duydum,orantı nasıl peki,benim bu azaltmış halim eşim cok kızıyo zaten,hele yazın altı litreyi buluyo bende senin gibi içi yananlardanım
kız bende 6lt içiyorum yazın. kışında en az 4-5lt saymıyom. evet canım benim okuduğum bir kitapta her 15 kilo başına 1lt su içilmesi gerektiği yazıyordu ondan bahsetmiştim

iremcim canım tebrikler harikasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…