- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
aaa mavim nik değiştirmişsin mavim daha güzeldi ben sana ne dicem nası hitap edicem tinkerimmi dicemmm wah wahhhben hiç değildim kuzum... dünkü menümü yazmıyacağımmm hemde tartıda bi gün önce
aaa mavim nik değiştirmişsin mavim daha güzeldi ben sana ne dicem nası hitap edicem tinkerimmi dicemmm wah wahhh
günaydın canımmmgünaydın kızlar cümleten
oklavayı alsam da nerenize hanginize vurucam bilemedimneslimmm kaptanım gelemiyo artık sen olaya el koy valla hiç iyi gitmiyoruz... eline oklavayı al....RengarenkNesli
aslıcım çabuk koyverdin. takıma dönemesende aramızda kalki motiven devam etsin ama yinede sen bilirsin ayrılanı kurtlar kapıyo ona göre.slm kızlar hayırlı cumalar olsun....
kaptancım sorun olmazsa ben iznimi biraz daha uzatmak istiyorum aldığım kilomuda veremedim dr. gittim tahlillerim iyi çıktı sadece demir eksikliği varmış fakat kilo veremiyorum ve çok ödem var yüzüm bile şiş bu aralar moralim bozuk
doktorum senin vücudun kortizon üretiyor dedi ve şu ara kilo vermem zormuş ,
salı günü metebolizma doktoruna endokrin bölümüne gidip tekrar tahlil yapılacak bakalım ona göre yol alıcam olmadı diyetisyene giderim diyorum kafam karışık çok bu ara
kursa gitmem geryor görüşürz uğrarım yine Allaha emanet olun
iremcim ben sana güveniyorum hem kendine hem takıma çok faydan olacak. katılımını biraz daha artır hala seni taımıyorum tanımak istiyoumbattaniye cnm daha fazla bekliyordum. Neyse artık bu hafta işi sıkı tutarsam işallah listeye bomba bi giriş yaparım.
Bugün yediklerim tam sopalık zaten sorma :)
selam efsercim var tabi gel berimeKızlar yer var mı ben geldim
ohh ne güzel canım tebriklerKızlar,
dün sabah tartıldığımda 57.3 kilo çıkmıştım. bu sabah tartıldığımda 56.7 çıktım. neyse haftaya listede yükseliriz artık :)
oklavayı alsam da nerenize hanginize vurucam bilemedim
Çok iyi fikir neslim öğünleri dengelenmiş olur hem sen de zorlanmazsınakşamları bu hafta en az 3 gun kurubaklagil pişiricem banum hem bana hem çocuklara uysun. anneme söliyimde öğlen çocuklara köfte filan bırakayım hayvansalı öğlen yesinler akşamda bitkisele benle devam etsinler artık
tesekkurler kaptanım resmen takımsız soluklaşmıstım yahooo şükür kavusturana
Benimde su içmeyi dengelemem gerek,3,5-4 litre kesin içiyorum ama yemekten yarım saat önce,yemekten bi saat sonra hic dikkat etmiyorum hatta düşündüğüm zamanlar o arada daha cok içiyorum
ahhhh kaptanımmmm hoşgeldin
slm kızlar hayırlı cumalar olsun....
kaptancım sorun olmazsa ben iznimi biraz daha uzatmak istiyorum aldığım kilomuda veremedim dr. gittim tahlillerim iyi çıktı sadece demir eksikliği varmış fakat kilo veremiyorum ve çok ödem var yüzüm bile şiş bu aralar moral im bozuk
doktorum senin vücudun kortizon üretiyor dedi ve şu ara kilo vermem zormuş ,
salı günü metebolizma doktoruna endokrin bölümüne gidip tekrar tahlil yapılacak bakalım ona göre yol alıcam olmadı diyetisyene giderim diyorum kafam karışık çok bu ara
kursa gitmem geryor görüşürz uğrarım yine Allaha emanet olun
pek yüzüm yok bu hafta 100 gramda olsa olsun diyodum ama olmadı... olsun yeni bir hafta başlıyo umudu kaybetmek yok...
benimde su içmeyi azaltmam lazım nasıl yapıcam bilmiyorum. 14 kilo verdim kilomla orantısız fala su tuketiyorum buda kilo yapabiliyormuş. valla içmeye korkuyom ama içim yanıyor benim ya napayım
o ne demek yaaa az mı kilo verdin sen.. normaldir öyle umutsuzluk yok sen düşersen bende düşerimmmmm... kalk hadi sen enerji vereceksin bize kii yürüyelimm
gunaydin kizlar,
Bugun yazmak hic icimden gelmiyor. kilo bildirimi hic yapmak istemiyorumdun herseyi mahvettim. Kendimi kaybettim sanki yaaa... aksam misafirlikte cok israr edilince tabi buda benim bahanem oldu yedimde yedim. birde bu hafta kabizlikta vardi. ikiside birlesince kiloma yansimiz. Insallah bu hafata dahada cok dikkat etmeye caliscam
85.5 isim 85.4 olmusum.
bugun nedense sabah gulerek uyandım cok neselıydım esımım opucuklere bogdum şakalaştık... sizlerede bır sarkı paylasayım
başlangıç kilom 95
ikinci hafta:92.2
bu hafta:92.1
gide gide 100 gram gitti
Iyi Akşamlar kızlar
Bugünkü menum
Sbh 10 gibi kk kahvaltısı
Öglen 14.30 bir elma
Aksam 19.30 bir kase corba salata iki bardak ayran
2 maden suyu,2 bitki çayı
Aaaaa suyu kiloyla orantılımi tüketmek gerekiyormuş ilk defa duydum,orantı nasıl peki,benim bu azaltmış halim eşim cok kızıyo zaten,hele yazın altı litreyi buluyo bende senin gibi içi yananlardanım
Hanımlar selam.
Dün yazdığım gibi bugün en yoğun günüm. Giremedim bir türlü. Eve bile yeni geldim.Listeye girmeyecek olmanın da rahatlığı vardı ama şimdi gördüm ki aslında girmişim. Üzüldüm.
Neyse sağlık olsun. En azından haftaya biliyorum ki kesin listedeyim.
Yine de kusura bakmayın lütfen.
Kilom 82,2 bu sabah. Dün 81,9 du halbukiAz gitmiş bu hafta ama buna da şükür.
Başlangıç 84,6
Geçen hafta (ilk haftam) 82,9
Bu hafta (ikinci haftam)82,2
Giden 2,2
Kilo veren herkesi kutlarım devamı olur işallah.
Bugün yediklerim pek hoş değil. Hem mesaiye kalmam, hem yoğunluk ve stres kendimi mutlu etme isteği herşey sebep.
Sabah Çavdar ekmeğine kaşarlı salamlı sandviç. Eşim hazırladı salam koymaz normalde ama bu sabah biraz tat katmak istemiş kırmadım :)
Öğlen Tavuk çorbası ve küçük kase salata
Ara 1 albeni, 3 çatal pasta, 1 bardak kola, 1 bardak fanta
Akşam çiğ köfte dürüm ve ayran
Dediğim gbi berbat bir menü ama telafi edicem söz.
Ayyy sonuncu olmuşuz yineben de buraya bakıyodum kaptan diğer yerde paylaşmış bile
Kızlar yer var mı ben geldim
Kızlar erkenden girdim bugün giremeyebilirim diye.
Dünkü menüm
Kahvaltı: Domates, peynir, salatalıklı sandviç(kaptanımın uyarısına dikkat edeceğim artık)
Akşam: 3 dilim nutellalı ekmek
Su:2 lt
Spor yok
Akşam yine kaçırdım ipin ucunu, adet olacağımdan dolayı aşırı bir tatlı çekiyor canım
Kızlar,
dün sabah tartıldığımda 57.3 kilo çıkmıştım. bu sabah tartıldığımda 56.7 çıktım. neyse haftaya listede yükseliriz artık :)
Günaydın kızlar hepinize güzel haftasonları olsun inşşş
günaydın kızlar cümleten
aaa mavim nik değiştirmişsin mavim daha güzeldi ben sana ne dicem nası hitap edicem tinkerimmi dicemmm wah wahhh
neslimmm kaptanım gelemiyo artık sen olaya el koy valla hiç iyi gitmiyoruz... eline oklavayı al....RengarenkNesli
oklavayı alsam da nerenize hanginize vurucam bilemedim
selam fıstıklarr
canlarım dünkü menüm
sabah: kahvaltıdan 1 saat evvel 2 kuru incir. karatay kahvaltısı
öğlen: buğday pilavı, yoğurt. ( karatay tarifine göre buğday salatası için bir bardak buğday haşlamıştım ama çok geldi atmaya kıyamadım bende salça soğan pilava çevirdim onu)
ara: sütlükahve
akşam: ızgara tavuk, yoğurt, havuç, turp
gece 10 gibi de yarım bardak süt feci mide ağrım vardı
spor: 25 dk egzersiz, 75 squat
su : 2 lt
Merhaba canım, menün çok iyi tebrik ederimIyi Akşamlar kızlar
Bugünkü menum
Sbh 10 gibi kk kahvaltısı
Öglen 14.30 bir elma
Aksam 19.30 bir kase corba salata iki bardak ayran
2 maden suyu,2 bitki çayı
Evet canım polisiye, ben de ilk defa okuyorum Glenn Meade ama bayıldım anlatımına, tavsiye ederim, sürükleyici..Polisiye yazıyordu değil mi Glenn Meade? Polisiye severim ama Glenn Meade hiç okumadım :)
Sen iyice azalttın mı menüyü ne? Kendini tamamen aç bırakıyorsun, vücudunu kıtlık moduna sokma, yoksa kilo veremez hale gelirsin.
Oyy canım akşam çok sağlıksız olmuş, böyle tatlı krizlerini nutellayla değil de meyveyle yenmeye çalış derimKızlar erkenden girdim bugün giremeyebilirim diye.
Dünkü menüm
Kahvaltı: Domates, peynir, salatalıklı sandviç(kaptanımın uyarısına dikkat edeceğim artık)
Akşam: 3 dilim nutellalı ekmek
Su:2 lt
Spor yok
Akşam yine kaçırdım ipin ucunu, adet olacağımdan dolayı aşırı bir tatlı çekiyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?