Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aslıcım çabuk koyverdin. takıma dönemesende aramızda kalki motiven devam etsin ama yinede sen bilirsin ayrılanı kurtlar kapıyo ona göre.
canım o normal denen tahlilleri marak ettim. b12 kaç açlık şeker ve insulin kaç bize yazarsan bizde yorumlarız. inan bana karataydan başka çaren yok kitabını bi okusan tum taşlar yerine oturacak ama hala okumadığını anlıyorum

battaniye cnm daha fazla bekliyordum. Neyse artık bu hafta işi sıkı tutarsam işallah listeye bomba bi giriş yaparım.
Bugün yediklerim tam sopalık zaten sorma :)
iremcim ben sana güveniyorum hem kendine hem takıma çok faydan olacak. katılımını biraz daha artır hala seni taımıyorum tanımak istiyoum
Kızlar yer var mı ben geldim
selam efsercim var tabi gel berime

canlarım dünkü menüm
sabah: kahvaltıdan 1 saat evvel 2 kuru incir. karatay kahvaltısı
öğlen: buğday pilavı, yoğurt. ( karatay tarifine göre buğday salatası için bir bardak buğday haşlamıştım ama çok geldi atmaya kıyamadım bende salça soğan pilava çevirdim onu)
ara: sütlükahve
akşam: ızgara tavuk, yoğurt, havuç, turp
gece 10 gibi de yarım bardak süt feci mide ağrım vardı
spor: 25 dk egzersiz, 75 squat
su : 2 lt

iyi akşamlar güzeller bugünkü menüm
sabah: 2 kuru incir, karatay kahvaltısı
ara: bi kare çikolata
öğle: 1 portakal bir bardak süt
akşam: ıspanak yemeği çok az bulgurlu, yoğurt
su: 3lt
spor: 25 dk egzersiz, 80 squat

İyi akşamlar meleklerimmm umarım kaçamaksız güzel bir pazar geçirmişsinizdir

Çok iyi fikir neslim öğünleri dengelenmiş olur hem sen de zorlanmazsın

tesekkurler kaptanım resmen takımsız soluklaşmıstım yahooo şükür kavusturana

Aynen kuzum şükür kavuşturana nazar mı değdi bizim takıma bilemedim

Benimde su içmeyi dengelemem gerek,3,5-4 litre kesin içiyorum ama yemekten yarım saat önce,yemekten bi saat sonra hic dikkat etmiyorum hatta düşündüğüm zamanlar o arada daha cok içiyorum

su içmeye alışılınca insanın içtikçe içesi geliyor canımcım fakat 3 lt den fazlası böbreklerini yorar her şeyin kararı güzel

ahhhh kaptanımmmm hoşgeldin

Hoşbuldum mavişimm yeni nikin hayırlı olsun

Tabiki uzatabiliriz Aslıcım önemli olan senin sağlığın fakat lütfen moralini bozma sağlık problemlerini halledince kilo gitmeye başlayacaktır eminim .Fakat listede olmasan bile buraya uğra ki en azından destek ve moral bulabilesin cnmm salı günkü tahlillerin inş. güzel çıkar bitanem kendine dikkat et lütfen

pek yüzüm yok bu hafta 100 gramda olsa olsun diyodum ama olmadı... olsun yeni bir hafta başlıyo umudu kaybetmek yok...

Kesinlikle mavişim

benimde su içmeyi azaltmam lazım nasıl yapıcam bilmiyorum. 14 kilo verdim kilomla orantısız fala su tuketiyorum buda kilo yapabiliyormuş. valla içmeye korkuyom ama içim yanıyor benim ya napayım

Neslim yudum yudum iç kuzum birdden içmektense en azından abartmadan içmiş olursun

o ne demek yaaa az mı kilo verdin sen.. normaldir öyle umutsuzluk yok sen düşersen bende düşerimmmmm... kalk hadi sen enerji vereceksin bize kii yürüyelimm

Kim düşüyormuş bakayım olabilir 2 notamız ve 1 sarı kartımız oldu olsun sildiremeyeceğimizi kim söylediki

Salihacım olabilir fakat hemen salmak yok bir diğer öğünde telafi yoluna gidersen sorun kalmaz canım

bugun nedense sabah gulerek uyandım cok neselıydım esımım opucuklere bogdum şakalaştık... sizlerede bır sarkı paylasayım

Mutluluğun neşen daim olsun bitanemmm

başlangıç kilom 95
ikinci hafta:92.2
bu hafta:92.1
gide gide 100 gram gitti

her hafta aynı şekilde gitmez kuzum gitsin de az gitsin sorun yok bu hafta hep birlikte toparlanacağız

Iyi Akşamlar kızlar
Bugünkü menum
Sbh 10 gibi kk kahvaltısı
Öglen 14.30 bir elma
Aksam 19.30 bir kase corba salata iki bardak ayran
2 maden suyu,2 bitki çayı

Afiyetolsun canımm

Aaaaa suyu kiloyla orantılımi tüketmek gerekiyormuş ilk defa duydum,orantı nasıl peki,benim bu azaltmış halim eşim cok kızıyo zaten,hele yazın altı litreyi buluyo bende senin gibi içi yananlardanım

mevcut kilonu 0,033 ile çarparak bulabilirsin bitanem 6 lt mi

Haftaya girersin İremcim sağlık olsun canımKusurabakmayın sizlere destek olamadım ama bu hafta acısını çıkaracağız inşallah 2 haftada 2,2 kilo gayet güzel bir rakam canım bir miktarı ödem olsa da bence gayet iyi

Menüyü görmedimm

Ayyy sonuncu olmuşuz yine ben de buraya bakıyodum kaptan diğer yerde paylaşmış bile

Evet malesef ilk sarı kartımızı aldık canım artık sildirme zamanı

Kızlar yer var mı ben geldim

Hoşgeldin Efsercim olmaz olur mu

Bu nasıl diyet menüsü heidicimm

Kızlar,

dün sabah tartıldığımda 57.3 kilo çıkmıştım. bu sabah tartıldığımda 56.7 çıktım. neyse haftaya listede yükseliriz artık :)

Sanırım listeye girene dek mezun edeceğiz seni

Günaydın kızlar hepinize güzel haftasonları olsun inşşş

Teşekkürler canımmmm

günaydın kızlar cümleten

aaa mavim nik değiştirmişsin mavim daha güzeldi ben sana ne dicem nası hitap edicem tinkerimmi dicemmm wah wahhh

Bana da garip geldi neslim

neslimmm kaptanım gelemiyo artık sen olaya el koy valla hiç iyi gitmiyoruz... eline oklavayı al.... RengarenkNesli

Hepiniz birbirinizden sorumlusunuz ona göre

oklavayı alsam da nerenize hanginize vurucam bilemedim

Elini korkak alıştırma neslim

selam fıstıklarr

Slm canımmm

Kuru incir bağırsak problemini çözmüştür umarım canımm Afiyetolsun

selamlar
dün gelemedim okul malum şimdiden yorulmaya başladım
buraya bildirim yapmamıştım:
geçen hafta:74.7
bu hafta:74.6
ne çok vermişim deilmi
bugünkü menüm efem
Sabah:2 yumurta haşlama,zeytin,2 çeri domates,3 ceviz
Akşam:balık,salata,3 hurma, 2ceviz

spor:1.5 saat yürüyüş
haftaya hedefim 73.9 ucundanda olsa görmek istiyorum

Şurda olmayı çok istemiştim ama malesef benim dışımda gelişen olaylardan dolayı bu hafta burda olamıyaçağım gelir gelmez izin almak çok saçma ama benim elimde değil dediğim gibi diyetede tam adatepte olamam mümkün değil çünkü yatılı misafirim var kızlar dua edin kilo almadan aranıza döneyim

hayirli geceler herkese,

yogunlugumdan yazamadim ama icimden yazmakta gelmiyor cunku kilo veremedim gibi yerken kendimi yine kontrol edemedim
sabah guzel basladim 1 bucuk dilim ekmek ve menemen
oglen patates kizartmasi

oglen patates yedigimden aksami yemeyim dedim fakat ters tepti. abur cubur yedim.
artik kendimi nasil olacak bilmiyorum ama kontrol altina alcam. yoksa zaten buraya yazmamin bir anlami yok
sizlerinde ins. motivasyonunu ektilememisimdir

Evet canım polisiye, ben de ilk defa okuyorum Glenn Meade ama bayıldım anlatımına, tavsiye ederim, sürükleyici..

Bu arada ben de baktım battaniyeciğimin menüsüne, karatay uyguluyor sanırım, eğer kahvaltısını karataya uygun şekilde zengin bir biçimde yapıyorsa kıtlık moduna girmez bence hatta çok da güzel kilo verir..

Oyy canım akşam çok sağlıksız olmuş, böyle tatlı krizlerini nutellayla değil de meyveyle yenmeye çalış derim Ah bu regller her ay yakıyor bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…