Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar iyi haftalar olsun
Dun butun gece ayaktaydim ateslendi yegenim kirki gorduk hala da dusmedi 38lerde tutmaya calisiyoruzne zor cocugun hastaligi onun yerine ben olaydim
Canım umarım sınav sonucun iyi gelir, kilo da verirsin; bozma moralini :)Günaydın kızlar...
Nasılsınız... Ben pek iyi sayılmam. Dün sınavım vardı maalesef çok kötüydü. Kazanamam eminim. Üstüne üstlük sınav diye ne spor yaptım ne yediklerime dikkat ettim, +2 kilo olarak geri geldim. Yarından itibaren izin alacağım, biraz kendimi toparlamam gerek. Bu hafta listeye dönemiyorum ama haftaya dönmek için elimden geleni yapacağım. Aldığım kiloları hemen vermem gerek. Moral olarak çok kötüyüm nasıl toparlanacağım bilmiyorum.
Bazen böyle stresten yediğimi çıkardığım oluyor canım, eskiden her gün çıkarırdım, şimdi ayda yılda bir oluyor. İş stresi mahvediyor insanıGeçmiş olsun canım neden öyle oldun ki mideni mi üşüttün acaba?
2 lahmacun :) neyse öğle yemeyip, güzel spor yapmışsın.Iyi Akşamlar kızlar
Bugünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam iki lahmacun ayran
1 Türk kahvesi,2 maden suyu,2 yeşil çay
Leslie,200 mekik
akşam mesaileri hep insanı kötü şeyler yemeye sevk eder, iyi şeytana uymamışsın :)Merhabalar canlarım bugünkü menüm,
Sabah kahvaltı yapmadım, dün akşamki noodle fazla geldi sindiremedim sanırım çay içtim sadece,
Öğle bir simit
Akşam ton balıklı salata
Su 3 lt
Verirsin canım bence daha 3 gün var.Selam kızlar. Ayın son işgünü ve ilk iş günü yoğunluğum mahfetti beni. Her ay durumu böyle bu iki gün iptal durumdaym.
Menülerimi de paylaşamadım üzgünüm. Ama bugünden itibaren gün gün paylaşacağım merak etmeyin. Cuma günkü kiloma göre +300 deyim ama Cumaya kadar - ye düşmeye gayret edeceğim.
Stres den şişmişde olabilir vücudum.
Cuma göreceğiz bakalım durum nedir.
Salihacım, kahvaltını zenginleştirmeni tavsiye ederim böylece gün içinde daha az acıkırsın enerjin olur.. Mesela yumurta ekle yiyebiliyorsa kahvaltına, ceviz badem ekleyebilirsin, muz ekleyebilirsin süt ile birlikte.. Krizlerinin altında eksik kahvaltı yatıyor bencemerhabalar,
diyetim cok zor devam ediyor. Yeme krizlerim geliyor gercekten kendimi cok zor tutuyorum. Aciktigimdan yemedigimin farkindayim fakat yiyorum
sabah 1 dilim ekmek peynir marul
ara 2 gofret
oglen 3 yk pirinc pilavi 3 yk tavuk sote
ara 1 avuc cekirdek
aksam 2 tavukkanat pilav
Aynen canım hiç sorma, biz de ayı ilk hafta kapatıyoruz dün akşam mesaideydim bu hafta böyle gidecek gibi mesailerle.. Akşamları hafif geçirmeye çalışacağım bakalım..Selam kızlar. Ayın son işgünü ve ilk iş günü yoğunluğum mahfetti beni. Her ay durumu böyle bu iki gün iptal durumdaym.
Menülerimi de paylaşamadım üzgünüm. Ama bugünden itibaren gün gün paylaşacağım merak etmeyin. Cuma günkü kiloma göre +300 deyim ama Cumaya kadar - ye düşmeye gayret edeceğim.
Ayy canım ya çok geçmiş olsun.. Yalnız ilginç bir miden var faydasızları çıkartıyorsun..Dünkü menüm
Kahvaltı: domatesli peynirli tost
Öğle : İzmir köfte
Akşam : 3 tane kurabiye yemiştim çayla ama çıkardım
saliham acıkman normal cünki bedenini besleyen tok tutacak bişi yememişsinmerhabalar,
diyetim cok zor devam ediyor. Yeme krizlerim geliyor gercekten kendimi cok zor tutuyorum. Aciktigimdan yemedigimin farkindayim fakat yiyorum
sabah 1 dilim ekmek peynir marul
ara 2 gofret
oglen 3 yk pirinc pilavi 3 yk tavuk sote
ara 1 avuc cekirdek
aksam 2 tavukkanat pilav
salihacım bak bunuda dikkate alSalihacım, kahvaltını zenginleştirmeni tavsiye ederim böylece gün içinde daha az acıkırsın enerjin olur.. Mesela yumurta ekle yiyebiliyorsa kahvaltına, ceviz badem ekleyebilirsin, muz ekleyebilirsin süt ile birlikte.. Krizlerinin altında eksik kahvaltı yatıyor bence
evet az yemişsin ama sabah kahvaltın olmamış salihanın eleştirisini aynen sanada yapıyorum.Dünkü menüm
Kahvaltı: domatesli peynirli tost
Öğle : İzmir köfte
Akşam : 3 tane kurabiye yemiştim çayla ama çıkardım
tamam iremcim ben iyi bilirim o ay başı kriz ve yoğunluk dönemini allah kolaylık versin özledik bilesinSelam kızlar. Ayın son işgünü ve ilk iş günü yoğunluğum mahfetti beni. Her ay durumu böyle bu iki gün iptal durumdaym.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?