Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhabalar canlarım bugünkü menüm,
Sabah kahvaltı yapmadım, dün akşamki noodle fazla geldi sindiremedim sanırım çay içtim sadece,
Öğle bir simit
Akşam ton balıklı salata
Su 3 lt

merhabalar,

diyetim cok zor devam ediyor. Yeme krizlerim geliyor gercekten kendimi cok zor tutuyorum. Aciktigimdan yemedigimin farkindayim fakat yiyorum
sabah 1 dilim ekmek peynir marul
ara 2 gofret
oglen 3 yk pirinc pilavi 3 yk tavuk sote
ara 1 avuc cekirdek
aksam 2 tavukkanat pilav

Selam kızlar. Ayın son işgünü ve ilk iş günü yoğunluğum mahfetti beni. Her ay durumu böyle bu iki gün iptal durumdaym.
Menülerimi de paylaşamadım üzgünüm. Ama bugünden itibaren gün gün paylaşacağım merak etmeyin. Cuma günkü kiloma göre +300 deyim ama Cumaya kadar - ye düşmeye gayret edeceğim.
Stres den şişmişde olabilir vücudum.
Cuma göreceğiz bakalım durum nedir.

Günaydın kızlar iyi haftalar olsun
Dun butun gece ayaktaydim ateslendi yegenim kirki gorduk hala da dusmedi 38lerde tutmaya calisiyoruz ne zor cocugun hastaligi onun yerine ben olaydim
Geçmiş olsun canım

Canım umarım sınav sonucun iyi gelir, kilo da verirsin; bozma moralini :)

Geçmiş olsun canım neden öyle oldun ki mideni mi üşüttün acaba?
Bazen böyle stresten yediğimi çıkardığım oluyor canım, eskiden her gün çıkarırdım, şimdi ayda yılda bir oluyor. İş stresi mahvediyor insanı

Iyi Akşamlar kızlar
Bugünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam iki lahmacun ayran
1 Türk kahvesi,2 maden suyu,2 yeşil çay
Leslie,200 mekik
2 lahmacun :) neyse öğle yemeyip, güzel spor yapmışsın.

Merhabalar canlarım bugünkü menüm,
Sabah kahvaltı yapmadım, dün akşamki noodle fazla geldi sindiremedim sanırım çay içtim sadece,
Öğle bir simit
Akşam ton balıklı salata
Su 3 lt
akşam mesaileri hep insanı kötü şeyler yemeye sevk eder, iyi şeytana uymamışsın :)

Verirsin canım bence daha 3 gün var.

Salihacım, kahvaltını zenginleştirmeni tavsiye ederim böylece gün içinde daha az acıkırsın enerjin olur.. Mesela yumurta ekle yiyebiliyorsa kahvaltına, ceviz badem ekleyebilirsin, muz ekleyebilirsin süt ile birlikte.. Krizlerinin altında eksik kahvaltı yatıyor bence

Aynen canım hiç sorma, biz de ayı ilk hafta kapatıyoruz dün akşam mesaideydim bu hafta böyle gidecek gibi mesailerle.. Akşamları hafif geçirmeye çalışacağım bakalım..

günaydın topiğin güzelleri
p.tesi menumu yazayım
sabah kalkınca 2 brd su ve 1 bardak limonlu maydonozlu su
7,30 da 1 muz 1 kivi tarçınlı+1 bardak kefir+4 ceviz
13,00 de et sote+1 kuru biber dolması+2 kaşık kıymalı atlıcan+2 kaşık bulgur pilav
18,30 da salata+ yaprak sarma ( bakla+yarma+bulgur ve mercimekle sarıldı)+yogurt
spor öplen 30dk yurume

saliham acıkman normal cünki bedenini besleyen tok tutacak bişi yememişsin
eleştirim hemen
sabah ekmek zaten acıktırır ki sen sadece ekmek ve peynir yemişsin. olması gereken seni tok tutacak hem gözünü hem miğdeni tutacak: en az 1 yumurta ki yiyebilirsen 2 yumurta+1 avuç peynir+10 zeytin+yeşillik ve 5 ceviz yada başka 1 çay bardağı kadar çiğ kuruyemiş
öğlen yediğin pirinç pilavıda olmamış seni acıktıracak birşey zaten. eğer sadece soteyi doyana kadar yeseydin o çekirdeğede ihtiyaç duymazdın
akşam: yine pirinç pilav yemişsin hiç hiç hiç olmamış
bak eleştirileri dikkate al yemen gerekenleri değiştir acıkmıyacaksın inan buna

salihacım bak bunuda dikkate al

Dünkü menüm
Kahvaltı: domatesli peynirli tost
Öğle : İzmir köfte
Akşam : 3 tane kurabiye yemiştim çayla ama çıkardım
evet az yemişsin ama sabah kahvaltın olmamış salihanın eleştirisini aynen sanada yapıyorum.
ekmek yediğiniz sürece insülin salgısı tavan yapar ona göre

tamam iremcim ben iyi bilirim o ay başı kriz ve yoğunluk dönemini allah kolaylık versin özledik bilesin

günaydın canlarımmmm
çok yoğun bir haftaya başladım 2 gün iççinde yetiştirmem gereken bir dünya evrak var.. gelemiyorum ve sanırım perşembeye kadar böyle gidecek. bu hafta muhtemelen artı çıkacağım çünkü malum dönem

hemen pazartesi menümü paylaşayım kaçayım
sabah : çeyrek simit, tere, peynir,zeytin 2 bardak çay
öğle : aşçımız yok bir bütün ekmek köfte ekmek söylemişler, ama bennnnn 5 köfte ve ayran yedim
akşam : mercimek çorbası, bol limon sıkılmış pırasa
cısss : akşam kahvenin yanında bir parça çiko.

size ne anlatıcam azcık gülün sabah sabah
dün alimin okulundan bir veli aradı. ali montunu unutmuş napayım dedi bende al yarın getirirsin dedim. neyse akşam annemdeydik yemeği onda yedik filan saat 8 oldu toplandık eve gidicez babası ali montun nerde dedi giydireyim dedi, ali daha önce unuttuğunda babası kendinide bıraksaydın neden eşyana sahip çıkmıyorsun demişti diye mırın kırın etmeye başladı bende okulda unutmuş dedim. babadan sert bi bakış geldi ali kafayı çevirdi, neyse çıktık asansörde babası aynadan aliye bakıp seni şimdi okula bırakıcam montunla orda kal dedi ali nerdeyse ağlıcak okadar yani, arabaya bindik eve gidene kadar o kıpır kıpır ali sessiz sedasız eve kadar gitti arabada bi köşeye sıkışıp tam inicez hiç sesi çıkmadı ya garipsedik ali nerde diyivermişim oykude yok ali kaldı annanede dedi güldü neyse sessizce eve çıktık ben hemen alinin odasına gittim alimmm dedim noldu arabada sesin çıkmadı babam beniokula bırakmasın diye sustum dedi tabi ben içimden gülmeye başladım. peki dedim asansörde babana yan yan bakıp ağlıcaktın niye öle yaptın dedim, babama tuzak kurdum onu düşünüyodum dedi ben koptum tabi belli etmiyom ne tuzağı kuzum dedim, kafes varya dedi onun ipini kesip babamı kafese hapsetcem tuzak düşündüm dedi ben dayanamadım kopumm nasıl gülüyoz mıncıklıyom bi yandan tam yarım saat debelendik yerlere yattık gülmekten. benim ali meraklı minikti şimdi tuzakcı minik oldu bana öle deme diyo bide sıpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…