- 4 Eylül 2014
- 1.356
- 3.833
- 128
Tamam o zamanKaratayda lahmacun serbest:) tabi kücük olmak kaydıyla iki tane:)
4 tane gofret derken? 9katlardan filan mı? öğle yemeği yesen bence tutardı, o gofreti yemezdin :)hayirli geceler,
Bugun diyetim daha iyi gitti fakat arada gofret yedim cesaret edip kalorilerine bakmak bile istemiyorum fakat aksam spora gittim.
sabah 1 dilim ekmek peynir - yumurtayi cok sevmiyorum maalesef arada yedigimde idare ediyorum fakat hergun yersem tiksinirim maalesef.
ara: 3 ceviz 4 badem
ara: 4 tane gofret
aksam: yarim kase kirmizi mercimek corbasi, 4 yk bulgurpilavi
200 mekik miiiiiIyi geceler kızlar saat 12 yi gecti dünkü menum
Sbh 1 muz 1 bardak süt
Aksam corba,balık,bol salata
2 Türk kahvesi,2 maden suyu,1 bitki çayı
40 dk yürüme,200 mekik
memnun oldum, bedene söz geçer sen iradeli olduktan sonra, önce beyine hükmedeceksin sonra bedene. Rabbim inşallah hepimize nasip eder istediğimi kiloda olmayı..canım ben 24 yaşındayım üniden yeni mezun oldum ve şimdilik atama bekliyorum bu sırada ablamın yanında kalıp beş yaşındaki yeğenimle ilgileniyorum yani bu aralar sadece iki uğraşım var birisi oğluşum diğeri de söz geçirmeye çalıştığım bedenim
selamlar
yine yoğun bir gün geçirdim daha yeni yemek yiyebildim
menümü yazıp kaçıyorum
Sabah: 2 yumurta haşlanmış,2 çeri domates,2 ceviz
Akşam: Ton balıklı salata(evde uygun hiçbişi kalmamış),ayran,1 kepçeden az mercimek çorbası
spor:1 saat yürüyüş
hayirli geceler,
Bugun diyetim daha iyi gitti fakat arada gofret yedim cesaret edip kalorilerine bakmak bile istemiyorum fakat aksam spora gittim.
sabah 1 dilim ekmek peynir - yumurtayi cok sevmiyorum maalesef arada yedigimde idare ediyorum fakat hergun yersem tiksinirim maalesef.
ara: 3 ceviz 4 badem
ara: 4 tane gofret
aksam: yarim kase kirmizi mercimek corbasi, 4 yk bulgurpilavi
Iyi geceler kızlar saat 12 yi gecti dünkü menum
Sbh 1 muz 1 bardak süt
40 dk yürüme,200 mekik
Kızlarrr günaydın :)
Dünkü menüm
Kahvaltı: 0.5 porsiyon su böreği
öğle: tavuklu salata
akşam: yediğim herşeyi çıkardım yine
gece : 1 kivi
su: 1 litre, spor yok
20 kilo verdikten sonra nasıl geri aldın, o kadar uğraşıp tekrar geri almak çok kötü bir duygu gerçekten. Ben kolay kolay geri almam da belimi ağrıtınca 2 ay kadar spor yapamadım bel fıtığı yüzünden. Biraz alsam hemen frenliyorum. Benim kilolarım hamileliğimden kalma. İki küçük peş peşe olunca birinin kilosu gitmeden diğeri üzerine geldi 93 kiloya kadar çıktım. Çok şükür şimdi 65 im iki kilo artıdayım ama olsun moralimi bozmadım. iki haftada veririm onu inşallah. Bu hafta değil ama haftaya listeye girmeyi planlıyorum. Cumaya belli olur az da olsa verdiğim kilo. Sen de yeni başladığın için güzel sonuçlar alırsın. Diyetisyene ilk gittiğimde ilk ayda 5 kilo vermiştim. Olmayacak bir şey değil oluyor da belli bir zaman sonra bir bıkkınlık geliyor, işte o gelmeden baştan işi sıkı tutmak lazım. Ben bunu çok iyi yaşadığım için tecrübeyle konuşuyorum. İlk 6 ayda 23 kilo verdim sonraki 4 ayda sadece 7 kilo maalesef.Kabus gibi oluyor bu dönemsel yoğunluklar canım ya ay içine yayılsa ya :)
Kuzum buralardayım gelemiyorum bende özledim canımmm :)
Saol canım eksik olma.
Sende iş içinde boğulanlardansın demek kolay gelsin cnm
Merhaba cnm hoşbulduk. Harikasın maşallah azmine. Rabbim yavrularını bağışlasın sana.
Sakın kaçamak yapma bırakma diyetini. Ben 84 den 64 e düştüm ve şimdi tekrar aldım aynı kiloya çıktım.
Büyük bir pişmanlık oluyor insanda özgüven kaybı, mutsuzluk, depresyon hepsi geliyor.
dikkat et.
midende problem var belki yediğini çıkarıyorsun, doktora görünsen daha iyi gibiKızlarrr günaydın :)
Dünkü menüm
menün ve spor süpermiş canımIyi geceler kızlar saat 12 yi gecti dünkü menum
Sbh 1 muz 1 bardak süt
40 dk yürüme,200 mekik
menün güzel canım, sıvıları ve sporu da yazarsan daha iyi olur gibi. Bir de her gün tartılıyorsan bu da moral bozar. Bir gün artı bir gün eksi çıkarsın çok farkediyor. En iyisi haftada bir tartılmak, ya da pazartesi ve cuma tartıl. Her gün olması çok doğru değil.Günaydın kızlar. Bu sabah tartıldım çok şükür Cuma günki kilomdan daha azım :)
Dün yediklerim sabah bir ev poğaçası
Öğlen ızgara çipra, bol salata, roka, turp
Akşam 1 yk karnabahar
Kızlar bu arada yenmemesi gereken şeyleri yerken aklınıza hep şunu getirin. Bunu yiyeceğim ama bikaç dakika sonra ağzımda tadı bile kalmayacak. Ama depolarıma yağ olarak gidecek. Bana faydası yok aksine zararı var.
Birde canınız çikolata mı çekti. Bir parça (ufak) yiyin. İnanın bir tablet yemekle bir parça yemenin tek farkı alacağınız kalori. İkisinde de aynı hazzı alacaksınız zaten. Koca bir tablet yemeye geek yok ki.
Afiyet olsun cnm.
Canım 4 gofret fazla olmuş.
Afiyet olsun.
Afiyet olsun cnm su böreği olmasa iyiyimiş ama az yemişsin neyse ki.
stresten kaynaklı canım, daha önce de yaşamıştım aynı problemleri, doktor reflü var diyor bırakıyor, reflü için de malum hergün ilaç kullanmak gerekiyor, ilaç kullanmaya tahammülüm yok her gün her gün. Kısa süreli bir yoğunluğum var, onu çok fazla kafama takıyorum. muhtemelen ondandırmidende problem var belki yediğini çıkarıyorsun, doktora görünsen daha iyi gibi
Merhaba canım, harika bir menü bayıldımIyi geceler kızlar saat 12 yi gecti dünkü menum
Sbh 1 muz 1 bardak süt
40 dk yürüme,200 mekik
Ayy ne güzel canım ne mutlu sana :) Burada da hava fena değil ama seninki kadar enerji vermiyor.günaydın topiğin güzelleri. bugun sizde havalar nasıl ben bomba gibiyim çok enerjikim sanırım hava bahar havası banada yansıdı
20 kilo verdikten sonra nasıl geri aldın, o kadar uğraşıp tekrar geri almak çok kötü bir duygu gerçekten. Ben kolay kolay geri almam da belimi ağrıtınca 2 ay kadar spor yapamadım bel fıtığı yüzünden. Biraz alsam hemen frenliyorum. Benim kilolarım hamileliğimden kalma. İki küçük peş peşe olunca birinin kilosu gitmeden diğeri üzerine geldi 93 kiloya kadar çıktım. Çok şükür şimdi 65 im iki kilo artıdayım ama olsun moralimi bozmadım. iki haftada veririm onu inşallah. Bu hafta değil ama haftaya listeye girmeyi planlıyorum. Cumaya belli olur az da olsa verdiğim kilo. Sen de yeni başladığın için güzel sonuçlar alırsın. Diyetisyene ilk gittiğimde ilk ayda 5 kilo vermiştim. Olmayacak bir şey değil oluyor da belli bir zaman sonra bir bıkkınlık geliyor, işte o gelmeden baştan işi sıkı tutmak lazım. Ben bunu çok iyi yaşadığım için tecrübeyle konuşuyorum. İlk 6 ayda 23 kilo verdim sonraki 4 ayda sadece 7 kilo maalesef.
menün güzel canım, sıvıları ve sporu da yazarsan daha iyi olur gibi. Bir de her gün tartılıyorsan bu da moral bozar. Bir gün artı bir gün eksi çıkarsın çok farkediyor. En iyisi haftada bir tartılmak, ya da pazartesi ve cuma tartıl. Her gün olması çok doğru değil.
günaydın topiğin güzelleri. bugun sizde havalar nasıl ben bomba gibiyim çok enerjikim sanırım hava bahar havası banada yansıdı
bende dunki menumu rapor edeyim.
sabah 1 yumurta tereyağda sebseli+1/4 avakado+10 zeytin+2 dlm kars kaşarı+1 çbr ceviz fıstık
öğlen: yeşil mercimek yemeği yoğurt
akşam: brokoli sarımsaklı salatası+yumurtalı ıspanak+4 dilim ev sucugu+1 lokma ekmek sucuğun yağına banıldı :)
spor 1 saat bantta yurume
Herkese günaydınlaaarrrr, Neslimin enerjisi hepimize geçsin kızlar baharı çağıralım gelsin artık ben şahsen bıktım kıştan baharı dört gözle bekliyorum
bende çok memnun oldum canım amin inşmemnun oldum, bedene söz geçer sen iradeli olduktan sonra, önce beyine hükmedeceksin sonra bedene. Rabbim inşallah hepimize nasip eder istediğimi kiloda olmayı..
Iyi geceler kızlar saat 12 yi gecti dünkü menum
Sbh 1 muz 1 bardak süt
40 dk yürüme,200 mekik
geçmiş olsun canım ya neden böyle oluyorsun ki acabaKızlarrr günaydın :)
Dünkü menüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?