kaptan bi süre yoğun canım hastalıkla uğraşıyor arada uğruyor merak etme iyiGünaydın fıstıklar, bu hafta izin almadım haftaya kaldı. Bende menülerimi paylaşmaya başlayayım artık. Bu günden sonra daha sık yazarım ama burası pek bir tenhalaşmış. Herkes dönmedi galiba. Kaptan da yok ortalıkta, bir sorun mu var acaba. İnşallah herşey yolundadır
Dünkü Menüm
Kalkınca 2 bardak ılık su+1 incir
sabah (7:30)
avuç içi kadar beyaz peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 dilim kepek ekmeği
marul maydanoz
1 tane ceviz
Öğle (12:00)
Avuç içi kadar et haşlama
salata
Ara (15:00)
2 hurma
3 girişini
Akşam (18:00)
1 tabak karalahana yemeği
salata
yoğurt
su 3 litre, 2 bardak yeşilçay
spor 20 dak step, 25 dak plates
tamam canım, annesi mi hasta yoksa, inşallah önemli bir şey yoktur. Sen nasılsın canım Aliye de çok güldüm. çocuklar öyle sözler söylüyorlar ki biz düşünsek aklımıza gelmez.kaptan bi süre yoğun canım hastalıkla uğraşıyor arada uğruyor merak etme iyi
Mavim sen de nick değiştirdin, karıştırmaya başladım artık, değiştirmeyin yaa
annesi zaten malum da kendiside rahatsız biraz ağır ilaçlar kullanıyor biraz toparlanmaya ihtiyacı var. iyi ama merak etmetamam canım, annesi mi hasta yoksa, inşallah önemli bir şey yoktur. Sen nasılsın canım Aliye de çok güldüm. çocuklar öyle sözler söylüyorlar ki biz düşünsek aklımıza gelmez.
günaydın canım sanada musmutlu bi gün olsunGünaydın herkeseee, mutlu güzel bir gün diliyorum arkidişlerim
Dünkü menüm
Kahvaltı: domatesli peynirli tost
Öğle : İzmir köfte
Akşam : 3 tane kurabiye yemiştim çayla ama çıkardım
Selam kızlar. Ayın son işgünü ve ilk iş günü yoğunluğum mahfetti beni. Her ay durumu böyle bu iki gün iptal durumdaym.
Menülerimi de paylaşamadım üzgünüm. Ama bugünden itibaren gün gün paylaşacağım merak etmeyin. Cuma günkü kiloma göre +300 deyim ama Cumaya kadar - ye düşmeye gayret edeceğim.
Stres den şişmişde olabilir vücudum.
Cuma göreceğiz bakalım durum nedir.
Merhaba kızlar. Öncelikle takıma hoşgeldiniz. Ben izindeyim bir süredir. Bu hafta dönecektim ama 2 kilo artıda olduğum için dönemiyorum. Öncelikle kendimi tanıtayım. 39 yaşında, çalışan ve 13,9,4,2 yaşlarında 4 çocuk annesiyim. Diyet macerama tam bir yıl önce 93 kilo ile başladım. Mayıs 2014 te 80-89 topiğine katıldım uzun süre oradaydım. Eylül gibi de 6. takıma geldim. 28 kilo verdim. İzine çıktığımda 62,7 kiloydum ama şu an 65 olmuşum. Stresli bir dönemdeydim bir de bel fıtığı olunca, spor da yapamayınca kilolar geri geldi.. Nasip olursa 13 mart gibi takım listesinde olmayı planlıyorum. İzine çıktığım kiloma dönmem gerek. Sonrasında da kendime bir ay süre verip mezun olmayı planlıyorum Allah nasip ederse. Hepimiz için bu dönem iyi geçer de mezun oluruz inşallah.merhabalar,
diyetim cok zor devam ediyor. Yeme krizlerim geliyor gercekten kendimi cok zor tutuyorum. Aciktigimdan yemedigimin farkindayim fakat yiyorum
sabah 1 dilim ekmek peynir marul
ara 2 gofret
oglen 3 yk pirinc pilavi 3 yk tavuk sote
ara 1 avuc cekirdek
aksam 2 tavukkanat pilav
ay canım benim ya kıyamam hem masum hem kurnazsize ne anlatıcam azcık gülün sabah sabah
dün alimin okulundan bir veli aradı. ali montunu unutmuş napayım dedi bende al yarın getirirsin dedim. neyse akşam annemdeydik yemeği onda yedik filan saat 8 oldu toplandık eve gidicez babası ali montun nerde dedi giydireyim dedi, ali daha önce unuttuğunda babası kendinide bıraksaydın neden eşyana sahip çıkmıyorsun demişti diye mırın kırın etmeye başladı bende okulda unutmuş dedim. babadan sert bi bakış geldi ali kafayı çevirdi, neyse çıktık asansörde babası aynadan aliye bakıp seni şimdi okula bırakıcam montunla orda kal dedi ali nerdeyse ağlıcak okadar yani, arabaya bindik eve gidene kadar o kıpır kıpır ali sessiz sedasız eve kadar gitti arabada bi köşeye sıkışıp tam inicez hiç sesi çıkmadı ya garipsedik ali nerde diyivermişim oykude yok ali kaldı annanede dedi güldü neyse sessizce eve çıktık ben hemen alinin odasına gittim alimmm dedim noldu arabada sesin çıkmadı babam beniokula bırakmasın diye sustum dedi tabi ben içimden gülmeye başladım. peki dedim asansörde babana yan yan bakıp ağlıcaktın niye öle yaptın dedim, babama tuzak kurdum onu düşünüyodum dedi ben koptum tabi belli etmiyom ne tuzağı kuzum dedim, kafes varya dedi onun ipini kesip babamı kafese hapsetcem tuzak düşündüm dedi ben dayanamadım kopumm nasıl gülüyoz mıncıklıyom bi yandan tam yarım saat debelendik yerlere yattık gülmekten. benim ali meraklı minikti şimdi tuzakcı minik oldu bana öle deme diyo bide sıpa
tamam canımannesi zaten malum da kendiside rahatsız biraz ağır ilaçlar kullanıyor biraz toparlanmaya ihtiyacı var. iyi ama merak etme
Sende holgeldin aramıza canım.selam güzellerim dünkü menüm
sabah: karatay kahvaltısı
öğlen: 2 kaşık mercimek çorbası
ara: bir iki avuç kadar fıstık
akşam: haşlanmış tavuk, yoğurt birde bir küçücük kurabiye tadına baktım sadece
su:3lt
spor:25 dk egzersiz, 100 squat
hoşbuldum canımSende holgeldin aramıza canım.
Seni ve diğer yeni arkadaşları da tanımak isterimhoşbuldum canım
Ahaha aynen :)Ayy canım ya çok geçmiş olsun.. Yalnız ilginç bir miden var faydasızları çıkartıyorsun..
Haklısın Nesli, hepsi birden olmuyor, yavaş yavaş düzeltiyorum :)evet az yemişsin ama sabah kahvaltın olmamış salihanın eleştirisini aynen sanada yapıyorum.
ekmek yediğiniz sürece insülin salgısı tavan yapar ona göre
Yöntem güzelmiş :) umarım işe yarar da bir an önce mezun olursun :)Merhaba kızlar. Öncelikle takıma hoşgeldiniz. Ben izindeyim bir süredir. Bu hafta dönecektim ama 2 kilo artıda olduğum için dönemiyorum. Öncelikle kendimi tanıtayım. 39 yaşında, çalışan ve 13,9,4,2 yaşlarında 4 çocuk annesiyim. Diyet macerama tam bir yıl önce 93 kilo ile başladım. Mayıs 2014 te 80-89 topiğine katıldım uzun süre oradaydım. Eylül gibi de 6. takıma geldim. 28 kilo verdim. İzine çıktığımda 62,7 kiloydum ama şu an 65 olmuşum. Stresli bir dönemdeydim bir de bel fıtığı olunca, spor da yapamayınca kilolar geri geldi.. Nasip olursa 13 mart gibi takım listesinde olmayı planlıyorum. İzine çıktığım kiloma dönmem gerek. Sonrasında da kendime bir ay süre verip mezun olmayı planlıyorum Allah nasip ederse. Hepimiz için bu dönem iyi geçer de mezun oluruz inşallah.
Kilo aldım üzüldüm mü diye sorarsanız üzülmedim çünkü dikkat etmediğimi biliyorum. niye diye sorgulama yapmaya hakkım yok. Bunu bilince dün itibariyle tekrar ilk günlerdeki gibi diyetime başladım. Kaçamak yapmazsam gideceiğini bildiğim için kaçamak yapmamaya çalışacağım. Bunun için de yeni bir taktik buldum. Çocuklarıma ve eşime beni kaçamak yaparken görürseniz her gördüğünüzde görene 10 lira vereceğim dedim. Onlara söz verdim. İş yerinde belki beni görmüyorlar ama ben iş yerinde şimdiye kadar kaçamak yapmadım. Hafta sonu arada oluyor bunu önlemek için böyle bir yöntem denemeye karar verdim. Listem belli onun dışında ne yersem görene 10 lira borçlanacağım. Bakalım işe yarayacak mı?
Leyla bunu beğendi :)selam güzellerim dünkü menüm
sabah: karatay kahvaltısı
öğlen: 2 kaşık mercimek çorbası
ara: bir iki avuç kadar fıstık
akşam: haşlanmış tavuk, yoğurt birde bir küçücük kurabiye tadına baktım sadece
su:3lt
spor:25 dk egzersiz, 100 squat
canım ben 24 yaşındayım üniden yeni mezun oldum ve şimdilik atama bekliyorum bu sırada ablamın yanında kalıp beş yaşındaki yeğenimle ilgileniyorum yani bu aralar sadece iki uğraşım var birisi oğluşum diğeri de söz geçirmeye çalıştığım bedenimSeni ve diğer yeni arkadaşları da tanımak isterim
Aynen canım hiç sorma, biz de ayı ilk hafta kapatıyoruz dün akşam mesaideydim bu hafta böyle gidecek gibi mesailerle.. Akşamları hafif geçirmeye çalışacağım bakalım..
irem-ozge tatlım nerelerdesin özledik
tamam iremcim ben iyi bilirim o ay başı kriz ve yoğunluk dönemini allah kolaylık versin özledik bilesin
günaydın canlarımmmm
çok yoğun bir haftaya başladım 2 gün iççinde yetiştirmem gereken bir dünya evrak var.. gelemiyorum ve sanırım perşembeye kadar böyle gidecek. bu hafta muhtemelen artı çıkacağım çünkü malum dönem
.
Merhaba kızlar. Öncelikle takıma hoşgeldiniz. Ben izindeyim bir süredir. Bu hafta dönecektim ama 2 kilo artıda olduğum için dönemiyorum. Öncelikle kendimi tanıtayım. 39 yaşında, çalışan ve 13,9,4,2 yaşlarında 4 çocuk annesiyim. Diyet macerama tam bir yıl önce 93 kilo ile başladım. Mayıs 2014 te 80-89 topiğine katıldım uzun süre oradaydım. Eylül gibi de 6. takıma geldim. 28 kilo verdim. İzine çıktığımda 62,7 kiloydum ama şu an 65 olmuşum. Stresli bir dönemdeydim bir de bel fıtığı olunca, spor da yapamayınca kilolar geri geldi.. Nasip olursa 13 mart gibi takım listesinde olmayı planlıyorum. İzine çıktığım kiloma dönmem gerek. Sonrasında da kendime bir ay süre verip mezun olmayı planlıyorum Allah nasip ederse. Hepimiz için bu dönem iyi geçer de mezun oluruz inşallah.
Kilo aldım üzüldüm mü diye sorarsanız üzülmedim çünkü dikkat etmediğimi biliyorum. niye diye sorgulama yapmaya hakkım yok. Bunu bilince dün itibariyle tekrar ilk günlerdeki gibi diyetime başladım. Kaçamak yapmazsam gideceiğini bildiğim için kaçamak yapmamaya çalışacağım. Bunun için de yeni bir taktik buldum. Çocuklarıma ve eşime beni kaçamak yaparken görürseniz her gördüğünüzde görene 10 lira vereceğim dedim. Onlara söz verdim. İş yerinde belki beni görmüyorlar ama ben iş yerinde şimdiye kadar kaçamak yapmadım. Hafta sonu arada oluyor bunu önlemek için böyle bir yöntem denemeye karar verdim. Listem belli onun dışında ne yersem görene 10 lira borçlanacağım. Bakalım işe yarayacak mı?
Karatayda lahmacun serbest:) tabi kücük olmak kaydıyla iki tane:)Geçmiş olsun canım
Canım umarım sınav sonucun iyi gelir, kilo da verirsin; bozma moralini :)
Bazen böyle stresten yediğimi çıkardığım oluyor canım, eskiden her gün çıkarırdım, şimdi ayda yılda bir oluyor. İş stresi mahvediyor insanı
2 lahmacun :) neyse öğle yemeyip, güzel spor yapmışsın.
akşam mesaileri hep insanı kötü şeyler yemeye sevk eder, iyi şeytana uymamışsın :)
Verirsin canım bence daha 3 gün var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?