Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın fıstıklar, bu hafta izin almadım haftaya kaldı. Bende menülerimi paylaşmaya başlayayım artık. Bu günden sonra daha sık yazarım ama burası pek bir tenhalaşmış. Herkes dönmedi galiba. Kaptan da yok ortalıkta, bir sorun mu var acaba. İnşallah herşey yolundadır
Dünkü Menüm

Kalkınca 2 bardak ılık su+1 incir
sabah (7:30)
avuç içi kadar beyaz peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 dilim kepek ekmeği
marul maydanoz
1 tane ceviz

Öğle (12:00)
Avuç içi kadar et haşlama
salata

Ara (15:00)
2 hurma
3 girişini

Akşam (18:00)
1 tabak karalahana yemeği
salata
yoğurt

su 3 litre, 2 bardak yeşilçay
spor 20 dak step, 25 dak plates

kaptan bi süre yoğun canım hastalıkla uğraşıyor arada uğruyor merak etme iyi

tamam canım, annesi mi hasta yoksa, inşallah önemli bir şey yoktur. Sen nasılsın canım Aliye de çok güldüm. çocuklar öyle sözler söylüyorlar ki biz düşünsek aklımıza gelmez.
annesi zaten malum da kendiside rahatsız biraz ağır ilaçlar kullanıyor biraz toparlanmaya ihtiyacı var. iyi ama merak etme

Dünkü menüm
Kahvaltı: domatesli peynirli tost
Öğle : İzmir köfte
Akşam : 3 tane kurabiye yemiştim çayla ama çıkardım
Merhaba kızlar. Öncelikle takıma hoşgeldiniz. Ben izindeyim bir süredir. Bu hafta dönecektim ama 2 kilo artıda olduğum için dönemiyorum. Öncelikle kendimi tanıtayım. 39 yaşında, çalışan ve 13,9,4,2 yaşlarında 4 çocuk annesiyim. Diyet macerama tam bir yıl önce 93 kilo ile başladım. Mayıs 2014 te 80-89 topiğine katıldım uzun süre oradaydım. Eylül gibi de 6. takıma geldim. 28 kilo verdim. İzine çıktığımda 62,7 kiloydum ama şu an 65 olmuşum. Stresli bir dönemdeydim bir de bel fıtığı olunca, spor da yapamayınca kilolar geri geldi.. Nasip olursa 13 mart gibi takım listesinde olmayı planlıyorum. İzine çıktığım kiloma dönmem gerek. Sonrasında da kendime bir ay süre verip mezun olmayı planlıyorum Allah nasip ederse. Hepimiz için bu dönem iyi geçer de mezun oluruz inşallah.
Kilo aldım üzüldüm mü diye sorarsanız üzülmedim çünkü dikkat etmediğimi biliyorum. niye diye sorgulama yapmaya hakkım yok. Bunu bilince dün itibariyle tekrar ilk günlerdeki gibi diyetime başladım. Kaçamak yapmazsam gideceiğini bildiğim için kaçamak yapmamaya çalışacağım. Bunun için de yeni bir taktik buldum. Çocuklarıma ve eşime beni kaçamak yaparken görürseniz her gördüğünüzde görene 10 lira vereceğim dedim. Onlara söz verdim. İş yerinde belki beni görmüyorlar ama ben iş yerinde şimdiye kadar kaçamak yapmadım. Hafta sonu arada oluyor bunu önlemek için böyle bir yöntem denemeye karar verdim. Listem belli onun dışında ne yersem görene 10 lira borçlanacağım. Bakalım işe yarayacak mı?

ay canım benim ya kıyamam hem masum hem kurnaz

selam güzellerim dünkü menüm
sabah: karatay kahvaltısı
öğlen: 2 kaşık mercimek çorbası
ara: bir iki avuç kadar fıstık
akşam: haşlanmış tavuk, yoğurt birde bir küçücük kurabiye tadına baktım sadece
su:3lt
spor:25 dk egzersiz, 100 squat

Sende holgeldin aramıza canım.

Ayy canım ya çok geçmiş olsun.. Yalnız ilginç bir miden var faydasızları çıkartıyorsun..
Ahaha aynen :)

evet az yemişsin ama sabah kahvaltın olmamış salihanın eleştirisini aynen sanada yapıyorum.
ekmek yediğiniz sürece insülin salgısı tavan yapar ona göre
Haklısın Nesli, hepsi birden olmuyor, yavaş yavaş düzeltiyorum :)

Yöntem güzelmiş :) umarım işe yarar da bir an önce mezun olursun :)

Leyla bunu beğendi :)

Seni ve diğer yeni arkadaşları da tanımak isterim
canım ben 24 yaşındayım üniden yeni mezun oldum ve şimdilik atama bekliyorum bu sırada ablamın yanında kalıp beş yaşındaki yeğenimle ilgileniyorum yani bu aralar sadece iki uğraşım var birisi oğluşum diğeri de söz geçirmeye çalıştığım bedenim

Aynen canım hiç sorma, biz de ayı ilk hafta kapatıyoruz dün akşam mesaideydim bu hafta böyle gidecek gibi mesailerle.. Akşamları hafif geçirmeye çalışacağım bakalım..

Kabus gibi oluyor bu dönemsel yoğunluklar canım ya ay içine yayılsa ya :)

irem-ozge tatlım nerelerdesin özledik

Kuzum buralardayım gelemiyorum bende özledim canımmm :)

tamam iremcim ben iyi bilirim o ay başı kriz ve yoğunluk dönemini allah kolaylık versin özledik bilesin

Saol canım eksik olma.

Sende iş içinde boğulanlardansın demek kolay gelsin cnm

Merhaba cnm hoşbulduk. Harikasın maşallah azmine. Rabbim yavrularını bağışlasın sana.
Sakın kaçamak yapma bırakma diyetini. Ben 84 den 64 e düştüm ve şimdi tekrar aldım aynı kiloya çıktım.
Büyük bir pişmanlık oluyor insanda özgüven kaybı, mutsuzluk, depresyon hepsi geliyor.
dikkat et.

Merhabalar güzeller Bugünkü menüm:
Sabah kk kahvaltısı
Öğle 1 simit
Akşam ızgara tavuklu salata
Su 2.5 lt bulurum yatana kadar..

Mesailerde salata söylemek en azından bir nebze kurtaracak beni çünkü bütün gün oturuyorum çalışırken spor falan yalan oldu.. Ama canım neler neler çekiyor bir bilseniz..

selamlar
yine yoğun bir gün geçirdim daha yeni yemek yiyebildim
menümü yazıp kaçıyorum
Sabah: 2 yumurta haşlanmış,2 çeri domates,2 ceviz
Akşam: Ton balıklı salata(evde uygun hiçbişi kalmamış),ayran,1 kepçeden az mercimek çorbası
spor:1 saat yürüyüş

Karatayda lahmacun serbest:) tabi kücük olmak kaydıyla iki tane:)

hayirli geceler,

Bugun diyetim daha iyi gitti fakat arada gofret yedim cesaret edip kalorilerine bakmak bile istemiyorum fakat aksam spora gittim.

sabah 1 dilim ekmek peynir - yumurtayi cok sevmiyorum maalesef arada yedigimde idare ediyorum fakat hergun yersem tiksinirim maalesef.
ara: 3 ceviz 4 badem
ara: 4 tane gofret
aksam: yarim kase kirmizi mercimek corbasi, 4 yk bulgurpilavi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…