- 13 Kasım 2014
- 1.237
- 3.656
- 208
oh ne güzel neslicim o bahar havası birde buralara gelsegünaydın topiğin güzelleri. bugun sizde havalar nasıl ben bomba gibiyim çok enerjikim sanırım hava bahar havası banada yansıdı
her gün spor yapmana hayranım :)selam güzeller dünkü menüm
sabah: kiraz sapı çayı bir saat sonrada kahvaltı:tereyağında bir yumurta, 4-5 zeytin, beyaz peynir, domates, çok az salçalı sosisve 4 ceviz
öğle: 3-4 sarma, bir avuç fıstık
akşam: yarım kase mercimek çorbası, tavuk haşlama, yeşillik
su:2,5 lt
spor: 25 dk egzersiz, 105 squat
Valla o işsizlikten yapacak biseyim yok bari onları yapayımher gün spor yapmana hayranım :)
Mekik en rahat yaptıgım tek şey,birazda malum doğumdan sarkık kalmasın diye:)Tamam o zaman
4 tane gofret derken? 9katlardan filan mı? öğle yemeği yesen bence tutardı, o gofreti yemezdin :)
200 mekik miiiii
Evt,dra git Bencede cnm,en azından ters giden bişi varsa ögrenırsın,durduk yere süreklı çıkartman normal degilmidende problem var belki yediğini çıkarıyorsun, doktora görünsen daha iyi gibi
Cnm yeni farkediyorum hg tekrar,Sınavın icinde sağlık olsun Hayırlısı önündeki maclara bakacan artıkGünaydın kızlar...
Nasılsınız... Ben pek iyi sayılmam. Dün sınavım vardı maalesef çok kötüydü. Kazanamam eminim. Üstüne üstlük sınav diye ne spor yaptım ne yediklerime dikkat ettim, +2 kilo olarak geri geldim. Yarından itibaren izin alacağım, biraz kendimi toparlamam gerek. Bu hafta listeye dönemiyorum ama haftaya dönmek için elimden geleni yapacağım. Aldığım kiloları hemen vermem gerek. Moral olarak çok kötüyüm nasıl toparlanacağım bilmiyorum.
:) göbeğim sarkmasın diyeewwaaooow 200 mekik yazarken yoruldum
Afiye olsun canım menün gayet başarılı, su da bize göre az ama sana göre harikaGünaydın canikolar. Güzel birgün olsun hepimiz için.
Dün ki menüm sabah bir haşlanmış yumurta
Öğlen 5-6 parça tavuk şiş, 2yk bulgur pilavı
Ara bir bardak meyve
Akşam tavuk ciğeri, turp
Sıvı alımı 1 tl ye yakın su (bu bile mucize benim için), 1 yeşil çay, 2 bardak çay
Spor yok
Günaydın canım afiyet olsun herşeyden az az yemişsin tebrik ederimKızlarrr günaydın, dünkü menümü yazıyorum
kahvaltı: domates, peynir, salatalıklı sandviç
öğle: 1 dürüm çiğ köfte, ayran
akşam: içli köfte, meze şeklinde balık, 1 kaşık patlıcan ezme, 1 kaşık haydari, 0.5 porsiyon satır kebabı, 2 duble rakı
su: 1 litre, spor yok.
Ya benim de çalışmaya başlayalı göbeğim çıktı yine, spor yapmıyorum, bütün gün oturup çalışıyorum ne yesem midemde kalıyor sindirilmiyor sanki..:) göbeğim sarkmasın diyee
Ben hala Çoklu Alıntı yapamıyorum,yapıyorum asagıdakı kutucukta eskıden sol tarafta ekle olurdu şimdi bulamıyorum
günaydın ciciimmmGünaydınlaarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?