- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
ne guzel cok sevindim canım hadi bakalım devamgünaydın güzelleriimmm bu sabah dayanamadım tartıldım ve sonuç hoşuma gidince birde şu ölçülerime bakayım dedim. squat programındaki 12. günüm birinci güne göre incelmişim çok mutlu oldum. belim 10 cm, göbek 18 cm, basen 4 cm, kalça 6 cm incelmiş
vay canına diyorum imrendim çokkk brawooodünkü menümü yazmamışım
sabah: 8:30 2bardak su 9:30 karatay kahvaltısı
öğle: 13:30 bir portakal tarçınlı ve bir bardak sütlü kahve
15:30 bir kaşık keten tohumu
akşam: 18:00 bir tabak yeşil mercimek yemeği, bir kase yoğurt, 3 turşu, yeşillik
gece 21:30 bir bardak süt
su:3.2 lt
spor: 20 dk hafif kardiyo, 25 dk egzersiz, 110 squat
Hemen ben de başlamalıyımmmm :) nerden takip ediyorsun programı? Aslında bence kilodan ziyade sıkılık daha önemli, çünkü kardeşimle aynı kiloda olduğumuz dönemlerde o benden daha kilolu görünüyor.günaydın güzelleriimmm bu sabah dayanamadım tartıldım ve sonuç hoşuma gidince birde şu ölçülerime bakayım dedim. squat programındaki 12. günüm birinci güne göre incelmişim çok mutlu oldum. belim 10 cm, göbek 18 cm, basen 4 cm, kalça 6 cm incelmiş
Afiye olsun canım menün gayet başarılı, su da bize göre az ama sana göre harika
dunki menumu rapor edeyim hemencik. bugunde çok ugrayamıcam
sabah: 1 haşlama yum+peynir zeytin yeşillik avakado ve cevizlerimle karatay kah.
öğle 13,00 de döner+salata+ayran
akşam 18,00 de : brokoli+salata+et sote
spor yok sinemaya gittik fırsatım olmadı
günaydın güzelleriimmm bu sabah dayanamadım tartıldım ve sonuç hoşuma gidince birde şu ölçülerime bakayım dedim. squat programındaki 12. günüm birinci güne göre incelmişim çok mutlu oldum. belim 10 cm, göbek 18 cm, basen 4 cm, kalça 6 cm incelmiş
dünkü menümü yazmamışım
sabah: 8:30 2bardak su 9:30 karatay kahvaltısı
öğle: 13:30 bir portakal tarçınlı ve bir bardak sütlü kahve
15:30 bir kaşık keten tohumu
akşam: 18:00 bir tabak yeşil mercimek yemeği, bir kase yoğurt, 3 turşu, yeşillik
gece 21:30 bir bardak süt
su:3.2 lt
spor: 20 dk hafif kardiyo, 25 dk egzersiz, 110 squat
Vaaaav harika bir incelme var canım sadece squat mı yapıyorsun yoksa ek olarak başka bir spor da yapıyor musun? Çok sevindim devamını beklerizgünaydın güzelleriimmm bu sabah dayanamadım tartıldım ve sonuç hoşuma gidince birde şu ölçülerime bakayım dedim. squat programındaki 12. günüm birinci güne göre incelmişim çok mutlu oldum. belim 10 cm, göbek 18 cm, basen 4 cm, kalça 6 cm incelmiş
çok saol neslimm bunu senden duyunca gururlandım vallavay canına diyorum imrendim çokkk brawooo
30 günlük squat takvimi var canım paylaşayım onu da gün gün arttırarak yapıyosun yüzden sonra baya bi zor oluyor amaHemen ben de başlamalıyımmmm :) nerden takip ediyorsun programı? Aslında bence kilodan ziyade sıkılık daha önemli, çünkü kardeşimle aynı kiloda olduğumuz dönemlerde o benden daha kilolu görünüyor.
saol canım benim iyice azimlendim devamı da gelcek inş hepimiz istedimize ulaşcazVaaaav harika bir incelme var canım sadece squat mı yapıyorsun yoksa ek olarak başka bir spor da yapıyor musun? Çok sevindim devamını bekleriz
Canım bana göre dünyanın sporunu yapıyorsun çünkü ben bildiğin bütün gün oturuyorum!çok saol neslimm bunu senden duyunca gururlandım valla
30 günlük squat takvimi var canım paylaşayım onu da gün gün arttırarak yapıyosun yüzden sonra baya bi zor oluyor ama
saol canım benim iyice azimlendim devamı da gelcek inş hepimiz istedimize ulaşcazsanırım belim ve göbeğim karatay sayesinde bu kadar inceldi çünkü squat dışında sadece 25 dklık bi egzersiz programım var basit esneme germe ve hafif hareketler içeriyor hergün onu yapıyorum iki üç güne birde hafif kardiyo yada ayrobik yapıyorum fazla bişey yapamıyorum ben ağrılarım olduğu için
Oyyyyyyyyyyy cok kıskandımmmmgünaydın güzelleriimmm bu sabah dayanamadım tartıldım ve sonuç hoşuma gidince birde şu ölçülerime bakayım dedim. squat programındaki 12. günüm birinci güne göre incelmişim çok mutlu oldum. belim 10 cm, göbek 18 cm, basen 4 cm, kalça 6 cm incelmiş
Hakkaten cnm Karışık ama haklısında:) ınsan yoruluyo bı gündede ne yapabılırsınki ev işleri ders falanda varken,damla benide gaza getirdi walla,popo buyutuyomus dıye bırakmıştım tekrar baslıcamCanım bana göre dünyanın sporunu yapıyorsun çünkü ben bildiğin bütün gün oturuyorum!eve gidince de yorgunluktan parmağımı kaldırıcak halim olmuyor eskiden her gün leslie ile 3 mil yapardım haftada bir veya iki 3 yerine 5 mil yapardım ve gerçekten inceliyordum ölçüp bakıyordum.. Cumartesi de doktora derslerim var bir pazar kalıyor onda da ancak temizlik falan ev işleri.. Bir yandan çok seviniyorum yeniden çalıştığım için ama bir yandan da o spor temposuna devam etseydim bu kadar duraklamazdım diyorum.. Böyle karışık duygular içerisindeyim yani Ama seni görüp gaza geldim en azından her gün squat yapıcam yatmadan hiç yoktan iyidir çoook saldım..
Sinemada bir spordurdunki menumu rapor edeyim hemencik. bugunde çok ugrayamıcam
sabah: 1 haşlama yum+peynir zeytin yeşillik avakado ve cevizlerimle karatay kah.
öğle 13,00 de döner+salata+ayran
akşam 18,00 de : brokoli+salata+et sote
spor yok sinemaya gittik fırsatım olmadı
Sağol canım, ben de başlayayım ya, azıcık popo, bacaklar sıkılaşsın, portakal gibiyim :)30 günlük squat takvimi var canım paylaşayım onu da gün gün arttırarak yapıyosun yüzden sonra baya bi zor oluyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?