Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ne guzel cok sevindim canım hadi bakalım devam

dunki menumu rapor edeyim hemencik. bugunde çok ugrayamıcam
sabah: 1 haşlama yum+peynir zeytin yeşillik avakado ve cevizlerimle karatay kah.
öğle 13,00 de döner+salata+ayran
akşam 18,00 de : brokoli+salata+et sote
spor yok sinemaya gittik fırsatım olmadı

vay canına diyorum imrendim çokkk brawooo

Hemen ben de başlamalıyımmmm :) nerden takip ediyorsun programı? Aslında bence kilodan ziyade sıkılık daha önemli, çünkü kardeşimle aynı kiloda olduğumuz dönemlerde o benden daha kilolu görünüyor.

Afiye olsun canım menün gayet başarılı, su da bize göre az ama sana göre harika

Teşekkürler canım.

Süper süper süper :)

Baya bi incelmişsin cnm bravo

Afiyet olsun gayet iyi.

Vaaaav harika bir incelme var canım sadece squat mı yapıyorsun yoksa ek olarak başka bir spor da yapıyor musun? Çok sevindim devamını bekleriz

Bugün ki menüm.
Sabah bir patatesli ev poğaçası ve çay
Öğlen bkn. ekteki resim.(salata biraz daha fazlaydı azcığını yedim sonra çekmek aklıma geldi.
Akşam kıymalı karnahar ve yoğurt
Su 1 lt kadar, yeşil çay, 2 bardak çay

Eklentiler

• FullSizeRender.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 145
vay canına diyorum imrendim çokkk brawooo
çok saol neslimm bunu senden duyunca gururlandım valla

30 günlük squat takvimi var canım paylaşayım onu da gün gün arttırarak yapıyosun yüzden sonra baya bi zor oluyor ama
Vaaaav harika bir incelme var canım sadece squat mı yapıyorsun yoksa ek olarak başka bir spor da yapıyor musun? Çok sevindim devamını bekleriz
saol canım benim iyice azimlendim devamı da gelcek inş hepimiz istedimize ulaşcaz sanırım belim ve göbeğim karatay sayesinde bu kadar inceldi çünkü squat dışında sadece 25 dklık bi egzersiz programım var basit esneme germe ve hafif hareketler içeriyor hergün onu yapıyorum iki üç güne birde hafif kardiyo yada ayrobik yapıyorum fazla bişey yapamıyorum ben ağrılarım olduğu için

Eklentiler

• 30-gunluk-squat-takvimi.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 1.421
Canım bana göre dünyanın sporunu yapıyorsun çünkü ben bildiğin bütün gün oturuyorum! eve gidince de yorgunluktan parmağımı kaldırıcak halim olmuyor eskiden her gün leslie ile 3 mil yapardım haftada bir veya iki 3 yerine 5 mil yapardım ve gerçekten inceliyordum ölçüp bakıyordum.. Cumartesi de doktora derslerim var bir pazar kalıyor onda da ancak temizlik falan ev işleri.. Bir yandan çok seviniyorum yeniden çalıştığım için ama bir yandan da o spor temposuna devam etseydim bu kadar duraklamazdım diyorum.. Böyle karışık duygular içerisindeyim yani Ama seni görüp gaza geldim en azından her gün squat yapıcam yatmadan hiç yoktan iyidir çoook saldım..

Oyyyyyyyyyyy cok kıskandımmmm maşallah cnm yaa

Bugünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam tavuk corbası,yesıllık ayran
1 Türk kahvesi,1 maden suyu,1 Karışık bitki çayı

Hakkaten cnm Karışık ama haklısında:) ınsan yoruluyo bı gündede ne yapabılırsınki ev işleri ders falanda varken,damla benide gaza getirdi walla,popo buyutuyomus dıye bırakmıştım tekrar baslıcam bakalım bu ayran Gönüllülük ne kadar sürecek

Sinemada bir spordur

Günaydın kızlar. Bir türlü istediğim sonuçları alamıyorum. Biryerlerde yanlış yapıyorum ama nerde bilmiyorum. Sebze yemeyi azaltmam lazım birde öyle deneyeceğim protein ağırlıklı besleneceğim bakalım.

13 Şubat Başlangıç 84,6
20 Şubat 82,9
27 Şubat 82,2
6 Mart 82,3

***6.Takım 402. ETAP ***

Ahbirkingcharlesimolsa (77,9/77,9 / 0/%0) sabit
battaniye1 (79,7/ / /% )
BayilanBayilana (87,8// /%)

Bulbul-e Bismil( 92,1/ / /% )
Ebwam(124,4/ / / % )
maviay1(81,6/ / /% )
yenibirben(77,1 / / /% )

6.Takım Ortalaması:%

Kızlar geçen haftaki sonuçlardan hazırladım tabloyu ama bir hata varsa kontrol edin canlarım. Ben bu hafta sabitim malesef.. Yenibirben ayrılmış mıydı hatırlayamadım kaptanıma sorayım olmazsa sileriz listeden..

Ve en önemlisi kimler geri dönüyor listeye, hadi kaçaklar bekleniyorsunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…