- 4 Eylül 2014
- 1.356
- 3.833
- 128
kalplerimiz birmiş :)Hep beraber el atmısız:)))
İyi yolculuklar canımKızlar günaydııııın :) Sabah tartıldım. Çok fazla kilo veremiyorum, kabahatimi de biliyorum. Boğazıma dur demeyi öğrenemedim ve spor yapmıyorumAma bir an önce bu gidişata dur demem lazım. Bulbul-e Bismil'im senin gönderdiğin programı uygulamaya başlayacağım pazartesiden itibaren :)
Haftasonu İzmir'e gidip geleceğim, bir arkadaşımın nişanı var, giremeyebilirim, beni merak etmeyin :)
Giremezsem şimdiden kadınlar günümüzü kutluyorum. Kızlar hepinizden güzel sonuçlar bekliyorum, hadi bakalım :)
(57,3 /57.1 /0.2 /% 0.34)
Iyi yolculuklar cok koşturup az yeKızlar günaydııııın :) Sabah tartıldım. Çok fazla kilo veremiyorum, kabahatimi de biliyorum. Boğazıma dur demeyi öğrenemedim ve spor yapmıyorumAma bir an önce bu gidişata dur demem lazım. Bulbul-e Bismil'im senin gönderdiğin programı uygulamaya başlayacağım pazartesiden itibaren :)
Haftasonu İzmir'e gidip geleceğim, bir arkadaşımın nişanı var, giremeyebilirim, beni merak etmeyin :)
Giremezsem şimdiden kadınlar günümüzü kutluyorum. Kızlar hepinizden güzel sonuçlar bekliyorum, hadi bakalım :)
(57,3 /57.1 /0.2 /% 0.34)
en zevklı sporrr..........Sinemada bir spordur
tebrikler tatlımGünaydın kızlar. Bir türlü istediğim sonuçları alamıyorum. Biryerlerde yanlış yapıyorum ama nerde bilmiyorum. Sebze yemeyi azaltmam lazım birde öyle deneyeceğim protein ağırlıklı besleneceğim bakalım.
13 Şubat Başlangıç 84,6
20 Şubat 82,9
27 Şubat 82,2
6 Mart 82,3
çalışırken zor tabi biyandan iş biyandan ev insanın kendine ayıracak vakti kalmıyor ki. ben şuan işsizim oyüzden rahat yapıyorum ama iş sahibi olmayı isterdimCanım bana göre dünyanın sporunu yapıyorsun çünkü ben bildiğin bütün gün oturuyorum!eve gidince de yorgunluktan parmağımı kaldırıcak halim olmuyor eskiden her gün leslie ile 3 mil yapardım haftada bir veya iki 3 yerine 5 mil yapardım ve gerçekten inceliyordum ölçüp bakıyordum.. Cumartesi de doktora derslerim var bir pazar kalıyor onda da ancak temizlik falan ev işleri.. Bir yandan çok seviniyorum yeniden çalıştığım için ama bir yandan da o spor temposuna devam etseydim bu kadar duraklamazdım diyorum.. Böyle karışık duygular içerisindeyim yani Ama seni görüp gaza geldim en azından her gün squat yapıcam yatmadan hiç yoktan iyidir çoook saldım..
nazar etme nolur iste seninde olurOyyyyyyyyyyy cok kıskandımmmmmaşallah cnm yaa
Evet canım, evde vakit geçirmeyi de çok seviyorum, çalışmayı da çok seviyorum nasıl olcak bilmemçalışırken zor tabi biyandan iş biyandan ev insanın kendine ayıracak vakti kalmıyor ki. ben şuan işsizim oyüzden rahat yapıyorum ama iş sahibi olmayı isterdim
nazar etme nolur iste seninde olur
Listeniz doğru canım, tebrikler*** 3. Takım 403. Etap ***
Nilyyyaaannn : (77.8/76.1/1.7/%2.19)
Chnnmkiz : (71.8/71,8/0/%0) kilosu sabit
Olvidos : (60.0/59,5/0,5/%0,83)
Xpreiaz : (67.4/69/-1.6/%-2.37)
Hoppidicik : (98.5/97/1.5/%1.52)
3.Takım ortalaması:% 0.43
Listemizi kontrol edermisiniz güellikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?