Teşekkürler canımListeniz doğru canım, tebrikler
Geçmiş olsun canım ne ilacı aldın bağırsakların için? Keten tohumu, kuru kayısı, incir gibi doğal besinler tüketmeyi denedin mi? Bana kahve de iyi gelir mesela..kızlar 1,5 kg vermişim ama benim bağırsak problemim hala sürüyor bence daha çok verdim ama tartıya yansımıyor. bugün ilaç aldım onun için şuan mide bulantısından kıvranıyorum
hepsini denedim bir sefer işe yararsa ikinci sefer yaramıyor bende bağ doku romatizması var onun yan etkisi bu huysuz bağırsak sendromu hiç birşey kar etmiyor. ilacın adı dupalak süt şekerimi ne varmış içinde acayip tatlı bişey onu kayısı suyuna karıştırıp verdilerGeçmiş olsun canım ne ilacı aldın bağırsakların için? Keten tohumu, kuru kayısı, incir gibi doğal besinler tüketmeyi denedin mi? Bana kahve de iyi gelir mesela..
teşekkür ederim canım benim inşallah ben hiç inanmıyordum kilo verebileceğime hatta oyüzden ilk takıma girdiğimde hedefim 80 demiştim ama şimdi 70in altına düşmeden bırakmamTebrik ederim bu arada gayet güzel kilo vermişsin, demek ki bağırsak problemini de halledersen kim tutar seni :)
saliham nerdesin kuzummhayirli geceler,
Bugun diyetim daha iyi gitti fakat arada gofret yedim cesaret edip kalorilerine bakmak bile istemiyorum fakat aksam spora gittim.
sabah 1 dilim ekmek peynir - yumurtayi cok sevmiyorum maalesef arada yedigimde idare ediyorum fakat hergun yersem tiksinirim maalesef.
ara: 3 ceviz 4 badem
ara: 4 tane gofret
aksam: yarim kase kirmizi mercimek corbasi, 4 yk bulgurpilavi
Hımm anladım canım seninki değişik bir durummuş.. İnşallah faydasını görürsün canım ilacın..hepsini denedim bir sefer işe yararsa ikinci sefer yaramıyor bende bağ doku romatizması var onun yan etkisi bu huysuz bağırsak sendromu hiç birşey kar etmiyor. ilacın adı dupalak süt şekerimi ne varmış içinde acayip tatlı bişey onu kayısı suyuna karıştırıp verdiler
Ne güzel canım önce sen inanacaksın zaten en önemlisi o. Bırakma tabii beraber görelim o günleriteşekkür ederim canım benim inşallah ben hiç inanmıyordum kilo verebileceğime hatta oyüzden ilk takıma girdiğimde hedefim 80 demiştim ama şimdi 70in altına düşmeden bırakmam
Neslim 3 içli köfte fazla olmamış mı balımmenumu yazimm dünki
sabah: karatay kahvaltısı
öğle:3 içli köfte+salata
akşam: 1 kaşık bulgur pilavı+fırında izmir köfte+salata
spor yok....
vallahi kilom azaldı aslında zor gidecek yemekleri azaltsam hatta 2 ogune dussem fena olmayacak artıkNeslim 3 içli köfte fazla olmamış mı balım
sende hoşgeldinhayırlı cumalar 6.takımn guzellerı ve sultanım bırıcıgım banusum
Sayende takım olarak başlıcaz bülbülllçalışırken zor tabi biyandan iş biyandan ev insanın kendine ayıracak vakti kalmıyor ki. ben şuan işsizim oyüzden rahat yapıyorum ama iş sahibi olmayı isterdim
nazar etme nolur iste seninde olur
Oyyy maşallah Bülbül şakıyosun bu hafta***6.Takım 403. Etap*****
Ahbirkingcharlesimolsa (77,9/77,9 / 0/%0) sabit
battaniye1 (79,7/79,4 /0,3 /%0,38 )
BayilanBayilana (87,8// /%)
Bulbul-e Bismil( 92,1/90,6 /1,5 /% 1,63)
Ebwam(124,4/ / / % )
maviay1(81,6/ 82,4 /-0,8 /%-0,98 )
Irem-Özge( / / /% )
lady_heidi(57,3 / 57.1 / 0.2 / % 0.34)
irem-ozge ( 82,9/82,3/ 0,24) başlangıç kilosu 84,6 13/2/15 başlangıç yuzdesi 3 e bölundu
6.Takım Ortalaması:%
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?