- 13 Kasım 2014
- 1.237
- 3.656
- 208
Slm cnm ben eski rakiben,nick degiştirdimde:) sen nasılsın cnm,benim gidişatım pek iç açıcı degıl ama sen iyi gidiyon maşallah:)Selam meleklerrr. uzun zamandır ugrayamıyodum gelip bi bakım dedim ne var ne yok.
Yemegini daha cok severim ama yumurtasız olanı,ayrıca bu sefer iyi süzmemişim sulu suluydu bidaha iyi süzcem:)hadi bakalım inşallah iyi de devam eder. bu arada haşlanmış ıspanağı iyi yemişsin ben yemeğini zor yiyorum
Canım geçen haftalarda bende salmıştım ama topladım cok sukur. Eskı tartımla 72.4 ü gördüm. Kendime 38 beden ciciler almayada başladım. İdaalı olunca oluyor canım. Sıkalım bu hafta dişimi hep beraber. Zayıflamak kaçamak afetmiyorSlm cnm ben eski rakiben,nick degiştirdimde:) sen nasılsın cnm,benim gidişatım pek iç açıcı degıl ama sen iyi gidiyon maşallah:)
Ayy benimde canım nasıl ot yemekleri istiyor. Yumurtalu ıspnak yumurtalı fasulyeYemegini daha cok severim ama yumurtasız olanı,ayrıca bu sefer iyi süzmemişim sulu suluydu bidaha iyi süzcem:)
Selam meleklerrr. uzun zamandır ugrayamıyodum gelip bi bakım dedim ne var ne yok.
Canım geçen haftalarda bende salmıştım ama topladım cok sukur. Eskı tartımla 72.4 ü gördüm. Kendime 38 beden ciciler almayada başladım. İdaalı olunca oluyor canım. Sıkalım bu hafta dişimi hep beraber. Zayıflamak kaçamak afetmiyor
selam cnm. bende haftasonu yoktum gelemedim.Ayy benimde canım nasıl ot yemekleri istiyor. Yumurtalu ıspnak yumurtalı fasulye
Benim boy 1.80 canım. ben boydan yırtıyorum cok sükür .bende 38 ile 40 benden arası bi yerdeydim. Bazıları 40 bazıları 38. ben 75 kilo iken 38 beden giydiğim donemlerimde olmıstu ama o zaman cok spor yapıyodum ve sıkıydım. Sımdı hısedıyorum cok gevsek geliyorum kendime.selam cnm. bende haftasonu yoktum gelemedim.
ay darısı benim başıma kurtulaydım 76 lardan. senin boy kaç 72 de 38 beden olmuşşun masallah ben 40 anca olurum heralde.şimdi 42 giyyorum
bu hafta ota sarcam bende
İnsallahh neslimmmm sallayın listeleri birlikte sallayalım hattaagunaydın kızlar sallıyormuyuz listeleri bakalım bu hafta
Benim boy 1.80 canım. ben boydan yırtıyorum cok sükür .bende 38 ile 40 benden arası bi yerdeydim. Bazıları 40 bazıları 38. ben 75 kilo iken 38 beden giydiğim donemlerimde olmıstu ama o zaman cok spor yapıyodum ve sıkıydım. Sımdı hısedıyorum cok gevsek geliyorum kendime.
evet canımmİnsallahh neslimmmm sallayın listeleri birlikte sallayalım hattaa
iremcim geçmiş olsun bağışıklığını guçlendirmelisin ve hatta b12 ve d vit seviyelerin çok önemli diyette eğer dusukse vermen zorlasır takviye alman gerekir. ki eksiklikleri bağışıklıgında dusurur cnm dikkat et kendineGünaydn kızlar.
Cumadan beri çok hastayım. Haftasonu hep yatarak geçti. diyet miyet hak getire. Abartmadım ama eşim hazırladığı için herşeyi ne yaparsa yemek zorunda kaldım. Zaten bi ton söylendi. Ne zaman diyete başlasan hasta oluyorsun, ne biçim besleniyorsun falan filan. Sanırsın 45 kiloyum da besinsiz kaldım.
Neyse bugün daha iyiyim ama bugün de meyve vs bolca yemeyi planlıyorum. Bu yüzden bugünde diyet yok.
İşallah yarından itibaren daha iyi olup diyete devam etmeyi planlıyorum.
çok geçmiş olsun canım umarım bir an önce toparlanırsın. neslimin dediği gibi vitamin değerlerine ve demir değerine mutlaka baktır canım bende çok çabuk hasta olurum hemen halsiz düşerim meğerse vücudumda folik asit ve demir kalmamış 4-5 aydır ilaç kullanıyorum şimdi daha rahatımGünaydn kızlar.
Cumadan beri çok hastayım. Haftasonu hep yatarak geçti. diyet miyet hak getire. Abartmadım ama eşim hazırladığı için herşeyi ne yaparsa yemek zorunda kaldım. Zaten bi ton söylendi. Ne zaman diyete başlasan hasta oluyorsun, ne biçim besleniyorsun falan filan. Sanırsın 45 kiloyum da besinsiz kaldım.
Neyse bugün daha iyiyim ama bugün de meyve vs bolca yemeyi planlıyorum. Bu yüzden bugünde diyet yok.
İşallah yarından itibaren daha iyi olup diyete devam etmeyi planlıyorum.
Günaydınnn neslimmm sallayalım artık vakti geldi de geçiyor bile!gunaydın kızlar sallıyormuyuz listeleri bakalım bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?