Çok geçmiş olsun canım, bitki çaylarına ağırlık ver şifa olsun.. Meyve de iyi gelir bol vitamin al d vitamini takviyesi almıyorsan almalısın derim bağışıklığa çok faydası varGünaydn kızlar.
Cumadan beri çok hastayım. Haftasonu hep yatarak geçti. diyet miyet hak getire. Abartmadım ama eşim hazırladığı için herşeyi ne yaparsa yemek zorunda kaldım. Zaten bi ton söylendi. Ne zaman diyete başlasan hasta oluyorsun, ne biçim besleniyorsun falan filan. Sanırsın 45 kiloyum da besinsiz kaldım.
Neyse bugün daha iyiyim ama bugün de meyve vs bolca yemeyi planlıyorum. Bu yüzden bugünde diyet yok.
İşallah yarından itibaren daha iyi olup diyete devam etmeyi planlıyorum.
Çok geçmiş olsun canım. önemlş olan sağlık. Sağlıksız olup kilo vermenin hiçbir onemi yok.Günaydn kızlar.
Cumadan beri çok hastayım. Haftasonu hep yatarak geçti. diyet miyet hak getire. Abartmadım ama eşim hazırladığı için herşeyi ne yaparsa yemek zorunda kaldım. Zaten bi ton söylendi. Ne zaman diyete başlasan hasta oluyorsun, ne biçim besleniyorsun falan filan. Sanırsın 45 kiloyum da besinsiz kaldım.
Neyse bugün daha iyiyim ama bugün de meyve vs bolca yemeyi planlıyorum. Bu yüzden bugünde diyet yok.
evet canımmsallaaaa
iremcim geçmiş olsun bağışıklığını guçlendirmelisin ve hatta b12 ve d vit seviyelerin çok önemli diyette eğer dusukse vermen zorlasır takviye alman gerekir. ki eksiklikleri bağışıklıgında dusurur cnm dikkat et kendine
çok geçmiş olsun canım umarım bir an önce toparlanırsın. neslimin dediği gibi vitamin değerlerine ve demir değerine mutlaka baktır canım bende çok çabuk hasta olurum hemen halsiz düşerim meğerse vücudumda folik asit ve demir kalmamış 4-5 aydır ilaç kullanıyorum şimdi daha rahatım
selam güzellerim umarım güzel bir haftasonu geçirmişsinizdir ve tabi kaçamaksızbenimki bi miktar kaçamaklıydı
eveet pazarımın berbat menüsü
sabah: 9:00 karatay kahvaltısı
öğlen:13:00 bir köfte üç-4 dilim patlıcan ve yoğurt
15:30 3 kuru hurma, bir bardak süt, 3 ceviz (biraz halsizliğim vardı tatlı istedi canım)
akşam: 18:30 tavuk döner yarım lavaşa dürdürdüm. 2 bardak ayran
veeee asıl suç akşamın sekizinde yediğim yaşpastadoğum günü vardı mecbur kaldım
su: 2.2 lt
spor: 25 dk egzersiz 140 squat
Çok geçmiş olsun canım, bitki çaylarına ağırlık ver şifa olsun.. Meyve de iyi gelir bol vitamin al d vitamini takviyesi almıyorsan almalısın derim bağışıklığa çok faydası var
Çok geçmiş olsun canım. önemlş olan sağlık. Sağlıksız olup kilo vermenin hiçbir onemi yok.
Dünkü menümü yazayım,
Sabah 2 dilim çavdar ekmeği arasına peynirli domatesli sandviç, şekersiz çay
Ara 2 kuru kayısı, badem, ceviz, bir avuç cranberry
Akşam 1 dilim pizza, bir kaşık haydari, bir kaşık amerikan salatası, bir parça tavuk
Akşam komşuma gittik maç izlemeye menüm de maç menüsü oldu haliyle
Bugünkü menüm,
Sabah 2 dilim çavdar ekmeği arasına domatesli peynirli yeşillikli sandviç, şekersiz çay
Öğle salata
Akşam ıspanak yemeği pişirdim onu yerim salata ile.
Bakalım canım bugün telafi etmeye çalışıyorum ama genel olarak bir ölü toprağı var üzerimde şimdi "kim kaç kilo verdi" topiğine baktım da vallahi utandım kendimden... Eylülden bu yana topu topu 3.5 kilo vermişim...Teşekkür ederim kızlar. Eksik olmayın. Değerlerime baktırmam lazım haklısınız.
Telafi edeceğine eminim cnm bugün.
Teşekkür ederim kızlar. Eksik olmayın.
Afiyet olsun cnm sende mutlaka telafi edeceksindir.
Ki etmişsin bile :)
Inşşş cnm ne güzel 38 bedenn ahh bende düşsem,İsveç'le inş biraz kılo verip motive olmak istiyorumCanım geçen haftalarda bende salmıştım ama topladım cok sukur. Eskı tartımla 72.4 ü gördüm. Kendime 38 beden ciciler almayada başladım. İdaalı olunca oluyor canım. Sıkalım bu hafta dişimi hep beraber. Zayıflamak kaçamak afetmiyor
baktır tatlım b12 ve d vite mutlaka baktır. d vitamini ölçümünde inat edebilirler dizlerim kemiklerim ağrıyo de bahane et baksınlar değilse zorluyorlar. bizede bildir bazen dusuk değerlere modern tıp normal diyebiliyor çünkiTeşekkür ederim kızlar. Eksik olmayın. Değerlerime baktırmam lazım haklısınız.
Telafi edeceğine eminim cnm bugün.
Teşekkür ederim kızlar. Eksik olmayın.
Afiyet olsun cnm sende mutlaka telafi edeceksindir.
Ki etmişsin bile :)
Gecmiş olsun cnm benımde eşim öle ne zaman halsizim bile desem yemiyosunda ondan diye baslar Sanki cok yemek sağlıklı olmak demek,dikkat et kendineGünaydn kızlar.
İnşşş neslimmm yaa bi kaç haftadır biz sallandık bu hafta biz sallayalım listeleri:)gunaydın kızlar sallıyormuyuz listeleri bakalım bu hafta
İnsallahh canım. Ben basladığımda 94 kiloydum. Gercı benim baslayalı 9 - 10 ay oluyor ama olsun. Sende sabret olucaksın. Bende derdim ki ah su eskı pantolonuma sıgsam. Sımdı belimden dusuyor. Sabırlı olunca veriliyor. Insallah yılımı cok gecemeden haledicem tüm kilolarımdan kurtukucam.Inşşş cnm ne güzel 38 bedenn ahh bende düşsem,İsveç'le inş biraz kılo verip motive olmak istiyorum
Canım çok iyi gidiyorsun maşallah süpersinSlm kızlar
Bugünkü menum
Sbh Türk kahvesi
Öglen haşlanmış ıspanak,2 yumurta,1 domates
Aksam et Haşlama,salata(bol limonlu,pul biberli,zeytinyağlı)
1 ödem cayı,1 biberiye
60 Squat(bugun rest ti ama dünkü sayıyı Yaptım yinele),50 mekik( belim ağrıyo az yapıcam bi süre)
baktır tatlım b12 ve d vite mutlaka baktır. d vitamini ölçümünde inat edebilirler dizlerim kemiklerim ağrıyo de bahane et baksınlar değilse zorluyorlar. bizede bildir bazen dusuk değerlere modern tıp normal diyebiliyor çünki
Gecmiş olsun cnm benımde eşim öle ne zaman halsizim bile desem yemiyosunda ondan diye baslar Sanki cok yemek sağlıklı olmak demek,dikkat et kendine
Slm kızlar
Bugünkü menum
Sbh Türk kahvesi
Öglen haşlanmış ıspanak,2 yumurta,1 domates
Aksam et Haşlama,salata(bol limonlu,pul biberli,zeytinyağlı)
1 ödem cayı,1 biberiye
60 Squat(bugun rest ti ama dünkü sayıyı Yaptım yinele),50 mekik( belim ağrıyo az yapıcam bi süre)
selam herkese
çok yoğun bir haftaya başladım
menümü yazıp kaçıyorum hiç vakit yok
Sabah:1 elma,1 avuç fındık (hiç vaktim yoktu sabah geç kaldım)
Akşam:tavuk,salata,ayran,2 hurma
spor:1.5 saat yürüyüş
Günaydın şeker kız hoşgeldin, ben iyiyim sen nasılsın?herkeslere gunaydın
nasılsınız
Günaydın canım çok geçmiş olsun, malesef o öksürük kolay geçmiyor.. Ben adaçayı zencefil ıhlamur karıştırıp içiyorum iyi geliyor tavsiye ederim.Günaydın kızlar.
Bugün daha iyiyim şükür. Öksürük devam ediyor. Muhtemelen o 1 ay kadar devam edecek.
Menülerimi bugünden itibaren yazmaya başlarım artık.
En kısa zamanda planlarım arasına alıyorum cnm.
Aynen ama anlatamıyoruz ki işte. Birde benim ki zorla yediriyor en kötüsü o.
Afiyet olsun cnm.
Afiyet olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?