Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok geçmiş olsun canım, bitki çaylarına ağırlık ver şifa olsun.. Meyve de iyi gelir bol vitamin al d vitamini takviyesi almıyorsan almalısın derim bağışıklığa çok faydası var

Çok geçmiş olsun canım. önemlş olan sağlık. Sağlıksız olup kilo vermenin hiçbir onemi yok.

Dünkü menümü yazayım,
Sabah 2 dilim çavdar ekmeği arasına peynirli domatesli sandviç, şekersiz çay
Ara 2 kuru kayısı, badem, ceviz, bir avuç cranberry
Akşam 1 dilim pizza, bir kaşık haydari, bir kaşık amerikan salatası, bir parça tavuk

Akşam komşuma gittik maç izlemeye menüm de maç menüsü oldu haliyle

Bugünkü menüm,
Sabah 2 dilim çavdar ekmeği arasına domatesli peynirli yeşillikli sandviç, şekersiz çay
Öğle salata
Akşam ıspanak yemeği pişirdim onu yerim salata ile.

Teşekkür ederim kızlar. Eksik olmayın. Değerlerime baktırmam lazım haklısınız.

Telafi edeceğine eminim cnm bugün.

Çok geçmiş olsun canım, bitki çaylarına ağırlık ver şifa olsun.. Meyve de iyi gelir bol vitamin al d vitamini takviyesi almıyorsan almalısın derim bağışıklığa çok faydası var

Çok geçmiş olsun canım. önemlş olan sağlık. Sağlıksız olup kilo vermenin hiçbir onemi yok.

Teşekkür ederim kızlar. Eksik olmayın.

Afiyet olsun cnm sende mutlaka telafi edeceksindir.

Bugünkü menüm,
Sabah 2 dilim çavdar ekmeği arasına domatesli peynirli yeşillikli sandviç, şekersiz çay
Öğle salata
Akşam ıspanak yemeği pişirdim onu yerim salata ile.

Ki etmişsin bile :)

Bakalım canım bugün telafi etmeye çalışıyorum ama genel olarak bir ölü toprağı var üzerimde şimdi "kim kaç kilo verdi" topiğine baktım da vallahi utandım kendimden... Eylülden bu yana topu topu 3.5 kilo vermişim... İlk başladığımda ne kadar azimliydim şimdi ne azim kaldı ne hırs.. İlk ona baktım %25 kilo veren kızlar var.. 5 hafta oldu işe başlayalı fena dağıttım bir kilo da geri aldım üstüne artık ciddi bir darbe yapmam kendime zamanı geldi de geçti artık..

Inşşş cnm ne güzel 38 bedenn ahh bende düşsem,İsveç'le inş biraz kılo verip motive olmak istiyorum

baktır tatlım b12 ve d vite mutlaka baktır. d vitamini ölçümünde inat edebilirler dizlerim kemiklerim ağrıyo de bahane et baksınlar değilse zorluyorlar. bizede bildir bazen dusuk değerlere modern tıp normal diyebiliyor çünki

Gecmiş olsun cnm benımde eşim öle ne zaman halsizim bile desem yemiyosunda ondan diye baslar Sanki cok yemek sağlıklı olmak demek,dikkat et kendine

Inşşş cnm ne güzel 38 bedenn ahh bende düşsem,İsveç'le inş biraz kılo verip motive olmak istiyorum
İnsallahh canım. Ben basladığımda 94 kiloydum. Gercı benim baslayalı 9 - 10 ay oluyor ama olsun. Sende sabret olucaksın. Bende derdim ki ah su eskı pantolonuma sıgsam. Sımdı belimden dusuyor. Sabırlı olunca veriliyor. Insallah yılımı cok gecemeden haledicem tüm kilolarımdan kurtukucam.

Slm kızlar
Bugünkü menum
Sbh Türk kahvesi
Öglen haşlanmış ıspanak,2 yumurta,1 domates
Aksam et Haşlama,salata(bol limonlu,pul biberli,zeytinyağlı)
1 ödem cayı,1 biberiye
60 Squat(bugun rest ti ama dünkü sayıyı Yaptım yinele),50 mekik( belim ağrıyo az yapıcam bi süre)

Canım çok iyi gidiyorsun maşallah süpersin

Günaydın kızlar.
Bugün daha iyiyim şükür. Öksürük devam ediyor. Muhtemelen o 1 ay kadar devam edecek.
Menülerimi bugünden itibaren yazmaya başlarım artık.

En kısa zamanda planlarım arasına alıyorum cnm.

Gecmiş olsun cnm benımde eşim öle ne zaman halsizim bile desem yemiyosunda ondan diye baslar Sanki cok yemek sağlıklı olmak demek,dikkat et kendine

Aynen ama anlatamıyoruz ki işte. Birde benim ki zorla yediriyor en kötüsü o.

Afiyet olsun cnm.

Afiyet olsun cnm

Günaydın canım çok geçmiş olsun, malesef o öksürük kolay geçmiyor.. Ben adaçayı zencefil ıhlamur karıştırıp içiyorum iyi geliyor tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…