- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
nilyanım sende benim gibi son kalan kilolarla başetmeye çalışıyorsun heralde ben geçen hafta 76,6 dım hedefim 75,9 görmek cumaya. 65-68 lede işallah mezun olucimm :))İnsallahh canım. Ben basladığımda 94 kiloydum. Gercı benim baslayalı 9 - 10 ay oluyor ama olsun. Sende sabret olucaksın. Bende derdim ki ah su eskı pantolonuma sıgsam. Sımdı belimden dusuyor. Sabırlı olunca veriliyor. Insallah yılımı cok gecemeden haledicem tüm kilolarımdan kurtukucam.
şekerim seni nerden hatırlıyom ben acaba başka takımda benzer niktenmi ki ? hoşgeldin aramıza geldiysenherkeslere gunaydın
nasılsınız
Günaydın neslimmm hoşgeldin canım :) İyiyim valla sen nasılsın tatlım?gunaydın kızlar nasılsınız
iremim öksürük için neler yapıyorsun. zencefilli bal filan tuketsen bi süre. hatta 4 lu karışım var balparmak-arısutu+bal+propolis+polen bi süre kullansan iyi gelir sana benceGünaydın kızlar.
Bugün daha iyiyim şükür. Öksürük devam ediyor. Muhtemelen o 1 ay kadar devam edecek.
Menülerimi bugünden itibaren yazmaya başlarım artık.
En kısa zamanda planlarım arasına alıyorum cnm.
Aynen ama anlatamıyoruz ki işte. Birde benim ki zorla yediriyor en kötüsü o.
Afiyet olsun cnm.
Afiyet olsun cnm
gamzem eger ilaca veda etmek istiyorsan karbonhidratın işlenmişini tuketmemelisin biliyorsun böyle yaparsan baştan dirneci kıramazsınKahvaltımı şimdi yaptım, yanımda sandviç getiriyorum iki gündür. Sanırım insülin direncim zıpladı karbonhidrat yemek istiyorum sürekli.. Kahvaltıda sandviç yiyerek frenlemeye çalışıyorum gün içinde. Ama iki gün yeter yarından itibaren muz ve süt yemeyi düşünüyorum badem ve cevizle birlikte..
bugun bomba ve motiveyimGünaydın neslimmm hoşgeldin canım :) İyiyim valla sen nasılsın tatlım?
Biliyorum neslim biliyorum da bu aralar bir iradesizim ki sorma.. Neyse bugün sondu artık evdeki ekmek de bitti daha almamgamzem eger ilaca veda etmek istiyorsan karbonhidratın işlenmişini tuketmemelisin biliyorsun böyle yaparsan baştan dirneci kıramazsın
Maşallah canım az sürtüneyim bana da geçsinbugun bomba ve motiveyim)
Tatlım 1 sene once 3.takımdaydım hamıle kaldım bıraktım suan orası doluymus buraya geldım tugba benım ısmım:)Günaydın şeker kız hoşgeldin, ben iyiyim sen nasılsın?
Daha önceden tanışmış mıydık hatırlayamadım seni?
evet tatlım daha once 3.takımdaydım ordan hatırlarsın belkınilyanım sende benim gibi son kalan kilolarla başetmeye çalışıyorsun heralde ben geçen hafta 76,6 dım hedefim 75,9 görmek cumaya. 65-68 lede işallah mezun olucimm :))
şekerim seni nerden hatırlıyom ben acaba başka takımda benzer niktenmi ki ? hoşgeldin aramıza geldiysen
evetttt eşleşmiştik bi ara 3. takımla ordan aşinayım eee neler yapıyorsun bizimlemi devam edeceksin şekerimevet tatlım daha once 3.takımdaydım ordan hatırlarsın belkı
evet cnm dogum yaptım 3 bucuk ay once dıyetısyene basladım burdan devam edıcem aranıza kabul edersenız tabı:)evetttt eşleşmiştik bi ara 3. takımla ordan aşinayım eee neler yapıyorsun bizimlemi devam edeceksin şekerim
ayyy ettik bileevet cnm dogum yaptım 3 bucuk ay once dıyetısyene basladım burdan devam edıcem aranıza kabul edersenız tabı:)
Tekrar hoşgeldin canım :)Tatlım 1 sene once 3.takımdaydım hamıle kaldım bıraktım suan orası doluymus buraya geldım tugba benım ısmım:)
Etmez miyiz hiiççevet cnm dogum yaptım 3 bucuk ay once dıyetısyene basladım burdan devam edıcem aranıza kabul edersenız tabı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?