Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

nilyanım sende benim gibi son kalan kilolarla başetmeye çalışıyorsun heralde ben geçen hafta 76,6 dım hedefim 75,9 görmek cumaya. 65-68 lede işallah mezun olucimm :))
herkeslere gunaydın
nasılsınız
şekerim seni nerden hatırlıyom ben acaba başka takımda benzer niktenmi ki ? hoşgeldin aramıza geldiysen

Kahvaltımı şimdi yaptım, yanımda sandviç getiriyorum iki gündür. Sanırım insülin direncim zıpladı karbonhidrat yemek istiyorum sürekli.. Kahvaltıda sandviç yiyerek frenlemeye çalışıyorum gün içinde. Ama iki gün yeter yarından itibaren muz ve süt yemeyi düşünüyorum badem ve cevizle birlikte..

iremim öksürük için neler yapıyorsun. zencefilli bal filan tuketsen bi süre. hatta 4 lu karışım var balparmak-arısutu+bal+propolis+polen bi süre kullansan iyi gelir sana bence

gamzem eger ilaca veda etmek istiyorsan karbonhidratın işlenmişini tuketmemelisin biliyorsun böyle yaparsan baştan dirneci kıramazsın

gamzem eger ilaca veda etmek istiyorsan karbonhidratın işlenmişini tuketmemelisin biliyorsun böyle yaparsan baştan dirneci kıramazsın
Biliyorum neslim biliyorum da bu aralar bir iradesizim ki sorma.. Neyse bugün sondu artık evdeki ekmek de bitti daha almam Sabahları ceviz badem ya yumurta ya muz ve süt

evet tatlım daha once 3.takımdaydım ordan hatırlarsın belkı

dunki menumu bildireyim
sabah: 1/4 avakado+lor peynir+10 zeytin+5 ceviz+ yarım kase mercimek çorbası.. yumurtam kalmamıştı bugun geldi
öğle: 2 bardak ayran+3 ceviz
akşam: 2 dilim kars kaşarı+1 tabak kıymalı karnıbahar+yogurt+salata
spor yok evlilik yıldonumu kutladık ama ekstra bişi yiyip içmeden

selam güzellerim
dünkü menümü yazayım
sabah: 8:30 bir kaşık keten tohumu 9:00 kirazsapı ve form çayı 9:30 karatay kahvaltısı
öğle: 14:30 4 kuru hurma bir bardak tarçınlı süt
akşam: 18:00 karnabahar yemeği, yoğurt,salata
su: 3 lt . yatmadan bir bardak yeşil çay
spor: 25 dk hafif kardiyo, 20 dk egzersiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…