- 13 Kasım 2014
- 1.237
- 3.656
- 208
Sandviçi İsveç diye okumuşumKahvaltımı şimdi yaptım, yanımda sandviç getiriyorum iki gündür. Sanırım insülin direncim zıpladı karbonhidrat yemek istiyorum sürekli.. Kahvaltıda sandviç yiyerek frenlemeye çalışıyorum gün içinde. Ama iki gün yeter yarından itibaren muz ve süt yemeyi düşünüyorum badem ve cevizle birlikte..
Hoşgeldiiiiiinnn:)evet cnm dogum yaptım 3 bucuk ay once dıyetısyene basladım burdan devam edıcem aranıza kabul edersenız tabı:)
Havalar ısındıCanım çok iyi gidiyorsun maşallah süpersin
Günaydın canım çok geçmiş olsun, malesef o öksürük kolay geçmiyor.. Ben adaçayı zencefil ıhlamur karıştırıp içiyorum iyi geliyor tavsiye ederim.
iremim öksürük için neler yapıyorsun. zencefilli bal filan tuketsen bi süre. hatta 4 lu karışım var balparmak-arısutu+bal+propolis+polen bi süre kullansan iyi gelir sana bence
bugun bomba ve motiveyim)
dunki menumu bildireyim
sabah: 1/4 avakado+lor peynir+10 zeytin+5 ceviz+ yarım kase mercimek çorbası.. yumurtam kalmamıştı bugun geldi
öğle: 2 bardak ayran+3 ceviz
akşam: 2 dilim kars kaşarı+1 tabak kıymalı karnıbahar+yogurt+salata
spor yok evlilik yıldonumu kutladık ama ekstra bişi yiyip içmeden
evet cnm dogum yaptım 3 bucuk ay once dıyetısyene basladım burdan devam edıcem aranıza kabul edersenız tabı:)
selam güzellerim
dünkü menümü yazayım
sabah: 8:30 bir kaşık keten tohumu 9:00 kirazsapı ve form çayı 9:30 karatay kahvaltısı
öğle: 14:30 4 kuru hurma bir bardak tarçınlı süt
akşam: 18:00 karnabahar yemeği, yoğurt,salata
su: 3 lt . yatmadan bir bardak yeşil çay
spor: 25 dk hafif kardiyo, 20 dk egzersiz
Bak tabii canım, yanlış izlenim edinmişsin çok yenmiyor karatayda. İzin verilenlerden doyuncaya kadar yeniyor, yasaklarsa hiç tüketilmiyor, akşam 8den sonra yemek yenmiyor hepsi buKızlar bende astım var. Bu sebeple çok bu tarz ürünleri kullanamıyorum. Göğüs hastalıklarına her ay kontrole gidiyorum. Bu kadar sık hasta olmamın sebeplerinden biride astım olması maalesef.
Ama bugün iyiyim daha az öksürük nöbetleri geçirdim.
Afiyet olsun cnm
Hoşgeldin tatlım.
Şu karataya bi baksam mı diyorum ama çok yeniyor o diyette yahu. Sanki o kdr yiyerek kilo veremem gibi geliyor :)
Hiç sorma canım aynenHavalar ısındıoram buram cıkıcak derdi başladı :) gitsin hemen kilolar:)
hayırlı cumalar 6.takımn guzellerı ve sultanım bırıcıgım banusum
listeyi paylaştım banumm
selamlar
menümü yazıp kaçıcam msafir var
menüm
sabah:2 yumurta haşlanmış,1 elma,4 ceviz
Akşam:tavuk,salata,ayran,2 hurma
spor:1.5 saat yürüyüş
guynaydıınn ben geldım nasılsınız kızlar
gunaydin kizlar
uzun zamandir banumu goremiyom bir durummu var yoksa benmi karsilasamiyom
meraktan olmek uzereyim bir haber verirmisiniz
Görüsüyorsaniz
Sevgilerimi söyle
Onsuz kk cekilmiyor de
Slm kızlar,ben İsveç diyetine başladım,ayrıca sindi de:)
Şimdilik iyi inş böle giderrrr
Selam meleklerrr. uzun zamandır ugrayamıyodum gelip bi bakım dedim ne var ne yok.
Canım geçen haftalarda bende salmıştım ama topladım cok sukur. Eskı tartımla 72.4 ü gördüm. Kendime 38 beden ciciler almayada başladım. İdaalı olunca oluyor canım. Sıkalım bu hafta dişimi hep beraber. Zayıflamak kaçamak afetmiyor
Ayy benimde canım nasıl ot yemekleri istiyor. Yumurtalu ıspnak yumurtalı fasulye
gunaydın kızlar sallıyormuyuz listeleri bakalım bu hafta
selam cnm. bende haftasonu yoktum gelemedim.
ay darısı benim başıma kurtulaydım 76 lardan. senin boy kaç 72 de 38 beden olmuşşun masallah ben 40 anca olurum heralde.şimdi 42 giyyorum
bu hafta ota sarcam bende
Günaydn kızlar.
Cumadan beri çok hastayım. Haftasonu hep yatarak geçti. diyet miyet hak getire. Abartmadım ama eşim hazırladığı için herşeyi ne yaparsa yemek zorunda kaldım. Zaten bi ton söylendi. Ne zaman diyete başlasan hasta oluyorsun, ne biçim besleniyorsun falan filan. Sanırsın 45 kiloyum da besinsiz kaldım.
Neyse bugün daha iyiyim ama bugün de meyve vs bolca yemeyi planlıyorum. Bu yüzden bugünde diyet yok.
İşallah yarından itibaren daha iyi olup diyete devam etmeyi planlıyorum.
Bakalım canım bugün telafi etmeye çalışıyorum ama genel olarak bir ölü toprağı var üzerimde şimdi "kim kaç kilo verdi" topiğine baktım da vallahi utandım kendimden... Eylülden bu yana topu topu 3.5 kilo vermişim...İlk başladığımda ne kadar azimliydim şimdi ne azim kaldı ne hırs.. İlk ona baktım %25 kilo veren kızlar var.. 5 hafta oldu işe başlayalı fena dağıttım bir kilo da geri aldım üstüne artık ciddi bir darbe yapmam kendime zamanı geldi de geçti artık..
herkeslere gunaydın
nasılsınız
Günaydın şeker kız hoşgeldin, ben iyiyim sen nasılsın?
Daha önceden tanışmış mıydık hatırlayamadım seni?
Günaydın canım çok geçmiş olsun, malesef o öksürük kolay geçmiyor.. Ben adaçayı zencefil ıhlamur karıştırıp içiyorum iyi geliyor tavsiye ederim.
Kahvaltımı şimdi yaptım, yanımda sandviç getiriyorum iki gündür. Sanırım insülin direncim zıpladı karbonhidrat yemek istiyorum sürekli.. Kahvaltıda sandviç yiyerek frenlemeye çalışıyorum gün içinde. Ama iki gün yeter yarından itibaren muz ve süt yemeyi düşünüyorum badem ve cevizle birlikte..
bugun bomba ve motiveyim)
dunki menumu bildireyim
sabah: 1/4 avakado+lor peynir+10 zeytin+5 ceviz+ yarım kase mercimek çorbası.. yumurtam kalmamıştı bugun geldi
öğle: 2 bardak ayran+3 ceviz
akşam: 2 dilim kars kaşarı+1 tabak kıymalı karnıbahar+yogurt+salata
spor yok evlilik yıldonumu kutladık ama ekstra bişi yiyip içmeden
evet cnm dogum yaptım 3 bucuk ay once dıyetısyene basladım burdan devam edıcem aranıza kabul edersenız tabı:)
Ayy tuğbam, nasıl geri döndün işe 3.5 ayda, kim bakıyor canım bebişine? Bunlar hep benim ilgi alanlarım
selam güzellerim
dünkü menümü yazayım
sabah: 8:30 bir kaşık keten tohumu 9:00 kirazsapı ve form çayı 9:30 karatay kahvaltısı
öğle: 14:30 4 kuru hurma bir bardak tarçınlı süt
akşam: 18:00 karnabahar yemeği, yoğurt,salata
su: 3 lt . yatmadan bir bardak yeşil çay
spor: 25 dk hafif kardiyo, 20 dk egzersiz
canlarım yazmayı unuttum dün play store da bir uygulama keşfettim adı sworkit; kardiyo, esneme, yoga, pilates ve güç egzersizleri var istersen kendine uygun hareketlerden ortaya karışık da yapılabiliyor çok hoşuma gitti benim tavsiye ederim
Sandviçi İsveç diye okumuşum
Kızlar bende astım var. Bu sebeple çok bu tarz ürünleri kullanamıyorum. Göğüs hastalıklarına her ay kontrole gidiyorum. Bu kadar sık hasta olmamın sebeplerinden biride astım olması maalesef.
Afiyet olsun cnm
Hoşgeldin tatlım.
Şu karataya bi baksam mı diyorum ama çok yeniyor o diyette yahu. Sanki o kdr yiyerek kilo veremem gibi geliyor :)
Kızlar ben kilo aldım çok sinirin bozuk yaa
Sadece çok üzgünüm evet haklısın abla yarın hiçbirşey olmamış gibi devam ediyorumİyi akşamlar meleklerimmmhayalet kaptan döndü sizi çok özledim meğer kk ile aile olmuşuz
Şirin çekirgem benim hoşgeldin tatlım özlendin bilesin
Ellerine sağlık neslim ben yokken tüm yük sana kaldı canımsın
bızdıkım menülerin kusursuz devam etmiş gördüğüm kadarıyla
İyi akşamlar şekercim hoşgeldin takımımıza bitanem hey gidi günler hey geçen sene hamilemiyim değilmiyim derken bak kucağına aldın geldin paşamızı
Berilim biraz rahatsızdım kuzum çok şükür atlattım cansın bitanemmmilgin alakan için teşekkürler inan kk sız bir hayat ben de düşünemiyorum meğer ne çok bağlanmışız
Hadi bakalım İsveçciler ben tamamen karşıyım ama dinlemeyeceksiniz tek dileğim rahatsızlanmamanız
İyi yaptın Ayçacım hoşgeldin bitanem
Kçamak konusunda haklısın bitanemm yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin harika bir iş çıkardın tebrik ediyorum canım sağlıklı ve kalıcı bir şekilde zayıfladın harikasın
Şimdi tam ot zamanı
Hadi inşallah neslimmm
Ottan güzel var mı kuzum doyana dek yiyebilirsin üstelik
İremcim geçmiş olsun canım kızlar gerekenleri söylemiş bağışıklığını güçlendirmen lazım bitanem
Bu arada ne olur kusurabakmayın tam sizler geldiniz ben rahatsızlandım yeterince ilgilenemedim sizlerle özürlerimi kabul edin lütfen
Leydim negatif düşünmek moral bozmak yok .İşe girmen yeme düzeninin değişmesi etkiledi muhakkak.Ayrıca senin insülin direncin kilo vermeni yavaşlatıyor kuzum elbette vereceksin
Seni gördük daha iyi olduk şekercim paşamız nasıllll
Şekerkızla 3, takımda birlikte yarışmıştık leydim hamile kalınca izne ayrıldı tatlım.İlerde sizlerde böyle yokolup kucağınızda bebişlerle döneceksiniz inşallah
Leydim adaçayı bende felaket alerji yaptı tüm yüzüm kabardı çıktı tazesini içmiştim aman dikkat edin uyarmadan edemedim
Özğne dön leydim sandviç de neymişşşşkaçamak kaçamağı getirir karatayın felsefesi bu
Maşallah neslim daim olsun kuzummm
Harika bir menü neslim afiyetolsun evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun birlikte nice yıllar dilerim size bitanem
Başımızın üstünde yerin var şekercim
İster istemez bilgi edinmek istiyorsun değil mi gamzem ilerde sen dekarşılaşacaksın
Afiyetolsun bülbülüm keten tohumuna ben biraz şüpheli yaklaşıyorum cnm nodül oluşumuna sebep olduğunu okumuştum karar senin cnm
Bu ara spor hak getire bitanem benim inan spor yapmayı özledimbakayım yarın
kıyamam sizeee açlıktan olmasın
Tamamen önyargı İremcim kendine sadece 1 hafta ver ve dene sonra zaten vazgeçemeyeceksin
Hoşgeldin Efserimm moral bozmak yok alınan kilolar verilmek için değilmi bitanem bunun için burdayız hepbirlikte başarmak için
Evetttt yarından itibaren tüm menülerinizi görmek istiyorum meleklerim toparlanma vaktimiz gelmiş de geçiyor bile 3 notamız olmuş4, yü almadan hemen sildirmeye bakalım sizlere güveniyorum
Mavişimizi ve salihayı göremedim umarım herşey yolundadır
Sadece çok üzgünüm evet haklısın abla yarın hiçbirşey olmamış gibi devam ediyorumhata bu hafta diyetisyenle utana sıkılada olsa bir görüşme yapmam lazım
KAYNAK: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sonuc-listeleri.153328/page-103#post-39806540
Kilo veren, vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
GENEL
Performans uygulaması 11. tur / 6. hafta sonuçlarını linkten takip edebilirsiniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iflama-yarismasi.638656/page-10#post-39809019
1. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 5. takıma isabet etti.
Tebrik ediyorum, hata yok.
2. TAKIM
2.Takım üyelerinden akrep33 mezun oldu.
İkinci mezuniyeti olduğu için karne hazırlanmamıştır.
Başarı hikayesini aşağıda linkini vermiş olduğum başlığımızda paylaşmasını rica ediyoruz. (Mecburi değildir.)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlarinin-basari-hikayeleri.767149/
4. TAKIM
4.Takım üyelerinden Morvampiv mezun oldu. Karnesi:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlari.126756/page-46#post-39807643
Başarı hikayesini aşağıda linkini vermiş olduğum başlığımızda paylaşmasını rica ediyoruz. (Mecburi değildir.)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlarinin-basari-hikayeleri.767149/
6. TAKIM
Listenizde yeni üye olarak belirtmiş olduğunuz irem-ozge, daha önce İrem&Ozge olarak yarışmış olabilir mi?
8. TAKIM
Listenizde oynakbası34 adlı üyenin 401. etapta çıktığı izinden döndüğünü yazmışsınız, üye listemizde bu isimde biri yok ya da ben bulamıyorum.
Kiloya bakınca ceco34 e benziyor, tabii emin olamam.
ETAP BİRİNCİSİ
Yarışmamız 403. Etap birincisi; 1.Takımdan delidivaneoldum arkadaşımızdır.
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını, linkini aşağıda vermiş olduğum "Birinciler Sırlarını Paylaşıyor" adlı başlığımızda paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/
CEZA PUANI
Her etap bitimini takiben yayımladığım raporda yer alan takımların, gerekli hallerde vermeleri gereken cevaplarını en geç Perşembe gününe kadar paylaşım alanmızda yayımlamaları şarttır.
Verilmeyen her cevap tarafımca 1 ceza puanı olarak kaydedilecek ve toplam 3 ceza puanına ulaşan takım kırmızı kart alacaktır..
Kırmızı kart alan takımların güncel üyeleri karne alamayacak ve aylık olarak hazırladığım bireysel sıralama listesinde yer alamayacaklardır..
Şu ana kadar ceza puanı alan takımlar:
4. Takım : 1 Ceza Puanı (287. etap değerlendirme raporu)
8. Takım : 1 Ceza Puanı (306. etap değerlendirme raporu)
BİLGİ:
Etap değerlendirme raporu; takımların Karar Defteri'nde yazılı olan kararlara uyumunun denetlenmesidir. İlgili kararlar yarışmanın başlangıcından bu yana sisteme dahil olmuş yaklaşık 1.300 kişinin oybirliği ile alınmış kararlardır. Kararları değiştirebilir, yeni kararlar önerebilir ve oylamaya sunabilirsiniz.
Oylama hakkının istisnaları; ceza puanı uygulamasının yanısıra, benim gönüllü olarak hazırladığım aylık sıralama listesi ve mezuniyet karnesi koşullarıdır.
Bak tabii canım, yanlış izlenim edinmişsin çok yenmiyor karatayda. İzin verilenlerden doyuncaya kadar yeniyor, yasaklarsa hiç tüketilmiyor, akşam 8den sonra yemek yenmiyor hepsi buBir de öğünlerin arasına 4-5 saat koymamızı öneriyor karatay teyzem
İremcim geçmiş olsun canım kızlar gerekenleri söylemiş bağışıklığını güçlendirmen lazım bitanem
Bu arada ne olur kusurabakmayın tam sizler geldiniz ben rahatsızlandım yeterince ilgilenemedim sizlerle özürlerimi kabul edin lütfen
Tamamen önyargı İremcim kendine sadece 1 hafta ver ve dene sonra zaten vazgeçemeyeceksin
6. TAKIM
Listenizde yeni üye olarak belirtmiş olduğunuz irem-ozge, daha önce İrem&Ozge olarak yarışmış olabilir mi?
İremcim cevap vermemiz gerekiyor bitanem bu nikle yarıştınmı daha önce
Iyi Akşamlar kızlar
Bugünkü menum
Sbh bir kase bol pulbiberli limonlu çörekotlu yogurt,bir dilim salam
Aksam haşlanmış et,bol limonlu zeytinyağlı keten Tohumlu salata,bir tarçını yesil elma
1 ödem cayı,1 yeşil cay
70 Squat,75 mekik,35 dk tempolu yürüyüş
Merhabalar canlarım bugünkü menüm,
Sabah 2dilim çavdar ekmeği arasına domates peynir yeşillik, şekersiz çay
Öğle salata
Akşam 1 porsiyon et döner, salata, ayran
Su 2 lt
hayırdır heıdım anlatsan belki faydamız dokunur rahatlarsın. bi ne dertler paylaşıp çözümler urettik bir bilsenKızlar günaydın, 4 gündür giremiyorum, kusuruma bakmayın. Hayatımla ilgili büyük bir karmaşa yaşıyorum, iki gündür berbat bir haldeyim, doğru düzgün yemek yiyemiyorum. Ama bugün biraz toparladım.
dünkü menüm:
kahvaltı: 1 porsiyon ıspanak böreği, 1 şekerli çay
öğle: bir tabakta noddle ve patlıcanlı et yemeği
akşam: 1 orta türk kahvesi
Sabah tartıldım 56.4 çıktım. Umarım cuma günü de benzer bir sonuç alırım.
Bu arada geçmiş mesajları okuyamıyorum, umarım herkes çok iyidir.
iremcim tam 3 sene astım hastalığı yaşadım bende. ama sakın astım kalıcı bir rahatsızlık diye düşünme. modern tıp her hastalığa rahatsızlık gözüyle bakıp çare yerine geçici çözümler uretir. şöyle düşün bedeninde biryer bataklık olmuş sineklenmiş modern tıp bu sinekleri öldürür ama bataklığı kurutmaz. bataklığı kurutmazsan bi süre sonra yine sineklenir. bak astım , bronşit hastalıkları = çöken bağışıklık sistemi hastalığıdır. ve tüm hastalıklar bağırsakta başlar ( hipokrat söylemiş)Kızlar bende astım var. Bu sebeple çok bu tarz ürünleri kullanamıyorum. Göğüs hastalıklarına her ay kontrole gidiyorum. Bu kadar sık hasta olmamın sebeplerinden biride astım olması maalesef.
Afiyet olsun cnm
Hoşgeldin tatlım.
sana sadece kitabı okumanı önerebiliriz. kendin okuyup deneyimlemelisin çünki çok özel bir şey burada anlatmak tarifle olmaz kuzumGünaydın herkese.
Dün ki menümü yazıyorum.
Sabah tam buğday ekmeğine sandviç
Öğlen İskender
Akşam 1 kase et suyuna mercimek çorbası
Artık bugün tamamen iyileşmiş olarak dikkatli olmaya başlıyorum. Cuma muhtemelen + çıkacağım. Amacım en azından sabit çıkmak takım için.
Canım biraz araştırdım ama tam bi netlik oluşmadı kafamda. Anladığım kadarıyla sabah bol yumurtalı kahvaltı (domates salatalık yeşillik zeytin peynir yenebiliyor) Öğlen yemeklerinde yoğurt, ayran, sebze yada etli yemek olabiliyor. Akşam da aynı şekilde. Haftada birgün bir lahmacun serbest. Ekmek yerine 1çb ceviz, fındık yenebiliyor. Meyve yok, ekmek yok. Onun dışında herşey diğer diyetlerde ki gibi pirinç patates bezelye yok. Bulgur yok. Mercimek nohut vs gibi bakliyatlar serbest.
Bu şekilde doğru mu anlamışım bilmiyorum. Aslında kitabını okumak en iyisi. Ama bir hafta deneyip kitabı alabilirim de.
Ne önerirsin cnm.
Estağfurullah sağlık herşeyden önemli. İyileşinde gelirsiniz tekrar.
Karatayla ilgili deneyebilirim evet
Evet kaptanım nickim buydu ama bi ara site yeni düzenlemeye gidince İrem Özge arasında ki & işaretinden dolayı o nickim bozuldu. Yani karakterler çıkmıyordu. Yönetimde bu şekilde güncelledi nickimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?