ben anlamadı ...eee kızlar
kk kart alıcak mısınmız siz ne düşünüyorsunuz bakem?
ben de adet dönemine girince kestim özgem. baktım hiç sancım yok ki 1 hafta önceden başlardı gecikmesini ona bağlıyorum ama her yerde adet söktürür yazıyor. anlamadım gitti. reglim başlasın da 3 günü falan tekrar başlamayı düşünüyorum. ben kabuklarıyla kaynatıyordum bir de. kilo farketmedi ama sanki karnımı falan indirmeye başlamıştı. lahana da içicem mevsimi geçmeden
aynen valla eve geliriz geçer tv karşısına. çocuk yatana kadar onunla uğraşırım ilgilenirim. oğlum uuynca da ev işi :bbo: bari sen uyut diyorum. tvyi kapatmak zorunda kalıyoruz uyuaması için beyefendinin işine gelmiyor tabii kötükedihüso
çay istesem mırn kırın gider koyar. ama ben alıştırdım onu böyle. ilk evlendiğimiz zaman bu kadar değildi. ahh kafam ahh
benimki 2,5 olacak haziranda. erken verdim ben kreşe. 19 aylıktı :1no2:
sorunlar yaşadım kayınvalidemle. böylesi daha iyi oldu. ne eğitiminden ne bakmasından memnun değildim. ortaya şımarık yaramaz bir çocuk çıkarttı. vurmayı dağıtmayı seven bir çocuk oldu oğlum. öğretmeni hep arkadaşlarına zarar verdiğini söylüyor. kardeşimin oğlu var benimkinden 3 ay küçük. çocuğa devamlı vuruyor.
oğlum küçükken yaptığı yaramazlıkları şirinlik olarak görüyordu. büyümeye başladıkça gözüne batmaya başladı. ama iş işten geçti.
ben çekmeceleri açıp dağıttığı zaman ceza veriyordum. o çekmeceyi açıp içine oturttu kötükedihüso
daha bir sürü şey. şimdi de mesela cumartesi günleri kreş olmadığı için ya annemde ya onda. bana sıradan bişey gibi anlatıyor. örnek vereyim mesela
çamaşır suyunu almış. üzerine dökmüş de eşofmanı beyazlamış. o eşofmana üzülüyor. ya içse ne olacak allah korusun. sen nerdesin o anda.
aynısı bulaşık makinasının parlatıcısı için de oldu. fışkıtmışmış her yere kötükedihüso
iyiki içmemiş diyorum da içer mi sanki diyor. niye içmesin ki. ne olduğunu bilmiyor. ki oğlum hala herşeyi ağzına sokan bir çocuk
bir de suyla oynamayı seviyor velet. sürahiyi almış. masanın tam ortasına koymuş oğlum dökmesin diye. eve geldim bana anlatıyor. oğlum masanın üstüne çıkmış sürahiye elini sokmuş. üzerini ıslatmış falan. ya kafa üstü çakılsa aşağıya. off off hiç güvenmiyorum işte bu yüzden kaydirigubbakcemile
http://www.kadinlarkulubu.com/site-icin-onerileriniz/283073-kk-kart-uyelik-formu.html
aebenim bu ben almayı düşünüyorum bi kocişle de konuşayım
Çok hklısın canım içmez olur mu bunlar daha minik bıraksak klozet suyunu bile içerler valla. Canım ya işin zor gerçekten kendi annen dahi olsa birinin bakması zor helede kayınvalide olunca eminim daha zordur. Aman dikkat etsin sen yinede her bıraktığında tembih et evde içmeye çalıştı flan diye örnek ver gözü korksun ben öyle yaparım genelde ki kendini suçlu hissetmeden çocuğuma iyi baksın benide yanlış anlamasın diye benimde annem çok alıngandırdaÖptüm bebişini canım...:1hug:
kızlar kocişi hakkariye yolladım dua edin
sağsağlim gelsintosunum
kaydirigubbakcemile3Şenizoy oy oy oyyyy
maşşallahh bu hafta içinde bir kez daha aynı şeyleri yersen bak nasılda pşman oluyorsun kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:uyanık seni ..... nasılda bilmiş söyleyecegimi ..kaydirigubbakcemilekızlar ben kaçtım zaten kimsecikler de yok hepinizi öpüyorum az yemek bol hareket hadi göreyim sizleri :roflol:
sakın aklınızdan dinime küfreden de müslüman olsa diye birşey geçmesin ben oyun oynuyorum kollarım çalışıyor adrenalin yaşıyorum
aynı zamanda serotonin hormonu salgılıyorum yani mutluluk hormonu ehe:roflol:
o neye yarar demeyin bakınız faydaları
'Mutluluk hormonu' olarak tanınan serotonin hormonunun azlığı sinir, yeme bozuklukları ve uykusuzluğa neden olabilir. Serotonin yükseldiğinde; moraliniz ve enerjiniz yükselir, iştahınız ise azalır..
yaaaa öyle işte hadi bybişşşşşş
okudum güzelim ....http://www.kadinlarkulubu.com/site-icin-onerileriniz/283073-kk-kart-uyelik-formu.html
aebenim bu ben almayı düşünüyorum bi kocişle de konuşayım
benimkide bişe diyemez valla bende yumuk gibi yaptım şimdi benden çok çekiniyo arada sürtüşmeler oluyo tabii ama ben üste çıkınc bişi diyemiyo
sabah
misafirim geldi abimler kıymalı yumurta kırdım 1 tane yemişimdir herhalde
peynir
domates salatalık
1 dl ekmek
çay
yaa asıl bomba yarın arkadaşıma gidicem sana dolma sarıyorum diyo z.yağlı napıcam yaa puff pirinç 2-3 tane yesem noolur akşam yemem ertesi gğnde cuma bugün 62.4ü gördüm çok şükürr iyi gidiyorum ama yarın kalori bombaları beni bekliyo
bu kaynanaya yakın olmak zor ya bebeler açısından benimki gibi ev içinde olsa ne yapacaktınız ki .:çok üzgünüm: dahada önemlisi biz kaynana olunca ne yapacagız . madolyonun bide öbür yüzünden bakın kaydirigubbakcemile3:jeyyar:aebenim geçmiş olsun diyeyim. umarım bu diyet işe yarar. ne de olsa 1800 alışan vücut 1500 e tepki gösterir. gerçi sen 1800 lük yemiyordun
heççç anlamadım o kk kartını. hele bir siz kullanmaya başlayın bakalım delikafadulden
veee yine kayınvalideee
evet refimm en ufak bir sürtüşmede alın kendiniz bakın diyordu bana. kaç kere verdi pılısını pırtısını elime. ben çalışıyorum bakabilsem kimseye tenezzül etmem. ya annemde müsait olmasaydı o zamanlarda ne yapacaktım ben. ortada kalırdı yavrum. kreş en güzel çözüm oldu.
küçükken çekirdek kabuklarını saçar içine oturur oynardı. aferin alırdı bir de. vur oğlum kır oğlum hep böyleydi. şimdi kızıyor bağırıyor. ne yapsın çocuk. hep arada kalıyor. benim izin vermediğimi bildiği şeyleri yaptırıyor. iyi babanne olmaya çalışıyor ama oğlum bir tek parka giderken sarılır ona. normalde öptürmez bile kendini. ona bozuluyor hep memnun etmeye çalışıyor oğlumu.
zaten benim velet seni sevmiyorum diyor ona kaydirigubbakcemile3
bir ara da dövüyordu. bir kaç kere vurduğunu gördüm. söyledim bak bunun için seni istemiyor diye ama ne oldu ben kötü oldum yine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?