Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aleykümselam hayırlısı olsun inşallah. bediş az yiyerek verdiği kiloları almaya başladı demekki.
Evet . malesef oda diyor ... az yesek olmuyo çok hiç olmuyor . normal yesek kilo koruyoruz . :1shok::1shok: ne yapacagız biz ....:1no2:benneyaptımki

maytabım bizim için sorun yok ama sen rahatlayıp çok yeme arkadaşında ...

elifim evet 5.1 yerdeyi bende içmiştim bir 10 gün kadar . hiç etkisi olmamıştı ....diyet ve spor yapmayınca hepsi fasa fiso kıslar.. ben yeşilide içtim baya ama ondanda bişi görmedim gerçi bende hiç bişi etki etmiyorya neyse .

tamam yarın sabahki kılonu baz alalım ama kendi yarışımız için cuma günü bana kilonu bildirirsen ben ona göre notumu alıcam.

vazgeçtimkızlar yaa düşündümde haksızlık olur yaane
hem korkup az da yerim bide menüye baktım cevizli erişte az yerim z.yağlı dolma 2-3 tane yerim ve semizotu salatası var çok yerim :)))))
montide şehriyenin gi si baya düşük eriştede onamı giriyo bilmiyorum
uzun lafın kısası az yiicem söz belkide cuma günü dahafazla vericem yarından he ne biliyonuızlülülülülülü

selam kızlar sabah selam vermek istedim msjı yazdım gitmedi vertabanı hatası dedi durdu.. napıysınız?
selam canım takılıyos napalım
A:S canımcım bedişime sende selam sööle
Evet . malesef oda diyor ... az yesek olmuyo çok hiç olmuyor . normal yesek kilo koruyoruz . :1shok::1shok: ne yapacagız biz ....:1no2:benneyaptımki

emziriceksiniz :ecrin_bebek::hooray:

:roflol::roflol:tamam mehmeti gönder benim sütler hemen akar ....:roflol::roflol::roflol:

merhabalar kizlar :) nasilsiniz ?su kadinlarin tek derdi sanki diyet yaaa :) valla baska hayat yok sanki....bende diyetteyim sizlaeride görünce iyiyce icime fenalik geliyor yaaa :) neyse herseyden önemlisi saglik kizlar geri kalan icin biraz sabir biraz azim hersey oluyor hemde bal gibi :)))))) benim 3 kilomkaldi ondan sonra koramaya alicam kilomu insallah tabi :)))))) gerci beni gören herkes yeter böyle zayiflama artik diyor ama...hedefime varmak istiyorum !!! iste böyleeeeee sizler nasilsiniz mezun falan olan varmi ?

selam ççeğim
valla ben de izinli gruptanım o işleri aeben bilir ama o da ortalıkta yok....

kızlar bugün ne yedim hemen yazıp çıkıyorum çok yoğundum hatta işlerin bir kısmını salladım yarın sabaha yetişecek rapor var yapmadım artık canıma tak dedi of ne olursa olsun ne yapayım
neyse

sabah
yarım paket etiform domatespeynir
yeşil çay

öğlen dün akşam makarna haşladım kendime yağsız tuzsuz 8 dak.
onu yedim
nescafe

anneme gideceğim bakalım orada neyiyeceğz hadi öptüm hepinizi kendinize iyi bakın

özgecim iyisin maşallah ne yedin bakalım akşam? bide makarna 1 tabakmı?

kızlar selam kimsecikler de yok yahu neyse hemen çıkacağım zaten bu akşam ne yediğimi yazmak için girdim

bir tabak çorba
kaşık karnıyarık
2 kaşık pilav
yoğurt

şimdi de türk kahvesi içiyorum

kocişe şu kk kartını söyledim ee al ozaman dedi

canım benim dedim ben kksız yaşayamam çok seviyorum diye biliyorum zaten dedi:))))

hadi bakalım :)

delikafadulden BENDE TÜRK KAHVESİ İÇİYOM :) YENİ YAPTIM VALLA :) ŞU KARNIYARIKLAR DİYORUM 1 TANEMİ 2 TANEMİYDİ :jeyyar:

BEN BUGÜN YAZMIYORUM ŞEKERLER.. YAZMAMA HAKKIMI KULLANIYORUM.. NASIL OLSA BAZILARIMIZ BAZEN YAZMIYOLAR :1closedeyes: PARMAKLARIMI DıNLENDıRMEK BABINDA DıYORUM hihihihihihih hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…