evet özge hanım yazıyorum dün ne yedim
sabah normalden biraz küçük simit (şöyle ki 1 adet simit 75 kuruş, benim yediğim 50 kuruş)
ara yarım ayran
öğlen 1 parça tavuk incik + salata + kalan yarım ayran
ara 1 yoğurt 2 seferde
akşamüzeri yarım bardak barbekü soslu mısır
akşam yarım pors. yoğurtlu bakla + 1 tabak mantı makarna yoğurtlu yine
sandiviç küçüktü yahu :1closedeyes:
ama nescafe 3.in 1 çünkü başka içemiyorum
nazlım doğru söylüyorsun keşke yemeseydim ama bir lokma bile ekmek almadım
ayrıca
150 mekik
150 şer tane de yan bacak
ve 100 tane esnetme hareketi yaptımşakkıdışakkıdı
asicim valla playstation için vakit yaratıyorum
cumartesi gece 3 te yattım 10 da kalktım
2 gündür de 2 de yatıyorum dün gece oyunu bitridim
zor bir oyun normalde 1 hafta falan sürüyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şimdi 3. çıkmış onu alacağım [/COLOR][/COLOR][/B]
mantı makarna hemiiidddeee yoğurtlu:mymeka::mymeka:
mısır ve mantı makarna dışında iyiymiş bence bugün ne yemeyi planlıyorsun ?
ah ah bilmem mi özlüyorum ben çok fazla izmiti yaaasenağlamasenağlamasenağlamasandviç ne kadar küçüktü :jeyyar:
ve içinde ne vardı :jeyyar:
niye çorba ve makarna aynı öğünde tüketilmesin ki. hazır çorbalar tam bir muamma. kalorisi az değil mi onun
özgem belki bilirsin seka fabrikasını. şimdi yerinde kocaman bir piknik ve park alanı var. akşam yemekten önce oraya gittik. bel ve göbek için olan aletlerle spor yaptım. ama kesintili kesintili tahmini 15 dak. oğlum dur, oğlum oraya gitme diye diye
bundan sonra her akşam veya en fazla 2 akşamda bir gitmeyi düşünüyorum
sabah k-flakesle güne başladım. az önce ayran içtim. öğlen ne yemek var bilmiyorum şu an. ama akşam anneme gidicez. tavuk olacak yemekte. annemlerin oradaki fırın çok güzel ekmek yapıyor. anneme gidince ekmeği fazla kaçırıyorum kaydirigubbakcemile
bir de ben acayip şiştim yaww.
regl gelmedi bir yandan günlerdir de üzerinize afiyet kabızım fena halde
karnım 5 cm önden gidiyor pantolonun üzerinden
AH CANIM AH ÇOK HAKLISIN BENDE ZATEN sizin gibi 5-6 gün çalışanları düşünerek üzülüyorum inan Allah yardımcınız yardımcımız olsun ben sadece kuzeni gibi yani ablamın oğlu gibi olmasından korkuyorum 6 yaşında ve 2 yaşından beri bıkmadan usanmadan her sabah kreşe giderken ağlıyor yılmıyor her zaman istikrarla ağlıyor çok üzülüyorum ben bu ağlamalara.:1shok:klava:
sanki bizim durum farklı :tomato::tomato:Heheyyy Asicim benim karnım hep pantolonun üzerinde son 2 yıldır iyi bilirimb..........tan bir durum ...
off off benim ki de kreşe gidiyor. kışın yine iyiydi. havalar az ısınınca cumartesi günleri babannesi hep parka götürdüğü için şimdi sabahları babanneye diye ağlıyor. bende bir şekilde kandırıyorum :çok üzgünüm:
kreşlerinde de bahçe ve park var. öğretmen hava serin olunca çıkartmıyor. ama babannesi gezmeyi sevdiği ve menapozda olduğu için havayı çok sıcak sanıyor. benim çocuğum kreşe başlayana kadar yemin ederim her ayın en az 10 gününü hasta olarak geçirdi. ortalama 2 ayda bir de antibiyotik kullandı senağlama kaç kere şahit oldum soğukta ince giydirip ateşli olunca kalın giydirdiğine. ateşli olan üşürmüş
sen soğan suyunu bıraktın mı özgecim.
ben bir regl olsam tekrar başlayacağım
ben nerdeyse 6 lı rakamları görücem özgemmm :tomato:
dün akşam ben oğlumu uyuturken eşim çekyatta uyuyakaldı. bende uyandırmadım. tozları aldım. bulaşıkları topladım. saat 23:15 falan oldu. az bisiklet yapayım dedim. eşim gürültüsüne uyandı tabii. bu saatte yapma dedi. bende sen git içeri yat dedim. anaaammm bana bir kızdı. ben niye bu kadar takmışım bu zayıflama işine. neyim varmış. kime beğendirecekmişim kendimi kötükedihüso sinir oldum indim bende. eğer yine izin vermezse spora akşam hiç birşey yemeyeceğim inadımdan daha da köpürsün.
ve lakin biz yine tam barışmışken küstük kötükedihüso
off off benim ki de kreşe gidiyor. kışın yine iyiydi. havalar az ısınınca cumartesi günleri babannesi hep parka götürdüğü için şimdi sabahları babanneye diye ağlıyor. bende bir şekilde kandırıyorum :çok üzgünüm:
kreşlerinde de bahçe ve park var. öğretmen hava serin olunca çıkartmıyor. ama babannesi gezmeyi sevdiği ve menapozda olduğu için havayı çok sıcak sanıyor. benim çocuğum kreşe başlayana kadar yemin ederim her ayın en az 10 gününü hasta olarak geçirdi. ortalama 2 ayda bir de antibiyotik kullandı senağlama kaç kere şahit oldum soğukta ince giydirip ateşli olunca kalın giydirdiğine. ateşli olan üşürmüş
CANIM inanılmaz şişkinlik yaptı hatta kilo aldırdı bile diyebilirim o yüzden ara verdim korkuyorum anlıyacağın bir hafta içtim o kadar başlayasım da var kafam çok karışık vesselam :1ninca::1ninca:
sen faydasını gördün mü
amannn adamların hepsi aynı hep onların istedikleri olacak
bazen eşime diyorum ben kadınlıktan istifa ediyorum erkek olacağım bende oh ne rahat bende çalışıyorum bide evde çalışmak zorundayım kendime vakit ayırmak kendim için birşeyler yapmak istiyorum ay birde çocuk olsa ben bittim demektirgamyoncuiremsu
Canım ya ağlamasın o ağlamasınBizimki zaten ananesine gidiyor birde kreşe gitse kesin geceler boyu ağlardı senin bebiş kaç yaşında benimki haziran sonu 2 olacak kısmetse seneye yazın vericem kreşe maddi durumlara bağlı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?