- 10 Mart 2008
- 1.176
- 3.737
- 683
İyi geceler meleklerimm hayırdır herkes gezmedemi
Üreticiden alma şansınız varsa elbette daha süper olur adaşım.Dediğin gibi hep aracılar kazanıyor üreticiler de kazanamadıkları için fındık ağaçlarını söküp kivi üretimine başlamışlar ne üzücü
Alana dek sen yine de bulabilirsen tüketmeye çalış kuzum
Tabiki önce sağlık meleğimm ama eniştenin tepkilerini şimdiden görür gibiyim
Hakikaten babacığın duymuş beni ohhh her gün menüde balık olacak deseneDuaların için teşekkürler bızdıkım Sanada derslerinde başarılar bitanem 2 hurma için mi utandın sen helva yerine hurma yemişsin sorun yok su ve spor süper
Şifa olsun o zaman kuzucum
tavuğu lütfen fırında yapmaya çalış cadıcım bunun harici süpersin .Spor ise fevkaladenin fevkinde
Öyle güzel şeyler çıkmış ki cecom hele şu 3 boyutlu banyolara içim gidiyor
İnşallah gönlüne göre bir banyo olur bitince bitanemmm
Aklına bile getirme
sabahları geri senin bugün öğlen olmuş ama yeşilliği unutma akşamları da az da olsa salata ye kuzumEnişte çok kalmayacak umarım
Balım bu hafta cuma günü yani 4 nisanda takım listesindesinAsıl sorumluluğun başlıyor
kaptancııım benim hedefimi 70 e çekmemiz mümkünmüü. vücut kitle indeksine göre max olmam gereken kilo 70 miş bende artık bu işi başarabileceğimin farkında olduğuma göre en fazla 70 olmak istiyorum[TABLE="class: grid, width: 860"][TR]6,TAKIM MART Ayı Kilo Değerlendirme Çizelgesi
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]Üye[/TD]
[TD]6,Takım başlangıç kilosu / Tarih[/TD]
[TD]Şubat Kilosu[/TD]
[TD]Mart Kilosu[/TD]
[TD]Aylık Toplam Verilen Kilo / Yüzde[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Mezun Olunabilecek Kilo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.Bülbüle-bismil[/TD]
[TD]95/07.02.2015[/TD]
[TD]92,1[/TD]
[TD]89,4[/TD]
[TD]2,7 /%2,93[/TD]
[TD]5,6[/TD]
[TD]%5,90[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]83[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.Battaniye1[/TD]
[TD]82,5/13,11,2014[/TD]
[TD]79,7[/TD]
[TD]77,5[/TD]
[TD] 2,2/%2,76[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD]%6,06[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]68,5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.leyla_34[/TD]
[TD]58/15,02,2015[/TD]
[TD]57,3[/TD]
[TD]55,9 [/TD]
[TD] 1,4/%2,44[/TD]
[TD]2,1[/TD]
[TD]%3,62[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]51,6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.Efser[/TD]
[TD]89,2/29,08,2014[/TD]
[TD]72[/TD]
[TD]71,9[/TD]
[TD] 0,1/%0,14[/TD]
[TD]17[/TD]
[TD]%19,3[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]69,8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.irem-özge[/TD]
[TD]84,6/13,02,2015[/TD]
[TD]82,2[/TD]
[TD]82,2[/TD]
[TD] 0/%0,0[/TD]
[TD]2,4[/TD]
[TD]%2,84[/TD]
[TD]67[/TD]
[TD]70,5[/TD]
[/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 860"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 860"][TR][/tr][/table]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9.Bayılanbayılana[/TD][/TR]
[TD]107/23.08[/TD]
[TD]87,8 [/TD]
[TD]87,8[/TD]
[TD]0/%0,0[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD]%17,9[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]77,4[/TD]
[TR][/TABLE]
[TD]9.Ahbirkingcharlesimolsa[/TD]
[TD]81,3/30.09.2014[/TD]
[TD]77,9[/TD]
[TD]77,9[/TD]
[TD] 0/%0,0[/TD]
[TD]3,4[/TD]
[TD]%4,18[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]64,2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.Gel_pcpc[/TD]
[TD]83,8/31.05.2014[/TD]
[TD]77,9[/TD]
[TD]77,9[/TD]
[TD] 0/%0,0[/TD]
[TD]5,9[/TD]
[TD]%7,04[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]76,8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.Rengarenknesli[/TD]
[TD]84,5/13.06[/TD]
[TD]76,4[/TD]
[TD]76,4[/TD]
[TD] 0/%0,0[/TD]
[TD]8,1[/TD]
[TD]%9,59[/TD]
[TD]68[/TD]
[TD]71,3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.Ebwam[/TD]
[TD]129/30,11.2014[/TD]
[TD]124,4[/TD]
[TD]124,4[/TD]
[TD]0/%0[/TD]
[TD]4,6[/TD]
[TD]%3,57[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]93,8[/TD]
[/TR]
[TR][/TR]
[TABLE="class: grid, width: 860"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 860"][TR][TABLE="class: grid, width: 860"][TR]
[/tr][/table]
@Efser @BayilanBayilana @irem-ozge @Ebwam @gel_pcpcRengarenkNesli @Ahbirkingcharlesimolsa
Üzgünüm meleklerim aylık %2 kilo verme oranımızı yakalayamadığınız için sarı kart aldınızHaydi toparlanın artık yaz bir tık ötede [/tr][/table]
Hadi İnşallah :)Günaydın güzellerbol eksili çoooook mutlu bi hafta olsun inş hepimize
Evettt koca popolarımızı eritelim artık, nasıl denize gireceğizzzz :)herkeslere günaydııın..hepinize harika bir hafta diliyorum.hadi bakalım yaz geliyo hanımlar kaldıralım koca popoları gün zayıflama zamanı
Sana güveniyoruz canım, tabii ki takıma puan getireceksin. Arkandayız :)hadi bakalım takıma puan getirebilecekmiyiz iki haftadır bıkmadan bana cevap veriyosunuz umarım size hayal kırıklığı yaşatmam
Günaydıııın :)gunaydın tatlışlarım
tebrik ederim canım hızlı başladın böylede devam edersin inşşşfena gaza geldim ama takıma girince şapa oturmam inş.
geçmiş olsun canım umarım bir an önce toparlanırsın kahveyi bende şekersiz içemiyorum oyüzden biraz sütle içiyorum şeker atmaktansa. ben şu haşlanmış turpu merak ettim nasıl bişey o ilk kez duydumpazar günü menü ve program
sabah 10:00 kahvaltı karatay kahvaltısı (biraz geç yaptım kahvaltıyı malum pazar)
öğle yok
akşam fasulye yemeği,kırmızı turp (haşlanmış)üzerine bi kase yoğurt
1 orta kahve (bunu şekersiz içemiyorum kaptan)
bugün gün içinde malesef bir adet cocostar yedim
spor yok hastayım biraz yürüyüşe çıkamadım.2 lt su +sıcak bir sürü içecek içtim hasta olduğum için boğazlarımı yumuşatmak için
günaydın taze kaptaaannngunaydın tatlışlarım
Hadi İnşallah :)
Evettt koca popolarımızı eritelim artık, nasıl denize gireceğizzzz :)
Sana güveniyoruz canım, tabii ki takıma puan getireceksin. Arkandayız :)
Günaydıııın :)
damlamm sanada gunaydın. senin gibi bir yardımcı banada lazım. yardımcı adayları kendi takımında kalmaya karar verdi işim zor anlayacağıngünaydın taze kaptaaannn
ablam yardım edebileceğim bişey varsa hazırım sen yeterki istedamlamm sanada gunaydın. senin gibi bir yardımcı banada lazım. yardımcı adayları kendi takımında kalmaya karar verdi işim zor anlayacağın
Âmin oynakbasım:) zaten bu hareket ve enerjiyle nasıl bölesin anlamadım.belkıde yazdın ama ben kaçırdım sanırım en yüksek kaç kıloydunkı
ah sen ne diyosun yanmanın ötesinde oluyor sonucunu iyi bildiğim için dayanmaya çalışıyorum200 mekik müthişsiniz tebrikler gerçekten yanmıştır o içerdeki yağlar
geçmiş olsun canım umarım bir an önce toparlanırsın kahveyi bende şekersiz içemiyorum oyüzden biraz sütle içiyorum şeker atmaktansa. ben şu haşlanmış turpu merak ettim nasıl bişey o ilk kez duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?