Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hadi bakalım takıma puan getirebilecekmiyiz iki haftadır bıkmadan bana cevap veriyosunuz umarım size hayal kırıklığı yaşatmam

pazar günü menü ve program
sabah 10:00 kahvaltı karatay kahvaltısı (biraz geç yaptım kahvaltıyı malum pazar)
öğle yok
akşam fasulye yemeği,kırmızı turp (haşlanmış)üzerine bi kase yoğurt
1 orta kahve (bunu şekersiz içemiyorum kaptan)
bugün gün içinde malesef bir adet cocostar yedim
spor yok hastayım biraz yürüyüşe çıkamadım.2 lt su +sıcak bir sürü içecek içtim hasta olduğum için boğazlarımı yumuşatmak için

Kızlarrrr günaydın. Dün giremedim, kardeşimle dışarı çıktık, sinemaya gittik, biraz dolandık D&R'da. Mağazasından kitap almıyorum genelde, yeni çıkan kitaplara filan bakıyorum. Beğendiklerimi not alıyorum, sonra internet sitesinden alıyorum :) Daha uygun oluyor çünkü. Film de Focus'a gittik. Will Smith oynuyor. Adam yaşlanmış ya, kazayakları çıkmış göz çevresinde :)

Dünkü menüm
Kahvaltı: Domates, 2 dilim ekmek
Öğle: yarım et dürüm, limonata
Akşam: salata, makarna, ıspanak soslu tavuk

Evet yine kötü bir menüyle daha karşınızdayım. Ekmek, dürüm, makarna süperrrrr. Gerçekten bağımlı olmuşum unlu mamüllere, uzaklaşmam gerekiyor. O kadar hayatımın içinde ki, gayet normal geliyor. Ama eskiye göre çok daha iyiyim, akşam kaçamaklarından kurtulmam bile doğrudan farkettiriyor.

kaptancııım benim hedefimi 70 e çekmemiz mümkünmüü. vücut kitle indeksine göre max olmam gereken kilo 70 miş bende artık bu işi başarabileceğimin farkında olduğuma göre en fazla 70 olmak istiyorum

Günaydın güzeller bol eksili çoooook mutlu bi hafta olsun inş hepimize
Hadi İnşallah :)

herkeslere günaydııın..hepinize harika bir hafta diliyorum.hadi bakalım yaz geliyo hanımlar kaldıralım koca popoları gün zayıflama zamanı
Evettt koca popolarımızı eritelim artık, nasıl denize gireceğizzzz :)

hadi bakalım takıma puan getirebilecekmiyiz iki haftadır bıkmadan bana cevap veriyosunuz umarım size hayal kırıklığı yaşatmam
Sana güveniyoruz canım, tabii ki takıma puan getireceksin. Arkandayız :)

gunaydın tatlışlarım
Günaydıııın :)

geçmiş olsun canım umarım bir an önce toparlanırsın kahveyi bende şekersiz içemiyorum oyüzden biraz sütle içiyorum şeker atmaktansa. ben şu haşlanmış turpu merak ettim nasıl bişey o ilk kez duydum

cumartesi günkü menüm
sabah: karatay kahvaltısı
ara: sütlü kahve
akşam: kurutulmuş bamya yemeği (hiiiiç beğenmedim belkide biz yapmayı beceremedik ama tekrar kurutulmuşunu almam o kesin) bir küçük kase yoğurt, koca bir tabak salata
su: 2 lt bu aralar su düzenim bozuldu 2 nin üzerine çıkamaz oldum halbu ki 3 lt içmem gerek tekrar düzene sokcam inş
spor: 45 dk yürüyüş

pazar menüm
sabah:kalkar kalkmaz 2 bardak su, kahvaltıdan evvel kiraz sapı ve form çayı, karatay kahvaltısı
öğlen: bir yerli muz tarçınlı (nedense dün ilk defa kahvaltımı sıkı etmeme rağmen midem kazındı)
ara: sütlü kahve
komşumun oğlunun matematik sınavı varmış dün ona ders çalıştırmaya gittim ve orda boool bol şekersiz çay içtim çayıda çok demli içerim biraz fazla kaçırmışım sanırım baş dönmesi yaptı
akşam: bir tabak bezelye yemeği bir küçük kase yoğurt, salata
bezelye beni fena acıktırdı bir daha yemem
su: 2lt
spor: 25 dk egzersiz

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese günaydınlarrrrrrrrrr

İnşallah yeni hafta bize bol bol eksiler olarak döner ve hepimiz bu cumada çok güzel rakamlar görürüz tartıda

Dün okadar yoğundum ki fırsat bulupta bakamadım buralara
Kahvaltımızı yaptıktan sonra kendimizi bir sokağa attık akşam 09:30a kadar
Bir sürü yapı marketi gezdik ve sonunda hangi fayansları alacağımıza karar verdik
Aslında sırf fiyat almak için çıktık ama baktık ki bazı şeyler indirime girmiş hemen aldık

Akşama eşimde tesisatcıyı getirecek son bir kez işcilik fiyatı verip ( en son baya oldu çünkü fiyat vereli ) hemde ne zaman başlayacağını bildirecek
Yeni klozetimizi, Duşa takılacak banyo takımı ( şu yağmur efekti veren başlıklar var ya onlardan ), sıvı sabunluk ve dış fırçalığı, çöp kovası ve duşa eklenecek bütün küçük aksesuarları aldık

Uzun süreden sonra banyo içinde olsa Alışveriş yapmak çok iyi geldi tabi eve geldiğimde ayaklarımın altı bile ağrıyordu yürümekten
Eve gelincede tabi eşimle hesap kitap işlerine daldık ve baygın düşmüşüm resmen

Âmin oynakbasım:) zaten bu hareket ve enerjiyle nasıl bölesin anlamadım.belkıde yazdın ama ben kaçırdım sanırım en yüksek kaç kıloydunkı

Valla beni tanıyanların hepi aynı şeyi söylüyor
Bir yere gidileceği zaman ilk hazır olan ve önden önden koşturan hep ben oluyorum Annem bile kızım At gibi koşturma der hep sokakta bir yere birlikte gittiğimizde
Hep diyorum birde ağır biri olsaydım hareket bakımdan kesin herhalde vinçle kaldırırlardı beni

Maalesef 124.5 kg benim rekorum Rabbim inşallah eksilerede rekor kırmayı nasip eder Aminnnnnnnnnn

200 mekik müthişsiniz tebrikler gerçekten yanmıştır o içerdeki yağlar
ah sen ne diyosun yanmanın ötesinde oluyor sonucunu iyi bildiğim için dayanmaya çalışıyorum
200 mekik sadece kendim yaptığım birde pilatesin içindekilerde var düşün

kırmızı pancar diyenlerde var üzerine ceviz serpip yoğurtlu salata yapıyorum haşlama derken kendi suyuyla hafif ateş gösteriyorum.ben severek tüketiyorum çok sağlıklı ve vitaminli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…