- 13 Kasım 2014
- 1.237
- 3.656
- 208
afiyet olsun canım ımmm canım kaç gündür patlıcan kebabı çekiyor yazı bekliyorum patlıcanlar için yeterince cısss yiyorum o bari eksik olsun diyedünkü menümü unutmadan yazayım
29 MART 2015 PAZAR
SABAH
uyanır uyanmaz ılık limonlu su
1 parça peynir
4 zeytin
sucuklu yumurta
kuzu kulağı
tere
nane
çay
SPOR: OFF
AKŞAM
patlıcan kebap
domatesli bulgur pilavı
ayran
sıvı: 1,5 lt
hııımmm tamam biliyorum bunu ama pancar diye, turp diyince bilemedimEki Görüntüle 1474590
kırmızı pancar diyenlerde var üzerine ceviz serpip yoğurtlu salata yapıyorum haşlama derken kendi suyuyla hafif ateş gösteriyorum.ben severek tüketiyorum çok sağlıklı ve vitaminli.
geçmiş olsun bende üç gündür boğuşuyorum allah şifa versinslm kızlar nasılsınız bakalım ben baya bır hastayım fena grıp oldum
geçmiş olsun canımslm kızlar nasılsınız bakalım ben baya bır hastayım fena grıp oldum
bugünkü rezil menümü yazmadan evvel sabah ki haletiruhiyemden bahsedeyim. sabah bir mide bulantısıyla uyandım gece üzerimi açmışım ve hemencecik soğuk almışımbir yandanda bi baş dönmesi her tarafım şişmiş ne kahvaltı hazırlayacak halim var nede yiyebilecek ama ilaç ta içmem gerektiği için bari meyva yiyim dedim ama maalesef öğleden sonra açıldım maalesef diyorum çünkü birazcık cozuttum gelelim menüye
sabah: 8:30 bir tarçınlı muz yerli
9:30 bir parça beyaz peynir biraz rendelenmiş havuç, 4 ceviz
ara: sütlü kahve
öğle: 13:30 cozuttuğum an bir kase çilek ve yanında bir çorba kaşığı kadar sürme çikolata
ara: haliyle acıktım ve başka şeylere atlamayım diye sütlü kahve
akşam: yeşil mercimek ve cacık
sıvı:2,6 lt
spor: 45 dk yürüyüş, 25 dk egzersiz, 5 dk sworkit
güzellerim telefonumda kullandığım su hatırlatma uygulamasını değiştirdim bugün daha evvelden water your body kullanıyordum kendisi gayet güzel bir uygulamaydı saat başı ötüyordu ama ben genelde onun uyarılarını takmıyordum oyüzden programı sadece içtiğim su miktarını kaydetmek amaçlı kullanıyordum bugünde waterbalance adlı programa rastladım bunda hatırlatma yok sanırım yada ben henüz keşfedemedim ama hatırlatması benim için önemli değil zira çok daha beğendiğim bir özelliği var ki o da şudur içtiğiniz her sıvıyı kaydedebiliyorsunuz su, soda, çay, kahve, süt, alkol gibi ve kaydettiğiniz sıvının vücudunuzdaki su dengesini etkilemisine göre günlük içmeniz gereken miktarı ayarlıyor mesela benim bugün tükettiğim kahve miktarını içtiğim sudan düştü ve ben onu tamamlamak için ekstradan su içmek durumunda kaldım bu açıdan hoşuma gitti tavsiye ederim kızlaaarrrraa birde eski program kilom ve boyuma göre içemem gereken su miktarını 2,9 diye hesaplıyordu bu programda ise 2,3 lt yeter sana diyor tabi benim işime bu geliyor ama siz ne dersiniz
ben hiç su içmezdim daha evvelden günde bir bardak içmediğim olurdu hiç sevmem içince midem bulanır şimdi limon sayesinde içebiliyorum programa kaydetmesemde unutur giderim hiç aramamgeçmiş olsun.umarım çabucak kendinizi toplarsınız
hiç su hatırlatıcı kullanmadım ama bahsettiğniz özellikler güzel çünkü çoğu zaman bende içmeyi unutuyorum birinin beni bu arz şeylerde uyarması gerekli bi bakayım bende
bugünkü rezil menümü yazmadan evvel sabah ki haletiruhiyemden bahsedeyim. sabah bir mide bulantısıyla uyandım gece üzerimi açmışım ve hemencecik soğuk almışımbir yandanda bi baş dönmesi her tarafım şişmiş ne kahvaltı hazırlayacak halim var nede yiyebilecek ama ilaç ta içmem gerektiği için bari meyva yiyim dedim ama maalesef öğleden sonra açıldım maalesef diyorum çünkü birazcık cozuttum gelelim menüye
sabah: 8:30 bir tarçınlı muz yerli
9:30 bir parça beyaz peynir biraz rendelenmiş havuç, 4 ceviz
ara: sütlü kahve
öğle: 13:30 cozuttuğum an bir kase çilek ve yanında bir çorba kaşığı kadar sürme çikolata
ara: haliyle acıktım ve başka şeylere atlamayım diye sütlü kahve
akşam: yeşil mercimek ve cacık
sıvı:2,6 lt
spor: 45 dk yürüyüş, 25 dk egzersiz, 5 dk sworkit
güzellerim telefonumda kullandığım su hatırlatma uygulamasını değiştirdim bugün daha evvelden water your body kullanıyordum kendisi gayet güzel bir uygulamaydı saat başı ötüyordu ama ben genelde onun uyarılarını takmıyordum oyüzden programı sadece içtiğim su miktarını kaydetmek amaçlı kullanıyordum bugünde waterbalance adlı programa rastladım bunda hatırlatma yok sanırım yada ben henüz keşfedemedim ama hatırlatması benim için önemli değil zira çok daha beğendiğim bir özelliği var ki o da şudur içtiğiniz her sıvıyı kaydedebiliyorsunuz su, soda, çay, kahve, süt, alkol gibi ve kaydettiğiniz sıvının vücudunuzdaki su dengesini etkilemisine göre günlük içmeniz gereken miktarı ayarlıyor mesela benim bugün tükettiğim kahve miktarını içtiğim sudan düştü ve ben onu tamamlamak için ekstradan su içmek durumunda kaldım bu açıdan hoşuma gitti tavsiye ederim kızlaaarrrraa birde eski program kilom ve boyuma göre içemem gereken su miktarını 2,9 diye hesaplıyordu bu programda ise 2,3 lt yeter sana diyor tabi benim işime bu geliyor ama siz ne dersiniz
Aminnnnnn cok azimli,istikrarlı ve enerjilisin gidecek bu kilolar:)Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese günaydınlarrrrrrrrrr
İnşallah yeni hafta bize bol bol eksiler olarak döner ve hepimiz bu cumada çok güzel rakamlar görürüz tartıda
Dün okadar yoğundum ki fırsat bulupta bakamadım buralara
Kahvaltımızı yaptıktan sonra kendimizi bir sokağa attık akşam 09:30a kadar
Bir sürü yapı marketi gezdik ve sonunda hangi fayansları alacağımıza karar verdik
Aslında sırf fiyat almak için çıktık ama baktık ki bazı şeyler indirime girmiş hemen aldık
Akşama eşimde tesisatcıyı getirecek son bir kez işcilik fiyatı verip ( en son baya oldu çünkü fiyat vereli ) hemde ne zaman başlayacağını bildirecek
Yeni klozetimizi, Duşa takılacak banyo takımı ( şu yağmur efekti veren başlıklar var ya onlardan ), sıvı sabunluk ve dış fırçalığı, çöp kovası ve duşa eklenecek bütün küçük aksesuarları aldık
Uzun süreden sonra banyo içinde olsa Alışveriş yapmak çok iyi gelditabi eve geldiğimde ayaklarımın altı bile ağrıyordu yürümekten
Eve gelincede tabi eşimle hesap kitap işlerine daldık ve baygın düşmüşüm resmen
Valla beni tanıyanların hepi aynı şeyi söylüyor
Bir yere gidileceği zaman ilk hazır olan ve önden önden koşturan hep ben oluyorumAnnem bile kızım At gibi koşturma der hep sokakta bir yere birlikte gittiğimizde
Hep diyorum birde ağır biri olsaydım hareket bakımdan kesin herhalde vinçle kaldırırlardı beni
Maalesef 124.5 kg benim rekorumRabbim inşallah eksilerede rekor kırmayı nasip eder Aminnnnnnnnnn
Gecmiş olsun cnm dikkat et kendineslm kızlar nasılsınız bakalım ben baya bır hastayım fena grıp oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?