Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tam benlikmiş benim uyarılmaya ihtiyacım yok ama Dediğin gibi diğer sıvıların içtiğim suyu ne kadar etkilediğini Öğrenmek iyi olur ona göre yerıne doldururum:)indirecem hemen
Içilmesi gereken su miktarı kilo çarpı 0,033 tu sanırım,yanlışım varsa kaptanım düzeltir

Ayyy ben bayılırımmm
Sadece pişme süresi cok uzun kurutulmuş bamyanın baya bi zaman alıyo

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlarrrrrrrr

Bu sabah 06:00da baş ağrısıyla uyandım ama şükür duşumuda alınca kendime geldim
Malum 1 saat sonra kızkardeşimle dışarda kahvaltı için buluşacağız
Tabi metabolizmam o saate kadar aç kalıp etkilenmesin diye koca bir bardak ayranımı aldım ve kendimi buraya attım

Bu arada cumaya nazaran ( dün yediğim simide rağmen ) bu sabah tartıda eksi gördüm
İnşallah cuma günüde aynı rakamı hatta dahada aşağısını görürüm Rabbiminde izniyle

slm kızlar nasılsınız bakalım ben baya bır hastayım fena grıp oldum
Geçmiş olsun canım Çabuk atlat İnşallah.

Ben de deneyeceğim bakalım :) Water Your Body kullanıyorum ama dediğin gibi pek sallamıyorum uyarılarını :)

Ben de şu ekmeği bir bırakabilsem

Canım sınavlarında başarılar diliyorum. Hepsi çok güzel geçsin İnşallah :)

Dünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam pırasa,salata ayran
2 Türk kahvesi,2 yesil cay,2 maden suyu
150 mekik,100 Squat,10 dk sworkit kardiyo
Spor konusunda seni çok kıskanıyorum :) Benim de bir an önce başlamam gerekiyor

Kızlarrrr günaydın. Umarım herkes çok iyidir. Hava iç karartıcı ama benim içim kıpır kıpır.

Bahar okuma şenliği diye 3 ay süren bir etkinliğe katıldım bir bloggerın düzenlediği. kitap okuyanlar için birebir. belli kategoriler oluyor o kategorilerden kitap seçiyorsun, okudukça puan kazanıyorsun. 100 civarı da katılanı var. Gayet eğlenceli olacağa benziyor :)

İnş cnm da yenı nesıl hastalıklar ınatcı

selam kızlar dün hiç gelemedim, arkadaşlardan biri yoktu öyle bir yoğunluk vardı ki anlatamam, toplasan yarım saat oturmamışımdır. öldüm yorgunluktan...
neyse bu cumartesi pazar kahvaltıdaki lavaş hariç abartmadan geçirdim ama bu hafta suya çok dikkat edemedim toplamda 10 kilo suyu bitirememişim

pazartesi menüm

sabah : çeyrek tost kızımın kalanı, 1 yumurtalı kkk
öğle : kuru fasulye ve ayran
akşam : karnabahar pizzası çok güzel oldu valla
su yine 1,5 litre
spor yok ama öyle yoruldum ki mecalimde yok..
zaten saatler değişti artık geç çıkıyoruz zor bi 6 ay bekliyo beni

nerde calısıyorsun ne ıs yapıyorsun... aaa karnabahar pızzası nasıl oluyor kııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…