- 4 Eylül 2014
- 1.356
- 3.833
- 128
Tam benlikmiş benim uyarılmaya ihtiyacım yok ama Dediğin gibi diğer sıvıların içtiğim suyu ne kadar etkilediğini Öğrenmek iyi olur ona göre yerıne doldururum:)indirecem hemengüzellerim telefonumda kullandığım su hatırlatma uygulamasını değiştirdim bugün daha evvelden water your body kullanıyordum kendisi gayet güzel bir uygulamaydı saat başı ötüyordu ama ben genelde onun uyarılarını takmıyordum oyüzden programı sadece içtiğim su miktarını kaydetmek amaçlı kullanıyordum bugünde waterbalance adlı programa rastladım bunda hatırlatma yok sanırım yada ben henüz keşfedemedim ama hatırlatması benim için önemli değil zira çok daha beğendiğim bir özelliği var ki o da şudur içtiğiniz her sıvıyı kaydedebiliyorsunuz su, soda, çay, kahve, süt, alkol gibi ve kaydettiğiniz sıvının vücudunuzdaki su dengesini etkilemisine göre günlük içmeniz gereken miktarı ayarlıyor mesela benim bugün tükettiğim kahve miktarını içtiğim sudan düştü ve ben onu tamamlamak için ekstradan su içmek durumunda kaldım bu açıdan hoşuma gitti tavsiye ederim kızlaaarrrraa birde eski program kilom ve boyuma göre içemem gereken su miktarını 2,9 diye hesaplıyordu bu programda ise 2,3 lt yeter sana diyor tabi benim işime bu geliyor ama siz ne dersiniz
Ayyy ben bayılırımmmcumartesi günkü menüm
sabah: karatay kahvaltısı
ara: sütlü kahve
akşam: kurutulmuş bamya yemeği (hiiiiç beğenmedim belkide biz yapmayı beceremedik ama tekrar kurutulmuşunu almam o kesin) bir küçük kase yoğurt, koca bir tabak salata
su: 2 lt bu aralar su düzenim bozuldu 2 nin üzerine çıkamaz oldum halbu ki 3 lt içmem gerek tekrar düzene sokcam inş
spor: 45 dk yürüyüş
Geçmiş olsun canımslm kızlar nasılsınız bakalım ben baya bır hastayım fena grıp oldum
Ben de deneyeceğim bakalım :) Water Your Body kullanıyorum ama dediğin gibi pek sallamıyorum uyarılarını :)güzellerim telefonumda kullandığım su hatırlatma uygulamasını değiştirdim bugün daha evvelden water your body kullanıyordum kendisi gayet güzel bir uygulamaydı saat başı ötüyordu ama ben genelde onun uyarılarını takmıyordum oyüzden programı sadece içtiğim su miktarını kaydetmek amaçlı kullanıyordum bugünde waterbalance adlı programa rastladım bunda hatırlatma yok sanırım yada ben henüz keşfedemedim ama hatırlatması benim için önemli değil zira çok daha beğendiğim bir özelliği var ki o da şudur içtiğiniz her sıvıyı kaydedebiliyorsunuz su, soda, çay, kahve, süt, alkol gibi ve kaydettiğiniz sıvının vücudunuzdaki su dengesini etkilemisine göre günlük içmeniz gereken miktarı ayarlıyor mesela benim bugün tükettiğim kahve miktarını içtiğim sudan düştü ve ben onu tamamlamak için ekstradan su içmek durumunda kaldım bu açıdan hoşuma gitti tavsiye ederim kızlaaarrrraa birde eski program kilom ve boyuma göre içemem gereken su miktarını 2,9 diye hesaplıyordu bu programda ise 2,3 lt yeter sana diyor tabi benim işime bu geliyor ama siz ne dersiniz
Ben de şu ekmeği bir bırakabilsempazartesi günü menü ve program
sabah 2 bardak su
7:30 8:30 yürüyüş
kahvaltı:karatay kahvaltısı yeşillik çay
ara süt 2 adet bisküvi
öğle :fasulye yemeği yourt 1 kase
akşam tavuk kızartma 2 parça(kendi yağı ve suyuyla teflon tavada pişirdim )+ yağ koymadım
2 parça patates dilim
çay
2 lt su
kaptanım ekmeği bırakalı 10 gün oldu bide şu tatlı isteğimden vazgeçsem çok güzel olacak aslında ilk başladığım zamanki kadar yoğun canım istemiyo tatlıyı biraz daha gayret etmem lazım heralde
Canım sınavlarında başarılar diliyorum. Hepsi çok güzel geçsin İnşallah :)selamlar
menümü yazıp kaçıcam vize haftası geldi çattı kapıda
Sabah:2 yumurta haşlanmış,zeytin,peynir,1 hurma
Akşam:ızgara köfte,salata,2 havuç
spor:1 saat 15 dk yürüyüş
su:3 lt
herkese iyi geceler
Spor konusunda seni çok kıskanıyorum :) Benim de bir an önce başlamam gerekiyorDünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam pırasa,salata ayran
2 Türk kahvesi,2 yesil cay,2 maden suyu
150 mekik,100 Squat,10 dk sworkit kardiyo
İnş cnm da yenı nesıl hastalıklar ınatcıGeçmiş olsun canımÇabuk atlat İnşallah.
Ben de deneyeceğim bakalım :) Water Your Body kullanıyorum ama dediğin gibi pek sallamıyorum uyarılarını :)
Ben de şu ekmeği bir bırakabilsem
Canım sınavlarında başarılar diliyorum. Hepsi çok güzel geçsin İnşallah :)
Spor konusunda seni çok kıskanıyorum :) Benim de bir an önce başlamam gerekiyor
kuzum cok saolGecmiş olsun cnm dikkat et kendine
amın saol cnm sanada gecmıs olsun acıl sıfalargeçmiş olsun bende üç gündür boğuşuyorum allah şifa versin
geçmiş olsun canım
gunaydın kızlarrr
ya derya yaaa senı gorunce ne alakaysa amaaann bre deryalar sarkısı gelıyor aklıma ıcımden bagıra bagıra soyluyorumgünaydın canım
ya derya yaaa senı gorunce ne alakaysa amaaann bre deryalar sarkısı gelıyor aklıma ıcımden bagıra bagıra soyluyorum
nerde calısıyorsun ne ıs yapıyorsun... aaa karnabahar pızzası nasıl oluyor kıııselam kızlar dün hiç gelemedim, arkadaşlardan biri yoktu öyle bir yoğunluk vardı ki anlatamam, toplasan yarım saat oturmamışımdır. öldüm yorgunluktan...
neyse bu cumartesi pazar kahvaltıdaki lavaş hariç abartmadan geçirdim ama bu hafta suya çok dikkat edemedim toplamda 10 kilo suyu bitirememişim
pazartesi menüm
sabah : çeyrek tost kızımın kalanı, 1 yumurtalı kkk
öğle : kuru fasulye ve ayran
akşam : karnabahar pizzasıçok güzel oldu valla
su yine 1,5 litre
spor yok ama öyle yoruldum ki mecalimde yok..
zaten saatler değişti artık geç çıkıyoruz zor bi 6 ay bekliyo beni
hıh ohh be soyledım kurtuldumsöyle kuzum işte ne güzel, Allah neşeni artırsın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?