Bu gün midem alak bulak kızlar diyet miyet gitti çok kurallı yemedim ama diyette yaptım sayılamaz
Ben midemin bulantısını kesmek için bişeyler yedim oda yine motiveyi yerlere serdiBirazda elektrikler gidince insan can sıkıntısından ne yapacağını şaşıyor birazyani en azından eskiden benim hep öyle olurdu ama bu kez bol bol su içtim ve kızımla oturup satranç oynadık hem o eylendi hemde beynim başka şeyle oyalandıda aklıma saçma şeyler gelmedi
ay yine menümü unutmuşum :)
menüm
Sabah:geranmali,zeytin,2 ceviz,1 hurma
Akşam:fırın balık(patateslerini ayırdım),salata,ayran
spor:1.5 saat yürüyüş
su.3 lt
kaptanım
gezme miii ödev
lerle boğuluyorum ben sinemaya gitcektim gidemedim
evet duymuş valla hihi öyle olcak denize atlarmıyım ki bu gidişle
hm tamam helva çok sevmem hurmayı tercih ederim bide regl olcam sanırım canım çok tatlı çekiyi bu aralar
Ne güzel işte iyi yapmışsınız meleğim hafta içi yeterince sıkılıyorsunIyi geceler kızlar haftasonu benim hava alma Zamanım:) ugrayamadım biraz önce geldik eve
Dün ve bugun dolu dolu gectı yarın sbh ev bekçiliği mesaim baslıyo:)
Cumartesi menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam kücük 1 dilim ıspanak Böreği,bir kurabiye,ev Yapımı 8-10 çiğköfte,ayran,ve Çokça marul
1 Türk kahvesi,2 bitki cayı,1 maden suyu
Pazar menum
Sbh kk kahvaltısı,1 bardak Karışık meyve suyu
Aksam Ali nazik,ezme,1 kornişon
2 Türk kahvesi,2 maden suyu,2 yeşil cay
Günaydın güzellerbol eksili çoooook mutlu bi hafta olsun inş hepimize
herkeslere günaydııın..hepinize harika bir hafta diliyorum.hadi bakalım yaz geliyo hanımlar kaldıralım koca popoları gün zayıflama zamanı
hadi bakalım takıma puan getirebilecekmiyiz iki haftadır bıkmadan bana cevap veriyosunuz umarım size hayal kırıklığı yaşatmam
pazar günü menü ve program
sabah 10:00 kahvaltı karatay kahvaltısı (biraz geç yaptım kahvaltıyı malum pazar)
öğle yok
akşam fasulye yemeği,kırmızı turp (haşlanmış)üzerine bi kase yoğurt
1 orta kahve (bunu şekersiz içemiyorum kaptan)
bugün gün içinde malesef bir adet cocostar yedim
spor yok hastayım biraz yürüyüşe çıkamadım.2 lt su +sıcak bir sürü içecek içtim hasta olduğum için boğazlarımı yumuşatmak için
Kızlarrrr günaydın. Dün giremedim, kardeşimle dışarı çıktık, sinemaya gittik, biraz dolandık D&R'da. Mağazasından kitap almıyorum genelde, yeni çıkan kitaplara filan bakıyorum. Beğendiklerimi not alıyorum, sonra internet sitesinden alıyorum :) Daha uygun oluyor çünkü. Film de Focus'a gittik. Will Smith oynuyor. Adam yaşlanmış ya, kazayakları çıkmış göz çevresinde :)
Dünkü menüm
Kahvaltı: Domates, 2 dilim ekmek
Öğle: yarım et dürüm, limonata
Akşam: salata, makarna, ıspanak soslu tavuk
Evet yine kötü bir menüyle daha karşınızdayım. Ekmek, dürüm, makarna süperrrrr. Gerçekten bağımlı olmuşum unlu mamüllere, uzaklaşmam gerekiyor. O kadar hayatımın içinde ki, gayet normal geliyor. Ama eskiye göre çok daha iyiyim, akşam kaçamaklarından kurtulmam bile doğrudan farkettiriyor.
kaptancııım benim hedefimi 70 e çekmemiz mümkünmüü. vücut kitle indeksine göre max olmam gereken kilo 70 miş bende artık bu işi başarabileceğimin farkında olduğuma göre en fazla 70 olmak istiyorum
cumartesi günkü menüm
sabah: karatay kahvaltısı
ara: sütlü kahve
akşam: kurutulmuş bamya yemeği (hiiiiç beğenmedim belkide biz yapmayı beceremedik ama tekrar kurutulmuşunu almam o kesin) bir küçük kase yoğurt, koca bir tabak salata
su: 2 lt bu aralar su düzenim bozuldu 2 nin üzerine çıkamaz oldum halbu ki 3 lt içmem gerek tekrar düzene sokcam inş
spor: 45 dk yürüyüş
pazar menüm
sabah:kalkar kalkmaz 2 bardak su, kahvaltıdan evvel kiraz sapı ve form çayı, karatay kahvaltısı
öğlen: bir yerli muz tarçınlı (nedense dün ilk defa kahvaltımı sıkı etmeme rağmen midem kazındı)
komşumun oğlunun matematik sınavı varmış dün ona ders çalıştırmaya gittim ve orda boool bol şekersiz çay içtim çayıda çok demli içerim biraz fazla kaçırmışım sanırım baş dönmesi yaptı
akşam: bir tabak bezelye yemeği bir küçük kase yoğurt, salata
bezelye beni fena acıktırdı bir daha yemem
su: 2lt
spor: 25 dk egzersiz
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese günaydınlarrrrrrrrrr
İnşallah yeni hafta bize bol bol eksiler olarak döner ve hepimiz bu cumada çok güzel rakamlar görürüz tartıda
Dün okadar yoğundum ki fırsat bulupta bakamadım buralara
Kahvaltımızı yaptıktan sonra kendimizi bir sokağa attık akşam 09:30a kadar
Bir sürü yapı marketi gezdik ve sonunda hangi fayansları alacağımıza karar verdik
Aslında sırf fiyat almak için çıktık ama baktık ki bazı şeyler indirime girmiş hemen aldık
Akşama eşimde tesisatcıyı getirecek son bir kez işcilik fiyatı verip ( en son baya oldu çünkü fiyat vereli ) hemde ne zaman başlayacağını bildirecek
Yeni klozetimizi, Duşa takılacak banyo takımı ( şu yağmur efekti veren başlıklar var ya onlardan ), sıvı sabunluk ve dış fırçalığı, çöp kovası ve duşa eklenecek bütün küçük aksesuarları aldık
Uzun süreden sonra banyo içinde olsa Alışveriş yapmak çok iyi gelditabi eve geldiğimde ayaklarımın altı bile ağrıyordu yürümekten
Eve gelincede tabi eşimle hesap kitap işlerine daldık ve baygın düşmüşüm resmen
Valla beni tanıyanların hepi aynı şeyi söylüyor
Bir yere gidileceği zaman ilk hazır olan ve önden önden koşturan hep ben oluyorumAnnem bile kızım At gibi koşturma der hep sokakta bir yere birlikte gittiğimizde
Hep diyorum birde ağır biri olsaydım hareket bakımdan kesin herhalde vinçle kaldırırlardı beni
Maalesef 124.5 kg benim rekorumRabbim inşallah eksilerede rekor kırmayı nasip eder Aminnnnnnnnnn
dünkü menümü unutmadan yazayım
29 MART 2015 PAZAR
SABAH
uyanır uyanmaz ılık limonlu su
1 parça peynir
4 zeytin
sucuklu yumurta
kuzu kulağı
tere
nane
çay
SPOR: OFF
AKŞAM
patlıcan kebap
domatesli bulgur pilavı
ayran
sıvı: 1,5 lt
Eki Görüntüle 1474590
kırmızı pancar diyenlerde var üzerine ceviz serpip yoğurtlu salata yapıyorum haşlama derken kendi suyuyla hafif ateş gösteriyorum.ben severek tüketiyorum çok sağlıklı ve vitaminli.
slm kızlar nasılsınız bakalım ben baya bır hastayım fena grıp oldum
geçmiş olsun bende üç gündür boğuşuyorum allah şifa versin
Hemen aklımdayken bugünki menümü paylaşayım bende
Sabah ( 09:00 )
1 dilim peynir
6 zeytin
Domates
Salatalık
ara; ( 11:30 )
Şekersiz Türk kahvesi
Öğle; ( 14:00 )
6 ay aradan sonra 1 adet simit ( Anam çok özlemişim)
Akşam; ( 17:00 )
6 köfte ( yağsız tavada )
1 büyük kase bol limonlu salata
ara; ( 19:30 )
1 bardak ayran
Bu saatten sonrada ancak bol su
bugünkü rezil menümü yazmadan evvel sabah ki haletiruhiyemden bahsedeyim. sabah bir mide bulantısıyla uyandım gece üzerimi açmışım ve hemencecik soğuk almışımbir yandanda bi baş dönmesi her tarafım şişmiş ne kahvaltı hazırlayacak halim var nede yiyebilecek ama ilaç ta içmem gerektiği için bari meyva yiyim dedim ama maalesef öğleden sonra açıldım maalesef diyorum çünkü birazcık cozuttum gelelim menüye
sabah: 8:30 bir tarçınlı muz yerli
9:30 bir parça beyaz peynir biraz rendelenmiş havuç, 4 ceviz
öğle: 13:30 cozuttuğum an bir kase çilek ve yanında bir çorba kaşığı kadar sürme çikolata
ara: haliyle acıktım ve başka şeylere atlamayım diye sütlü kahve
akşam: yeşil mercimek ve cacık
sıvı:2,6 lt
spor: 45 dk yürüyüş, 25 dk egzersiz, 5 dk sworkit
güzellerim telefonumda kullandığım su hatırlatma uygulamasını değiştirdim bugün daha evvelden water your body kullanıyordum kendisi gayet güzel bir uygulamaydı saat başı ötüyordu ama ben genelde onun uyarılarını takmıyordum oyüzden programı sadece içtiğim su miktarını kaydetmek amaçlı kullanıyordum bugünde waterbalance adlı programa rastladım bunda hatırlatma yok sanırım yada ben henüz keşfedemedim ama hatırlatması benim için önemli değil zira çok daha beğendiğim bir özelliği var ki o da şudur içtiğiniz her sıvıyı kaydedebiliyorsunuz su, soda, çay, kahve, süt, alkol gibi ve kaydettiğiniz sıvının vücudunuzdaki su dengesini etkilemisine göre günlük içmeniz gereken miktarı ayarlıyor mesela benim bugün tükettiğim kahve miktarını içtiğim sudan düştü ve ben onu tamamlamak için ekstradan su içmek durumunda kaldım bu açıdan hoşuma gitti tavsiye ederim kızlaaarrrraa birde eski program kilom ve boyuma göre içemem gereken su miktarını 2,9 diye hesaplıyordu bu programda ise 2,3 lt yeter sana diyor tabi benim işime bu geliyor ama siz ne dersiniz
geçmiş olsun.umarım çabucak kendinizi toplarsınız
hiç su hatırlatıcı kullanmadım ama bahsettiğniz özellikler güzel çünkü çoğu zaman bende içmeyi unutuyorum birinin beni bu arz şeylerde uyarması gerekli bi bakayım bende
bugün ki menüm
30 MART 2015 PAZARTESİ
SABAH
uyanır uyanmaz ılık limonlu su
1 parça peynir
10 zeytin
2 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
kuzu kulağı
tere
nane
yeşilçay
SPOR: 1,5 saat kardiyo (salonda)
AKŞAM
tonbalıklı salata
Sıvı: 1,7 lt
pazartesi günü menü ve program
sabah 2 bardak su
7:30 8:30 yürüyüş
kahvaltı:karatay kahvaltısı yeşillik çay
ara süt 2 adet bisküvi
öğle :fasulye yemeği yourt 1 kase
akşam tavuk kızartma 2 parça(kendi yağı ve suyuyla teflon tavada pişirdim )+ yağ koymadım
2 parça patates dilim
çay
2 lt su
kaptanım ekmeği bırakalı 10 gün oldu bide şu tatlı isteğimden vazgeçsem çok güzel olacak aslında ilk başladığım zamanki kadar yoğun canım istemiyo tatlıyı biraz daha gayret etmem lazım heralde
selamlar
menümü yazıp kaçıcam vize haftası geldi çattı kapıda
Sabah:2 yumurta haşlanmış,zeytin,peynir,1 hurma
Akşam:ızgara köfte,salata,2 havuç
spor:1 saat 15 dk yürüyüş
su:3 lt
herkese iyi geceler
Dünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam pırasa,salata ayran
2 Türk kahvesi,2 yesil cay,2 maden suyu
150 mekik,100 Squat,10 dk sworkit kardiyo
Tam benlikmiş benim uyarılmaya ihtiyacım yok ama Dediğin gibi diğer sıvıların içtiğim suyu ne kadar etkilediğini Öğrenmek iyi olur ona göre yerıne doldururum:)indirecem hemen
Içilmesi gereken su miktarı kilo çarpı 0,033 tu sanırım,yanlışım varsa kaptanım düzeltir
Gecenin bu saatinde leptin çalıştırmak yerine uyanık Olduğum icin kaptan kızacak:)
Iyi geceler kızlar:)) sanki buranın Anahtarı bende ben kapatıyorum gündüzcüler acıyo
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlarrrrrrrr
Bu sabah 06:00da baş ağrısıyla uyandımama şükür duşumuda alınca kendime geldim
Malum 1 saat sonra kızkardeşimle dışarda kahvaltı için buluşacağız
Tabi metabolizmam o saate kadar aç kalıp etkilenmesin diye koca bir bardak ayranımı aldım ve kendimi buraya attım
Bu arada cumaya nazaran ( dün yediğim simide rağmen) bu sabah tartıda eksi gördüm
İnşallah cuma günüde aynı rakamı hatta dahada aşağısını görürüm Rabbiminde izniyle
Geçmiş olsun canımÇabuk atlat İnşallah.
Ben de deneyeceğim bakalım :) Water Your Body kullanıyorum ama dediğin gibi pek sallamıyorum uyarılarını :)
Ben de şu ekmeği bir bırakabilsem
Canım sınavlarında başarılar diliyorum. Hepsi çok güzel geçsin İnşallah :)
Spor konusunda seni çok kıskanıyorum :) Benim de bir an önce başlamam gerekiyor
Kızlarrrr günaydın. Umarım herkes çok iyidir. Hava iç karartıcı ama benim içim kıpır kıpır.
Bahar okuma şenliği diye 3 ay süren bir etkinliğe katıldım bir bloggerın düzenlediği. kitap okuyanlar için birebir. belli kategoriler oluyor o kategorilerden kitap seçiyorsun, okudukça puan kazanıyorsun. 100 civarı da katılanı var. Gayet eğlenceli olacağa benziyor :)
Dünkü menüm
Kahvaltı: 1 kahvaltılık pizza
Öğle: 1 karamel latte, 1 çikolatalı açma
İkindi : 2 yeşil elma
Su: 0.5 litre
Spor: Yok
Günaydın dün biraz kaçamaklı gecti bugün tekrar toparlanıyorum 3 kilo verene kadar dışarı ve misafir istemiyorum artıktabi tanrı misafirine sözüm yok
selam kızlar dün hiç gelemedim, arkadaşlardan biri yoktu öyle bir yoğunluk vardı ki anlatamam, toplasan yarım saat oturmamışımdır. öldüm yorgunluktan...
neyse bu cumartesi pazar kahvaltıdaki lavaş hariç abartmadan geçirdim ama bu hafta suya çok dikkat edemedim toplamda 10 kilo suyu bitirememişim
pazartesi menüm
sabah : çeyrek tost kızımın kalanı, 1 yumurtalı kkk
öğle : kuru fasulye ve ayran
akşam : karnabahar pizzasıçok güzel oldu valla
su yine 1,5 litre
spor yok ama öyle yoruldum ki mecalimde yok..
zaten saatler değişti artık geç çıkıyoruz zor bi 6 ay bekliyo beni
ya derya yaaa senı gorunce ne alakaysa amaaann bre deryalar sarkısı gelıyor aklıma ıcımden bagıra bagıra soyluyorum
yahu kılzar nerlerdesiniz
Şükür kavuşturana
Valla bütü gün elektrik olmayınca hiç bir şey yapamadım birde üstüne sularımız gitmişti
Elektrik geldi darısı suya
Daha yıkanacak iki posta çamaşır var birde küçük kuzumu yıkıyacağım geceen azından bir kaç gün idare edeyim sonra nasılsa Annemin evine çıkar yıkanırız Allahtan kadıncağız giderken anahtarı bırakmış
Bu gün midem alak bulak kızlar diyet miyet gitti çok kurallı yemedim ama diyette yaptım sayılamaz
Bugünkü menum
Sbh bir dilim Ananas
Öglen yarım tabak pırasa
Aksam yemekten önce bi bardak maydonoz suyu (1 limon ile)
Ispanak,salata,ayran
1 Türk kahvesi,2 maden suyu,2 bitki çayı
160 mekik,100 Squat,10 dk kardiyo
Sbh 10 da giden elektrik aksam 7 de geldi..sularda yoktu... Ne kadar gariban kaldım :) alışmışız Herşeyin kolayına elektrik ve su herseymiş
tşkler kaptanım salgın var gercekten ve bu grıp kolay kolay gecmıyor süründürüyor vallaİyi akşamlar meleklerimmmmmmYaşasın Medeniyet diyorum
Sabret kuzum şu derslerinden güzel notlar al gönül rahatlığıyla gezersin sonraAfiyetolsun canım bu hafta tartıdaki farkı gör bak Yaz gelse de atlasak hep beraber
Ne güzel işte iyi yapmışsınız meleğim hafta içi yeterince sıkılıyorsun
Akşam börek kurbiş 10 çiğköfte
Karışık meyvesuyunu görmedim
Aminn fıstığım inşallah kuzucum
Aminnn balımmmm hadi inşallah kuzum
Önemli olan senin sağlıklı zayıflaman balım ama ben takıma harika puanlar kazandıracağına eminim
Est.bitanem elimden geldiğince bilgim ve tecrübelerimi paylaşıyorum
Afiyetolsun canım turp dediğin bizim pancarmışturp haşlaması nasıl oluyor diyecektim bende
Star olmak için cocostardan uzak duruyoruz balımTatlım ben de şekersiz kahve içemeyenlerdendim şekersize alışmak için yanında kahvaltıdaki kuru kayısı ve kuru erik hakkımı kahveyle tüketiyordum
zamanla alıştım şekersize kuzum sende öyle yapabilirsinGeçmiş olsun balım aman dikkat edin mevsim geçişleri daha çok dikkat etmemiz lazım
Oh ne güzel iki kardeş gezmişsiniz leylacım.Will daha mı yaşlanmasın kuzum biz yaşlandık
Yorum yapmayacağım leylacım sen zaten biliyorsun hatalarını21 gün yemezsen dayanırsan inan aramazsın tatlım Menüler böyle devam ederse elbiselere zor kavuşacağız anlaşılan
Elbette mümkün bitanem ama istersen ilk hedefine in sonra çekelim ne dersin daha çok motive olursun
Bamyayı hiç sevmem kurutulmuşunu hele ben almayayım alana da mani olmam ama annem bayılır.Kuru bamyayı sıcak suda önce bir taşım kaynatırız biz kuzum sonra yemeğini yaparız
bezelyenin g.i si yüksek o yüzden acıkman normal tatlım.Kahvaltıdan önce hem 2 bardak su hem kiraz sapı ve form çayı çok değil mi bitanem en azından form çayını sonraya bırak tatlım acıkman muhtemelen ondandır
Maşallah cecomm güle güle kullan banyo bitince harika olacak eminim yorgunluğuna değmiş
Kahvaltıda yeşillik yemene bayılıyorum cadıcımmspor dinlenme günüydü sanırım
kırmızı pancar kışın hemen hemen her öğünde yerim ama turşusunukansızlığa birebir bir sebze hakikaten
Geçmiş olsun meleğimm
Hem nur hem sen aman şu grip meleklerimden uzak dursunikinize de çok geçmiş olsun
Afiyetolsun cecom bir simiti hakettinkahvaltın az geldi bana yine
sağlık olsun meleğim en azından akşam dengelemeye çalışmışsınsporunu da yapabilmişsin ama yine de alışkanlık haline gelmesin
ilk zamanlar çok işime yaradı water your body sonrasında alışkanlık haline geldi şimdi kullanmıyorum çünkü su vazgeçilmezim oldu.Hayır bitanem diğer içtiğin sıvılar suyun yerini tutmuyor
89,4x0,033=2,95 water a güven
Alışana dek çok faydasını göreceksin hemen indir bence balım
Afiyetolsun canım patates dilimbisküvi bunlar sana minik kaçamaklar gibi gelebilir tatlım ama kaçamak kaçamağı getirir Tatlı isteği omega 3 eksikliğinde fazla olabiliyor omega 3 almaya başlarsan bu isteğin geçer bitanem Çok tatlı isteğin olursa 1 bardak sütle 1 kuru inciri çırp en masum tatlı
Kaç kaç kuzum senin saniyelerin bile değerli şu an buna rağmen her gün düzenli gelip menülerini yazdığın için teşekkür ederim
ben böyle menülerini seviyorum
Diğer sıvılar suyun yerini tutmuyor meleğim hatta çay içerken bile 1 bardak çay içtin diyelim hemen ardından 1 bardak su içip 2.bardağa öyle geçin diyor uzmanlar
Anlaşılan paşamız annesini uyutmadıMazeretin çok tatlı kızamamki
Cumayı iple çekiyorum cecommm azcık ipucu versennn
İnşallah bir an önce başlayabilirsin spora leylacım sadece yedikleirmize dikkat etmekle sporsuz zor gidiyor malesef
Ne güzel bir etkinlikmişkatılmakla çok iyi etmişsin
Öyle bir şansımız yok efserimmmmirademizi kullanacağız
Bravoooo deryacımmm akşama dek yoruluyorsun bir nevi spor sayalım menülerin süper cnmmama su az Bu saatleri bende sevemedim bir bakıyorum saat 23,00 olmuş
Ne güzel meleğim söyle kuzummm
gelemedik ki tatlım dün hastahane turşumu çıkardı bugünde malum elektrikler kesik şarjım bitecek diye 3 g de açamadım
Aman cecom sorma fena bağımlı olmuşuz çay yapmak için kettle a hahve için elektrikli cezveye gittim kaç kez
Sen yaz bakalım hele neler yedin ona göre cezanı hesaplayalım
offf kendımı tutamayıp bu esprıyı yapmam gerektşkler kaptanım salgın var gercekten ve bu grıp kolay kolay gecmıyor süründürüyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?