Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Şükür kavuşturana

Valla bütü gün elektrik olmayınca hiç bir şey yapamadım birde üstüne sularımız gitmişti
Elektrik geldi darısı suya
Daha yıkanacak iki posta çamaşır var birde küçük kuzumu yıkıyacağım gece en azından bir kaç gün idare edeyim sonra nasılsa Annemin evine çıkar yıkanırız Allahtan kadıncağız giderken anahtarı bırakmış

Bu gün midem alak bulak kızlar diyet miyet gitti çok kurallı yemedim ama diyette yaptım sayılamaz

Birazda elektrikler gidince insan can sıkıntısından ne yapacağını şaşıyor biraz yani en azından eskiden benim hep öyle olurdu ama bu kez bol bol su içtim ve kızımla oturup satranç oynadık hem o eylendi hemde beynim başka şeyle oyalandıda aklıma saçma şeyler gelmedi

Ben midemin bulantısını kesmek için bişeyler yedim oda yine motiveyi yerlere serdi

Bugünkü menum
Sbh bir dilim Ananas
Öglen yarım tabak pırasa
Aksam yemekten önce bi bardak maydonoz suyu (1 limon ile)
Ispanak,salata,ayran
1 Türk kahvesi,2 maden suyu,2 bitki çayı
160 mekik,100 Squat,10 dk kardiyo

İyi akşamlar meleklerimmmmmmYaşasın Medeniyet diyorum

ay yine menümü unutmuşum :)
menüm
Sabah:geranmali,zeytin,2 ceviz,1 hurma
Akşam:fırın balık(patateslerini ayırdım),salata,ayran
spor:1.5 saat yürüyüş
su.3 lt

kaptanım

Sabret kuzum şu derslerinden güzel notlar al gönül rahatlığıyla gezersin sonra Afiyetolsun canım bu hafta tartıdaki farkı gör bak Yaz gelse de atlasak hep beraber

Iyi geceler kızlar haftasonu benim hava alma Zamanım:) ugrayamadım biraz önce geldik eve
Dün ve bugun dolu dolu gectı yarın sbh ev bekçiliği mesaim baslıyo:)
Ne güzel işte iyi yapmışsınız meleğim hafta içi yeterince sıkılıyorsun

Akşam börek kurbiş 10 çiğköfte
Karışık meyvesuyunu görmedim

Günaydın güzeller bol eksili çoooook mutlu bi hafta olsun inş hepimize

Aminn fıstığım inşallah kuzucum

herkeslere günaydııın..hepinize harika bir hafta diliyorum.hadi bakalım yaz geliyo hanımlar kaldıralım koca popoları gün zayıflama zamanı

Aminnn balımmmm hadi inşallah kuzum

hadi bakalım takıma puan getirebilecekmiyiz iki haftadır bıkmadan bana cevap veriyosunuz umarım size hayal kırıklığı yaşatmam

Önemli olan senin sağlıklı zayıflaman balım ama ben takıma harika puanlar kazandıracağına eminim
Est.bitanem elimden geldiğince bilgim ve tecrübelerimi paylaşıyorum

Afiyetolsun canım turp dediğin bizim pancarmış turp haşlaması nasıl oluyor diyecektim bende
Star olmak için cocostardan uzak duruyoruz balımTatlım ben de şekersiz kahve içemeyenlerdendim şekersize alışmak için yanında kahvaltıdaki kuru kayısı ve kuru erik hakkımı kahveyle tüketiyordum
zamanla alıştım şekersize kuzum sende öyle yapabilirsin Geçmiş olsun balım aman dikkat edin mevsim geçişleri daha çok dikkat etmemiz lazım

Oh ne güzel iki kardeş gezmişsiniz leylacım.Will daha mı yaşlanmasın kuzum biz yaşlandık

Yorum yapmayacağım leylacım sen zaten biliyorsun hatalarını 21 gün yemezsen dayanırsan inan aramazsın tatlımMenüler böyle devam ederse elbiselere zor kavuşacağız anlaşılan

kaptancııım benim hedefimi 70 e çekmemiz mümkünmüü. vücut kitle indeksine göre max olmam gereken kilo 70 miş bende artık bu işi başarabileceğimin farkında olduğuma göre en fazla 70 olmak istiyorum

Elbette mümkün bitanem ama istersen ilk hedefine in sonra çekelim ne dersin daha çok motive olursun

Bamyayı hiç sevmem kurutulmuşunu hele ben almayayım alana da mani olmam ama annem bayılır.Kuru bamyayı sıcak suda önce bir taşım kaynatırız biz kuzum sonra yemeğini yaparız

bezelyenin g.i si yüksek o yüzden acıkman normal tatlım.Kahvaltıdan önce hem 2 bardak su hem kiraz sapı ve form çayı çok değil mi bitanem en azından form çayını sonraya bırak tatlım acıkman muhtemelen ondandır

Maşallah cecomm güle güle kullan banyo bitince harika olacak eminim yorgunluğuna değmiş

Kahvaltıda yeşillik yemene bayılıyorum cadıcımm spor dinlenme günüydü sanırım

kırmızı pancar kışın hemen hemen her öğünde yerim ama turşusunu kansızlığa birebir bir sebze hakikaten

slm kızlar nasılsınız bakalım ben baya bır hastayım fena grıp oldum

Geçmiş olsun meleğimm

geçmiş olsun bende üç gündür boğuşuyorum allah şifa versin

Hem nur hem sen aman şu grip meleklerimden uzak dursunikinize de çok geçmiş olsun

Afiyetolsun cecom bir simiti hakettin kahvaltın az geldi bana yine

sağlık olsun meleğim en azından akşam dengelemeye çalışmışsın sporunu da yapabilmişsin ama yine de alışkanlık haline gelmesin

ilk zamanlar çok işime yaradı water your body sonrasında alışkanlık haline geldi şimdi kullanmıyorum çünkü su vazgeçilmezim oldu.Hayır bitanem diğer içtiğin sıvılar suyun yerini tutmuyor
89,4x0,033=2,95 water a güven

Alışana dek çok faydasını göreceksin hemen indir bence balım

Afiyetolsun canım patates dilimbisküvi bunlar sana minik kaçamaklar gibi gelebilir tatlım ama kaçamak kaçamağı getirirTatlı isteği omega 3 eksikliğinde fazla olabiliyor omega 3 almaya başlarsan bu isteğin geçer bitanemÇok tatlı isteğin olursa 1 bardak sütle 1 kuru inciri çırp en masum tatlı

menümü yazıp kaçıcam vize haftası geldi çattı kapıda
Sabah:2 yumurta haşlanmış,zeytin,peynir,1 hurma
Akşam:ızgara köfte,salata,2 havuç
spor:1 saat 15 dk yürüyüş
su:3 lt

herkese iyi geceler

Kaç kaç kuzum senin saniyelerin bile değerli şu an buna rağmen her gün düzenli gelip menülerini yazdığın için teşekkür ederim

Dünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam pırasa,salata ayran
2 Türk kahvesi,2 yesil cay,2 maden suyu
150 mekik,100 Squat,10 dk sworkit kardiyo

ben böyle menülerini seviyorum

Diğer sıvılar suyun yerini tutmuyor meleğim hatta çay içerken bile 1 bardak çay içtin diyelim hemen ardından 1 bardak su içip 2.bardağa öyle geçin diyor uzmanlar

Gecenin bu saatinde leptin çalıştırmak yerine uyanık Olduğum icin kaptan kızacak:)
Iyi geceler kızlar:)) sanki buranın Anahtarı bende ben kapatıyorum gündüzcüler acıyo

Anlaşılan paşamız annesini uyutmadı Mazeretin çok tatlı kızamamki

Cumayı iple çekiyorum cecommm azcık ipucu versennn

İnşallah bir an önce başlayabilirsin spora leylacım sadece yedikleirmize dikkat etmekle sporsuz zor gidiyor malesef

Ne güzel bir etkinlikmiş katılmakla çok iyi etmişsin

Dünkü menüm
Kahvaltı: 1 kahvaltılık pizza
Öğle: 1 karamel latte, 1 çikolatalı açma
İkindi : 2 yeşil elma
Su: 0.5 litre
Spor: Yok

Günaydın dün biraz kaçamaklı gecti bugün tekrar toparlanıyorum 3 kilo verene kadar dışarı ve misafir istemiyorum artık tabi tanrı misafirine sözüm yok

Öyle bir şansımız yok efserimmmm irademizi kullanacağız

Bravoooo deryacımmm akşama dek yoruluyorsun bir nevi spor sayalım menülerin süper cnmm ama su azBu saatleri bende sevemedim bir bakıyorum saat 23,00 olmuş

ya derya yaaa senı gorunce ne alakaysa amaaann bre deryalar sarkısı gelıyor aklıma ıcımden bagıra bagıra soyluyorum

Ne güzel meleğim söyle kuzummm
yahu kılzar nerlerdesiniz

gelemedik ki tatlım dün hastahane turşumu çıkardı bugünde malum elektrikler kesik şarjım bitecek diye 3 g de açamadım

Aman cecom sorma fena bağımlı olmuşuz çay yapmak için kettle a hahve için elektrikli cezveye gittim kaç kez

Bu gün midem alak bulak kızlar diyet miyet gitti çok kurallı yemedim ama diyette yaptım sayılamaz

Sen yaz bakalım hele neler yedin ona göre cezanı hesaplayalım

Bugünkü menum
Sbh bir dilim Ananas
Öglen yarım tabak pırasa
Aksam yemekten önce bi bardak maydonoz suyu (1 limon ile)
Ispanak,salata,ayran
1 Türk kahvesi,2 maden suyu,2 bitki çayı
160 mekik,100 Squat,10 dk kardiyo

Afiyetolsun canım sadece ananas yetmedi doğal olarak

Sbh 10 da giden elektrik aksam 7 de geldi..sularda yoktu... Ne kadar gariban kaldım :) alışmışız Herşeyin kolayına elektrik ve su herseymiş

Bizim 7 de geldi 20 dk kadar durdu tekrar gitti .Sizin su da yokmuş elektriksiz durulabiliyor bir derece ama susuz hakikaten çok zor

**Nisan
Listesi**

battaniye1: 77,5***************>
BayilanBayilana : 87,5**********>
Bulbul-e Bismil: 89,4***********>
Ebwam: 125,8****************>
Efser : 71,9******************>
irem-ozge: 82,2*************>
leyla_34 : 55,9**************>
rengarenknesli: 75,8**********>
makres76: 64****************>
sekerkiz67: 83,2*************>
baldandane: 97**************>
45derya45: 82,4*************>
miss_wong: 73,8**************>
oynakbasi34: 109,2***********>
morcadıyesilyarasa: 50,3*******>

Meleklerim Nisan ayı sonu için kendinize ulaşabileceğiniz makul hedefler koymanızı rica ediyorum üstteki mesajı alıntılayarak hedeflerinizi yazın şekerler.Hedeflerini tutturamayanlar sırayla her hafta takım listesini hazırlayıp paylaşım alanında paylaşacaklar minimum hedef mevcut kilonuzun %2 si

tşkler kaptanım salgın var gercekten ve bu grıp kolay kolay gecmıyor süründürüyor valla

günaydın momiçeler...

şimdi içinizden momiçede ne yeaahhh?? manyak mı bu kız tuhaf tuhaf isimler söylüyor diyeceksiniz? sakın yok oyle düşünmedik demeyin söylediklerinizi duyar gibiyim
neyse şaka bir yana eşim pomak bulgarıstan göçmeni onlar pomakça konuşurlar.. bu kelimeyi ondan öğrendim anlamıda kızlar demekmiş
geçen size günaydın kısçeler diyodum ağzımdan sesli çıkmış bugunde momiçeler desene dedi aaa dedım o ne demek anlamını deyınce hıh dedım oldu bu ıs hemen yazayım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün gece geç saate kadar banyoyu boşaltıp bir kısmını attık ( sağ olsun eşim lazım olur diye herşeyi saklamış küçük tuvalete 2 şişe yaprak bile çıktı ardiye olarak kullandığımız küçük tuvalette ( içine eşim kocaman raflı bir dolap yapmıştı hiç kullanmıyoruz diye )
Resmen yorgunluktan öldüm yattığım yeri bile hatırlamadım
Eşime bir ara valla şimdiden pişman oldum dedim nasıl gülüyor aşkım sonuç güzel olacak nasılsa artık kalan işler ustanın biz en son temizliği birlikte yaparız diye

Usta henüz piyasada yok ama birazdan gelir sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…