Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tam senı soruyordum kıııı geldın kolay gelsın cnm valla tadılat deyınce arkama bakmadan kacıyorum esım ıc dekorasyoncu tutturdu ev alırken tadılat ısteyen ev dıye aldık evın dort duvarı kaldı hepsını yıktık söktük kendımız yenı bastan yaptık bıktım o yuzden hemde hıc usta tutmadan a'dan z'ye herseyı kendımız yaptık

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün gece geç saate kadar banyoyu boşaltıp bir kısmını attık ( sağ olsun eşim lazım olur diye herşeyi saklamış küçük tuvalete 2 şişe yaprak bile çıktı ardiye olarak kullandığımız küçük tuvalette ( içine eşim kocaman raflı bir dolap yapmıştı hiç kullanmıyoruz diye )
Resmen yorgunluktan öldüm yattığım yeri bile hatırlamadım
Eşime bir ara valla şimdiden pişman oldum dedim nasıl gülüyor aşkım sonuç güzel olacak nasılsa artık kalan işler ustanın biz en son temizliği birlikte yaparız diye

Usta henüz piyasada yok ama birazdan gelir sanırım

İnşallah adaşım valla hem çok yoruldum hemde gözümde büyüdü bütün işler hayır bütün kapılarda değişecek ve eğer kapılar bir iki hafta sonra gelirse ( ki umarım öyle birşey olmaz ) tam temizlik bitti derken tekrar pislik çıkacak Eşim bugün gidip Yapı marketine gidecekti sormak için

Eksi dediysem öyle çok büyük bir rakam değil ama ben yinede sevindim sonuçta her gram benim için önemli

Sorma dediğin gibi bende hep ay kettelde su kaynatıp bir kahve içeyim bari dedim hatta her odaya girdiğimde ışığa gitti elim Aman RAbbim uzun süre göstermesin tekrar öyle bir kesinti

**Nisan
Listesi**

battaniye1: 77,5***************>
BayilanBayilana : 87,5**********>
Bulbul-e Bismil: 89,4***********>
Ebwam: 125,8****************>
Efser : 71,9******************>
irem-ozge: 82,2*************>
leyla_34 : 55,9**************>
rengarenknesli: 75,8**********>
makres76: 64****************>
sekerkiz67: 83,2*************>
baldandane: 97**************>
45derya45: 82,4*************>
miss_wong: 73,8**************>
oynakbasi34: 109,2***********>106 kg
morcadıyesilyarasa: 50,3*******>

Anammmm benim eşimde pomak
RAhmetli Babannesi bana öğretecekti pomakça ( eşim bilmez ancak tek cümle ) ama kadıncağızın ömrü vefa etmedi
Bizde bir tek evde biri hapşırdığında hemen çista posta kote deriz hatta benim küçük kuzu bile alıştı öyle diyor hapşırana
Anlamıda Küçük tıksırıklı kediymiş eşimin rahmetli babannesi hep derdi anlamınıda o söylemişti bana

dün ki menüm

31 MART 2015 SALI

SABAH
uyanır uyanmaz ılık limonlu su
1 parça peynir
7 zeytin
1 haşlanmış yumurta
kuzukulağı

nane
maydanoz
yeşil çay

SPOR: mecburi off oldu maalesef

AKŞAM
soslu tavuk
sebze sote
salata

sıvı:1,8 lt

Normalde biz herşeyi kendimiz yaparız badana da dahil hatta akrabalar bile ara ara ay şu yapılacak nasıl yaparız dediğinde eşim canı isterse hadi biz yaparız der ( o usta ben çırak bazen didişe didişe olur ama zevkli olur )
Ama bunla uğraşmak istemedi daha doğrusu iş yerinden iznini bunun için harçamak istemedi normalde eşim daha evvel marangozlukta yaptı ve herşeyi yapar ( kapıda dahil ) ama malzemeler hazır daha uygun olunca vaktim boşa gitmesin bari dedi ama tabi dağınık evde ben oturmak zorundayım bırak lavabo olayını usta ayarlayacakmı bilmiyorum olmadı her akşam Annemin evine gideceğiz kalmaya ( nasılsa o yok şu anda ve sokağın başı ) gündüzde komşuyla idare ederiz

hahahaha yok bızımkının ana dılı pomak.. hatta koylerınde kı hepsı pomaktır hep pomakca konusurlar.. bende artık konusulan cogu seyı anlayabılıyorum da konustugum tek tuk kelıme vardır..

aaa aynı bız ben fayansları soktup delınecek duvarları darbelıyle deldım alcı cektım badana yaptım esımde dekore ettı asma tavan vs... sız nerde oturuyodunuz.. esının koyu nere

Kolay gelsin evin icinde tadilat cokzor
oluyo ama bittigi zaman tum yorgunluklara degiyo allah yardimcin olsun

aaa aynı bız ben fayansları soktup delınecek duvarları darbelıyle deldım alcı cektım badana yaptım esımde dekore ettı asma tavan vs... sız nerde oturuyodunuz.. esının koyu nere

Canım biz İstanbuldayız ( Eyüp ) Eşiminde köyü İstanbula bağlı Istranca köyü ( artık Binkılıç diye geçiyormuş )
Eşim tam bir pomak ( inat bakımından ) tabi elinden de her iş gelir benimde elim yatkın olunca bizde herşeyi birlikte yaparız Maalesef benim uyuz KV hep Kpnin ailesiyle sorunlu olduğu için senelerce hiç eşimi bile onlara yaklaştırmamış ( küs olduğu dönemlerde ) o yüzden hiç öğrenememiş ama benle evlendikten sonra daha sıkı olduk halalarıyla hatta anasını bile okadar sık görmüyor diyebilirim

Kolay gelsin evin icinde tadilat cokzor
oluyo ama bittigi zaman tum yorgunluklara degiyo allah yardimcin olsun

Allah razı olsun canım valla bu saat oldu hala yok uyuz usta artık keyfi gelecekte iş başı yapacak
Sanırım dünkü elektrik kesintisi yüzünden başka evde olan işi bitmedi o yüzden gecikti ama en azından haber vermesini beklerdim gelmeyeceksede ( tabi bellide olmaz belki her an gelir )

ahhh kaptanım bugünde aynı menüyle gelmek isterdim ama sabote edildi günüm çok fenaaa

günaydın canımmmm

benımkınınde ve benımde elımden her ıs gelır... zaten bızımkının koyu ızmırde pomak koyu olarak bılınır ızmırın bayındır ılcesının çınardibi köyü kavakalan olarak da bılınır.. o koyde herkes pomak ve herkes pomakca konusur ama cok guzel konusmaları hararetlı hararetlı benımkı koyde dogup buyudugu ıcın anadılı pomakca ama cok sevıyorum koyu herhafta gıdıyoruz bayılıyorum pomaklara... köklerıne baksak belkı akraba cıkabılırız

gayet güzel canım menüm sık olmadıktan sonra lavaşa izin var zaten

evettt elektrik kesintisi olmadan menümü yazayım hemen (sabote edilmiş bir gündü dün)

sabah :2 yumurtalı karatay kahvaltım

öğle : annem dün fırın böreği yapmış işyerinde kızlarda biz tel. konuşurken duydular anneme takıldılar oda dururmu hemen bir tepsi daha yapıp göndermiş, bahçedende otları toplamış ıspanakla karıştırmış nefissss bir koca tepsi sıcak börek zayıflama çabalarında 2 kişiyiz işyerinde ikimizde gümmmmm çöktük kaldık..
3 DİLİM yedim daha bişey yemedim tabi ama gitti

akşam: tavuk ciğeri zeytinyağında soteledim, biz bardakta ayran
saat 9 da da 3 tane yulaflı bisküvi (kızımla karanlıkta çay keyfi yaptık)

Ben de bol Otlu herseyi seviyorum unla karıştırılmış olsada anneciğinin ellerine saglık
Hakkaten cok sükür halimize teknolojinin Herşeyinden yararlanıyoruz...bi inerken asansör kullanmıyorum o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…