- 10 Mart 2008
- 1.176
- 3.737
- 683
Cok tanıdık geldi bu bölümSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün gece geç saate kadar banyoyu boşaltıp bir kısmını attık ( sağ olsun eşim lazım olur diye herşeyi saklamış küçük tuvalete2 şişe yaprak bile çıktı ardiye olarak kullandığımız küçük tuvalette ( içine eşim kocaman raflı bir dolap yapmıştı hiç kullanmıyoruz diye )
Resmen yorgunluktan öldüm yattığım yeri bile hatırlamadım
Eşime bir ara valla şimdiden pişman oldum dedim nasıl gülüyor aşkım sonuç güzel olacak nasılsa artık kalan işler ustanın biz en son temizliği birlikte yaparız diye
Usta henüz piyasada yok ama birazdan gelir sanırım
benımkınınde ve benımde elımden her ıs gelır... zaten bızımkının koyu ızmırde pomak koyu olarak bılınır ızmırın bayındır ılcesının çınardibi köyü kavakalan olarak da bılınır.. o koyde herkes pomak ve herkes pomakca konusur ama cok guzel konusmaları hararetlı hararetlıbenımkı koyde dogup buyudugu ıcın anadılı pomakca ama cok sevıyorum koyu herhafta gıdıyoruz bayılıyorum pomaklara... köklerıne baksak belkı akraba cıkabılırız
Cok tanıdık geldi bu bölümbizim de kullanılmayan ebeveyn banyosu öle,benimkide önce anası kılıklı bişi atamazdı ama şimdi öle degil benim yolumu hak yolunu buldu ama ardiye gibi kullanmak icin birebir.benimkide kendinden raflı benden öncekilerde amaç dışı kullanmıslar ama kendi evim olunca +1 oda istiyorum banyoda banyo olarak kalsın
Şart BencedeValla hep diyorum evimizi alırken hiç ilerisini düşünmedik hani ilerde çocuğumuz olur falan diye ( nişanlıyken almıştı benim ailem evi bize ) büyük kızım hep söylennir hatta keşke bir oda daha olsa ( ki kendilerine ait odaları var ama iki cadıda ayrı oda istiyor ) geçmişte oturma odamı çocuk odası yaptım sırf büyük istedi diye ve salonu günlük kullanıyorum tabi şimdi ufaklıkta odaya ortak olunca bir kavgadır gidiyor o diyor sen git benim odam öbürü diyor banane sen git ben senden önce doğdumhani 3 + 1 olsa ikiside yine 2 odaya el koyacak çocuk odaları için ve benim için değişen birşey olmayacak heeee bir tek ebeveyn banyolu olmasını çok isterdim yatak odamın anam bizimkiler hacı yatmaz biri uyusa diğeri uyumaz ebeveyn banyosu şart
Neslim sen takımdan ayrıldınmı, hem üzüldüm hemde senin adına sevindim canım. Hayırlı olsun. Yokluğun belli olacak ama sen ihmal etmezsin burayı. Kaptanlığın da altından çok güzel kalkarsın eminim.iyi akşamlar kızlar
iyi dilek temennileriniz için teşekkur ederim hepinize tabiki uğrucam sizi çok seviyrum
Geçmiş olsun nurum, iyileşebildin mi bari?slm kızlar nasılsınız bakalım ben baya bır hastayım fena grıp oldum
tsk kuzum yok nerdeee gece ateşlenıp durdum ses de kotuGeçmiş olsun nurum, iyileşebildin mi bari?
sağol makresim tabiki geliyorum bırakmam sızıNeslim sen takımdan ayrıldınmı, hem üzüldüm hemde senin adına sevindim canım. Hayırlı olsun. Yokluğun belli olacak ama sen ihmal etmezsin burayı. Kaptanlığın da altından çok güzel kalkarsın eminim.
ay cecom sıkma canını boyle durumlarda dunya sana karşıymış gibi hissedersin beklicen mecburKızlarrrrrr
Şu anda resmen çıldırabilirim
Şerefyoksunu usta bozuntusu sonunda telefona cevap vermiş
Neymiş efendim bize daha iki gün önce yarın bile başlarım diyen adam bizi unutmuş işte maaşlı işe girmiş hesaptaDaha pazartesi akşamı bizle konuştuğunda abi uzun süre inşaat işi de yokken hemen yarın bile başlarım demişti hata bende abi nasıl boşaltalım şimdi sabaha kadar banyoyu sen iyisimi bir gün sonra yani bugün için gel dedim oda merak etme yenge çarşamba sabahı erkenden gelirim dedi
Kesin yalan söylüyorsonuçta bir yere sen iş için başvurduysan onuda söylersin abi bak ben bir yere baş vurdum oradan haber bekliyorum ama o arada yaparım dese inanırım ama üzerine basa basa uzun bir müddet işim olmayacak dedi
Ben birde sabahın 6sında kalkıp cıkkım yiyesice aç kalmasın diye yufkadanda olsa börek yaptım çayın yanına veririm diye
Şimdi kaldık açıkta göçebeler gibi her yer her yerdeEşim deminden beri yeni usta bulmaya çalışıyor telefonlada olsa sinirlerim fena bozuldu nasıl bir aksiliktir bu anlamadım gitti ama bundada bir hayır var demek istiyorum Ya adama ödemesini yapsadıkta yarım bıraksaydı yada hiç gelmesedi daha çok kudururdum
bızımkılerde hem kendı aralarında konusuyorlar bıdı bıdı sonra usenmeyıp bana cevırı yapıyorlar tek tek okadar sevıyorlar konusmayıvalla bir kurçalamak lazım Aslında bende bayılıyorum pomakça konuşmalarına
Biz evleneceğimiz zaman köye nikah davetiyesi götürmeye gitmiştir eşimin rahmetli babannesiyle ( büyük halalar falan vardı orada )
Kadıncağız beni ilk kez gördü önce bir yukardan aşağı süsdü rahmetli babannesi bu alaman diyince ( Almanyalı diyeceğine ) kadın gözümün içine baka baka bu gavur mu yani türkçe biliyormu dedi resmen
Sonra bir başladılar Pomakça konuşmaya gelin görümce anammmmmm nasıl hararetli üstelik çaktırmadan bana bakarak konuşuyorlareşime o zaman dedim len bunlar beni çektiştiriyor sanırım diye
Tabi ne konuştuklarını tam öğrenemedim ama nereden buldu bu kızı falan diye sormuş sanırım
keşke bende öğrenebilsem cidden çok hoşuma gidiyor pomakların aralarındaki konuşma hali
Valla hep diyorum evimizi alırken hiç ilerisini düşünmedik hani ilerde çocuğumuz olur falan diye ( nişanlıyken almıştı benim ailem evi bize ) büyük kızım hep söylennir hatta keşke bir oda daha olsa ( ki kendilerine ait odaları var ama iki cadıda ayrı oda istiyor ) geçmişte oturma odamı çocuk odası yaptım sırf büyük istedi diye ve salonu günlük kullanıyorum tabi şimdi ufaklıkta odaya ortak olunca bir kavgadır gidiyor o diyor sen git benim odam öbürü diyor banane sen git ben senden önce doğdumhani 3 + 1 olsa ikiside yine 2 odaya el koyacak çocuk odaları için ve benim için değişen birşey olmayacak heeee bir tek ebeveyn banyolu olmasını çok isterdim yatak odamın anam bizimkiler hacı yatmaz biri uyusa diğeri uyumaz ebeveyn banyosu şart
hahahha bırde usta bırden gelıyomus sızeee 1 nısannn deyıp ıse baslıyomus hahahah amma komık olurduKızlarrrrrr
Neymiş efendim bize daha iki gün önce yarın bile başlarım diyen adam bizi unutmuş işte maaşlı işe girmiş hesaptaDaha pazartesi akşamı bizle konuştuğunda abi uzun süre inşaat işi de yokken hemen yarın bile başlarım demişti hata bende abi nasıl boşaltalım şimdi sabaha kadar banyoyu sen iyisimi bir gün sonra yani bugün için gel dedim oda merak etme yenge çarşamba sabahı erkenden gelirim dedi
Kesin yalan söylüyorsonuçta bir yere sen iş için başvurduysan onuda söylersin abi bak ben bir yere baş vurdum oradan haber bekliyorum ama o arada yaparım dese inanırım ama üzerine basa basa uzun bir müddet işim olmayacak dedi
Ben birde sabahın 6sında kalkıp cıkkım yiyesice aç kalmasın diye yufkadanda olsa börek yaptım çayın yanına veririm diye
Şimdi kaldık açıkta göçebeler gibi her yer her yerdeEşim deminden beri yeni usta bulmaya çalışıyor telefonlada olsa sinirlerim fena bozuldu nasıl bir aksiliktir bu anlamadım gitti ama bundada bir hayır var demek istiyorum Ya adama ödemesini yapsadıkta yarım bıraksaydı yada hiç gelmesedi daha çok kudururdum
Geçmiş olsun cecom, yeni usta bulursunuz sıkıntı etme. En azından hiç başlanmadığı için daha rahat olursun. İnşaat pisliği olsa çok zor olurduKızlarrrrrr
Çok salgın var nurum, dikkat et. İnşallah hemen geçertsk kuzum yok nerdeee gece ateşlenıp durdum ses de kotu
İnş da makresım cok ınatcı hıc gecıcege benzemıyorÇok salgın var nurum, dikkat et. İnşallah hemen geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?