Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

5 ay sonra diyetisyene gittim, Benim tartımda hala 64 olmama rağmen doktorun tartısında 65 çıktım. 3 kilo ödem varmış. Ödemi atamazsan yağ yakamazsın dedi. Niye bu kadar ödem oldu bilmiyorum. Bu hafta yine listeye giremeyeceğim gibi. Ama doktorumun dediği 2 haftada 3 kilo verirsin dedi. 14 nisanda kontrolüm var ve 3 kilo vermem gerekiyor. 2 gündür öğlen yemekten önce 40 dak açık hava yürüyüşüne başladım. 12:30 gibi de öğle yemeğimi yiyorum. Yine yanımda getiriyorum artık. Yemekhanede yemeyeceğim. Ben yine kendi tartımdaki kiloyu bildirim yaparım.

Tekrar menü yazmaya başlayayım
Pazartesi
Kahvaltı yok diyetisyene gittim

Öğle balık salata (son kez iş yerinde yedim ama balık kızartmaydı)

Ara 2 hurma

Akşam fırında balık salata
Su 3 litre spor yok
-------------------------------
Salı
Kalkınca 6:30
2 bardak su+1 kuru incir

Sabah 7:30
2 kk beyaz peynir üzerine bol maydanoz
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz
1 dilim tam buğday ekmeği
yeşillik üzerine elma sirkesi

Ara 10:30
2 hurma+1 bardak yeşilçay

Öğle 12:30
Tavuk haşlama salatama kattım yedim
1 dilim t.buğday ekmeği

Ara 15.30
2 grisini+1 bardak ayran

Akşam 18:00
1 kepçe çorba
6 kaşık karnabahar haşlama
4 kaşık yoğurt
1 dilim t.buğday ekmeği

Ara 20:00
yarım elma

Su 3 litre, spor 40 dak yürüyüş

bu usta milletiyle evlere temizliğe giden hanımlar aman yarabbim bunlardan randevu alcan diye bi göbeğin çatlar,bide işi yaptıracan diye madem ki mesleğin bu ,adam gibi zamanını bildirirsin ay senin kadar sinirlendim ha

neyse canını sıkma inş. herşey yoluna girer

Kızlarrrrrrrrr

Ay bugün iyice dengesiz oldu duygularım
Eşim sağ olsun işten kaçmış gelmiş yarım saatliğine ve tekrar bizim mütahiti aramış abi mahalledeyim hani usta akşam gelecekti ama vakti varsa şimdi gelsin görsün banyoyu demiş

Sağ olsun Abi hemen geldi ve bize neyi nasıl yapmak istediğimizi öğrendikten sonra o şerefyoksunu ustadan az daha aşağı fiyat verdi
Önce cuma başlarız falan dedi sonrada yaw bekletmeyelim sizi ben yarın bir elemanla gelip hemen en azından şu kırım işini bitireyim dedi
Sanırım iki kişi çalışacak ve bu durumda inşallah çok daha çabuk biter diye umuryorum

Bu arada gelen Abi bu binanın inşaatındada çalışmış ve hangi boru nereden geçiyor hepsini ezbere biliyor yani daha az sorun çıkar diye düşünüyorum

Valla baya bir rahatladım yarında tadilat başlıyacağına göre birazdan küçük kuzumu fırsat varken yıkıyayım dün sular az akıyor diye yıkayamadım Annemde yıkarım diyordum eziyetten kurtuldum

hahahha bırde usta bırden gelıyomus sızeee 1 nısannn deyıp ıse baslıyomus hahahah amma komık olurdu

Bende o zaman herhalde ay ustacığım bence yöğmiyen az %100 zam yaptım dedikten sonra merdaneyla kovalarım
O adam bedava yapacağım dese artık benim evime giremez

Sağ olasın Ayşemmmm valla baya zorlu başladı ama sonu güzel olacak inşallah

hahaohahahaha hadı gozun aydın bak daha ucuz yaptıracaksın

hahaohahahaha hadı gozun aydın bak daha ucuz yaptıracaksın

Sorma valla çok rahatladım üstelik adam diğerinden çok daha fazla işi üstlendi yoksa peteğin yerini değiştirmek için ayrı usta, tesisat için ayrı usta gelecekti ama adam ben hallederim gerek yok dedi üstelik duşakabin ücretinide yarı yarıya düşürdü Fayans üzerine yapalım daha güzel ve sağlam olur dedi hatta biz aşağı su gider diye endişelenince ben hallederim özel bir uygulama yapıcağım dedi bu durumda sadece camı kalacak duşakabinin

Allah ıyı kalbınızın karsıulıgı cıkarmıs karsınıza

selam güzelleriiiimmmm
uzun zamandır leslie yapmıyordum bir aydan fazladır zaten yaptığım zamanda ancak 1 mil yapabiliyordum ağrım artıyordu hatta bir mile bile zor dayanıyordum ah bi bitse diye düşen tempoyla bir milin sonuna geliyordum neyse bugün dedim leslie ne zamandır yapmıyorum leslie yapayım açtım yine bir mil yapmayı planlayarak aaa bi baktım çabucak geldi bir milin sonu devam edeyim dedim yapabildiğim yere kadar ve az önce iki mili tamamladııımmmm bu benim için çok sevindirici bişey spor yaptıkça ve zayıfladıkça bedenimde meydana gelen değişiklikleri görmek büyük mutluluk gerçi ikinci milin son beş dksında baya yorulduğumu hissettim eskiden bir milde olduğu gibi bakalım ne zaman ikinci milinde bittiğini farketmiycem

tamamdır kaptanım önce 80 sonra 70 hatta sonra bide bakmışım 65 aaay ne güzel olur

insanın önce kafasında bitirmesi gerekiyor yoksa olmuyor bende çok kolay tutamıyorum boğazımı ama sonrasında pişman olacağım için ki oluyorum da çoğunlukla ya yemiyorum ya da sadece hevesim geçsin diye bir lokma alıyorum. canım ben ne zaman diyete başlasam bir kaçamak eşliğinde bırakırdım ve gerçekten pişmanda olmazdım aynı senin söylediklerini yaşıyordum ama bianda bişey oldu kafaya dank etti sen henüz o kırılma noktasını yaşamamışsın

geçmiş olsun tatlım evde tadilat zor bide böyle ortada bırakmış sizi işi uzatmış olcak iş değil ayıp bişey ama dediğin gibi elbet vardır bir hayır sıkma sen canını belki işi daha iyi olan bir usta bulucaksınız ki en kısa zamanda da bulursunuz inş

ayyy bulmuşsunuz bile canım çok sevindim bak daha da iyi olmuş hadi gözün aydın

gelelim bülbülün dünkü menüsüne
sabah: karatay kahvaltısı fazladan sadece bir tatlı kaşığı tahin
öğle: bir havuç, sütlü kahve
ara: bir muz, bir bardak kola, bir parça ekmek ( üşütmüşüm kızlar karnım midem çok fenaydı bütün günüm lavobada geçti bunları oyüzden yedim)
akşam: yeşilmercimek yemeği, bulgur pilavı, yoğurt
su: 2,5 lt

aynen öyle kaptanım dün bizim apartmanda int genel olarak çok yavaştı o yüzden gece gelemedim
tüm dengemizi bozdu bu teröristler Allah kötü emellerine ulaştırmasın
ay evet kaptanım sabır acıdır meyvesi tatlıdır sözünü sürekli söylüyorum
ah yaz gel artıkk

tabiiki kaptanım gelicem hem kendimi de kontrol ediyorum böylece asıl ben takımda olmadığım halde menülerime yorum yaptığınız için herkese çok teşekkürler başta biricik kaptanıma

çok büyük hedef koymayacağım çünkü regl olma ihtimalim var 73.4 diyorum

ben geldim okuldan erken çıktık haftaya sınavlar var diye acıdı hocamız
dün gelemedim int çok kötüydü
dünkü menüm
Sabah:kk kahvaltısı (yumurta,zeytin,peynir 2 domates)
Akşam:Balık,salata,1 hurma
spor:1 saat 15 dk saat yürüyüş
su:3.4 lt

bugün:
Sabah:kk kahvaltısı+1 hurmalı
Akşam:tavuk,salata,tarçınlı yoğurt(cnım tatlı istiyo çok fena bu ara regl olcam kesin bir iki güne
spor:1.5 saat yürüyüş
su:3 lt

öpüldünüz

kaptanım ben baya tırsdım çok mu büyük hedef koydum ben herkes baya temkinli davranmış.korkmaya başladım verebilirmiyim acaba

**Nisan
Listesi**

battaniye1: 77,5***************>76
BayilanBayilana : 87,5**********>
Bulbul-e Bismil: 89,4***********>87
Ebwam: 125,8****************>
Efser : 71,9******************>
irem-ozge: 82,2*************>
leyla_34 : 55,9**************>54,5
rengarenknesli: 75,8**********>
makres76: 64****************>
sekerkiz67: 83,2*************>
baldandane: 97**************>93
45derya45: 82,4*************>
miss_wong: 73,8**************>
oynakbasi34: 109,2***********>106
morcadıyesilyarasa: 50,3*******>

içimden 85 yada 86 demek geliyor ama ya yine haftada 200 gr a düşerse verme hızım diye tırstım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Yine ben geldim

Şükür aldıklarımızın hepsi geldi, eşim mecbur taşıdı yukarı ( meğer sadece kapıya kadar getiriyorlarmış )
Yarında Allahın izniyle başlar inşallah şu tadilatta rahatlarım

iyi akşamlar güzeller yine denk gelemedim sizlerle pek sessiz burası
bugünkü menüm
sabah: nefis bir karatay kahvaltısı
öğle: bir avuç kadar çilek, bir kupa sütlü kahve
akşam: barbunya yemeği, yoğurt, havuç salatası, 2 kaşık bulgur pilavı
su: şimdilik 2,5 lt
spor: 25 dk egzersiz, 2 mil leslie

1 nisan çarşamba menü ve program
sabah kalkar kalkmaz 2 bardak su
7:30 8:30 arası yürüyüş
kahvaltı:2 yumurta tereyağında omlet ceviz peynir domates maydanoz kırmızı biber 2 adet zeytin çay
öğle 1 kase yoğurtlu çorba ,havuçlu domatesli maydanozlu orta boy bi salata
akşam:4 adet köfte 2 yada 3 çatal ancak aldığım patates kızrtması 1 kase yogurtu çorba domats söğüş
2lt su

A.S. tatlım hayırlı olsun en kısa zamanda biter inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…