Kızlarrrrrr
Şu anda resmen çıldırabilirim
Şerefyoksunu usta bozuntusu sonunda telefona cevap vermiş
Neymiş efendim bize daha iki gün önce yarın bile başlarım diyen adam bizi unutmuş işte maaşlı işe girmiş hesaptaDaha pazartesi akşamı bizle konuştuğunda abi uzun süre inşaat işi de yokken hemen yarın bile başlarım demişti hata bende abi nasıl boşaltalım şimdi sabaha kadar banyoyu sen iyisimi bir gün sonra yani bugün için gel dedim oda merak etme yenge çarşamba sabahı erkenden gelirim dedi
Kesin yalan söylüyorsonuçta bir yere sen iş için başvurduysan onuda söylersin abi bak ben bir yere baş vurdum oradan haber bekliyorum ama o arada yaparım dese inanırım ama üzerine basa basa uzun bir müddet işim olmayacak dedi
Ben birde sabahın 6sında kalkıp cıkkım yiyesice aç kalmasın diye yufkadanda olsa börek yaptım çayın yanına veririm diye
Şimdi kaldık açıkta göçebeler gibi her yer her yerdeEşim deminden beri yeni usta bulmaya çalışıyor telefonlada olsa sinirlerim fena bozuldu nasıl bir aksiliktir bu anlamadım gitti ama bundada bir hayır var demek istiyorum Ya adama ödemesini yapsadıkta yarım bıraksaydı yada hiç gelmesedi daha çok kudururdum
hahahha bırde usta bırden gelıyomus sızeee 1 nısannn deyıp ıse baslıyomus hahahah amma komık olurdu
Hayırlı günler kelebeklerim
@askrhpozitif mervem canım hadi hayırlısı bebişin bir kaç güne sağlıcakla kucağında olacak inşallahrabbim bir avazda kurtarsın inşallah
oynakbasi34 rabbim kolaylık versin canım zorluklarını çekiyorsun ama bittiğinde inşallah değecek
hahaohahahaha hadı gozun aydın bak daha ucuz yaptıracaksınKızlarrrrrrrrr
Ay bugün iyice dengesiz oldu duygularım
Eşim sağ olsun işten kaçmış gelmiş yarım saatliğine ve tekrar bizim mütahiti aramış abi mahalledeyim hani usta akşam gelecekti ama vakti varsa şimdi gelsin görsün banyoyu demiş
Sağ olsun Abi hemen geldi ve bize neyi nasıl yapmak istediğimizi öğrendikten sonra o şerefyoksunu ustadan az daha aşağı fiyat verdi
Önce cuma başlarız falan dedi sonrada yaw bekletmeyelim sizi ben yarın bir elemanla gelip hemen en azından şu kırım işini bitireyim dedi
Sanırım iki kişi çalışacak ve bu durumda inşallah çok daha çabuk biter diye umuryorum
Bu arada gelen Abi bu binanın inşaatındada çalışmış ve hangi boru nereden geçiyor hepsini ezbere biliyor yani daha az sorun çıkar diye düşünüyorum
Valla baya bir rahatladım yarında tadilat başlıyacağına göre birazdan küçük kuzumu fırsat varken yıkıyayımdün sular az akıyor diye yıkayamadım Annemde yıkarım diyordum eziyetten kurtuldum
Bende o zaman herhalde ay ustacığım bence yöğmiyen az %100 zam yaptım dedikten sonra merdaneyla kovalarım
O adam bedava yapacağım dese artık benim evime giremez
Sağ olasın Ayşemmmm valla baya zorlu başladı ama sonu güzel olacak inşallah
hahaohahahaha hadı gozun aydın bak daha ucuz yaptıracaksın
Allah ıyı kalbınızın karsıulıgı cıkarmıs karsınızaSorma valla çok rahatladım üstelik adam diğerinden çok daha fazla işi üstlendi yoksa peteğin yerini değiştirmek için ayrı usta, tesisat için ayrı usta gelecekti ama adam ben hallederim gerek yok dedi üstelik duşakabin ücretinide yarı yarıya düşürdü Fayans üzerine yapalım daha güzel ve sağlam olur dedi hatta biz aşağı su gider diye endişelenince ben hallederim özel bir uygulama yapıcağım dedi bu durumda sadece camı kalacak duşakabinin
tamamdır kaptanım önce 80 sonra 70İyi akşamlar meleklerimmmmmmYaşasın Medeniyet diyorum
Sabret kuzum şu derslerinden güzel notlar al gönül rahatlığıyla gezersin sonraAfiyetolsun canım bu hafta tartıdaki farkı gör bak Yaz gelse de atlasak hep beraber
Ne güzel işte iyi yapmışsınız meleğim hafta içi yeterince sıkılıyorsun
Akşam börek kurbiş 10 çiğköfte
Karışık meyvesuyunu görmedim
Aminn fıstığım inşallah kuzucum
Aminnn balımmmm hadi inşallah kuzum
Önemli olan senin sağlıklı zayıflaman balım ama ben takıma harika puanlar kazandıracağına eminim
Est.bitanem elimden geldiğince bilgim ve tecrübelerimi paylaşıyorum
Afiyetolsun canım turp dediğin bizim pancarmışturp haşlaması nasıl oluyor diyecektim bende
Star olmak için cocostardan uzak duruyoruz balımTatlım ben de şekersiz kahve içemeyenlerdendim şekersize alışmak için yanında kahvaltıdaki kuru kayısı ve kuru erik hakkımı kahveyle tüketiyordum
zamanla alıştım şekersize kuzum sende öyle yapabilirsinGeçmiş olsun balım aman dikkat edin mevsim geçişleri daha çok dikkat etmemiz lazım
Oh ne güzel iki kardeş gezmişsiniz leylacım.Will daha mı yaşlanmasın kuzum biz yaşlandık
Yorum yapmayacağım leylacım sen zaten biliyorsun hatalarını21 gün yemezsen dayanırsan inan aramazsın tatlım Menüler böyle devam ederse elbiselere zor kavuşacağız anlaşılan
Elbette mümkün bitanem ama istersen ilk hedefine in sonra çekelim ne dersin daha çok motive olursun
Bamyayı hiç sevmem kurutulmuşunu hele ben almayayım alana da mani olmam ama annem bayılır.Kuru bamyayı sıcak suda önce bir taşım kaynatırız biz kuzum sonra yemeğini yaparız
bezelyenin g.i si yüksek o yüzden acıkman normal tatlım.Kahvaltıdan önce hem 2 bardak su hem kiraz sapı ve form çayı çok değil mi bitanem en azından form çayını sonraya bırak tatlım acıkman muhtemelen ondandır
Maşallah cecomm güle güle kullan banyo bitince harika olacak eminim yorgunluğuna değmiş
Kahvaltıda yeşillik yemene bayılıyorum cadıcımmspor dinlenme günüydü sanırım
kırmızı pancar kışın hemen hemen her öğünde yerim ama turşusunukansızlığa birebir bir sebze hakikaten
Geçmiş olsun meleğimm
Hem nur hem sen aman şu grip meleklerimden uzak dursunikinize de çok geçmiş olsun
Afiyetolsun cecom bir simiti hakettinkahvaltın az geldi bana yine
sağlık olsun meleğim en azından akşam dengelemeye çalışmışsınsporunu da yapabilmişsin ama yine de alışkanlık haline gelmesin
ilk zamanlar çok işime yaradı water your body sonrasında alışkanlık haline geldi şimdi kullanmıyorum çünkü su vazgeçilmezim oldu.Hayır bitanem diğer içtiğin sıvılar suyun yerini tutmuyor
89,4x0,033=2,95 water a güven
Alışana dek çok faydasını göreceksin hemen indir bence balım
Afiyetolsun canım patates dilimbisküvi bunlar sana minik kaçamaklar gibi gelebilir tatlım ama kaçamak kaçamağı getirir Tatlı isteği omega 3 eksikliğinde fazla olabiliyor omega 3 almaya başlarsan bu isteğin geçer bitanem Çok tatlı isteğin olursa 1 bardak sütle 1 kuru inciri çırp en masum tatlı
Kaç kaç kuzum senin saniyelerin bile değerli şu an buna rağmen her gün düzenli gelip menülerini yazdığın için teşekkür ederim
ben böyle menülerini seviyorum
Diğer sıvılar suyun yerini tutmuyor meleğim hatta çay içerken bile 1 bardak çay içtin diyelim hemen ardından 1 bardak su içip 2.bardağa öyle geçin diyor uzmanlar
Anlaşılan paşamız annesini uyutmadıMazeretin çok tatlı kızamamki
Cumayı iple çekiyorum cecommm azcık ipucu versennn
İnşallah bir an önce başlayabilirsin spora leylacım sadece yedikleirmize dikkat etmekle sporsuz zor gidiyor malesef
Ne güzel bir etkinlikmişkatılmakla çok iyi etmişsin
Öyle bir şansımız yok efserimmmmirademizi kullanacağız
Bravoooo deryacımmm akşama dek yoruluyorsun bir nevi spor sayalım menülerin süper cnmmama su az Bu saatleri bende sevemedim bir bakıyorum saat 23,00 olmuş
Ne güzel meleğim söyle kuzummm
gelemedik ki tatlım dün hastahane turşumu çıkardı bugünde malum elektrikler kesik şarjım bitecek diye 3 g de açamadım
Aman cecom sorma fena bağımlı olmuşuz çay yapmak için kettle a hahve için elektrikli cezveye gittim kaç kez
Sen yaz bakalım hele neler yedin ona göre cezanı hesaplayalım
insanın önce kafasında bitirmesi gerekiyor yoksa olmuyor bende çok kolay tutamıyorum boğazımı ama sonrasında pişman olacağım için ki oluyorum da çoğunlukla ya yemiyorum ya da sadece hevesim geçsin diye bir lokma alıyorum. canım ben ne zaman diyete başlasam bir kaçamak eşliğinde bırakırdım ve gerçekten pişmanda olmazdım aynı senin söylediklerini yaşıyordum ama bianda bişey oldu kafaya dank etti sen henüz o kırılma noktasını yaşamamışsınDünkü menüm
Kahvaltı : 1 dereotlu poğaça
Öğle: 1 porsiyon sebzeli tavuk
Akşam : 4 tane baklava
Biliyorum bu hafta gerçekten çok kötü şeyler yedim içtim. Düzelteceğim diye sürekli kararlar alıyorum ama bir türlü boğazımı da durduramıyorum. Spora başlayacağım diyorum sürekli başlamıyorum. Su içmeye özen göstermiyorum. Beslenme tarzını değiştirmek gerçekten çok zor. Beceremeyeceğim sanırım ben. Çünkü mesela o tatlıyı yedikten sonra pişman bile olmadım.
geçmiş olsun tatlım evde tadilat zor bide böyle ortada bırakmış sizi işi uzatmış olcak iş değil ayıp bişey ama dediğin gibi elbet vardır bir hayır sıkma sen canını belki işi daha iyi olan bir usta bulucaksınız ki en kısa zamanda da bulursunuz inşKızlarrrrrr
Şu anda resmen çıldırabilirim
Şerefyoksunu usta bozuntusu sonunda telefona cevap vermiş
Neymiş efendim bize daha iki gün önce yarın bile başlarım diyen adam bizi unutmuş işte maaşlı işe girmiş hesaptaDaha pazartesi akşamı bizle konuştuğunda abi uzun süre inşaat işi de yokken hemen yarın bile başlarım demişti hata bende abi nasıl boşaltalım şimdi sabaha kadar banyoyu sen iyisimi bir gün sonra yani bugün için gel dedim oda merak etme yenge çarşamba sabahı erkenden gelirim dedi
Kesin yalan söylüyorsonuçta bir yere sen iş için başvurduysan onuda söylersin abi bak ben bir yere baş vurdum oradan haber bekliyorum ama o arada yaparım dese inanırım ama üzerine basa basa uzun bir müddet işim olmayacak dedi
Ben birde sabahın 6sında kalkıp cıkkım yiyesice aç kalmasın diye yufkadanda olsa börek yaptım çayın yanına veririm diye
Şimdi kaldık açıkta göçebeler gibi her yer her yerdeEşim deminden beri yeni usta bulmaya çalışıyor telefonlada olsa sinirlerim fena bozuldu nasıl bir aksiliktir bu anlamadım gitti ama bundada bir hayır var demek istiyorum Ya adama ödemesini yapsadıkta yarım bıraksaydı yada hiç gelmesedi daha çok kudururdum
ayyy bulmuşsunuz bile canım çok sevindim bak daha da iyi olmuş hadi gözün aydınKızlarrrrrrrrr
Ay bugün iyice dengesiz oldu duygularım
Eşim sağ olsun işten kaçmış gelmiş yarım saatliğine ve tekrar bizim mütahiti aramış abi mahalledeyim hani usta akşam gelecekti ama vakti varsa şimdi gelsin görsün banyoyu demiş
Sağ olsun Abi hemen geldi ve bize neyi nasıl yapmak istediğimizi öğrendikten sonra o şerefyoksunu ustadan az daha aşağı fiyat verdi
Önce cuma başlarız falan dedi sonrada yaw bekletmeyelim sizi ben yarın bir elemanla gelip hemen en azından şu kırım işini bitireyim dedi
Sanırım iki kişi çalışacak ve bu durumda inşallah çok daha çabuk biter diye umuryorum
Bu arada gelen Abi bu binanın inşaatındada çalışmış ve hangi boru nereden geçiyor hepsini ezbere biliyor yani daha az sorun çıkar diye düşünüyorum
Valla baya bir rahatladım yarında tadilat başlıyacağına göre birazdan küçük kuzumu fırsat varken yıkıyayımdün sular az akıyor diye yıkayamadım Annemde yıkarım diyordum eziyetten kurtuldum
Bende o zaman herhalde ay ustacığım bence yöğmiyen az %100 zam yaptım dedikten sonra merdaneyla kovalarım
O adam bedava yapacağım dese artık benim evime giremez
Sağ olasın Ayşemmmm valla baya zorlu başladı ama sonu güzel olacak inşallah
aynen öyle kaptanım dün bizim apartmanda int genel olarak çok yavaştı o yüzden gece gelemedimİyi akşamlar meleklerimmmmmmYaşasın Medeniyet diyorum
Sabret kuzum şu derslerinden güzel notlar al gönül rahatlığıyla gezersin sonraAfiyetolsun canım bu hafta tartıdaki farkı gör bak Yaz gelse de atlasak hep beraber
Kaç kaç kuzum senin saniyelerin bile değerli şu an buna rağmen her gün düzenli gelip menülerini yazdığın için teşekkür ederim
çok büyük hedef koymayacağım çünkü regl olma ihtimalim var 73.4 diyorum**NisanListesi**
battaniye1: 77,5***************>
BayilanBayilana : 87,5**********>
Bulbul-e Bismil: 89,4***********>
Ebwam: 125,8****************>
Efser : 71,9******************>
irem-ozge: 82,2*************>
leyla_34 : 55,9**************>
rengarenknesli: 75,8**********>
makres76: 64****************>
sekerkiz67: 83,2*************>
baldandane: 97**************>
45derya45: 82,4*************>
miss_wong: 73,8**************>
oynakbasi34: 109,2***********>
morcadıyesilyarasa: 50,3*******>
A.S. tatlım hayırlı olsun en kısa zamanda biter inşSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Yine ben geldim
Şükür aldıklarımızın hepsi geldi, eşim mecbur taşıdı yukarı ( meğer sadece kapıya kadar getiriyorlarmış)
Yarında Allahın izniyle başlar inşallah şu tadilatta rahatlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?