- 10 Mart 2008
- 1.176
- 3.737
- 683
geçmiş olsun insan bu havalarda ne çabuk hastalanıyo dimi kendinize dikkat edin.gelelim bülbülün dünkü menüsüne
sabah: karatay kahvaltısı fazladan sadece bir tatlı kaşığı tahin
öğle: bir havuç, sütlü kahve
ara: bir muz, bir bardak kola, bir parça ekmek ( üşütmüşüm kızlar karnım midem çok fenaydı bütün günüm lavobada geçti bunları oyüzden yedim)
akşam: yeşilmercimek yemeği, bulgur pilavı, yoğurt
su: 2,5 lt
saol canımgeçmiş olsun insan bu havalarda ne çabuk hastalanıyo dimi kendinize dikkat edin.
geçmiş olsun canımcım benimde 2-3 gün sonra olacak gibi önceden onun şişkinliğini yaşıyorumSelam kızlar dünden beri işyerinde pclerin tümünde virüs var. Pek giremiyorum cepten de sürekli göze batmıyayım diye giremiyorum... Bugün bakım yapılacak çözülürse geçmiş yaparım. Regl oldum zaten artıdayım pek bi keyfim kaçık
geçmiş olsun canımcım benimde 2-3 gün sonra olacak gibi önceden onun şişkinliğini yaşıyorum
olsun 1 hafta daha idare et kuzumSağol canım benim. Tamda listeye gireceğim hafta
günaydın , bende bugün normalden 1 saat geç kalktımgünaydın güzellerim bugün tembellik ettim çok uyudum şimdide başım dönüyo
olsun kuzum sonucta iştesin gecerlı bır mazeret keyfı degıl sonuctaSelam kızlar dünden beri işyerinde pclerin tümünde virüs var. Pek giremiyorum cepten de sürekli göze batmıyayım diye giremiyorum... Bugün bakım yapılacak çözülürse geçmiş yaparım. Regl oldum zaten artıdayım pek bi keyfim kaçık
Cnm hg. ıyıyız sen nasılsın.. sımdıden cookkk kolay gelsın bizde senı opuyoruzzzzSELAM CANLARIMMM NASILSINZ GIREMEDIM YOGUNUM BIRAZ
YARIN DA YATILI MISAFIRIM VAR OPUYORUM HEPINIZI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?