Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hadı gozunuz aydın.. ne kaldı salıya.. oyy wc ısı zor gercekten ama wcyı en son kırmak mantıklı olmus

**Nisan
Listesi**

battaniye1: 77,5***************>76
BayilanBayilana : 87,5**********>
Bulbul-e Bismil: 89,4***********>
Ebwam: 125,8****************>
Efser : 71,9******************>
irem-ozge: 82,2*************>
leyla_34 : 55,9**************>54,5
rengarenknesli: 75,8**********>
makres76: 64****************>
sekerkiz67: 83,2*************>
baldandane: 97**************>93
45derya45: 82,4*************>79
miss_wong: 73,8**************>
oynakbasi34: 109,2***********>106
morcadıyesilyarasa: 50,3*******>

ucundanda olsa göreyim artık demiii

cecoommm kolay gelsin canımm evde tadilat zor ama bunladığın yerde sonunu düşün. çok güzel olacak... bende inşallah mobilya boyama işine gireceğimmm

bugün ki menüm

2 NİSAN 2015 PERŞEMBE

SABAH
uyanır uyanmaz ılık limonlu su
1 kase mercimek çorba

SPOR: 15 DK ISINMA EGZERSİZİ + 320 MEKİK + 1,5 SAAT PİLATES

ÖĞLE
yeşilçay

AKŞAM
mercimek çorba
5 adet köfte hemde kendim yaptım :)))
salata
1 saat sonra yeşilçay
sıvı:1,6 lt

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Hele şükür geçte olsa gelebildim

Bugün ustalar çalıştı ama ben yoruldum
SAğ olsun küçük kuzum yerinde durmadı devamlı ustaları izlemek, hatta onlara yardım etmek istedi
Ona dur otur demekten felaket gerildim ( ustaları engelleyip rahatsız etmek istemedim )

Gelen Abi sağ olsun her eve lazım Kapılarımızı değiştirmeyide istiyoruz diyince anında bizi götürdü bir tanıdığına veeeeeeee Çarşamba günü kapılarımda değişiyor
Duşakabinde yapılacak onada varmı bir tanıdık dedik onuda halletti sağ olsun Bauhausa yaptırsaydık 800 liraya gelecekti ama onun bulduğu ( meğer eşimin ilkokul arkadaşıymış oda ) 580 liraya halledecek ( oda pazartesi ölçü almaya gelecek ve 1 haftada oda takılacak )

Yarın büyük kızı tekrar doktora götüreceğim ama ustalar yanlızda kalır nasılsa
Yemek konusunda bugün biraz sıkıntılı geçti benim açımdan çeyrek ekmekte olsa döner yedim
Sık sık tuvaletimiz gelmesin diye su bile içmedim korkumdan

Anam yayıla yayıla laptop başında oturmayı özledim sizlerle uzun uzun sohbet etmeyi neyse mecbur az sabır edeceğim nasılsa sayılı gün çabuk geçer

hadı gozunuz aydın.. ne kaldı salıya.. oyy wc ısı zor gercekten ama wcyı en son kırmak mantıklı olmus

Evet ya Usta cidden çok düşünceli hatta bir ara kardeşim bak lavaboya gidecekseniz söyleyin ustalar anında boşaltsın banyoyu diye Dedim sağ olasın gündüz komşular idare eder öbür türlü ustalar engellenmiş olur
Sanırım yarında kalacak cumartesi fayanslar döşeneceği zaman sökecekmiş ilk önce klozetin oturacağı yeri yapacaki ki akşam gitmeden klozetide monte ederiz dedi

cecoommm kolay gelsin canımm evde tadilat zor ama bunladığın yerde sonunu düşün. çok güzel olacak... bende inşallah mobilya boyama işine gireceğimmm

Sorma canım ev içindeyken cidden zor ama aracı olan Abi sağ olsun ustaların devamlı başında hatta duvar kırılırken banyo kapılarını kapattırdı dışarı toz pislik olmasın diye sadece hol biraz battı ama yatak odası ve çocukların odasına şükür toz gitmemiş Kapılar sökülürkende çok fazla toz olmazmış şükür Artık bende cumartesiden sonra ufak ufak temizliğe mutfaktan başlarım, yatak odasındada dolapları bir düzenlerim hazır komple eve girince bir tek salonda çok iş var çünkü hem camları silmem gerek ( bekletiyordum nasılsa toz olacak diye ) tüller falanda yıkanacak

Son düzenleme:
perşembe günü menü ve program
sabah kalkar kalkmaz 2 bardak su
7:30 8:30 yürüyüş(bu hafta yağmur demedim çamur demedim yürüdüm)
kahvaltı karatay kahvaltısı
öğle:yarım elma 1 portakal(ben bir meyve canavarıyım çok seviyorum nasıl vazgeçicem bilmiyorum 3 haftadır kendimi tuttum ama bugün artık öğün yemiyeyim dedim meyve yiyeyim)
akşam fırında kaşarlı kıymalı karnıbahar yemeği
akşam çay yanında 1 küçük kase patlamış mısır
2 lt su

oh oh maşallah tam yaz temizliği oldu seninki hadi inş. çabucak bitsin de temiz temiz otur

***6.Takım 407. Etap***

baldandane(97/ / /% )Yeni Üye-Başlangıç Tarihi:15 Mart-Başlangıç Kilosu:99,5-Hedef:70
battaniye1 (77,5/ / /% )
BayilanBayilana (87,5/ / /% )
Bulbul-e Bismil( 89,4// /% )
Ebwam(125,8/ / / % )İzinli
Efser (71,9/ / /% )
irem-ozge (82,2 / / /% )
leyla_34 (55,9 // / % )
rengarenknesli ( 75,8/ / /% )14.Takıma transfer olmak istiyor

6.Takım Ortalaması:%

***6.Takım 407. Etap***

baldandane(97/ / /% )Yeni Üye-Başlangıç Tarihi:15 Mart-Başlangıç Kilosu:99,5-Hedef:70
battaniye1 (77,5/ / /% )
BayilanBayilana (87,5/ / /% )
Bulbul-e Bismil( 89,4// /% )
Ebwam(125,8/ / / % )İzinli
Efser (71,9/ / /% )
irem-ozge (82,2 / / /% )
leyla_34 (55,9 /55,9/0 / %0) Sabit
rengarenknesli ( 75,8/ / /% )14.Takıma transfer olmak istiyor

6.Takım Ortalaması:%

Kızlar çok özür diliyorum, bu hafta takıma bir katkım olmadı. Üzerimdeki ölü toparığını atamıyorum bir türlü ama düzeliyor gibi herşey. Daha düzgün, düzenli bir hayata geçmem, kendime çeki düzen vermem lazım. Bir itici güce ihtiyacım var. Ama toparlıyorum. Nisan sonunda çok güzel kilolar vermiş olarak karşınızda olacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…