- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
selam leylacım haftaya yeni bir gun sakın uzulme yapacaksınDünkü menüm
Kahvaltı: Peynirli açma
Öğle: Sebze Çorbası
Akşam : Boşnak Böreği(Bir arkadaşımın ısrarıyla yemek zorunda kaldım)
Su: 0.5 litre
günaydın canım :*fıstıklarım gunaydın bende son bildirimi paylaşayım bakalım
Hepimiz yaparız da işte motivasyon eksikliği neslim. Olacak olacak :)selam leylacım haftaya yeni bir gun sakın uzulme yapacaksın
fıstıklarım gunaydın bende son bildirimi paylaşayım bakalım
günaydın tatlımmmfıstıklarım gunaydın bende son bildirimi paylaşayım bakalım
olsun canım en azından artıda değilsin sıkma canını haftaya kısmetKızlar çok özür diliyorum, bu hafta takıma bir katkım olmadı. Üzerimdeki ölü toparığını atamıyorum bir türlü ama düzeliyor gibi herşey. Daha düzgün, düzenli bir hayata geçmem, kendime çeki düzen vermem lazım. Bir itici güce ihtiyacım var. Ama toparlıyorum. Nisan sonunda çok güzel kilolar vermiş olarak karşınızda olacağım :)
canım geçen cumadan perşembeye yani düne kadar olan mesajları sayıyoruzKızlar mesaj sayısını nasıl sayıyoruz. Cuma gününden perşembe gününe kadar olanları mı? Onu da söylerseniz ben yazarım bundan sonra.
tatlım çok güzel kilo vermişsin 1 kg gayet iyi kaptanım sana açıklamasını daha iyi yapar ama bence buna çok takılmakaptanım bu kadar dikkat ediyorum niye her hafta aynı düzende kilo veremiyorum nerde hata yaoıyorum acaba bu hafta geçen haftadan daha çok dikkat ettim daha az verdim ben bişey anlamadım bu işten
Canım daha ne kadar kilo vermeyi planlıyordun :) Hızlı bir şekilde vermek çok sağlıklı değil zaten, onların hepsini fazlasıyla geri alıyorsun. İlk haftalarda hızlı bir kilo düşüşü olmuş olabilir, dikkat ettiğin için ödem atma gibi şeylerden dolayı. Moralini bozma ve ayda 3-4 kiloyu küçümseme. Sağlıklı kilo vermek önemli herşeyden önce.kaptanım bu kadar dikkat ediyorum niye her hafta aynı düzende kilo veremiyorum nerde hata yaoıyorum acaba bu hafta geçen haftadan daha çok dikkat ettim daha az verdim ben bişey anlamadım bu işten
tebrik ederim cadıcım senin hedefin kaçtı 49.9 u görünce gözlerim bi***Free Takım***
makres76(64/ / / % )
sekerkiz67( 83,2/ //% )
45derya45(82,4 / //% )
miss_wong (73,8 / //% )
oynakbasi34(109,2/ / /% )
morcadıyesilyarasa(50,3/49,9 /0,4 /% 0,79)
Free Takım Ortalaması:%
UMARIM DOĞRU HESAPLAMIŞIMDIR
teşekkür ederim canımcımtebrik ederim cadıcım senin hedefin kaçtı 49.9 u görünce gözlerim bioldu ben en son orta okulda o kilodaydım sanırım tabi herkesin bünyesi ve bedeni farklı ben asla olamam öyle ama hep imrenirim öyle çıtı pıtı kadınlara
dilediğin olur inş canımteşekkür ederim canımcım
hedefim 46-45 hangisi olursa artık :)
ay inşalla şekerimdilediğin olur inş canım
teşekkür ederim canımcım
hedefim 46-45 hangisi olursa artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?