- 6 Mart 2013
- 2.548
- 1.867
- 198
Kaptanım yine yoksun bir sıkıntı yoktur inşallah.Yarın tartı hepinizin yüzünü güldürsün meleklerimmm
Leylacım proteinsiz bir gün geçirmişsin. Su da içmemişsin. Menülerinden sonuç almak istiyorsan proteine ağırlık vermelisin. Sabah poğaçanın yanına ayran, sebze yemeğinin yanında yoğurt yiyebilirdin. Sağlıklı kilo vermek istiyorsak protein ağırlıklı beslenmemiz lazım. Ya da çiğ ürünler tüketmemiz gerek.Dünkü menüm
Kahvaltı: Peynirli açma
Öğle: Sebze Çorbası
Akşam : Boşnak Böreği(Bir arkadaşımın ısrarıyla yemek zorunda kaldım)
Su: 0.5 litre
Hoş geldin neslim, haftaya 14. takımdasın öyle mi. Hayırlısı olsun canım. Özletme kendini.***6.Takım 407. Etap***
baldandane(97/ / /% )Yeni Üye-Başlangıç Tarihi:15 Mart-Başlangıç Kilosu:99,5-Hedef:70
battaniye1 (77,5/ / /% )
BayilanBayilana (87,5/ / /% )
Bulbul-e Bismil( 89,4// /% )
Ebwam(125,8/ / / % )İzinli
Efser (71,9/ / /% )
irem-ozge (82,2 / / /% )
leyla_34 (55,9 /55,9/0 / %0) Sabit
rengarenknesli ( 75,8/75,8 /0 /%0 ) sabit14.Takıma transfer olmak istiyor
6.Takım Ortalaması:%
Canım tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin. Haftada 1 kilo en ideali. Sen ilk başlarda fazla verdin ama diyete başlayanlar ilk haftalar öyle olur çünkü vücut ödem atıyor, sonra yağ yakmaya başlıyor. Haftada 1 kilo yağ vermek müthiş bir rakam. Keşke her hafta bir kilo gitse de kısa zamanda istediğimiz kiloya inebilsek. Sen hiç kafana takma bu normal bir şey.kaptanım bu kadar dikkat ediyorum niye her hafta aynı düzende kilo veremiyorum nerde hata yaoıyorum acaba bu hafta geçen haftadan daha çok dikkat ettim daha az verdim ben bişey anlamadım bu işten
özletmem merak etmeHoş geldin neslim, haftaya 14. takımdasın öyle mi. Hayırlısı olsun canım. Özletme kendini.
Ben beslenmeyi bilmiyorum dengeli. Karatay'ın kitaplarını alıp okumam gerekiyor sanırım.Leylacım proteinsiz bir gün geçirmişsin. Su da içmemişsin. Menülerinden sonuç almak istiyorsan proteine ağırlık vermelisin. Sabah poğaçanın yanına ayran, sebze yemeğinin yanında yoğurt yiyebilirdin. Sağlıklı kilo vermek istiyorsak protein ağırlıklı beslenmemiz lazım. Ya da çiğ ürünler tüketmemiz gerek.
leylacım mutlaka okumalısın bak sana e kitap hediyem olsun indir oku tatlımBen beslenmeyi bilmiyorum dengeli. Karatay'ın kitaplarını alıp okumam gerekiyor sanırım.
aaa çok teşekkür ederim :) okuyacağım kesinlikle. çünkü kendi kafama göre besleniyorum ve sağlıksız olduğunu biliyorum ama sağlıklı beslenmeyi de bilmiyorum.leylacım mutlaka okumalısın bak sana e kitap hediyem olsun indir oku tatlım
http://cyprux.com/defterali.com/karatay.pdf
hemen oku 3 gune bitirirsin çok şey öğreneceksinaaa çok teşekkür ederim :) okuyacağım kesinlikle. çünkü kendi kafama göre besleniyorum ve sağlıksız olduğunu biliyorum ama sağlıklı beslenmeyi de bilmiyorum.
Haftasonu okuyacağım canım. Not ala ala :)hemen oku 3 gune bitirirsin çok şey öğreneceksin
bu eki başka bi arkadaşımıza göndermişsin ama bende yararlanıyorumleylacım mutlaka okumalısın bak sana e kitap hediyem olsun indir oku tatlım
http://cyprux.com/defterali.com/karatay.pdf
hepinize yolladım tatlım ohhh super yapmışsın okumak guzeldir öğrenmek herşeydirbu eki başka bi arkadaşımıza göndermişsin ama bende yararlanıyorum
baldanenin yuzdesini üçe böluceksin 0,34 olacakbaldandane(97/96 /1 /%1,03 )Yeni Üye-Başlangıç Tarihi:15 Mart-Başlangıç Kilosu:99,5-Hedef:70
battaniye1 (77,5/77,4 /0,1 /%0,13 )
BayilanBayilana (87,5/ 88/-0,5 /% -0,57)
Bulbul-e Bismil( 89,4/88,5/0,9 /% 1)
Ebwam(125,8/ / / % )İzinli
Efser (71,9/ 71,9/0 /%0 ) Sabit
irem-ozge (82,2 /82,2 /0 /% 0) Sabit
leyla_34 (55,9 /55,9/0 / %0) Sabit
rengarenknesli ( 75,8/75,8 /0 /%0 ) Sabit 14.Takıma transfer olmak istiyor
6.Takım Ortalaması:%
tamamdır ablam hemen bi yüzdeleride tekrar hesaplayıp kontrol edeyim sıkıntı çıkmasın sonra hemen kontrolüne sunuyorumbaldanenin yuzdesini üçe böluceksin 0,34 olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?