- 13 Kasım 2014
- 1.237
- 3.656
- 208
tamam ablam taşıyorum ozaman gün inmeden hava iyiyken köpüşü yıkayım gideyimdetamamdır tatlım istersen kardeş takımada kontrol ettir 8. takım. yada paylaşım alanına taşı yanlış varsa banum akşam kontrolde denk gelir yapar zaten okey
paylaşım alanındaki son listeye ekleyecektin ben hallettim bak istersen öyle olaca haftaya öle yaparsın okeytamam ablam taşıyorum ozaman gün inmeden hava iyiyken köpüşü yıkayım gideyimde
tamam ablam çok saolpaylaşım alanındaki son listeye ekleyecektin ben hallettim bak istersen öyle olaca haftaya öle yaparsın okey
kaptanım özledikSlm fıstıklarım ilk fırsatta uzun bir geçmiş yapacağım listeye bakmak için geldim 2 dk bülbülüm ellerine sağlık kuzum zamanla öğrenirsin hiç canını sıkmaNeslim yardımların için teşekkürler bitanem yeni üyelerin yüzdesi bölünmüyor meleğim yeni kurallar gereği
kaptanım gelmişşşşSlm fıstıklarım ilk fırsatta uzun bir geçmiş yapacağım listeye bakmak için geldim 2 dk bülbülüm ellerine sağlık kuzum zamanla öğrenirsin hiç canını sıkmaNeslim yardımların için teşekkürler bitanem yeni üyelerin yüzdesi bölünmüyor meleğim yeni kurallar gereği
kaptanım özledik
kaptanım gelmişşşşrica ederim ablam elimden geldiğince yaparım her zaman sevindim üçe bölünmediğine azda olsa yükselmiş yüzdemiz
ginaaaaaydiiiiin karlı bir ankara sabahından
evet kar yağdı yağmış daha doğrusu birde soğuk ki anlatamamkarlı mıııı
oooo cadıcım salma kendini toparlan bakimevet kar yağdı yağmış daha doğrusu birde soğuk ki anlatamam
bende çok tatsızım
regl öncesi sendromum ve eşimin hafta başı şehir dışına gidecek olması
hepsi üst üste geliyor
kendimi bırakmamak için çırpınıyorum
bugün son sporumu yapıcam gibi görünüyor
yarın zaten sporumun of günü
bugün yapasım yok ama direnicem işte
offf
birde regl öncesi beden şişkinliği falan beni sinir ediyor
canım tatlı istiyor
çıldırmak üzereyim bugün
deryammmmmmmmmmm nasılsın kuzum. herşey gönlünce olsunGünaydın kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?