Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tamamdır tatlım istersen kardeş takımada kontrol ettir 8. takım. yada paylaşım alanına taşı yanlış varsa banum akşam kontrolde denk gelir yapar zaten okey
tamam ablam taşıyorum ozaman gün inmeden hava iyiyken köpüşü yıkayım gideyimde

***6.Takım 407. Etap***

baldandane(97/96 /1 /%1,03)Yeni Üye-Başlangıç Tarihi:15 Mart-Başlangıç Kilosu:99,5-Hedef:70
battaniye1 (77,5/77,4 /0,1 /%0,13 )
BayilanBayilana (87,5/ 88/-0,5 /% -0,57)
Bulbul-e Bismil( 89,4/88,5/0,9 /% 1)
Ebwam(125,8/125,8 /0 / % 0,0) Kilosu Sabit -İzinli
Efser (71,9/ 71,9/0 /%0 ) Kilosu Sabit
irem-ozge (82,2 /82,2 /0 /% 0,0) Kilosu Sabit
leyla_34 (55,9 /55,9/0 / %0,0) Kilosu Sabit
rengarenknesli ( 75,8/75,8 /0 /%0,0 ) Sabit 14.Takıma Transfer Olmak İstiy
or

6.Takım Ortalaması:% 0,18

Slm fıstıklarım ilk fırsatta uzun bir geçmiş yapacağım listeye bakmak için geldim 2 dk bülbülüm ellerine sağlık kuzum zamanla öğrenirsin hiç canını sıkma Neslim yardımların için teşekkürler bitanem yeni üyelerin yüzdesi bölünmüyor meleğim yeni kurallar gereği

kaptanım özledik

kaptanım gelmişşşşrica ederim ablam elimden geldiğince yaparım her zaman sevindim üçe bölünmediğine azda olsa yükselmiş yüzdemiz

bugün ki menüm

3 NİSAN 2015 CUMA

SABAH
uyanır uyanmaz ılık limonlu su
5 köfte
yeşilçay

SPOR: 15 DK ISINMA EGZERSİZİ + 320 MEKİK + 1,5 SAAT PİLATES + (AKŞAM 1,5 SAAT FITNESS SALONDA)

ÖĞLE
peynirli salata
AKŞAM
yeşil mercimekli erişteli nohutlu yemek
salata

sıvı:1,6 lt

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Tadilat yoğunluğundan uğrayamıyorum ama aklım hep burada
Dün bildirimde yapamadım ama şükür aynı çıktım tartıda tabi her an değişebiliyor tartı çünkü malum çok sık tuvaletimiz gelmesin diye fazladan su tüketemiyorum

Allahın izniyle çarşambaya kadar banyo bitecek, o gün kapılarda değişecek ondan sonra kendimi çok daha fazla diyetime odaklayabileceğim

Bugün akraba günüde var inşallah orayıda hasarsız atlatırım Allahın izniyle
( yahu ne çok sınav üst üste olacak benim için )

dünkü menümü yazayım hemen

sabah : yarım simit, 1çk süt reçeli ve kkk
öğle : tarhana çorbası ve ayran
akşam : dünden kalan hamur çorbamdan 1 kepçe kadar ve patlıcan yemeği azda yoğurt
su 2 litre

bol karbonhidratlı bir gün oldu ama telafi edicem inşallah

karlı mıııı
evet kar yağdı yağmış daha doğrusu birde soğuk ki anlatamam

bende çok tatsızım
regl öncesi sendromum ve eşimin hafta başı şehir dışına gidecek olması
hepsi üst üste geliyor
kendimi bırakmamak için çırpınıyorum
bugün son sporumu yapıcam gibi görünüyor
yarın zaten sporumun of günü
bugün yapasım yok ama direnicem işte
offf
birde regl öncesi beden şişkinliği falan beni sinir ediyor
canım tatlı istiyor
çıldırmak üzereyim bugün

gunaydın şekerlerim
takıma paylaştım siz de eksik kalmayın istedim

Hücresel beslenme ile kilo kontrolü
Özgür Kuru 27 Haziran 2012 Genel Yorum Yok

Hepimiz hayatımız boyunca en az bir kez diyet yapmış veya çevremizde yapan birileri mutlaka olmuştur. Ve her diyet yapan kişi mutlaka sonuç almıştır ama ya sonrası? İşte diyetlerin ve kilo kontrol programlarının en kritik noktası budur. İnsanların kilo ile ilgili problemleri sağlıksız ve düzensiz beslenme başta olmak üzere düzensiz uyku, uzun süre hareketsiz kalma gibi sorunlardan kaynaklanır.

Bir diyet programını tamamladıktan sonra tekrar kilo almamızın nedenleri ise bire bir diyet programınızla ilgilidir. Diyet programları sırasında vücudunuz normal hayatınızda tükettiğiniz yiyeceklerden daha az tüketir. Bu durumun sonucu hücresel olarak yetersiz beslenme olarak karşımıza çıkar. Bunun sebebi tükettiğiniz yiyecek miktarlarında ciddi bir azalmaya gittiğiniz zaman hücreleriniz otomatik olarak kendisini savunmaya alır ve programı bıraktığınızda tekrar aç kalmamak için daha hızlı depolama yapmaya başlar. Bu durumda verilen kiloların geri alınması olarak sonuçlanır. Bu durumu geciktirmenin temel bir kaç kuralı ve yöntemi vardır.

1. Kilo kontrol programını bıraktığınızda kilo alırsınız: Bu değişmez bir kuraldır. Çünkü normal düzeniniz sağlıklı ve doğru olsaydı zaten kilo problemleri yaşamazdınız.

2. Hücresel Beslenme: Klasik diyet programlarında (20gr peynir, 3 zeytin vb türevleri) hücreler yeteri kadar beslenemezler. Bu da programı bıraktığınızda daha hızlı kilo almanıza neden olur. Kilo kontrolün en önemli noktası hücrelerin yeterli beslenmesidir. Midenizdeki yerin tükenmesi değil

3. Sağlıklı kalori kontrol: Bedenimiz gün içerisinde belli bir miktar kalori yakar. Bu kişiden kişiye değişir. Temel kural ortalama yakılan kalorinin altında beslendiğinizde kilo verir, üstüne çıkarsanız kilo alırsınız. Fakat düşük kalori almak uğruna hücrelerinizi aç bırakamazsınız. Çünkü hücreler beslenemezse sağlıklı bir bedene sahip olamazsınız.

4. Egzersiz: Ne yaparsanız yapın, ne tarz ürünler ve diyet programları uygularsanız uygulayın EGZERSİZ olmazsa olmazdır. Çünkü kas ve eklemlerinizin yeterli besinlerin yanı sıra harekete ihtiyaçları vardır. Unutmayın kullanılmayan organlar zayıflar.

oooo cadıcım salma kendini toparlan bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…