- 13 Kasım 2014
- 1.237
- 3.656
- 208
ayyy sen ankaradamısın benim memleketim ankara ne çok özledimm. burası da çok soğuk akşama yağar burayadaginaaaaaydiiiiin karlı bir ankara sabahından
o süt reçelini bende yapmayı düşünüyorum benim minik okulda sürme çikolatayı öğrenmiş okuldan geldimi bi dilim istiyor en azından içinde ne olduğunu bilirimdünkü menümü yazayım hemen
sabah : yarım simit, 1çk süt reçeli ve kkk
öğle : tarhana çorbası ve ayran
akşam : dünden kalan hamur çorbamdan 1 kepçe kadar ve patlıcan yemeği azda yoğurt
su 2 litre
bol karbonhidratlı bir gün oldu ama telafi edicem inşallah
sakin ol sakin tarçınlı böğürtlen çayı içsen canım tatlı isteğini biraz olsa bastırırevet kar yağdı yağmış daha doğrusu birde soğuk ki anlatamam
bende çok tatsızım
regl öncesi sendromum ve eşimin hafta başı şehir dışına gidecek olması
hepsi üst üste geliyor
kendimi bırakmamak için çırpınıyorum
bugün son sporumu yapıcam gibi görünüyor
yarın zaten sporumun of günü
bugün yapasım yok ama direnicem işte
offf
birde regl öncesi beden şişkinliği falan beni sinir ediyor
canım tatlı istiyor
çıldırmak üzereyim bugün
aynen canım bende en çok o yüzden istedim salı günü süt gelecek o günde çikolatayı deniycem bakalımo süt reçelini bende yapmayı düşünüyorum benim minik okulda sürme çikolatayı öğrenmiş okuldan geldimi bi dilim istiyor en azından içinde ne olduğunu bilirim
deryammmmmmmmmmm nasılsın kuzum. herşey gönlünce olsun
çikolata için de o süt reçelini yapıp kakao mu koyuluyoraynen canım bende en çok o yüzden istedim salı günü süt gelecek o günde çikolatayı deniycem bakalım
evet canım bikaç tarif öyle ama ben tanıdık pastaneci var ondan kalıp bitter alıp tereyağıda koyucam birde fındık ezerim içine dedim aromalara güven olmuyor...çikolata için de o süt reçelini yapıp kakao mu koyuluyor
toparlanıyorum sanırımoooo cadıcım salma kendini toparlan bakim
ayyy sen ankaradamısın benim memleketim ankara ne çok özledimm. burası da çok soğuk akşama yağar burayada
sakin ol sakin tarçınlı böğürtlen çayı içsen canım tatlı isteğini biraz olsa bastırır
günaydın momiçeler...
şimdi içinizden momiçede ne yeaahhh?? manyak mı bu kız tuhaf tuhaf isimler söylüyor diyeceksiniz? sakın yok oyle düşünmedik demeyin söylediklerinizi duyar gibiyim
neyse şaka bir yana eşim pomak bulgarıstan göçmeni onlar pomakça konuşurlar.. bu kelimeyi ondan öğrendim anlamıda kızlar demekmiş
geçen size günaydın kısçeler diyodum ağzımdan sesli çıkmış bugunde momiçeler desene dedi aaa dedım o ne demek anlamını deyınce hıh dedım oldu bu ıs hemen yazayım
offf kendımı tutamayıp bu esprıyı yapmam gerekkaptanım battanıye battanıyesını ortsun ustune ceksın kafasına zaten karanlık olur
Dünkü menüm
Kahvaltı : 1 dereotlu poğaça
Öğle: 1 porsiyon sebzeli tavuk
Akşam : 4 tane baklava
Biliyorum bu hafta gerçekten çok kötü şeyler yedim içtim. Düzelteceğim diye sürekli kararlar alıyorum ama bir türlü boğazımı da durduramıyorum. Spora başlayacağım diyorum sürekli başlamıyorum. Su içmeye özen göstermiyorum. Beslenme tarzını değiştirmek gerçekten çok zor. Beceremeyeceğim sanırım ben. Çünkü mesela o tatlıyı yedikten sonra pişman bile olmadım.
p.tesı menum
sabah
kk ( 3 kaju 3 cevız 4 fındık)
oglen
canım cok cıgkofte cektı maalesef cıgkofte durum yedım
aksam
barbunya
cacık
salata
1 turk kahvesı sade
5 ay sonra diyetisyene gittim, Benim tartımda hala 64 olmama rağmen doktorun tartısında 65 çıktım. 3 kilo ödem varmış. Ödemi atamazsan yağ yakamazsın dedi. Niye bu kadar ödem oldu bilmiyorum. Bu hafta yine listeye giremeyeceğim gibi. Ama doktorumun dediği 2 haftada 3 kilo verirsin dedi. 14 nisanda kontrolüm var ve 3 kilo vermem gerekiyor. 2 gündür öğlen yemekten önce 40 dak açık hava yürüyüşüne başladım. 12:30 gibi de öğle yemeğimi yiyorum. Yine yanımda getiriyorum artık. Yemekhanede yemeyeceğim. Ben yine kendi tartımdaki kiloyu bildirim yaparım.
Tekrar menü yazmaya başlayayım
Pazartesi
Kahvaltı yok diyetisyene gittim
Öğle balık salata (son kez iş yerinde yedim ama balık kızartmaydı)
Ara 2 hurma
Akşam fırında balık salata
Su 3 litre spor yok
-------------------------------
Salı
Kalkınca 6:30
2 bardak su+1 kuru incir
Sabah 7:30
2 kk beyaz peynir üzerine bol maydanoz
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz
1 dilim tam buğday ekmeği
yeşillik üzerine elma sirkesi
Ara 10:30
2 hurma+1 bardak yeşilçay
Öğle 12:30
Tavuk haşlama salatama kattım yedim
1 dilim t.buğday ekmeği
Ara 15.30
2 grisini+1 bardak ayran
Akşam 18:00
1 kepçe çorba
6 kaşık karnabahar haşlama
4 kaşık yoğurt
1 dilim t.buğday ekmeği
Ara 20:00
yarım elma
Su 3 litre, spor 40 dak yürüyüş
Kızlarrrrrrrrr
Ay bugün iyice dengesiz oldu duygularım
Eşim sağ olsun işten kaçmış gelmiş yarım saatliğine ve tekrar bizim mütahiti aramış abi mahalledeyim hani usta akşam gelecekti ama vakti varsa şimdi gelsin görsün banyoyu demiş
Sağ olsun Abi hemen geldi ve bize neyi nasıl yapmak istediğimizi öğrendikten sonra o şerefyoksunu ustadan az daha aşağı fiyat verdi
Önce cuma başlarız falan dedi sonrada yaw bekletmeyelim sizi ben yarın bir elemanla gelip hemen en azından şu kırım işini bitireyim dedi
Sanırım iki kişi çalışacak ve bu durumda inşallah çok daha çabuk biter diye umuryorum
Bu arada gelen Abi bu binanın inşaatındada çalışmış ve hangi boru nereden geçiyor hepsini ezbere biliyor yani daha az sorun çıkar diye düşünüyorum
Valla baya bir rahatladım yarında tadilat başlıyacağına göre birazdan küçük kuzumu fırsat varken yıkıyayımdün sular az akıyor diye yıkayamadım Annemde yıkarım diyordum eziyetten kurtuldum
Bende o zaman herhalde ay ustacığım bence yöğmiyen az %100 zam yaptım dedikten sonra merdaneyla kovalarım
O adam bedava yapacağım dese artık benim evime giremez
Sağ olasın Ayşemmmm valla baya zorlu başladı ama sonu güzel olacak inşallah
selam güzelleriiiimmmm
uzun zamandır leslie yapmıyordum bir aydan fazladır zaten yaptığım zamanda ancak 1 mil yapabiliyordum ağrım artıyordu hatta bir mile bile zor dayanıyordum ah bi bitse diye düşen tempoyla bir milin sonuna geliyordum neyse bugün dedim leslie ne zamandır yapmıyorum leslie yapayım açtım yine bir mil yapmayı planlayarak aaa bi baktım çabucak geldi bir milin sonudevam edeyim dedim yapabildiğim yere kadar ve az önce iki mili tamamladııımmmm bu benim için çok sevindirici bişey spor yaptıkça ve zayıfladıkça bedenimde meydana gelen değişiklikleri görmek büyük mutluluk gerçi ikinci milin son beş dksında baya yorulduğumu hissettim eskiden bir milde olduğu gibi bakalım ne zaman ikinci milinde bittiğini farketmiycem
tamamdır kaptanım önce 80 sonra 70hatta sonra bide bakmışım 65 aaay ne güzel olur
insanın önce kafasında bitirmesi gerekiyor yoksa olmuyor bende çok kolay tutamıyorum boğazımı ama sonrasında pişman olacağım için ki oluyorum da çoğunlukla ya yemiyorum ya da sadece hevesim geçsin diye bir lokma alıyorum. canım ben ne zaman diyete başlasam bir kaçamak eşliğinde bırakırdım ve gerçekten pişmanda olmazdım aynı senin söylediklerini yaşıyordum ama bianda bişey oldu kafaya dank etti sen henüz o kırılma noktasını yaşamamışsın
gelelim bülbülün dünkü menüsüne
sabah: karatay kahvaltısı fazladan sadece bir tatlı kaşığı tahin
öğle: bir havuç, sütlü kahve
ara: bir muz, bir bardak kola, bir parça ekmek ( üşütmüşüm kızlar karnım midem çok fenaydı bütün günüm lavobada geçti bunları oyüzden yedim)
akşam: yeşilmercimek yemeği, bulgur pilavı, yoğurt
su: 2,5 lt
aynen öyle kaptanım dün bizim apartmanda int genel olarak çok yavaştı o yüzden gece gelemedim
tüm dengemizi bozdu bu teröristler Allah kötü emellerine ulaştırmasın
ay evet kaptanım sabır acıdır meyvesi tatlıdır sözünü sürekli söylüyorum
ah yaz gel artıkk
tabiiki kaptanım gelicem hem kendimi de kontrol ediyorum böylece asıl ben takımda olmadığım halde menülerime yorum yaptığınız için herkese çok teşekkürler başta biricik kaptanıma
çok büyük hedef koymayacağım çünkü regl olma ihtimalim var 73.4 diyorum
ben geldim okuldan erken çıktık haftaya sınavlar var diye acıdı hocamız
dün gelemedim int çok kötüydü
dünkü menüm
Sabah:kk kahvaltısı (yumurta,zeytin,peynir 2 domates)
Akşam:Balık,salata,1 hurma
spor:1 saat 15 dk saat yürüyüş
su:3.4 lt
bugün:
Sabah:kk kahvaltısı+1 hurmalı
Akşam:tavuk,salata,tarçınlı yoğurt(cnım tatlı istiyo çok fena bu ara regl olcam kesin bir iki güne
spor:1.5 saat yürüyüş
su:3 lt
öpüldünüz
kaptanım ben baya tırsdım çok mu büyük hedef koydum ben herkes baya temkinli davranmış.korkmaya başladım verebilirmiyim acaba
**Nisaniçimden 85 yada 86 demek geliyor ama ya yine haftada 200 gr a düşerse verme hızım diye tırstımListesi**
battaniye1: 77,5***************>76
BayilanBayilana : 87,5**********>
Bulbul-e Bismil: 89,4***********>87
Ebwam: 125,8****************>
Efser : 71,9******************>
irem-ozge: 82,2*************>
leyla_34 : 55,9**************>54,5
rengarenknesli: 75,8**********>
makres76: 64****************>
sekerkiz67: 83,2*************>
baldandane: 97**************>93
45derya45: 82,4*************>
miss_wong: 73,8**************>
oynakbasi34: 109,2***********>106
morcadıyesilyarasa: 50,3*******>
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese günaydınlarrrrrrrrrrrr
Kızlar ya benim bilgisayar iyice kafayı yedi üstüne birde küçük kuzum hastalandı
Valla benimde kafayı yememe az kaldı
Dünden beri bir aksiliktir gidiyor Rabbim hayırlara çıkarsın
Fırsatım oldukça girmeye çalışıcağım ama devamlı sayfalarda kapanıp abuk subuk reklamlar açıldıkça deli olabilirim
akşama bayıldım kahvaltılar da düzelecek inşallah bu haftaGünaydın Kızlar
Dünkü menümü yazıp kaçıyorum. İşler yoğun.
Kahvaltı: domatesli, peynirli, salatalıklı sandviç
Öğle: 1 beyaz peynirli tost, türk kahvesi
akşam: 5 tane tavuk kanadı, 1 kaşık bulgur pilavı, 2 tane közlenmiş domates
su: 1.5 litre
slm kızçler...
dun annemle abımın do.gunuydu pastadan sadecek bır catal aldım alamayaydım ıyıdı ama oldu artık bır kere...
off oyle cok uykum varkı haftasonunu ıple cekıyorum oglene kadar uyumak ıcın.. ama anacım bız gezentıyız kesın buluruz gıdıcek gezıcek bır yer
çalışmayıp da ugramasan ozaman kuserız decalısıyorsun kuzum
kızlar ben yarın takıma girmiycem free takımdayım bu haftada reglden dolayı sanırım artıdayım çünkü... artıyla takımamı girilir...
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Hele şükür geçte olsa gelebildim
Bugün ustalar çalıştı ama ben yoruldum
SAğ olsun küçük kuzum yerinde durmadı devamlı ustaları izlemek, hatta onlara yardım etmek istedi
Ona dur otur demekten felaket gerildim ( ustaları engelleyip rahatsız etmek istemedim )
Gelen Abi sağ olsun her eve lazımKapılarımızı değiştirmeyide istiyoruz diyince anında bizi götürdü bir tanıdığına veeeeeeee Çarşamba günü kapılarımda değişiyor
Duşakabinde yapılacak onada varmı bir tanıdık dedik onuda halletti sağ olsunBauhausa yaptırsaydık 800 liraya gelecekti ama onun bulduğu ( meğer eşimin ilkokul arkadaşıymış oda ) 580 liraya halledecek ( oda pazartesi ölçü almaya gelecek ve 1 haftada oda takılacak )
Yarın büyük kızı tekrar doktora götüreceğim ama ustalar yanlızda kalır nasılsa
Yemek konusunda bugün biraz sıkıntılı geçti benim açımdançeyrek ekmekte olsa döner yedim
Sık sık tuvaletimiz gelmesin diye su bile içmedim korkumdan
Anam yayıla yayıla laptop başında oturmayı özledimsizlerle uzun uzun sohbet etmeyi neyse mecbur az sabır edeceğim nasılsa sayılı gün çabuk geçer
Evet ya Usta cidden çok düşünceli hatta bir ara kardeşim bak lavaboya gidecekseniz söyleyin ustalar anında boşaltsın banyoyu diyeDedim sağ olasın gündüz komşular idare eder öbür türlü ustalar engellenmiş olur
Sanırım yarında kalacak cumartesi fayanslar döşeneceği zaman sökecekmişilk önce klozetin oturacağı yeri yapacaki ki akşam gitmeden klozetide monte ederiz dedi
Sorma canım ev içindeyken cidden zor ama aracı olan Abi sağ olsun ustaların devamlı başında hatta duvar kırılırken banyo kapılarını kapattırdı dışarı toz pislik olmasın diyesadece hol biraz battı ama yatak odası ve çocukların odasına şükür toz gitmemiş Kapılar sökülürkende çok fazla toz olmazmış şükür Artık bende cumartesiden sonra ufak ufak temizliğe mutfaktan başlarım, yatak odasındada dolapları bir düzenlerim hazır komple eve girince bir tek salonda çok iş var çünkü hem camları silmem gerek ( bekletiyordum nasılsa toz olacak diye ) tüller falanda yıkanacak
perşembe günü menü ve program
sabah kalkar kalkmaz 2 bardak su
7:30 8:30 yürüyüş(bu hafta yağmur demedim çamur demedim yürüdüm)
kahvaltı karatay kahvaltısı
öğle:yarım elma 1 portakal(ben bir meyve canavarıyım çok seviyorum nasıl vazgeçicem bilmiyorum 3 haftadır kendimi tuttum ama bugün artık öğün yemiyeyim dedim meyve yiyeyim)
akşam fırında kaşarlı kıymalı karnıbahar yemeği
akşam çay yanında 1 küçük kase patlamış mısır
2 lt su
Kızlar çok özür diliyorum, bu hafta takıma bir katkım olmadı. Üzerimdeki ölü toparığını atamıyorum bir türlü ama düzeliyor gibi herşey. Daha düzgün, düzenli bir hayata geçmem, kendime çeki düzen vermem lazım. Bir itici güce ihtiyacım var. Ama toparlıyorum. Nisan sonunda çok güzel kilolar vermiş olarak karşınızda olacağım :)
Dünkü menüm
Kahvaltı: Peynirli açma
Öğle: Sebze Çorbası
Akşam : Boşnak Böreği(Bir arkadaşımın ısrarıyla yemek zorunda kaldım)
Su: 0.5 litre
kaptanım bu kadar dikkat ediyorum niye her hafta aynı düzende kilo veremiyorum nerde hata yaoıyorum acaba bu hafta geçen haftadan daha çok dikkat ettim daha az verdim ben bişey anlamadım bu işten
teşekkür ederim canımcım
hedefim 46-45 hangisi olursa artık :)
unutmadan dünkü menümü de yazayım
sabah: kalkar kalkmaz 500 ml limonlu su
karatay kahvaltısı ( bir yumurta ve yazdan hazırlanmış domates patlıcan konservesiyle değişik bir menemen, beyaz peynir, domates, salatalık, zeytin, ceviz, kuru üzüm ve kaymak)
öğle: sütlü kahve
akşam: iki kaşık pirinç pilavıbarbunya yemeği , semiz otu cacığı
gece: sütsüz şekersiz ilk defa içtiğim neskafegüzelmiş meğersem içilebiliyormuş ama türk kahvesini hala şekersiz yada sütsüz içemiyorum
su: 2-2,5 lt kadar
spor: 30 dksı tempolu kalanı köpücüğümün çiş molaları yüzünden dur kalklı 1 saat yürüyüş
boyum kısa benim uzun görünmek için fit olmam lazım
bunu da kilo verme ve sporla sağlayabilirim
hamile kalmadan önce zayıf olmalıyım ki hamile kalınca aşırı kilolu görünmeyeyim
Msj sayim yanlis saymadiysam 35++
dünkü menüm
sabah : kkk + yarım muz
öğle : 3 kaşık yeşil mercimek
akşam : 1 kase hamur çorbası (el emeği), kıymalı patlıcan
1 çay kaşığı süt reçeli kızıma evde sarelle yapma kararı verdim hiç değilse bildiğim şeyi yesin en iyi lezzetinde süt reçeliyle olduğunu duydum ve gerçekten haklılarmış harika bişey olmuş...
YAŞASIN KATKISIZ ÇİKOOOO kızım için tabiii
su 2 litre +
Selam kızlar uğrayamadım internette sorun vardı. Neyseki halloldu. Takım ne durumda henüz bakamadım inşallah herkes kilo vermiştir. Ben 700 gr verdim ama hala listeye girmeme 600 gr daha var. Artık her hafta düzenli gidecek inanıyorum. Diyet listeme tam uyuyorum sporum da tamam gitmemesi için sebep kalmıyor. İnşallah her hafta hepimizin yüzü güler
6.TAKIM 407. ETAP MESAJ SAYILARI
battaniye1 ==35++
BayilanBayilana ==35++
Bulbul-e Bismil==35++
Ebwam ==-
Efser ==Mesajdan muaf
gel_pcpc ==İZİNLİ
irem-ozge ==1
leyla_34 ==20
makres76==21
sekerkiz67 ==2
baldandane==35++
45derya45 ==24
miss_wong==7
morcadıyesilyarasa==15
Menüleri de yazayım
Çarşamba
2 bardak su+1 kuru incir
2 yemek kaşığı çökelek üzerine bol maydanoz
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz
yeşillik
fırında balık
salata
1 dilim t.buğday ekmeği
Ara 15.30
2 grisini+1 bardak ayran
6 kaşık karnabahar yeşil mercimek karışımı sebze yemeği
4 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık yoğurt
yarım elma
Su 3 litre, spor 1,5 saat yürüyüş (9 km)
----------------------------------
Perşembe
2 bardak su+1 kuru incir
2 yemek kaşığı çökelek üzerine bol maydanoz
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz
yeşillik
Tavuk haşlama salatama kattım yedim
1 dilim t.buğday ekmeği
Ara 15.30
2 grisini+1 bardak ayran
1 kepçe çorba
6 kaşık sebze yemeği
4 kaşık yoğurt
1 dilim t.buğday ekmeği
yarım elma
Su 3 litre, spor 1,5 saat yürüyüş
Kaptanım yine yoksun bir sıkıntı yoktur inşallah.
Ben beslenmeyi bilmiyorum dengeli. Karatay'ın kitaplarını alıp okumam gerekiyor sanırım.
leylacım mutlaka okumalısın bak sana e kitap hediyem olsun indir oku tatlım
http://cyprux.com/defterali.com/karatay.pdf
Hepimiz zamanla öğrendik meleğim.İlk yapışına göre süperdintamam ablam çok saolacemilik işte
bugün ki menüm
3 NİSAN 2015 CUMA
SABAH
uyanır uyanmaz ılık limonlu su
5 köfte
yeşilçay
SPOR: 15 DK ISINMA EGZERSİZİ + 320 MEKİK + 1,5 SAAT PİLATES + (AKŞAM 1,5 SAAT FITNESS SALONDA)
ÖĞLE
peynirli salata
AKŞAM
yeşil mercimekli erişteli nohutlu yemek
salata
sıvı:1,6 lt
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Tadilat yoğunluğundan uğrayamıyorum ama aklım hep burada
Dün bildirimde yapamadım ama şükür aynı çıktım tartıdatabi her an değişebiliyor tartı çünkü malum çok sık tuvaletimiz gelmesin diye fazladan su tüketemiyorum
Allahın izniyle çarşambaya kadar banyo bitecek, o gün kapılarda değişecek ondan sonra kendimi çok daha fazla diyetime odaklayabileceğim
Bugün akraba günüde varinşallah orayıda hasarsız atlatırım Allahın izniyle
( yahu ne çok sınav üst üste olacak benim için)
ginaaaaaydiiiiin karlı bir ankara sabahından
dünkü menümü yazayım hemen
sabah : yarım simit, 1çk süt reçeli ve kkk
öğle : tarhana çorbası ve ayran
akşam : dünden kalan hamur çorbamdan 1 kepçe kadar ve patlıcan yemeği azda yoğurt
su 2 litre
bol karbonhidratlı bir gün oldu ama telafi edicem inşallah
evet kar yağdı yağmış daha doğrusu birde soğuk ki anlatamam
bende çok tatsızım
regl öncesi sendromum ve eşimin hafta başı şehir dışına gidecek olması
hepsi üst üste geliyor
kendimi bırakmamak için çırpınıyorum
bugün son sporumu yapıcam gibi görünüyor
yarın zaten sporumun of günü
bugün yapasım yok ama direnicem işte
offf
birde regl öncesi beden şişkinliği falan beni sinir ediyor
canım tatlı istiyor
çıldırmak üzereyim bugün
gunaydın şekerlerim
takıma paylaştım siz de eksik kalmayın istedim
Hücresel beslenme ile kilo kontrolü
Özgür Kuru 27 Haziran 2012 Genel Yorum Yok
Hepimiz hayatımız boyunca en az bir kez diyet yapmış veya çevremizde yapan birileri mutlaka olmuştur. Ve her diyet yapan kişi mutlaka sonuç almıştır ama ya sonrası? İşte diyetlerin ve kilo kontrol programlarının en kritik noktası budur. İnsanların kilo ile ilgili problemleri sağlıksız ve düzensiz beslenme başta olmak üzere düzensiz uyku, uzun süre hareketsiz kalma gibi sorunlardan kaynaklanır.
Bir diyet programını tamamladıktan sonra tekrar kilo almamızın nedenleri ise bire bir diyet programınızla ilgilidir. Diyet programları sırasında vücudunuz normal hayatınızda tükettiğiniz yiyeceklerden daha az tüketir. Bu durumun sonucu hücresel olarak yetersiz beslenme olarak karşımıza çıkar. Bunun sebebi tükettiğiniz yiyecek miktarlarında ciddi bir azalmaya gittiğiniz zaman hücreleriniz otomatik olarak kendisini savunmaya alır ve programı bıraktığınızda tekrar aç kalmamak için daha hızlı depolama yapmaya başlar. Bu durumda verilen kiloların geri alınması olarak sonuçlanır. Bu durumu geciktirmenin temel bir kaç kuralı ve yöntemi vardır.
1. Kilo kontrol programını bıraktığınızda kilo alırsınız: Bu değişmez bir kuraldır. Çünkü normal düzeniniz sağlıklı ve doğru olsaydı zaten kilo problemleri yaşamazdınız.
2. Hücresel Beslenme: Klasik diyet programlarında (20gr peynir, 3 zeytin vb türevleri) hücreler yeteri kadar beslenemezler. Bu da programı bıraktığınızda daha hızlı kilo almanıza neden olur. Kilo kontrolün en önemli noktası hücrelerin yeterli beslenmesidir. Midenizdeki yerin tükenmesi değil
3. Sağlıklı kalori kontrol: Bedenimiz gün içerisinde belli bir miktar kalori yakar. Bu kişiden kişiye değişir. Temel kural ortalama yakılan kalorinin altında beslendiğinizde kilo verir, üstüne çıkarsanız kilo alırsınız. Fakat düşük kalori almak uğruna hücrelerinizi aç bırakamazsınız. Çünkü hücreler beslenemezse sağlıklı bir bedene sahip olamazsınız.
4. Egzersiz: Ne yaparsanız yapın, ne tarz ürünler ve diyet programları uygularsanız uygulayın EGZERSİZ olmazsa olmazdır. Çünkü kas ve eklemlerinizin yeterli besinlerin yanı sıra harekete ihtiyaçları vardır. Unutmayın kullanılmayan organlar zayıflar.
o süt reçelini bende yapmayı düşünüyorum benim minik okulda sürme çikolatayı öğrenmiş okuldan geldimi bi dilim istiyor en azından içinde ne olduğunu bilirim
Güzel atlatmışsın balım.Haftasonları genelde irade testi oluyor fakat bir süre sonra bunu da aşacaksın kuzum sıkma kendini abartmadan tırtıkladığın sürece kızmıyorum zaten nefsini köreltecek kadar tadına bak yeterlimerhabalar bugün kayınvalidemin misafiri vardı biz hepberaber eltim görümcem bi sürüüü cıssss hazırladık.hiç belli etmeden kaynanama 2 mercimek köfte ve 1 kurabiye ile az hasarlı atlattım inş. ama varya ben şunu keşfettim haftasonları daha zor geçiyo bana.çocuklar hep özel şeyler istiyo.yapınca tırtıklıyorum malesef
dünkü menümü yazamadım simdi onu yazayım
cuma menü ve program
sabah kalkar kalkmaz 2 bardak su
7:30 8:30 yürüyüş
kahvaltımlet peynirli 2 yumurtalı domates salatalık peynir çay
ara:sütlü nescafe(şekersiz)
öğle:yayla çorbası
akşam:yayla çorbası,bulgur pilavı
toparlanıyorum sanırım
valla maalesef ankaradayım ben pek sevmem ankarayı
bu arada tatlı isteğim oluştuğu an minik bi kaçamak yaptım
bugün ki menüm
4 NİSAN 2015 CUMARTESİ
SABAH
uyanır uyanmaz ılık limonlu su
8 zeytin
1 parça köy peyniri
kuzukulağı
tere
yeşilçay
ARA
türk kahvesi şekersiz
SPOR: 15 DK ISINMA EGZERSİZİ + 320 MEKİK + 1,5 SAAT PİLATES
ÖĞLE
yeşil mercimekli erişteli nohutlu yemek
tatlı krizim yüzünden 1 saat sora eşimin baskısı ile 2 adet probis yedim
ARA
türk kahvesi şekersiz
AKŞAM
1 adet salatalık
sıvı: 1,5 lt
ay kimsecikler uğramamış dünden beri
ben bugün regl oldum kızlar
spora 2-3 gün ara vermek durumundayım
evde de pazar pazar yalnızım
sevgili kocacım köpeği aldı gitti köpek sahasında oyuna
bende paso uzanıp ense yapmaca
iyi mi kötü mü bilemedim
neyse herkese iyi pazarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?