- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
**NisanListesi**
battaniye1: 77,5***************>76
BayilanBayilana : 87,5**********>85,5
Bulbul-e Bismil: 89,4***********>86
Ebwam: 125,8****************>123
Efser : 71,9******************>70
irem-ozge: 82,2*************>80
leyla_34 : 55,9**************>54,5
rengarenknesli: 75,8**********>74
makres76: 64****************>61
baldandane: 97**************>93
45derya45: 82,4*************>79
miss_wong: 73,8**************>72
oynakbasi34: 109,2***********>106
morcadıyesilyarasa: 50,3*******>45-46
Hedeflerini Yazmayanları ben yazdım meleklerimHepinize başarılar
kaptanım ne zamana bu hedefler benim bu haftaki hedefim 72 ydi öyle belirlemiştim ama bu haftaysa kalsın :)
hoşbuldum kaptanımm nasılsınn
Nisan sonu hedefi bızdıkım hoşgeldin tamam o zaman daha aşağı çekebilirsin
ben geldiim
sınavlarım var yarından itibaren gelemedim bu ara
bugün menümü yazayım yürüyüşe gitmeden sonrarında yarınki 3 sınavıma çalışcam
menüm
Sabah:2 yumurta haşlanmış,zeytin(biraz fazla yedim 20 tane minik yeşil)2 havuç
Akşam:ciğer,salata,1 havuç
spor:1.5 saat yürüyüş
evde hurma ceviz bitmiş sevinsemmi üzülsemmi bilemedim
hoşbuldum kaptanımm nasılsınn
nisan sonuysa 70 hedefim
ay sorma kaptanım ya babam kek istemişti geçen ona koydum baktım sonmuş meğerse kalmamış yarın alayım
Yürüyüşe gideceksen geç kalma bızdıkım menü süper hurma değil de cevizin bitmesi benim için kabus
zeytin fazla değil tatlım
İyiyim bitanem bugün ev boş kk nın keyfini çıkarıyorumSon sınav haftası mı kuzum
ay sorma kaptanım ya babam kek istemişti geçen ona koydum baktım sonmuş meğerse kalmamış yarın alayım
tamam
oh iyi yapıyosun canım
yok vizeler kaptanım ama hepsini bi haftaya topladılar bu hafta gelemeyebilirim pek ama kaçamak yok söz
ben spora kaçtım
KAPTANIM YAZDIĞIN HERŞEYİ OKUDUM3. Her üye menülerini istediği zaman en geç ertesi gün olmak üzere bir mesaj içinde tüm yenilen içilenler yapılan sporlar ve süreleri olmak üzere paylaşmak zorundadır
4.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takım kuralı olduğu için değil,kendi sağlığımız ve hedefimize hızlı ulaşmak icin yapmalıyız)
5.Günde en az 5 mesaj yazma zorunluluğu vardır,bu en az rakamdır,haftada 35 mesaj altına düşen üye 2.sarı karttan sonra takımdan çıkarılacaktır..Paylaşım ve destek ne kadar çok olursa motivasyonun o kadar yüksek olacağı unutulmamalıdır
6.Diğer arkadaşların listelerine yorum yapılacak ve kendimizce doğru ve yanlısları yazılacaktır.
7.Yapılan her kaçamağa ceza verilecektir,örnek verirsek o gün dışardaydınız ve canınız hamburgermi istedi ,veya çok çikolata yemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapılacaktır,cezaları uygulamak mecburidir,eğer 1 hafta içinde cezalar çekilmez ve herhangi bir bilgi verilmezse,o üye 2.hafta takım listesine alınmayacaktır. Üyenin aktifliğine bağlı olarak bu süre uzatılabilir yada kısaltilabilir
8.Sağlıklı beslenmeye gayret gösterilecek ve öğün atlamamaya çalışılacaktır...
Takım İçi İlk 3
1- baldandane(97/96 /1 /%1,03
2- Bulbul-e Bismil( 89,4/88,5/0,9 /% 1
3- battaniye1 (77,5/77,4 /0,1 /%0,13
Tebrikler meleklerimm balım ilk haftadan birincilikle başladın daim olsun tatlım 9 kişilik takımımızda Dördüncümüzün olmaması gerçekten üzücü
ay akşam ki öğünüm de tavuk suyuna şehriye çorbası vardı yazmayı unuttum
birdeeeee o mikemmel tavuklu salatamızı sizinle paylaşıp sizi salata yemeye teşvik etmek istiyorum
hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?