Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

pazar
sabah: karatay kahvaltısı
öğle: bir bardak ayran
ara: çok az sütlü kahve
akşam: tavuk ızgara, salata, ayran
dün akşam doğum günü davetindeydik sadece pastadan yemek durumunda kaldım daha da davete falan gitmiycem çünkü insanları kıramıyorum

bugün için planladığım menüyü de yazayım
sabah: karatay kahvaltısı yapıldı
öğle: ayran ve belki bir adet havuç
akşam: kurutulmuş yeşil fasulye yemeği, cacık
akşama misafirim var bir sürü yemekti pasta börekti yapıcam ama söz veriyorum kızlar belki nasıl olmuş diye çatal ucuyla tadına bakmaktan öte hiiiç bişey yemiycem hatta leptin bölünmesin diye tadına baktığım şeyi dilimin ucuyla bakıp yutmuyorum çoğu zaman zaten dünkü pasta yüzünden vicdanım rahatsız

kaptancığım ne diyorsa o hedef 86ben kolayı çoooook içerdim eskiden ama artık midem sağlam değil oyüzden çıkardım hayatımdan içmiyorum o gün çok istisnaydı söz bir daha da olmaz kaptancım

hiiii umarım öyle olmaz kaptanım

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı ve bol eksili bir hafta diliyorum

Benim maalesef tadilat hala bitmedi hatta cumartesi gelen usta yalap şap iş yapmış o yüzden bugün yapılması planlanan Fayanslar yarına kaldı
Yinede canımı sıkmıyorum sonuçta bir gün geç bitsin yeterki güzel olsun
Dün ustalar çalışmadı pis işlerin çoğuda bittiği için biraz evime gelip temizlik yaptım bütün tozlar diğer odalarada gitmesin diye
İki gecedir Annemin evinde kaldığımız için giremedim burayada

Hazır evime gelmişken ( Ustaları getiren abi sıva için bu kez başka usta getirmeye gitti ) sizlerede bakayım dedim

Bildirimler yapılmış ne güzel ( ben cuma sabittim ama şu an ne alemdeyim bilmiyorum acıkcası Çarşamba inşallah biter herşeyde bende kendimi tekrar beslenmeye odaklarım malum yemek düzenide kalmadı ustalara koşturmaktan )

Hemen menülerim gelsin
Cuma
Kalkınca 6:30
2 bardak su+1 kuru incir

Sabah 7:30
2 yemek kaşığı çökelek üzerine bol maydanoz
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz
1 dilim tam buğday ekmeği
yeşillik

Ara 10:30
2 hurma+1 bardak yeşilçay

Öğle 12:30
4 köfte
salata
1 dilim t.buğday ekmeği

Ara 15.30
2 grisini+1 bardak ayran

Akşam 18:00
1 kepçe çorba
6 kaşık sebze yemeği
4 kaşık yoğurt
1 dilim t.buğday ekmeği

Ara 20:00
yarım elma

Su 3 litre, spor 1,5 saat yürüyüş (9 km)
----------------------------------
Cumartesi
Kalkınca 8.30
2 bardak su+1 kuru incir

Sabah 9:00
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz
yeşillik
2 hurma
1 bardak yeşilçay

Öğle 13:00
hamsi buğulama
salata
1 dilim t.buğday ekmeği

Ara 16.30
2 grisini+1 bardak ayran

Akşam 18.30
1 kepçe çorba
6 kaşık sebze yemeği
4 kaşık yoğurt
1 dilim t.buğday ekmeği

Ara 20:30
yarım elma

Su 3 litre, spor yok
--------------------------------
Pazar
Kalkınca 8.30
2 bardak su+1 kuru incir

Sabah 9:00
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz
yeşillik
2 hurma
1 bardak yeşilçay

Öğle 14:30-16:00 arası
yeğenimin doğum günüydü biraz abartmış olabilirim
5 kaşık kısır
2 kaşık fasülye turşusu (tuzlu suyu tamamen alınmış ve zeytinyağında kavrulmuş)
1 dilim ıspanaklı börek
2 tane sarma
oğluşumun yemediği iki çatal yaşpasta

Akşam 20:30
1 bardak ayran

Su 3 litre, spor 30 dak plates

Bir haftalık bir aradan sonra herkese tekrar merhaba.
Güzel bir hafta olsun işallah hepimiz için.
Çok yoğun bir o kadar yorucu bir haftaydı. Günde 4 saat uykuyla geçti bir hafta.
Kilo açısından kötü bir hafta değildi. Sabit çıkmak yeterliydi benim için.
Bu hafta iyi bir sonuç almayı diliyorum hepimiz için.

Geçmiş olsun kaptanım, evde hasta olunca gelen giden bitmez ki. Rabbim sağlık versin, tez zamanda sağlıklarına kavuşsunlar inşallah.

Kaptanım inciri bırakmıştım 15 gün mahvoldum yine. Bu artık benim hayatımın bir parçası olacak belli oldu. Tekrar incire başlayalı bir hafta oldu ancak etkisini görmeye başladım. Bir ara verdim mi tekrar başlasam da böyle bir hafta sonuç almak için bekliyorum. Budan sonra hafta içi yürüyüş hafta sonu evde spor inşallah. Bu aralar oğluşum evde pek spor yaptırmıyor. Açık hava yürüyüşü için güzel bir zaman. Hava ne sıcak ne soğuk. Çok sıcaklarda öğle saati yürüyemem, bu havaları değerlendireyim. Bu hafta listedeyim inşallah. Kesin gözüyle bakıyorum. Regl da bugün oldum cumaya etkisi geçer. Listeye girmemem için bir sebep kalmıyor inşallah.

Herşey güzel olacak notalar silinecek inşallah. Kötü bir dönem olmuş. Buradan bir ders çıkarıp çok dikkatli olmamız lazım. Mezun olamazsak çok üzülürüm. Hepimiz kendimize bir çeki düzen verelim arkadaşlar. Hep bireysel olarak hem takım olarak herşeyi lehimize çevirmek zorundayız. Ben inanıyorum herkes de bunun farkında, bu hafta güzel olacak.

darılırmıyım hiç kaptanımmm öyle bişey yok yaptığım hataları bile bile yapıyorum ona kızıyorum...
ama dün bol bol spor yaptım sayılır camları sildim odanın şeklini değiştirdim yürüyerek pazara gittim geldim 1,5 saat kadar.. bu haftada inşallah sabahları 2 cam kaldı onları halledicem işe gelmeden telafisi sayılır sanırım...
ve bu hafta yeşilçaya başlamaya karar verdim hemoroidi tetiklemezse devam...

gunaydın güzeller

çikolata için de o süt reçelini yapıp kakao mu koyuluyor

evet canım bikaç tarif öyle ama ben tanıdık pastaneci var ondan kalıp bitter alıp tereyağıda koyucam birde fındık ezerim içine dedim aromalara güven olmuyor...
deryacım çok isabetli tarif olmuş. çikolata tatlı ihtiyacı için çok sağlıklı bir alternatif cidden sağol paylaşımın için

günaydınnnn canlarım hafta başı yoğunluğu öğleden sonra geçmiş yapıcam inşallah öpüyorum hepinizi...
aldım öpücüğünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…