Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

harika kahvaltının ardından tatlıya yenilmişiz cadıcımmm olsun telafi etmişsin bak...

ay akşam ki öğünüm de tavuk suyuna şehriye çorbası vardı yazmayı unuttum
birdeeeee o mikemmel tavuklu salatamızı sizinle paylaşıp sizi salata yemeye teşvik etmek istiyorum
hepinizi öpüyorum
offf off offf harika gözküyo canım afiyet olsun ahhh o şehriye çorbası çok severim ama işte yasakkk

harika kahvaltının ardından tatlıya yenilmişiz cadıcımmm olsun telafi etmişsin bak...
valla regl sendromu
bugünde yaptım kaçamak
kaptanım affetsin çok şiddetli tatlı istedi canım
kendimi zorlayınca da eşim kızıyor
zorlamalar sonucu yenilenller oluyor bunlar işte

offf off offf harika gözküyo canım afiyet olsun ahhh o şehriye çorbası çok severim ama işte yasakkk
çorba eşime ait içinde çok yok
1 yemek kaşığı kadar bile atmadım dedi
ki gerçekten tavuk parçacıkları daha fazla

valla regl sendromu
bugünde yaptım kaçamak
kaptanım affetsin çok şiddetli tatlı istedi canım
kendimi zorlayınca da eşim kızıyor
zorlamalar sonucu yenilenller oluyor bunlar işte

eeee o zaman bugünde spor yapıyoruzzz bugün bende cezalıyım sabah temizlik yapıcam diye kahvaltı yapmadım yanımda da getirmedim cıssslara bulaştım yine 2 dili çavdar ekmeği yedimmm

eeee o zaman bugünde spor yapıyoruzzz bugün bende cezalıyım sabah temizlik yapıcam diye kahvaltı yapmadım yanımda da getirmedim cıssslara bulaştım yine 2 dili çavdar ekmeği yedimmm
valla ben bugün spor falan yapamam reglimin 2. günü ve sancılıyım
ben zaten sporu sağlam yapıyorum yarın itibariyle telafi ederim diye düşünüyorum

maalesef ama işte her şeyden soyutlayamıyoruz kendimizi benimki kıramamak değil de nefsime yeniliyorum birazcık diye ısrarlarda bahanem oluyooo

inşallah canımmm ne güzel dilekler

ooohhh cecom hadi bakalım başladı başlayacak derken bitiyo bile biraz yorulacaksın ama süperr olacak değecek bence

bir kaç cısınn dışında gayet güzel menüler ölçülü ama olsun bu kaçamakları telafi etmemiz önemli olan..

ayyyy ne desemmm ki valla karar senin canımmm
risk alamam
ya şimdi yatıyorum ya atıştırmalık bişiler istiyor canım
evde de pek bişi kalmadı
eşimde burda değilki alışverişe gidelim
evdekilerle yetinmeye çalışıom
ama tabi sakıncalıları ellemem

bak sana atıştırmalık değil ama tatlı ihtiyacın için bi tarif vereyim

bir bardak ılık süte 2 3 kuru incir bunları blendırdan iyice geçir. 2 3 kaseye paylaştır üzerlerini ört 3 4 saat beklet dolaba koy harika bi tatlı oluyooo puding gibi

evet denenebilir buna benzer başka bişi yapmıştım ben
güzel tarif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…