- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Günaydın meleklerimmmmmm Hayırlı Cumalar Hepimize
400 gr daha gitmiş bitanem harikasın seni takıma girmeden mezun edeceğiz sanırım
Hadi gözünyadın bitanemm bugün herşey biterde sadece temizlik kalır .Ne demek misafir cecom
free takım da olman birşey değiştirmiyor kuzum.Sağlık olsun hiç su içemedinki bitanem beslenme düzenin de değişti hiç canını sıkma haftaya çabucak verirsin
Tebrikler Efserim Bu arada 1,2 kilo daha verirsen mezun olabilirsin hedefini aşağıya çekecekmisin canım
Listeye hoşgeldin tekrar makresimm 600 gr vermişsin bu hafta artık her hafta en az 500 gr kesin gider Sağlık olsun kuzum bu hafta olmaz haftaya olur
Peki leylacım inşallah izin sana iyi gelir beslenmene dikkat et yine de canım.Başlayabilirsen spora başla spor mutluluk hormonu salgılatıyor canım eminim sana iyi gelecektir.Döndüğünde full motive olmuş görelim seni.Sorunların herneyse umarım halledebilirsin kuzum
Hoşgeldin meleğim balını yerim senin Cümleye gel
Çok aşırı su içersem benim de bazen başım dönüyor makresim bir de bizim evde her yemek sıfır tuz ekmeyi de unutuyorum alıştım sanırım tuzsuzluğa ama vucudun ihtiyacı var.2 gün spor yapamamana rağmen sonuç harika canım tebrikler
Gitsinde 100 gr gitsin neslimmmm
Hmmm allah kavuştursun o zaman meleğim
Meleğim ilk zamanlardaki isteğin kalmadı bebek tedavisi de bunu etkiledi canım bilinçaltına yanlış mesajlar yolluyorsun.Kilolar gidecek bebiş gelecek buna eminim böyle düşün ayrıca 3 inciri 2 ye mi düşürsen bebiş kürü biliyorum ama karar senin canım istersen çok güzel verebildiğini biliyorum havalardan dolayı yürüyüşte yapamadın en büyük etken o bence üzülme her hafta yeni bir başlangıç en azından bu hafta artı değilsin
İremcim tebrikler 300 gr gayet güzel yavaş ama emin adımlarla gidiyorsun.Yalnız menü yok katılım yok
sadece kilo bildirmekle takım olamayız değil mi bu haftada aynı olursa izine ayırmak zorunda kalacağım canım
içli köfte çiğ köfte afiyetolsun kuzummmmm
Bak yine yanlış cümle şartlandırıyosun kendini vereceksin eminim
Teşekkürler balım hayırlı cumalar kilo bildirimi yapmamışsın bitanem
Harikasınn acıkırsan ayran içebilirsin canım .Umarımsen de bizler gibi memnun kalırsın karataydan
Artık son kilolar efserim yaklaşık 23 kilo verdin dile kolay
Ooooooo sorgu başlamışşşş
tartı 55.6 yı gosteriyor.:))
baslangic dun 4 mesaj
400 gr daha gitmiş bitanem harikasın seni takıma girmeden mezun edeceğiz sanırım
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Hepinize hayırlı Cumalarrrr
Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsini sizlere misliyle nasip eder inşallah....Aminnnnnnnnnnnnnnn
Bugün inşallah son dokunuşlar yapılacakÖğleden sonrada kapılarım takılacak
Eşim artık akşam geç saate kadar temizlik yaparız dedi sabah sabah bende tabi anında : Tövbe de len dedim
Kaçarı yok tabiki temizlikten
İnşallah bu gece itibarende kendi evimizde kalacağızAnnemin evinde kalan eşyalarımızıda eşim akşama getirecek ki bende yarından itibaren çamaşır yıkamaya başlıyayım
Bu arada tadilat düşündüğüm gibi bana yaramadı
Doğru dürüst beslenmeyince, suyuda yeterli içmeyince gördüğüm sonuca aslında hiç şaşırmadımama hiç canımı sıkmıyorum çünkü eminim bu hafta çok dikkatli gidersem daha fazlasınıda verebilirim cumaya kadar
Her ne kadar sizin takımda sadece misafirde olsam burayada aklımdayken bildirim yapmak istiyorum
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 109.3 kg
Bu hafta; 110.3 kg
Gelen; + 1 kg
Toplam giden; 14.2 kg
Cidden hiç önemsemiyorum çünkü acıkcası daha kötü bir sonuç bekliyordumBundada bir hayır var diyip yarın sabah itibariyle yeniden eski düzenime dönüyorum Allahın izniyle
Hadi gözünyadın bitanemm bugün herşey biterde sadece temizlik kalır .Ne demek misafir cecom
free takım da olman birşey değiştirmiyor kuzum.Sağlık olsun hiç su içemedinki bitanem beslenme düzenin de değişti hiç canını sıkma haftaya çabucak verirsin
Kızlar acil çıkacağım şimdi kilomu yazıyorum yüzdemi hesaplıyamıyaçağım 71,0 kaptanım
Tebrikler Efserim
Günaydın kızlar,
Önce hızlı bir geçmiş yaptım dün uğrayamadım elektrik kesintisi yüzünden. Bugün herkesten güzel bir haber gelir inşallah. ben 600 gr verdim bu hafta ve izine ayrıldığım kiloma geri döndüm bugün listede olurum ama katkım olmayacak maalesef.
Listeye hoşgeldin tekrar makresimm 600 gr vermişsin bu hafta artık her hafta en az 500 gr kesin gider
Kızlar günaydın. 1-2 hafta kadar kendimi toparlamak istiyorum. O sebepten biraz izin istedim. Kötü beslenmemle kendimi etkiliyorum zaten, takımımı da etkilemek istemiyorumkilo almayıp aynı şekilde devam etmek için dikkat edeceğim ama.
Peki leylacım inşallah izin sana iyi gelir beslenmene dikkat et yine de canım.Başlayabilirsen spora başla spor mutluluk hormonu salgılatıyor canım eminim sana iyi gelecektir.Döndüğünde full motive olmuş görelim seni.Sorunların herneyse umarım halledebilirsin kuzum
gunaydın peteklerim bal yapmaya geldim
Hoşgeldin meleğim balını yerim senin
Çarşamba
Kalkınca 6:30
2 bardak su+1 kuru incir
Sabah 7:30
2 kk beyaz peynir üzerine bol maydanoz
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz
1 dilim tam buğday ekmeği
yeşillik
Ara 10:30
2 hurma+1 bardak yeşilçay
Öğle 12:30
Tavuk haşlama salatama kattım yedim
1 dilim t.buğday ekmeği
Ara 15.30
2 grisini+1 bardak ayran
1 paket tuzlu çubuk (çok başım döndü bayılacak kadar o yüzden yedim hatta az ta tuz attım ağzıma )
Akşam 18:00
karalahana yemeği
4 kaşık yoğurt
1 dilim t.buğday ekmeği
Ara 20:00
yarım elma
Su 3 litre, spor yok
----------------------------------
Perşembe
Kalkınca 6:30
2 bardak su+1 kuru incir
Sabah 7:30
2 kk beyaz peynir üzerine bol maydanoz
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz
1 dilim tam buğday ekmeği
yeşillik
Ara 10:30
2 hurma+1 bardak yeşilçay
Öğle 12:30
Tavuk haşlama salatama kattım yedim
1 dilim t.buğday ekmeği
Ara 15.30
2 grisini+1 bardak ayran
Akşam 18:00
karalahana yemeği
4 kaşık yoğurt
1 dilim t.buğday ekmeği
Ara 20:00
yarım elma
Su 3 litre, spor yok
menülerim iki gün aynıydı spor yapamadım başımın dönmesi geçmedi, hava şartları yüzünden yürüyüşümü de yapamadım
Çok aşırı su içersem benim de bazen başım dönüyor makresim bir de bizim evde her yemek sıfır tuz ekmeyi de unutuyorum alıştım sanırım tuzsuzluğa ama vucudun ihtiyacı var.2 gün spor yapamamana rağmen sonuç harika canım tebrikler
oooo yeni arkadaş hoşgeldin sefa geldin. bende takımdan 3 hafta önce 14. takıma kaptan olarak ayrılan uyeyim. kankaları ziyarete geldim
efserim harikasın yaaaa imrendim sana ben
75,7 oldum 100gr 100gr gidiyor neyseki vermeye başladım dıkkat etsem gidecek te nerdeee
Gitsinde 100 gr gitsin neslimmmm
gonlu guzelım dun guya etkin olacaktım unuttuuummm gıttı esımde bugun usaga gıdecektı dıye dun onunla vakıt gecırdım unuttumm
Hmmm allah kavuştursun o zaman meleğim
gunaydın kızlarr nezamandır kılo veremıyorum neden boyle oluyo bılmıyorum kı off offff
Meleğim ilk zamanlardaki isteğin kalmadı bebek tedavisi de bunu etkiledi canım bilinçaltına yanlış mesajlar yolluyorsun.Kilolar gidecek bebiş gelecek buna eminim böyle düşün ayrıca 3 inciri 2 ye mi düşürsen bebiş kürü biliyorum ama karar senin canım istersen çok güzel verebildiğini biliyorum havalardan dolayı yürüyüşte yapamadın en büyük etken o bence üzülme her hafta yeni bir başlangıç en azından bu hafta artı değilsin
dunkı menum
sabah kk
oglen
3 ıncır
1 ayran
aksam
tarhana corba
brokolı salatası
taze fasulye
carsamba menum
sabah
kk + 3 ıncır
oglen
ayran
5 cevız
aksam
tereyaglı haslanmıs ıclı kofte 4 tane yedım
ayran
bol salata
Günaydın kilomu bildirip kaçıyorum maalesef 81,9 bu hafta.
İremcim tebrikler 300 gr gayet güzel yavaş ama emin adımlarla gidiyorsun.Yalnız menü yok katılım yok
sadece kilo bildirmekle takım olamayız değil mi bu haftada aynı olursa izine ayırmak zorunda kalacağım canım
salı gunu menum
sabah kk +3 ıncır
oglen cıgkofte ayran
aksam
kuru patlıcan yemegı kıymalı
ıkı kasık bulgur pılavı
bol salata
içli köfte çiğ köfte afiyetolsun kuzummmmm
aynen neslım bence beynım bana oyun oynuyo.. fıkırden uzaklasıtıgım ıcınde menulerım duzgun de olsa veremem
Bak yine yanlış cümle şartlandırıyosun kendini vereceksin eminim
günaydın arkadaşlar yeni eksili cumalar dilerim hepimize
Teşekkürler balım hayırlı cumalar kilo bildirimi yapmamışsın bitanem
Bu gün karatay yapmaya calışcam 2 öğün.. Kahvaltımda ekmek yemedim.
Harikasınn acıkırsan ayran içebilirsin canım .Umarımsen de bizler gibi memnun kalırsın karataydan
p.tesı menum
sabah kk+3 ıncır+1 havuc
aksam
karnabahar yemegı
yogurt
ev erıstesı 3 catal
Canim kendimi toplasam verecemde toplanamiyorum bir türlü
Artık son kilolar efserim yaklaşık 23 kilo verdin dile kolay
NERDEN YAS KAC KILO KAC EVLIMISIN BEKAR MI NE IS YAPARSIN
Ooooooo sorgu başlamışşşş