Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın meleklerimmmmmmHayırlı Cumalar Hepimize

tartı 55.6 yı gosteriyor.:))
baslangic dun 4 mesaj

400 gr daha gitmiş bitanem harikasın seni takıma girmeden mezun edeceğiz sanırım

Hadi gözünyadın bitanemm bugün herşey biterde sadece temizlik kalır .Ne demek misafir cecom
free takım da olman birşey değiştirmiyor kuzum.Sağlık olsun hiç su içemedinki bitanem beslenme düzenin de değişti hiç canını sıkma haftaya çabucak verirsin

Kızlar acil çıkacağım şimdi kilomu yazıyorum yüzdemi hesaplıyamıyaçağım 71,0 kaptanım

Tebrikler Efserim Bu arada 1,2 kilo daha verirsen mezun olabilirsin hedefini aşağıya çekecekmisin canım

Listeye hoşgeldin tekrar makresimm 600 gr vermişsin bu hafta artık her hafta en az 500 gr kesin gider Sağlık olsun kuzum bu hafta olmaz haftaya olur

Peki leylacım inşallah izin sana iyi gelir beslenmene dikkat et yine de canım.Başlayabilirsen spora başla spor mutluluk hormonu salgılatıyor canım eminim sana iyi gelecektir.Döndüğünde full motive olmuş görelim seni.Sorunların herneyse umarım halledebilirsin kuzum
gunaydın peteklerim bal yapmaya geldim

Hoşgeldin meleğim balını yerim senin Cümleye gel

Çok aşırı su içersem benim de bazen başım dönüyor makresim bir de bizim evde her yemek sıfır tuz ekmeyi de unutuyorum alıştım sanırım tuzsuzluğa ama vucudun ihtiyacı var.2 gün spor yapamamana rağmen sonuç harika canım tebrikler

Gitsinde 100 gr gitsin neslimmmm

gonlu guzelım dun guya etkin olacaktım unuttuuummm gıttı esımde bugun usaga gıdecektı dıye dun onunla vakıt gecırdım unuttumm

Hmmm allah kavuştursun o zaman meleğim

gunaydın kızlarr nezamandır kılo veremıyorum neden boyle oluyo bılmıyorum kı off offff

Meleğim ilk zamanlardaki isteğin kalmadı bebek tedavisi de bunu etkiledi canım bilinçaltına yanlış mesajlar yolluyorsun.Kilolar gidecek bebiş gelecek buna eminim böyle düşün ayrıca 3 inciri 2 ye mi düşürsen bebiş kürü biliyorum ama karar senin canım istersen çok güzel verebildiğini biliyorum havalardan dolayı yürüyüşte yapamadın en büyük etken o bence üzülme her hafta yeni bir başlangıç en azından bu hafta artı değilsin

dunkı menum
sabah kk
oglen
3 ıncır
1 ayran
aksam
tarhana corba
brokolı salatası
taze fasulye

carsamba menum
sabah
kk + 3 ıncır

oglen
ayran
5 cevız

aksam
tereyaglı haslanmıs ıclı kofte 4 tane yedım
ayran
bol salata

Günaydın kilomu bildirip kaçıyorum maalesef 81,9 bu hafta.

İremcim tebrikler 300 gr gayet güzel yavaş ama emin adımlarla gidiyorsun.Yalnız menü yok katılım yok
sadece kilo bildirmekle takım olamayız değil mi bu haftada aynı olursa izine ayırmak zorunda kalacağım canım

salı gunu menum
sabah kk +3 ıncır

oglen cıgkofte ayran

aksam
kuru patlıcan yemegı kıymalı
ıkı kasık bulgur pılavı
bol salata

içli köfte çiğ köfte afiyetolsun kuzummmmm

aynen neslım bence beynım bana oyun oynuyo.. fıkırden uzaklasıtıgım ıcınde menulerım duzgun de olsa veremem

Bak yine yanlış cümle şartlandırıyosun kendini vereceksin eminim

günaydın arkadaşlar yeni eksili cumalar dilerim hepimize

Teşekkürler balım hayırlı cumalar kilo bildirimi yapmamışsın bitanem

Bu gün karatay yapmaya calışcam 2 öğün.. Kahvaltımda ekmek yemedim.

Harikasınn acıkırsan ayran içebilirsin canım .Umarımsen de bizler gibi memnun kalırsın karataydan

p.tesı menum
sabah kk+3 ıncır+1 havuc

aksam
karnabahar yemegı
yogurt
ev erıstesı 3 catal

Canim kendimi toplasam verecemde toplanamiyorum bir türlü

Artık son kilolar efserim yaklaşık 23 kilo verdin dile kolay

NERDEN YAS KAC KILO KAC EVLIMISIN BEKAR MI NE IS YAPARSIN

Ooooooo sorgu başlamışşşş

hahaha sorgular kralıcesıyım ben tamam uc ındırı 2 ye dusureyım bırde havalar guzellessın yuruyuslere gaz vereyım... evet evrenden kotuyu cagırıyorum sanırım kendımı kapattım

***6.Takım 408. Etap***
45derya45(83,8/82,9/0,9/%1,08)Yeni Üye Başlangıç Tarihi:14 Mart Başlangıç Kilosu:84,5 Hedef:70
baldandane(96/ / /%)
battaniye1 (77/ / /% )
BayilanBayilana (88/88 / 0/% 0)Kilosu Sabit
Bulbul-e Bismil( 88,5/87,8 / 0,7/%0,79 )
Efser (71,9/ 71,0 /0,9 /%1,25 )
irem-ozge (82,2 /81,9 /0,3 /%0,36 )
leyla_34 (55,9 /55.7 /0,2 / % 0.36 ) İzinli

makres76 (62,7/62,7/0/% 0) 397.Etapta izne ayrılan üye yüzdesi 11' e bölündü

6.Takım Ortalaması:%

Free Takım

miss_wong (73,4/73,4 /0 /%0,0)
oynakbasi34(109,2/110,2 / -1/% -0,92)
morcadıyesilyarasa(49,9/ 49,6/0,3 /%0,6 )

Free Takım Ortalaması:

Hoşbuldum kaptanım uzun bir bekleyişten sonra listedeyim sonunda. İnşallah her hafta ortalama 500 gitse 5 hafta sonra mezun olurum bakalım hayırlısı. Vücut diren göstermez inşallah.

harikasın makresimmm

banum sağol yeni kızlar harikalar haftaya liste giriş yapınca bole devam ederlerse bomba gibi giricez

Hadi inşallah neslim giriş süper oldu aynen devam edersiniz inş
kaptanım 300 gr vermişim
hesaplamayı yapamadım

Tebrikler cadıcımmm ekledim kuzumm 300 gr a üzülüyomusun

selam kızlarrr ben geldimmmmm bu hafta listeye girebileceğim inşallahhhhhh

Haydi hayırlı olsun deryacımmm tebrikler canımmm

hahaha sorgular kralıcesıyım ben tamam uc ındırı 2 ye dusureyım bırde havalar guzellessın yuruyuslere gaz vereyım... evet evrenden kotuyu cagırıyorum sanırım kendımı kapattım

Bırak sorgulamayı kuzum bak bahar geldi aç kendini pozitif düşün olumlu düşün herşey güzel olsun

sağolasın kaptanımmm kendime söz verdimmm sana da veriyorum bu hafta 5 dk lık programlarla plank a ve gönderdiğin 2 video ya başlıycam inşallah bir dahaki haftaya da sabaha yürüyüş koysammmm deymeyin keyfimeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…