Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ahhh neslim 300 gr küçümsüyorum ama bakıncaa 14 kilooo söylemesi bile harika
ya ben ne zor verdim bir bilsen geçen sene martta başladım düşün ekime kadar 14kg ekimden beri de 76-75 surekli sabıt artı şeklindeyim bıktım yaa nihayet 100gr da olsa gitmeye başladı haftaya umudum daha çok detoks yapmak istiyom bakalım p.tesi ve perşembe

senide tebrik ederim ayrıca

daha güzel olsun inşallah bende perşembe istiyorum hatta her perşembe ama napayım bilemiyorum

amın hepımızın herseyı guzel olsun ıns

sağol canımmm inşallah bu hafta söz verdim sporuda ekliyorummm artıkkk yeter umarım tüm haftalar böyle gider

daha güzel olsun inşallah bende perşembe istiyorum hatta her perşembe ama napayım bilemiyorum

İşte bu sendne beklediğim sözler deryacım menüle düzeldi spora da dediğin gibi başlarsan ki söz verdin tutacağına inanıyorum hızla gidecek kilolar perşembe günleri istersen sadece raw beslen ya da pirinç lapası yapabilirsin Hdi hep birlikte keyiflenelim
amın hepımızın herseyı guzel olsun ıns

Olacak zaten şüphen olmasınnn yeterki negatif düşünceleri hayatımızdan uzaklaştıralım

***6.Takım 408. Etap***
45derya45(83,8/82,9/0,9/%1,08)Yeni Üye Başlangıç Tarihi:14 Mart Başlangıç Kilosu:84,5 Hedef:70
baldandane(96/95,5 / 0,5/%0,52)
battaniye1 (77/ / /% )
BayilanBayilana (88/88 / 0/% 0)Kilosu Sabit
Bulbul-e Bismil( 88,5/87,8 / 0,7/%0,79 )
Efser (71,9/ 71,0 /0,9 /%1,25 )
irem-ozge (82,2 /81,9 /0,3 /%0,36 )
leyla_34 (55,9 /55.7 /0,2 / % 0.36 ) İzinli

makres76 (62,7/62,7/0/% 0) 397.Etapta izne ayrılan üye yüzdesi 11' e bölündü

6.Takım Ortalaması:

istikrarla yola devam

pirinç lapasını hiç araştırmadım açıkçası pirinçle olan aşkıma son verdiğim için aklımada gelmedi hiçççç... küllenen aşkı depreştirmiyeyimmm

Dikkat edicem canım, tartılıyorum zaten her gün :)

Spora başlayabilsem mükemmel olacak, tembellik, bir de iki işte birden çalışmanın zorluğu. Zamanım kalmıyor bu sorunları çözersem zaten hayatım mükemmel bir hayat haline gelecek :)

pirinç lapasını hiç araştırmadım açıkçası pirinçle olan aşkıma son verdiğim için aklımada gelmedi hiçççç... küllenen aşkı depreştirmiyeyimmm

Fato ya bu yaramıştı istersen aynısını bulgurla dene Fatomda süper vermişşşş bu hafta ekleyeyim hemen

İki işte çalıştığını bilmiyordum kuzum sadece menülerini düzeltsen o cıslara veda etsen o bile yeter inan bana

cuma menü bildirimi
sabah kahvaltı karatay kahvaltısı
öğle salata
akşam kahvaltılık peynir zeytin ceviz çay(yol hazırlığı yaptığı için oğullarımı evde bırakacağımdan onlara pasta börek bi sürü kıvır zıvır hazırladım kendime menü yapmaya fırsatım olmadığı için bende böyle yaptım)
spor yok ama bacaklarım yürüyüşten daha çok ağrıyo koşturmaktan yeminle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…