- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
ya ben ne zor verdim bir bilsen geçen sene martta başladım düşün ekime kadar 14kg ekimden beri de 76-75 surekli sabıt artı şeklindeyim bıktım yaa nihayet 100gr da olsa gitmeye başladı haftaya umudum daha çok detoks yapmak istiyom bakalım p.tesi ve perşembeahhh neslim 300 gr küçümsüyorum ama bakıncaa 14 kilooo söylemesi bile harika
gıtsın valla hıc sevmıyorum kıloları öcü onlar öcünurcummm menün çok güzel canım.. çok güzel kilolar verdikten sonra vücudun direniyordur eminim ama mutlak gideceeeekkk
ya ben ne zor verdim bir bilsen geçen sene martta başladım düşün ekime kadar 14kg ekimden beri de 76-75 surekli sabıt artı şeklindeyim bıktım yaa nihayet 100gr da olsa gitmeye başladı haftaya umudum daha çok detoks yapmak istiyom bakalım p.tesi ve perşembe
senide tebrik ederim ayrıca
amın hepımızın herseyı guzel olsun ıns
Hadi inşallah neslim giriş süper oldu aynen devam edersiniz inş
Tebrikler cadıcımmm ekledim kuzumm 300 gr a üzülüyomusun
Haydi hayırlı olsun deryacımmm tebrikler canımmm
Bırak sorgulamayı kuzum bak bahar geldi aç kendini pozitif düşün olumlu düşün herşey güzel olsun
gıtsın valla hıc sevmıyorum kıloları öcü onlar öcü
ben 1 raw 1 ayran planlıyorum bakalım icraate geçebilmek önemlidaha güzel olsun inşallah bende perşembe istiyorum hatta her perşembe ama napayım bilemiyorum
aynennnn bende raw yada ayran diyorum ama raw da senin kadar dirayetli olabilirmiyim bilmiyorum...ben 1 raw 1 ayran planlıyorum bakalım icraate geçebilmek önemli
sağol canımmm inşallah bu hafta söz verdim sporuda ekliyorummm artıkkk yeter umarım tüm haftalar böyle gider
sağolasın kaptanımmm kendime söz verdimmm sana da veriyorum bu hafta 5 dk lık programlarla plank a ve gönderdiğin 2 video ya başlıycam inşallah bir dahaki haftaya da sabaha yürüyüş koysammmm deymeyin keyfimeee
daha güzel olsun inşallah bende perşembe istiyorum hatta her perşembe ama napayım bilemiyorum
amın hepımızın herseyı guzel olsun ıns
ben 1 raw 1 ayran planlıyorum bakalım icraate geçebilmek önemli
İşte bu sendne beklediğim sözler deryacım menüle düzeldi spora da dediğin gibi başlarsan ki söz verdin tutacağına inanıyorum hızla gidecek kilolar perşembe günleri istersen sadece raw beslen ya da pirinç lapası yapabilirsin Hdi hep birlikte keyiflenelim
Olacak zaten şüphen olmasınnn yeterki negatif düşünceleri hayatımızdan uzaklaştıralım
Dikkat edicem canım, tartılıyorum zaten her gün :)Leylacım izne ayrıldığın kilonu korumaya çalış canım sonra çok zor gidiyor çünkü. İnşallah tez zamanda sıkıntın her neyse atlatır dönersin aramıza. Arada tartıya çıkmayı unutma ve yine de beslenmene dikkat et canım.
Spora başlayabilsem mükemmel olacak, tembellik, bir de iki işte birden çalışmanın zorluğu. Zamanım kalmıyorPeki leylacım inşallah izin sana iyi gelir beslenmene dikkat et yine de canım.Başlayabilirsen spora başla spor mutluluk hormonu salgılatıyor canım eminim sana iyi gelecektir.Döndüğünde full motive olmuş görelim seni.Sorunların herneyse umarım halledebilirsin kuzum
pirinç lapasını hiç araştırmadım açıkçası pirinçle olan aşkıma son verdiğim için aklımada gelmedi hiçççç... küllenen aşkı depreştirmiyeyimmm
tamam banum yazayım valla
Meleğim sen menülerini buraya da yazsan da kontrol etsek
valla bende tebrik ederim baldanemi
Dikkat edicem canım, tartılıyorum zaten her gün :)
Spora başlayabilsem mükemmel olacak, tembellik, bir de iki işte birden çalışmanın zorluğu. Zamanım kalmıyorbu sorunları çözersem zaten hayatım mükemmel bir hayat haline gelecek :)
tamam banum yazayım valla
valla bende tebrik ederim baldanemi
Yaz neslim gözümün önünde ol ki mayısta mezun edelim artık seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?