Evet onların bile fark edeceğini biliyorum :) 2-3 hafta sonra aranızdayım tekrar. o zamana dek kilomu korusam, başka isteğim yok :)
İki işte çalıştığını bilmiyordum kuzumsadece menülerini düzeltsen o cıslara veda etsen o bile yeter inan bana
Abala 65 den sonra koruma diyetine gececegim 3- 4 ay koruyayim bakacam durum ne gosteriyorGünaydın meleklerimmmmmmHayırlı Cumalar Hepimize
Abala
400 gr daha gitmiş bitanem harikasın seni takıma girmeden mezun edeceğiz sanırım
Hadi gözünyadın bitanemm bugün herşey biterde sadece temizlik kalır .Ne demek misafir cecom
free takım da olman birşey değiştirmiyor kuzum.Sağlık olsun hiç su içemedinki bitanem beslenme düzenin de değişti hiç canını sıkma haftaya çabucak verirsin
Tebrikler EfserimBu arada 1,2 kilo daha verirsen mezun olabilirsin hedefini aşağıya çekecekmisin canım
Listeye hoşgeldin tekrar makresimm 600 gr vermişsin bu hafta artık her hafta en az 500 gr kesin giderSağlık olsun kuzum bu hafta olmaz haftaya olur
Peki leylacım inşallah izin sana iyi gelir beslenmene dikkat et yine de canım.Başlayabilirsen spora başla spor mutluluk hormonu salgılatıyor canım eminim sana iyi gelecektir.Döndüğünde full motive olmuş görelim seni.Sorunların herneyse umarım halledebilirsin kuzum
Hoşgeldin meleğim balını yerim seninCümleye gel
Çok aşırı su içersem benim de bazen başım dönüyor makresim bir de bizim evde her yemek sıfır tuz ekmeyi de unutuyorum alıştım sanırım tuzsuzluğa ama vucudun ihtiyacı var.2 gün spor yapamamana rağmen sonuç harika canım tebrikler
Gitsinde 100 gr gitsin neslimmmm
Hmmm allah kavuştursun o zaman meleğim
Meleğim ilk zamanlardaki isteğin kalmadı bebek tedavisi de bunu etkiledi canım bilinçaltına yanlış mesajlar yolluyorsun.Kilolar gidecek bebiş gelecek buna eminim böyle düşün ayrıca 3 inciri 2 ye mi düşürsen bebiş kürü biliyorum ama karar senin canım istersen çok güzel verebildiğini biliyorum havalardan dolayı yürüyüşte yapamadın en büyük etken o bence üzülme her hafta yeni bir başlangıç en azından bu hafta artı değilsin
İremcim tebrikler 300 gr gayet güzel yavaş ama emin adımlarla gidiyorsun.Yalnız menü yok katılım yok
sadece kilo bildirmekle takım olamayız değil mi bu haftada aynı olursa izine ayırmak zorunda kalacağım canım
içli köfte çiğ köfte afiyetolsun kuzummmmm
Bak yine yanlış cümle şartlandırıyosun kendini vereceksin eminim
Teşekkürler balım hayırlı cumalar kilo bildirimi yapmamışsın bitanem
Harikasınn acıkırsan ayran içebilirsin canım .Umarımsen de bizler gibi memnun kalırsın karataydan
Artık son kilolar efserim yaklaşık 23 kilo verdin dile kolay
Ooooooo sorgu başlamışşşş
ayyyyyy ne güzel bugün burası yaaaa canlı canlıııı
cuma menü bildirimi
sabah kahvaltı karatay kahvaltısı
öğle salata
akşam kahvaltılık peynir zeytin ceviz çay(yol hazırlığı yaptığı için oğullarımı evde bırakacağımdan onlara pasta börek bi sürü kıvır zıvır hazırladım kendime menü yapmaya fırsatım olmadığı için bende böyle yaptım)
spor yok ama bacaklarım yürüyüşten daha çok ağrıyo koşturmaktan yeminle
Yok dönene dek en az 500 gr istiyorum senden yapabileceğini biliyorum çünkü cıslara dikkat et yeter kuzumEvet onların bile fark edeceğini biliyorum :) 2-3 hafta sonra aranızdayım tekrar. o zamana dek kilomu korusam, başka isteğim yok :)
***6.Takım 408. Etap***
45derya45(83,8/82,9/0,9/%1,07)Yeni Üye Başlangıç Tarihi:14 Mart Başlangıç Kilosu:84,5 Hedef:70
baldandane(96/95,5 / 0,5/%0,52)
battaniye1 (77/76,3 / 0,7/% 0,91)
BayilanBayilana (88/88 / 0/% 0)Kilosu Sabit
Bulbul-e Bismil( 88,5/87,8 / 0,7/%0,79 )
Efser (71,9/ 71,0 /0,9 /%1,25 )
irem-ozge (82,2 /81,9 /0,3 /%0,37 )
leyla_34 (55,9 /55.7 /0,2 / % 0.36 ) İzinli
makres76 (62,7/62,7/0/% 0) 397.Etapta izne ayrılan üye yüzdesi 11' e bölündü
6.Takım Ortalaması:0,59
Harikasınız Meleklerimmm Hepinize Teşekkürler
Abala 65 den sonra koruma diyetine gececegim 3- 4 ay koruyayim bakacam durum ne gosteriyor
Evet deryacım ama işler duruyo
Oğluşlarını götürmeyecekmisin balımgayet güzel olmuş karatay kahvaltısını her öğün yiyebilirim
Yok dönene dek en az 500 gr istiyorum senden yapabileceğini biliyorum çünkü cıslara dikkat et yeter kuzum
Evet deryacım ama işler duruyo
Oğluşlarını götürmeyecekmisin balımgayet güzel olmuş karatay kahvaltısını her öğün yiyebilirim
Yok dönene dek en az 500 gr istiyorum senden yapabileceğini biliyorum çünkü cıslara dikkat et yeter kuzum
Peki kaptancım, yapıcam :)Yok dönene dek en az 500 gr istiyorum senden yapabileceğini biliyorum çünkü cıslara dikkat et yeter kuzum
cuma menü bildirimi
öğle salata
akşam kahvaltılık peynir zeytin ceviz çay(yol hazırlığı yaptığı için oğullarımı evde bırakacağımdan onlara pasta börek bi sürü kıvır zıvır hazırladım kendime menü yapmaya fırsatım olmadığı için bende böyle yaptım)
Bu hafta takıma maşallah***6.Takım 408. Etap***
45derya45(83,8/82,9/0,9/%1,07)Yeni Üye Başlangıç Tarihi:14 Mart Başlangıç Kilosu:84,5 Hedef:70
baldandane(96/95,5 / 0,5/%0,52)
battaniye1 (77/76,3 / 0,7/% 0,91)
BayilanBayilana (88/88 / 0/% 0)Kilosu Sabit
Bulbul-e Bismil( 88,5/87,8 / 0,7/%0,79 )
Efser (71,9/ 71,0 /0,9 /%1,25 )
irem-ozge (82,2 /81,9 /0,3 /%0,37 )
leyla_34 (55,9 /55.7 /0,2 / % 0.36 ) İzinli
makres76 (62,7/62,7/0/% 0) 397.Etapta izne ayrılan üye yüzdesi 11' e bölündü
6.Takım Ortalaması:0,59
Harikasınız Meleklerimmm Hepinize Teşekkürler
oğullarımı okulları olduğu için babalarıyla ve kayınvalidemle bırakıp kaçamak yaptım
haklısın canım ben bile bütün gün pc başında olduğum halde her an olamıyorum, ama kaçak arkadaşlara diyorum bunuuu haydin herkes toplansınnnn
Peki kaptancım, yapıcam :)
Bu hafta takıma maşallahHer haftamız böyle olsun inşallah. Herkesi tebrik ederim hiç artımız yok
Ne şanslısın balım maşallah böyle kayınvalideler de varmış demekAnneciğinde güzelce dinlen hasret gider kuzum
şimdi bir iş bir kk yaparımgezmeden dönsünler gelirler kuzum
Sözünü aldım
Amin makresim elbette böyle olacak hatta daha iyisi sizler neler başardınız yine başaracağız hep birlikte
normalde bakmaz bu biraz emrivaki oldu
cuma menü bildirimi
öğle salata
özür dilerim kaptan yanlış yazmışım bu cuma günü bildirimi değil perşembe bildirimi çok yoruldum dün gece 1 saat uçağım rötar yaptı gece saat 23:20 de kalkacak uçak 00:40 da kalktı.benim inişim eve gelmem 03:00 ı buldu.üstelik çok rüzgar vardı dün istanbulda çok zor indi pilot çok gerildim ya hala bacaklarım ağrıyo ne kadar kasıldıysam
Evet balım maşallah hepinizeÖnemli olan takım olarak zayıflamak herkes verince daha güzel oluyor değilmi
Arada emrivaki şart demekkiSağolsun kırmamış seni
ahh canım benim kolay gelsin, anneciğinin yanında bi dinlen gel bakalım psikolojikolarak bile rahatlarsın eminim şimdiden hayırlı yolculuk
3 gün kafa dinleyeceksin tadını çıkar canım, ah bir de ben yapabilsem.teşekkür ederim şimdi istanbuldayım 3günlüğüne geldim ama 3 günlük beylikte beyliktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?