Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

***6.Takım 408. Etap***

45derya45(83,8/82,9/0,9/%1,07)Yeni Üye Başlangıç Tarihi:14 Mart Başlangıç Kilosu:84,5 Hedef:70
baldandane(96/95,5 / 0,5/%0,52)
battaniye1 (77/76,3 / 0,7/% 0,91)
BayilanBayilana (88/88 / 0/% 0)Kilosu Sabit
Bulbul-e Bismil( 88,5/87,8 / 0,7/%0,79 )
Efser (71,9/ 71,0 /0,9 /%1,25 )
irem-ozge (82,2 /81,9 /0,3 /%0,37 )
leyla_34 (55,9 /55.7 /0,2 / % 0.36 ) İzinli

makres76 (62,7/62,7/0/% 0) 397.Etapta izne ayrılan üye yüzdesi 11' e bölündü

6.Takım Ortalaması:0,59

Harikasınız Meleklerimmm Hepinize Teşekkürler

Abala 65 den sonra koruma diyetine gececegim 3- 4 ay koruyayim bakacam durum ne gosteriyor

ayyyyyy ne güzel bugün burası yaaaa canlı canlıııı

Evet deryacım ama işler duruyo

Oğluşlarını götürmeyecekmisin balım gayet güzel olmuş karatay kahvaltısını her öğün yiyebilirim

Evet onların bile fark edeceğini biliyorum :) 2-3 hafta sonra aranızdayım tekrar. o zamana dek kilomu korusam, başka isteğim yok :)
Yok dönene dek en az 500 gr istiyorum senden yapabileceğini biliyorum çünkü cıslara dikkat et yeter kuzum

herkesi tebrik ederim kızlarrrrrr,
daha güzel günler görelim inşallahhhh

oğullarımı okulları olduğu için babalarıyla ve kayınvalidemle bırakıp kaçamak yaptım

haklısın canım ben bile bütün gün pc başında olduğum halde her an olamıyorum, ama kaçak arkadaşlara diyorum bunuuu haydin herkes toplansınnnn

ahh canım benim kolay gelsin, anneciğinin yanında bi dinlen gel bakalım psikolojikolarak bile rahatlarsın eminim şimdiden hayırlı yolculuk

Bu hafta takıma maşallah Her haftamız böyle olsun inşallah. Herkesi tebrik ederim hiç artımız yok

oğullarımı okulları olduğu için babalarıyla ve kayınvalidemle bırakıp kaçamak yaptım

Ne şanslısın balım maşallah böyle kayınvalideler de varmış demek Anneciğinde güzelce dinlen hasret gider kuzum

haklısın canım ben bile bütün gün pc başında olduğum halde her an olamıyorum, ama kaçak arkadaşlara diyorum bunuuu haydin herkes toplansınnnn

şimdi bir iş bir kk yaparım gezmeden dönsünler gelirler kuzum

Peki kaptancım, yapıcam :)

Sözünü aldım

Bu hafta takıma maşallah Her haftamız böyle olsun inşallah. Herkesi tebrik ederim hiç artımız yok

Amin makresim elbette böyle olacak hatta daha iyisi sizler neler başardınız yine başaracağız hep birlikte

normalde bakmaz bu biraz emrivaki oldu

özür dilerim kaptan yanlış yazmışım bu cuma günü bildirimi değil perşembe bildirimi çok yoruldum dün gece 1 saat uçağım rötar yaptı gece saat 23:20 de kalkacak uçak 00:40 da kalktı.benim inişim eve gelmem 03:00 ı buldu.üstelik çok rüzgar vardı dün istanbulda çok zor indi pilot çok gerildim ya hala bacaklarım ağrıyo ne kadar kasıldıysam

Sorun değil balım tabloya eklerken düzeltirim ben .Hava şartları kötüydü dün hakikaten sağ salim vardın ya çok şükür

Evet balım maşallah hepinize Önemli olan takım olarak zayıflamak herkes verince daha güzel oluyor değilmi

Arada emrivaki şart demekkiSağolsun kırmamış seni

takımla verince insan bir dahaki bildirime daha dikkatli davranıyo çok güzel bi duygu bu haydi bakalım birimiz hepimiz hepimiz birimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…