Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

:roflol::roflol::roflol:ben dopingim anacım ..size gaz vermek için her yolu denerim ...:roflol::roflol:heya hem ye diyom hem diyet yap .opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3nan ben ne yapacagımı biliyommikimafoldumbenmafoldumbenbuyrunnnnnnnnn vereliniortak.:roflol::roflolpuyorumnanaktan

ay bu similler yani gelmiş ...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanturkbayragiturkbayragiturkbayragivereliniortak

günaydınlar mutlu hafta sonları opuyorumnanaktan
nasılsınız 6. takımın fıstıkları zemuszemus zemuszemus zemuszemus

günaydınlar mutlu hafta sonları opuyorumnanaktan
nasılsınız 6. takımın fıstıkları zemuszemus zemuszemus zemuszemus
günaydın elifim ....opuyorumnanaktan

özgeme ne olmuş kıs . evrim dışım çevrim dışı kalmış .kaydirigubbakcemile3:1ninca:

günaydın elifim ....opuyorumnanaktan

özgeme ne olmuş kıs . evrim dışım çevrim dışı kalmış .kaydirigubbakcemile3:1ninca:

bazen gönderilen mailler ulaşmadığında mail aktif değil deyip böyle bişey yapıyolar galiba
bi arkadaşa da yapmışlardı ordan biliyom
sonra düzelmişti

Çok sağol Nazlıcım iyi dileklerin için inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız çok korkuyorum Allahım dua edin ne olurrr :) inşallah 5 yada 6 ders veririm inşalalahhhh
refim canım allah emeklerinin karşılıgını versin canım ..:Saruboceq::Saruboceq:
şu an sınavdasın . allah kolaylık versin ..kaydirigubbakcemile5
bazen gönderilen mailler ulaşmadığında mail aktif değil deyip böyle bişey yapıyolar galiba
bi arkadaşa da yapmışlardı ordan biliyom
sonra düzelmişti
daha öncede olmuştu umarım banlanmadan degildir . msn kapalı ..

kıslar . katılmak isteyenler linkinde 1. arkadaşımız sabırsız bir bicimde . takım arıyor . .kaydirigubbakcemile3

onu çagırdım 6. takıma katılıp katılmaması size kalmış tabi ....opuyorumnanaktan

en azından kendi yerime birini buluyum bari dedim ...

sen de mi gidiyosun :1shok: :1no2:

sen de mi gidiyosun :1shok: :1no2:
kaydirigubbakcemile3benden kurtulamassınız . ama listeden çıkmak istiyorum ve bu karımda kesin ..takıma bi faydam olmuyor sopa sallamaktan başka .elifim biliyosunuz benim durumumu ...her hafta çabalayıp verememekte beni çok üzüyor ...
en iyisi liste dışı dr. verdigi diyetime devam etmek . kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, aeben,
Benim adım da sabırsız olarak kaldı :) Yalnız bu grupları çok bilmememe ve sizi tanımamama rağmen birinin yerini almak fikri üzücü. Beni kabul etseler de senin ardından kimse beni sevmez aeben :))

yok canım ...ben hep burdayım . onların eli spoalı ablasıyım hep sende alış hehe ..kaydirigubbakcemile3
haş geldin ....
hafta sonu oldugundan kimse yok . ama pazartesi burda olur cogu cadılar .....

arkadaşlar . iyidir bak bu takım en çenesi düşük takımdır ...kaydirigubbakcemile3
biz burda hayatı paylaşıyoruz ....
bu hafta deneme haftan olsun arkadaşlar degerlendirir seni paylaşımını kilo verme azmini . eger uygun görürlerse listeye yazarız cumaya .hihoyyyt

evlisin bebişin yok galiba . kaç kilosun . biraz kendini tanıt fıstıklara ..:dance:

Herkese merhaba! :)
5 yıllık evliyim çocuğum yok. Bütün korkularım bitmiş daha yeni yeni çocuk düşünmeye başlamıştım ama önümde en büyük engelin kilo olduğunu şimdi farkettim. 55 kilo ile evlenmiştim 76 kiloyum Kimsede olamayacak kadar hareketsiz kaldım evlenince, biraz da abur cubur arttı. Sonra hipotiroid çıktı. Sonra da bir yıl antidepresan kullandım. Geçen ay bitti ilacım. Sipariş ettiğim malzemeler gelince 3 gün detoks proogramı uygulayıp daha sonra sıkı bir diyete girmeyi düşünüyorum ama şimdiden dikkat etmeye başladım. 8. kattayım ilk olarak asansör kullanmayı bıraktım.:)
Azimli olmaktan başka şansım yok. Allah daha büyük dert vermesin ama kilo yüzünden sağlığımı kaybediyorum. Dizlerim çok ağrıyor. Doktor kilodan başka sebebi olamaz dedi. Bu arada 25 yaşındayım.
Çok heyecanlıyım, sabırsızım

Selam canım
Seni çok iyi anlıyorum... Kilo sağlığın ifadesidir görüşü geçmişte kaldı.. Önceden etli butlu kızlar gelin olarak seçilirmişya al yanaklı falan artık geçti yok öyle bişey.. Artık herşey hormonlu katkılı,yaşamımız hareketsizlik üzerine..heryere araba ile gitme alışkanlığımız var,makinalarımız süper sadece bi düğmeye basmayla bitiyor herşey.. atalarımız gibi hareketli bi yaşamımız yok dikkat etmemiz lazım.. zemuszemus

geçmiş olsun öncelikle .
takımızın yaş ortalamısındasın ....vereliniortak bebek isteyen arkadaşlarımız var takımda . kaynaşırsın yerimseniben
bendede hipoglisemi var . bi türlü kilo veremiyorum ..dr. gidip duruyorum .o yüzden ara vermek istedim .-tatlicadiarzu- bu arda 3 cocuk annesi . 34 yaşındayım ...

kıslar nazlı bugün yok izin aldı galiba . aha ne hayacanlıdır şimdi ooooo yarın için hazırlık yapıyodur büyük ihtimal .....
refin sınavı nasıl geçti aceba . haylinde vardi dimi sınavı hepsine allah kolaylık versin ..

guruluyuz ve de mutluyuz
çünkü biz biraz kiloluyuz
kadın olmak çok zor zanaat
allah'a şükür etli butluyuz

sebze mebze bi nebze gliserin diyeti
bırakın böyle kötü niyeti
bizim böyle sorunumuz yok
karar verdik biz kestik diyeti

rejim diyet hak getire
yazık bu bedene
şişmanlık sultanlıktır
hiç işim olmaz baskülle

buyrunnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3 sakın böyle düşünmeyin ha .kaydirigubbakcemile3

önceden öyle düşünüyodum ama baktım yerken mutlu olduğum tatlılar börekler çörekler kıyafetlerimin içine girememekle beni mutsuz etti ,, bende diyette karar kıldım..

oy oy oyyy nazlı heyecandan 2 kilo vermiştir bile delikafadulden sınavdaki arkadaşlarda yusuf yusuf olurken vermiştir opuyorumnanaktan

oy oy oyyy nazlı heyecandan 2 kilo vermiştir bile delikafadulden sınavdaki arkadaşlarda yusuf yusuf olurken vermiştir opuyorumnanaktan

evveettttttt :lepi: :lepi: :lepi: Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…