:roflol::roflol::roflol:ben dopingim anacım ..size gaz vermek için her yolu denerim ...:roflol::roflol:heya hem ye diyom hem diyet yap .opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3nan ben ne yapacagımı biliyommikimafoldumbenmafoldumbenbuyrunnnnnnnnn vereliniortak.:roflol::roflolyazıyom kıııız ama ben geliyom herkez gitmiş oluyo.. diyetime devam canım.. sallamıyom.. sende hem çok sıkı yapıyon sonra geri alırsın diyon hemde diyeti sallıyon sanki diyon.. anam ne yapacağımı şaşırdım heeee.. dövecem şimdik seni çekemiyon sanırsam beni :roflol:
günaydın elifim ....opuyorumnanaktangünaydınlar mutlu hafta sonları opuyorumnanaktan
nasılsınız 6. takımın fıstıkları zemuszemus zemuszemus zemuszemus
günaydın elifim ....opuyorumnanaktan
özgeme ne olmuş kıs . evrim dışım çevrim dışı kalmış .kaydirigubbakcemile3:1ninca:
refim canım allah emeklerinin karşılıgını versin canım ..:Saruboceq::Saruboceq:Çok sağol Nazlıcım iyi dileklerin için inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız çok korkuyorum Allahım dua edin ne olurrr :) inşallah 5 yada 6 ders veririm inşalalahhhh
daha öncede olmuştu umarım banlanmadan degildir . msn kapalı ..bazen gönderilen mailler ulaşmadığında mail aktif değil deyip böyle bişey yapıyolar galiba
bi arkadaşa da yapmışlardı ordan biliyom
sonra düzelmişti
kıslar . katılmak isteyenler linkinde 1. arkadaşımız sabırsız bir bicimde . takım arıyor . .kaydirigubbakcemile3
onu çagırdım 6. takıma katılıp katılmaması size kalmış tabi ....opuyorumnanaktan
en azından kendi yerime birini buluyum bari dedim ...
kaydirigubbakcemile3benden kurtulamassınız . ama listeden çıkmak istiyorum ve bu karımda kesin ..sen de mi gidiyosun :1shok: :1no2:
yok canım ...ben hep burdayım . onların eli spoalı ablasıyım hep sende alış hehe ..kaydirigubbakcemile3Merhaba arkadaşlar, aeben,
Benim adım da sabırsız olarak kaldı :) Yalnız bu grupları çok bilmememe ve sizi tanımamama rağmen birinin yerini almak fikri üzücü. Beni kabul etseler de senin ardından kimse beni sevmez aeben :))
Herkese merhaba! :)
5 yıllık evliyim çocuğum yok. Bütün korkularım bitmiş daha yeni yeni çocuk düşünmeye başlamıştım ama önümde en büyük engelin kilo olduğunu şimdi farkettim. 55 kilo ile evlenmiştim 76 kiloyumKimsede olamayacak kadar hareketsiz kaldım evlenince, biraz da abur cubur arttı. Sonra hipotiroid çıktı. Sonra da bir yıl antidepresan kullandım. Geçen ay bitti ilacım. Sipariş ettiğim malzemeler gelince 3 gün detoks proogramı uygulayıp daha sonra sıkı bir diyete girmeyi düşünüyorum ama şimdiden dikkat etmeye başladım. 8. kattayım ilk olarak asansör kullanmayı bıraktım.:)
Azimli olmaktan başka şansım yok. Allah daha büyük dert vermesin ama kilo yüzünden sağlığımı kaybediyorum. Dizlerim çok ağrıyor. Doktor kilodan başka sebebi olamaz dedi. Bu arada 25 yaşındayım.
Çok heyecanlıyım, sabırsızım
geçmiş olsun öncelikle .Herkese merhaba! :)
5 yıllık evliyim çocuğum yok. Bütün korkularım bitmiş daha yeni yeni çocuk düşünmeye başlamıştım ama önümde en büyük engelin kilo olduğunu şimdi farkettim. 55 kilo ile evlenmiştim 76 kiloyumKimsede olamayacak kadar hareketsiz kaldım evlenince, biraz da abur cubur arttı. Sonra hipotiroid çıktı. Sonra da bir yıl antidepresan kullandım. Geçen ay bitti ilacım. Sipariş ettiğim malzemeler gelince 3 gün detoks proogramı uygulayıp daha sonra sıkı bir diyete girmeyi düşünüyorum ama şimdiden dikkat etmeye başladım. 8. kattayım ilk olarak asansör kullanmayı bıraktım.:)
Azimli olmaktan başka şansım yok. Allah daha büyük dert vermesin ama kilo yüzünden sağlığımı kaybediyorum. Dizlerim çok ağrıyor. Doktor kilodan başka sebebi olamaz dedi. Bu arada 25 yaşındayım.
Çok heyecanlıyım, sabırsızım
guruluyuz ve de mutluyuz
çünkü biz biraz kiloluyuz
kadın olmak çok zor zanaat
allah'a şükür etli butluyuz
sebze mebze bi nebze gliserin diyeti
bırakın böyle kötü niyeti
bizim böyle sorunumuz yok
karar verdik biz kestik diyeti
rejim diyet hak getire
yazık bu bedene
şişmanlık sultanlıktır
hiç işim olmaz baskülle
buyrunnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3 sakın böyle düşünmeyin ha .kaydirigubbakcemile3
kıslar nazlı bugün yok izin aldı galiba . aha ne hayacanlıdır şimdi ooooo yarın için hazırlık yapıyodur büyük ihtimal .....
refin sınavı nasıl geçti aceba . haylinde vardi dimi sınavı hepsine allah kolaylık versin ..
kıslar nazlı bugün yok izin aldı galiba . aha ne hayacanlıdır şimdi ooooo yarın için hazırlık yapıyodur büyük ihtimal .....
refin sınavı nasıl geçti aceba . haylinde vardi dimi sınavı hepsine allah kolaylık versin ..
guruluyuz ve de mutluyuz
çünkü biz biraz kiloluyuz
kadın olmak çok zor zanaat
allah'a şükür etli butluyuz
sebze mebze bi nebze gliserin diyeti
bırakın böyle kötü niyeti
bizim böyle sorunumuz yok
karar verdik biz kestik diyeti
rejim diyet hak getire
yazık bu bedene
şişmanlık sultanlıktır
hiç işim olmaz baskülle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?