evveettttttt :lepi: :lepi: :lepi: Şeniz
ooo tam dayklıksın yane .....:jeyyar: canım bak bunları yapan bir çok arkadaşımız var ....ben mesele bu akşam 45dk yürüdüm geldim . zemuszemusaeben, maşallah. Üç çocuk annesi ve 66 kilo musun? Eminim çok konuşulmuştur ama bana da biraz tiyo verirsiniz herhalde :) Ben sürekli evde bilgisayar başında çalışan, iki adım ötedeki markete bile arabayla giden.. bitmedi.. uyumayı çok seven bir tipim :) Atlama ipi aldım, yürüyüş bandı aldım yanımda bana arkadaş oluyorlar :) Şöyle sporumuzu da aynı saatte yapsak, yürüyüp mesela gelip buraya yazsak. Spor yapmayanı dövseniz :)))) Ne güzel olur.
canım bugün vaktim yok ama yarına yapamassan yardım ederim . kaliş yardım ediyordu linkinde ama bi bak istersen ..Hoşbulduk Nurhayatk, teşekkür ederim.
Bir çizelgeye ihtiyacım var benim! Ama yapamadım.
canım sana tavsiyem ara ögün yapman ... buyrunnnnnnnnnBugün pazar diye kimse yok herhalde. Kahvaltıda ne yediniz? Ben iki dilim çavdar, kk beyaz peynir, domates maydanoz yedim. 2 fincan da çay :) Şekersiz, tatlandırıcılı. Öğle yemeği yemeden akşam 6'da akşam yemeği yiyeceğm herhalde. Bu saatte kalkılırsa olacağı bu tabii.
refim canım allah emeklerinin karşılıgını versin canım ..:Saruboceq::Saruboceq:
şu an sınavdasın . allah kolaylık versin ..kaydirigubbakcemile5
daha öncede olmuştu umarım banlanmadan degildir . msn kapalı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?