Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

evveettttttt :lepi: :lepi: :lepi: Şeniz

:roflol::roflol::roflol:nan else kıs böylemi düşünüsun ..:jeyyar:

evet nurom . nazlım heyecandan vermiştir umarım kazasız belesız atlatır montiyede denvam eder......

Son düzenleme:
aeben, maşallah. Üç çocuk annesi ve 66 kilo musun? Eminim çok konuşulmuştur ama bana da biraz tiyo verirsiniz herhalde :) Ben sürekli evde bilgisayar başında çalışan, iki adım ötedeki markete bile arabayla giden.. bitmedi.. uyumayı çok seven bir tipim :) Atlama ipi aldım, yürüyüş bandı aldım yanımda bana arkadaş oluyorlar :) Şöyle sporumuzu da aynı saatte yapsak, yürüyüp mesela gelip buraya yazsak. Spor yapmayanı dövseniz :)))) Ne güzel olur.

ooo tam dayklıksın yane .....:jeyyar: canım bak bunları yapan bir çok arkadaşımız var ....ben mesele bu akşam 45dk yürüdüm geldim . zemuszemus
mezün olan doramız bu günlerde 5.5da kalkıp yürüyordu boşunamı mezun oldu ..:lepi:
nazlımın koşu bandı var oda yüyür onda ...
ayrıca diyet guruplarının içinde yürüyüş yarişmasıda var ... eger kosu bandında yarış istiyorsan . sana linkde getiririm ......:içelim:yeterki sen iste .delikafadulden

uyuma konuşunda bak başkanımızın eline su bilem dökemessin . kendisi sabah yatar 3.de4.de kalkar :tomato:

Evet evet kesinlikle yarış istiyorum! :) Ben 3e 4e kadar uyumuyorum ama sabah kalkıp öğlen tekrar yatabiliyorum:) Evde ses olmayınca çok ağırlık çöküyor. Ya evden çıkmam ya da yatıp uyumam gerekiyor. :)

merhaba fıstıklar ... hayırlı pazarlar ...... hafta sonu nuromla . klemetinden başkası ugramamış

size merhaba diyim dedim ... as sonra piknige gidiyoruz ... az yiycem söz vede bol hoplıcam . hehe ...

tekrardan iyi pazarlar ...

Hoşbulduk Nurhayatk, teşekkür ederim.
Bir çizelgeye ihtiyacım var benim! Ama yapamadım.
canım bugün vaktim yok ama yarına yapamassan yardım ederim . kaliş yardım ediyordu linkinde ama bi bak istersen ..

Son düzenleme:
Bugün pazar diye kimse yok herhalde. Kahvaltıda ne yediniz? Ben iki dilim çavdar, kk beyaz peynir, domates maydanoz yedim. 2 fincan da çay :) Şekersiz, tatlandırıcılı. Öğle yemeği yemeden akşam 6'da akşam yemeği yiyeceğm herhalde. Bu saatte kalkılırsa olacağı bu tabii.

laelaelaelaelae canım sana tavsiyem ara ögün yapman ... buyrunnnnnnnnn
kavaltın güzel olmuş afiyet olsun..alkisalkisalkis
madem akşama yiyceksin arada . 1 porsiyon meyveyle bi çay bardagı yarım yaglı süt iç ..:içelim: sakın uzun süre açkalma ...cokacimcoook

selamlar..hepinize mutlu pazarlar..opuyorumnanaktan yeni smiller yüklenmiş süperzemuszemusneyse benim yine hafta sonum yoğun geçti biraz boşluk buldum daldım kk dan içeri:lepi:dün sabah 9 akşam 6 çalıştım eve geldim yemek yedik apar topar nişana gittik gece geç geldik yemeklere gelince idare ederkaydirigubbakcemile3dengeyi sağlamaya çalışıyorum hala 77 yim :lepi:temmuzun 5inde yeğenin düğünü var en azından 75 olsam süper olcak:1closedeyes:geçen sene çok şık bi takım almıştım bi düğün için kınada onu giyeyim dedim üstümden döküldükaydirigubbakcemile3hihoyyyt48 bedendi hadi pantolon daraltılırda ceketi napıcm bilmiyorum pek ucuz bişeyde değildi getti boşa
dün yediklerim;
sabah 1 simit şekersiz çay
öğlen;
kıymalı yumurta
2 dilim ekmek
akşam
bir tabak türlü
2 kaşık pilav
bol çoban salatayerimseniben

bugün sabah;
2 dilim çavdar ekmeği
az tereyağ
az çilek reçeli
salatalık
domates
birazda şu kahvaltılık soslardan cevizli falan oluyoya hanidelikafadulden

evden herkesi kovaladım temizlik yapıyorum şimdide gene uğrarım öptüm hepinizia.s.opuyorumnanaktanay bunu çok sevdim benopuyorumnanaktan

Ben de arada 3 kayısı yedim ama şu an deli gibi açım. cokacimcoook
Dışarı yemeğe çıkıyoruz bana şans dileyin! :)

Aabenim canım güzel duaların için teşekkürler çok ama çok heyecanlıyım bazı dersler iyi geçti çok şükür ama şu matematikten emin değilim malesef sonuçlar sorular sanırım çarşamba yayınlanıcak inşallah matemetiğide vermişimdir yoksa çok üzülürüm. ;Tüm iyi dilekler sunan arkadaşlara teşekkürler:içelim:turkbayragi

Benimde durum vahim kızlar bakalım yarından itibaren diyete ve spora başlıycam inşallah sizde beni koruyun ve uyarın lütfen yoksa sonuçlar kötü olacak. 76.500 olduğuma inanamıyorum, inşallah hemen veririm 2 hafta sonra kayınvalideme gidicem :) şişko gelin şişkooooooooooooooo demesin bana :)) 2 haftada 3 kilo versem siper olur

Kayınvalidenin söylemesi daha çok batıyor insana :) Ben daha 60 kiloyken bile kilo aldığımı söylüyordu. Şu anda görse ne der acaba iyice kilo aldım.
Bu arada akşam dışarıda hayatımda ilk defa eşim karşımda en sevdiğim hamburgeri yerken salata yedim. Bunu buradan aldığım güçle yaptığıma inanıyorum. Hepinize teşekkürler. ıyi ki varsınız!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…